Hemmässan
www.hemmassan.se

Sovrum

En tredjedel av våra liv spenderar vi sovandes så varför inte se till att sovrumsinredningen är så vilsam som möjligt. Här visar vi upp sovrumsmöbler och sovrumsinredning.

Kategorier av sovrumsinredning

Sovrumsbord | Sovrumsbelysning

Populärt för sovrum

Fler tips på sovrum

  • Northern Buddy Vägglampa - Varm Beige

    northern buddy vägglampa - varm beige
    Buddy vägglampa från Northern är formgiven av Mads Sætter-Lassen, vinnare av Northern Lightings Design Award 2015. Den snygga och praktiska vägglampan är perfekt att ha vid fåtöljen när du ska läsa, vid nattduksbordet eller din arbetsplats. Finns tillgänglig i flera färger. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
  • Oluce Coupé 1159r Vägglampa - Aluminium Vit

    oluce coupé 1159r vägglampa - aluminium vit
    Vägglampan från Oluce har en välkänd look med mjuka former. Vägglampan har en bågformad arm i krompläterad metall med en halvsfärisk lampskärm i lackerat aluminium. Lampan är vinklingsbar i höjd- och sidled. En perfekt inredningsdetalj för att förvandla ett tråkigt rum till en visuell och spännande plats. Tillverkad i Italien. Formgivning av Joe Colombo. Originaldesign från år 1967. Om vägglampan från Oluce- Coupé 1159R uppskattas för den genialiska mekanismen.- Coupé 1159R är också omtyckt för den klassiska designen.- Vägglampan kommer i olika färger.- Finns även med halvcylindrisk lampskärm.- Från serien Coupé.- Tillverkad i Italien.- Ljuskälla ingår inte. Vägglampans tekniska egenskaper:- Djup: 1540 mm.- Höjd: 1430 mm.- Sockel: 1 X E27- Max. 100 Watt- Certifiering: CE. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
  • Mavis Aoko Beige - Mdf Vit

    mavis aoko beige - mdf vit
    Sängbordet från Mavis har ett stabilt, klassiskt uttryck med rena, enkla linjer som harmoniskt smälter in i hemmet. Det är tillverkat av stadig MDF med en len, mattlackad yta, ett urfräst handtag och en mjukstängande låda. Formgivning av Martina Elgemark. Om sängbordet från Mavis- Finns i flera färger.- Tillverkat i Europa.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 400 mm.- Bredd: 300 mm.- Höjd: 720 mm. Skötselråd för sängbordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
  • Englesson Line Burned Walnut - Ekfanér Vit

    englesson line burned walnut - ekfanér vit
    Sängbordet från Englesson har en stilren, smidig design perfekt för sovrummet. Det har två lådor med mörkbetsade, linjerade framsidor för att ge rummet en sofistikerad och unik estetik. Om sängbordet från Englesson- Finns i flera utföranden.- Tillverkat i Sverige.- Det här sängbordet är en del av Englessons kollektion Line Burned Walnut.- 2 Lådor Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
  • Northern Birdy Vägglampa Kort Arm Black/brass - Stål Svart

    northern birdy vägglampa kort arm black/brass - stål svart
    Birdy vägglampa från Northern, formgiven av Birger Dahl. En häftig och stilren vägglampa som avger ett mjukt och behagligt sken. Lampan är en prisbelönad klassiker tillverkad i aluminium som passar in i de flesta hem och miljöer. Sätt lampan på väggen i sovrummet eller kanske på kontoret. 1954 fick Birdy den prestigefulla utmärkelsen Golden Medal från Triennale di Milano. Birdy finns som bords-, golv- och vägglampa i olika utföranden. Lampan har en 200cm lång textilsladd, se miljöbild. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
  • NOVASOLO Halifax sängbord - vit mahogny, med 1 låda och 3 fack

    novasolo halifax sängbord - vit mahogny, med 1 låda och 3 fack
  • Northern Birdy Swing Vägglampa Grey/metallic - Stål Grå

    northern birdy swing vägglampa grey/metallic - stål grå
    Birdy Vägglampa med lång arm från Northern, formgiven av Birger Dahl. En modern och minimalistisk lampa som är en riktigt designklassiker. Den stilrena vägglampan är en snygg inredningsdetalj som avger ett mjukt och behagligt sken med samtidigt en tydlig ljuspunkt som gör den perfekt som en allmän belysning eller som en läslampa vid soffan, fåtöljen eller bredvid sängen. 1954 fick Birdy den prestigefulla utmärkelsen Golden Medal från Triennale di Milano. Birdy finns som bords-, golv- och vägglampa i olika utföranden. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
  • Sängbord 41x30x42 cm massiv furu - Brun

    sängbord 41x30x42 cm massiv furu - brun
    Detta nattduksbord i trä blir ett fint tillskott i din inredning. Det kan även användas som sängbord eller sidobord. Detta nattduksbord i trä blir ett fint tillskott i din inredning. Det kan även&hellip:
  • VCM NORDIC Singol M sengebord, m. 1 öppet rum - naturligt trä

    vcm nordic singol m sengebord, m. 1 öppet rum - naturligt trä
  • VCM NORDIC Slepal M sängbord, m. 1 dörr, 1 fack, 1 hylla - vit, naturlig, antracitgrå trä

    vcm nordic slepal m sängbord, m. 1 dörr, 1 fack, 1 hylla - vit, naturlig, antracitgrå trä
  • Northern Birdy Vägglampa Kort Arm Grey/metallic - Stål Grå

    northern birdy vägglampa kort arm grey/metallic - stål grå
    Birdy vägglampa från Northern, formgiven av Birger Dahl. En häftig och stilren vägglampa som avger ett mjukt och behagligt sken. Lampan är en prisbelönad klassiker tillverkad i aluminium som passar in i de flesta hem och miljöer. Sätt lampan på väggen i sovrummet eller kanske på kontoret. 1954 fick Birdy den prestigefulla utmärkelsen Golden Medal från Triennale di Milano. Birdy finns som bords-, golv- och vägglampa i olika utföranden. Lampan har en 200cm lång textilsladd, se miljöbild. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
  • Sängbord - City Tulip

    sängbord - city tulip
    100% SPÅNSKIVA MED MELAMINBELÄGGNING Ben av trä UV-digitaltryck Bredd: 80 cm Höjd: 89 cm Djup: 40 cm Flera hyllplan Kan fästas i väggen Extra förvaringsutrymme
  • Sängbord - Mimi

    sängbord - mimi
    100% spånskiva med melaminbeläggning tjocklek: 1,8 cm bredd: 54 cm höjd: 40 cm djup: 47 cm flera hyllplan
  • Ferm Living Arum Swivel Vägglampa - Järn Cashmere

    ferm living arum swivel vägglampa - järn cashmere
    Vägglampan från ferm LIVING har en stilren design i pulverlackerat järn med en riktbar arm och en justerbar lampskärm för att styra ljusets riktning. Den har en tygsladd med en strömbrytare och en stickkontakt. Om vägglampan från ferm LIVING- Arum Swivel uppskattas för den stilrena designen.- Organiska former.- Mattvit insida.- Vägglampan finns i olika färger.- Från serien Arum. Skötselråd för vägglampan- Rengör med en torr trasa. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
  • KARE DESIGN Vanity Sminkbord, med 2 Fack - Spegelglas, Valnötsplywood och Stål

    kare design vanity sminkbord, med 2 fack - spegelglas, valnötsplywood och stål
  • Hübsch Current Vägglampa /maroon - Järn Röd

    hübsch current vägglampa /maroon - järn röd
    Vägglampa från Hübsch med en praktisk, vinklingsbar design med en fin färgkombination perfekt för det moderna hemmet. Om vägglampan från Hübsch- Current uppskattas för den flerfärgade designen.- Vinklingsbar vägglampa.- Vägglampan finns i olika färger.- Ljuskälla ingår inte.- Sockel: E27 Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
  • BELLINO Sängkista Svart -

    bellino sängkista svart -
    Sängkista i svart tyg med nitar i brons. En sängkista är perfekt som extra förvaring i sovrummet. Här kan du lägga överkast och prydnadskuddar under natten, eller kanske extratäcken för gäster.&hellip:
  • Belid Cato Slim Flex Vägglampa - Metall Mattsvart

    belid cato slim flex vägglampa - metall mattsvart
    Vägglampan från Belid har en nätt design i metall med en flexibel arm perfekt för att snabbt kunna rikta ljuset åt önskat håll. Lampan har en strömbrytare på väggplattan. Den har en lång sladd för flexibilitet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om vägglampan från Belid- Nätt design.- Flexibel arm.- Lång sladd.- Från serien Cato.- 230 V.- Sockel: Gu10- Djup: 224 mm.- Bredd: 45 mm.- Höjd: 125 mm.- IP-klassificering: IP20.- 4.0 Watt- Sladdlängd: 3000 mm.- Ljuskälla ingår inte. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
  • Normann Copenhagen Grant Vägglampa Eu 43 Cm - Stål Svart

    normann copenhagen grant vägglampa eu 43 cm - stål svart
    Grant Vägglampa EU från Normann Copenhagen tillhör varumärkets serie Grant. Genom att utmana det traditionella tankemönstret har pendlar, vägglampor, bordslampor och golvlampor omsorgsfullt tagits fram av varumärkets skickliga designteam.Vägglampan Grant erbjuds i fyra olika utföranden. Välj mellan färgerna svart och mässing och två olika längd på lampans djup. Lampan med kort arm är särskilt framtagen för att passa som sänglampa, hallbelysning eller för att bli placerad ovanför köksbänken. Lampan med lång arm passar bättre för större rum som exempelvis loungelampa. Den genomtänkta kulleden i lampan gör så att lampskärmen kan justeras beroende på användningsområde. Armen kan justeras sidled. Därtill hör att lampan är dimmbar och utrustad med en dispersionslins så att den inte bländar.En utbytbar LED-ljuskälla ingår.Ljuskällans energikonsumtion: 4kWh/10.000h Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
  • Globen Lighting Hubble Vägglampa - Metall Borstad Mässing

    globen lighting hubble vägglampa - metall borstad mässing
    Vägglampan från Globen Lighting har en industriell design med en tubformad, räfflad lampskärm och detaljer i metall. Lampan har en lång textilsladd med en strömbrytare på väggplattan. Lampan är vinklingsbar i höjd- och sidled. Välj mellan olika färger. Om vägglampan från Globen Lighting- Industriell design.- Tubformad lampskärm.- Gu10- Vägglampan passar bra i sovrummet.- Djup: 170 mm.- Bredd: 100 mm.- Höjd: 150 mm.- IP-klassificering: IP20.- Sladdlängd: 2000 mm. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
  • Sängbord Rayburn

    sängbord rayburn
    Ge ditt sovrum ett raffinerat rustikt ansiktslyft med nattduksbordet Rayburn.
  • By Rydéns Bazar Vägglampa Lång Arm - Metall Grå

    by rydéns bazar vägglampa lång arm - metall grå
    Vägglampan från By Rydéns har en karakteristisk look i metall med en inbjudande känsla, en justerbar lampskärm och justerbara leder perfekta för utrymmen där du vill kunna läsa eller arbeta. Lampan har en transparent, lång sladd med en stickkontakt. Om vägglampan från By Rydéns- Bazar uppskattas för den karakteristiska designen.- Vägglampan kommer i olika färger.- Kombinera vägglampan med en ljuskälla från By Rydéns.- Gjord av metall.- Ljuskälla ingår inte.- Väggfäste ingår. Vägglampans egenskaper:- Sockel: E27- Höjd: 250 mm.- Djup: 490 mm.- Diameter: 170 mm.- 40.0 Watt- Sladdlängd: 2000 mm. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
  • Normann Copenhagen Tub Vägglampa - Aluminium

    normann copenhagen tub vägglampa - aluminium
    Vägglampa från Normann Copenhagen med ett minimalistiskt, elegant formspråk och ett subtilt uttryck som harmoniskt smälter in i hemmet. Den är tillverkad av aluminium med en roterbar arm för att styra ljusets riktning. Kombinera vägglampan med en Tub pendel. Formgivning av Hans Thyge & Co. Om vägglampan från Normann Copenhagen- Finns i flera färger.- Finns även som pendel i olika storlekar.- Formgivning av Hans Thyge & Co.- Från serien Tub.- Ljuskälla ingår inte.- Tillverkad i Danmark.- Roterbar arm. Skötselråd för vägglampan- Använd en torr trasa. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
  • Mavis Falsterbo Lågt lack - Björk Vit

    mavis falsterbo lågt lack - björk vit
    Ett enkelt och stilrent sängbord från Mavis Falsterbo-serie. Sängbordet är tillverkat av en stomme av MDF och ben i massiv björk som har en vitlackad yta. Sängbordet är mycket funktionellt och finns i två olika utföranden med höga eller låga ben.Egenskaper Mått på lådor (BxDxH) 17x35x22,5 cm Lådor i plywood med sidomonterad kullagerskena Finns även med låga ben Vikt 12 kg Torkas med lätt fuktad trasa - skötselinstruktioner här Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
  • Plain sängbord

    plain sängbord
    Stilrent och modernt sängbord med dold förvaring i låda. Svartlackerat underrede i metall möter ekfaner.
  • Sängbord TREND

    sängbord trend
    Sängbord TREND, Vit, 40 x 30 x 48 cm
  • Sängbord Rise 45x30

    sängbord rise 45x30
    Ett sängbord med lika trendig som praktisk design! Sängbord Rise har två smarta hyllplan i MDF med läcker betong-imitation. Den grå ytan går perfekt ihop med stommen i svart metall och gör bordet lätt att matcha med övrig inredning. Den smala struktu
  • Nattduksbord Mailen 50 x 55 cm

    nattduksbord mailen 50 x 55 cm
    Kave Home-teamet har skapat kollektionen Mailen, med en modern design med rundade former, tillverkad av askfaner och skjutdörrar med träribbor som gör den till en äkta stjärna. Produktens bredd: 50cm. Produktens djup: 40cm. Produktens höjd: 55cm.
  • Sängbord LV24-TL

    sängbord lv24-tl
    100% SPÅNSKIVA MED MELAMINBELÄGGNING Tjocklek: 18 mm Mått: 35,5 x 40 x 48,8 cm
  • Fritz Hansen Caravaggio Read Vägglampa - Stål Vit

    fritz hansen caravaggio read vägglampa - stål vit
    Vägglampa från Fritz Hansen med en elegant, ikonisk formgivning med en tidlös siluett. Den har en roterbar arm med en flexibel hals perfekt när du behöver riktat ljus t.ex. bredvid sängen. Lampan har en konformad lampskärm med en öppning upptill för att skapa ett fint ljusflöde och en strömbrytare på väggplattan för att enkelt slå av och på. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Formgivning av Cecilie Manz. Originaldesign från år 2005. Om vägglampan från Fritz Hansen- Caravaggio Read uppskattas för den tidlösa designen.- Caravaggio Read är också omtyckt för det riktbara ljuset.- Formgivning av Cecilie Manz.- Vägglampan finns i olika färger.- Från serien Caravaggio.- Ljuskälla ingår inte. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
  • Frandsen Job Mini Vägglampa Matt Svart - Metall Mattsvart

    frandsen job mini vägglampa matt svart - metall mattsvart
    Job Mini Vägglampa, Matt Svart från Frandsen. Sänglampor Mattsvart Metall. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
  • Dcwéditions La Lampe Gras N°304 Vägglampa Med Sladd / Krom - Stål Svart

    dcwéditions la lampe gras n°304 vägglampa med sladd / krom - stål svart
    Vägglampan från DCWéditions har en industriell design i stål med en vinklingsbar arm och en vinklingsbar lampskärm perfekt för utrymmen där du vill kunna läsa eller arbeta. Välj mellan olika färger. Formgivning av Bernard-Albin Gras. Om vägglampan från DCWéditions- Industriell design.- Vinklingsbar arm.- Vinklingsbar lampskärm.- Gjord av stål.- Från serien Lampe Gras by DCWéditions.- Sockel: E14- Längd: 150 mm.- Med sladd.- IP-klassificering: IP20.- Vikt: 1,3 kg. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
  • Watt & Veke Kelly Short Vägglampa - Stål Guld

    watt & veke kelly short vägglampa - stål guld
    Elegant vägglampa från Watt&Veke. Armaturen är försedd med en vinklingsbar skärm så att ljuset enkelt kan riktas åt önskat håll. Finns tillgänglig i två olika färger, svart och vit samt en storlek större. Strömbrytare på kabeln medföljer.Bra att veta: Ljuskälla köpes separat. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
  • Gubi Bestlite Bl6 Vägglampa /benporslin - Stål Mässing

    gubi bestlite bl6 vägglampa /benporslin - stål mässing
    Vägglampa BL6 från Gubi har ett justerbart stativ och en justerbar skärm. Gubi-lampan designades redan 1930 av den engelske designern Robert Dudley Best. Under andra världskriget blev den en nationell ikon då Winston Churchill hade en sådan stående på sitt skrivbord i skyddsrummet under Whitehall. Idag, mer än 70 år efter att den först började produceras är Gubi-lampan en given designklassiker i Skandinavien som med sin eleganta design passar in i alla typer av interiörer. Både dess funktion och estetik känns nämligen precis lika aktuellt då som nu. Med de många olika varianterna av modeller, material och färger i den eftertraktade lampserien blir det enkelt att hitta precis rätt plats för en Bestlite-lampa i sitt hem. Skärmen kan roteras 360° medan armen kan lutas i upp till 90°.Gubi-lampan finns som bordslampa, golvlampa, vägglampa samt pendel. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
  • NOVASOLO Halifax sängbord, med 1 låda och 2 fack - vit mahogny med patina och mörkt trä

    novasolo halifax sängbord, med 1 låda och 2 fack - vit mahogny med patina och mörkt trä
  • VASAGLE Sminkbord med stor rektangulär spegel, sminkbord med 2 lådor och 3 öppna fack, tvättställ, mod

    vasagle sminkbord med stor rektangulär spegel, sminkbord med 2 lådor och 3 öppna fack, tvättställ, mod
  • Audo Copenhagen Frame 35 Med 1 Låda - fanér Ek

    audo copenhagen frame 35 med 1 låda - fanér ek
    Sängbord från Audo Copenhagen med en tidlös, modulär design som harmoniskt smälter in i hemmet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Ram i svart aluminium och sidor i melamin- eller fanerbelagd MDF och en mjukstängande låda. Formgivning av Mogens Lassen. Tillverkat i Danmark. Om sängbordet från Audo Copenhagen- Formgivning av Mogens Lassen.- Det här sängbordet är en del av Audo Copenhagens kollektion Frame.- 1 mjukstängande låda.- Finns i flera utföranden.- Modulär design.- Tillverkat i Danmark. Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
  • Gubi Bestlite Bl7 Vägglampa / - Benporslin Krom

    gubi bestlite bl7 vägglampa / - benporslin krom
    Vägglampa från GUBI med en elegant design med rena linjer med inspiration från Bauhaus-perioden. Den har en flyttbar lampskärm perfekt när du behöver riktat ljus t.ex. bredvid sängen. Välj mellan olika ytbehandlingar. Formgivning av Robert Dudley Best. Originaldesign från år 1930. Om vägglampan från GUBI- Bestlite BL7 uppskattas för den ikoniska designen.- Bestlite BL7 är också omtyckt för det riktbara ljuset.- Finns i flera varianter.- Formgivning av Robert Dudley Best.- Ljuskälla ingår inte. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
  • Department Ray - Valnöt

    department ray - valnöt
    Sängbord från Department med en nätt formgivning med en perforerad dörr och utsvängda, rundade ben. Det har flyttbara gångjärn för att kunna anpassa efter smak och behov. Bordet har ett justerbart hyllplan perfekt för förvaring av olika saker. Om sängbordet från Department- Ray uppskattas för den nätta storleken.- Ray är också omtyckt för den populära modellen.- Sängbordet finns i olika material.- Från serien Ray.- Denna produkt levereras monterad.- Lämplig för användning för privat bruk.- Finns även som ett skåp. Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
  • Sänglampa Sandnes antik

    sänglampa sandnes antik
    Sänglampa i metall. Ljusströmbrytare på sladden. Ljuskälla ingår inte. Lampan kan monteras på huvudgavel.
  • Sängbord Linn

    sängbord linn
    Älskar du ordning och reda i sovrummet? Då faller du kanske för detta sängbord. Det har en klassisk, ren stil som är tidlös. I lådan kan du gömma undan dina skatter och på hyllan finns plats för dina böcker. Enkelt och funktionellt, vad mer kan man b
  • Hübsch Studio Vägglampa /orange - Järn Beige

    hübsch studio vägglampa /orange - järn beige
    Vägglampa från Hübsch med en elegant, vinklingsbar design som harmoniskt smälter in i hemmet. Perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Om vägglampan från Hübsch- Studio uppskattas för den eleganta designen.- Vinklingsbar vägglampa.- Ljuskälla ingår inte.- Sockel: E27 Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
  • Gubi Bestlite Bl7 Vägglampa Krom / - Metall Vit

    gubi bestlite bl7 vägglampa krom / - metall vit
    Vägglampa från GUBI med en elegant design med rena linjer med inspiration från Bauhaus-perioden. Den har en flyttbar lampskärm perfekt när du behöver riktat ljus t.ex. bredvid sängen. Välj mellan olika ytbehandlingar. Formgivning av Robert Dudley Best. Originaldesign från år 1930. Om vägglampan från GUBI- Bestlite BL7 uppskattas för den ikoniska designen.- Bestlite BL7 är också omtyckt för det riktbara ljuset.- Finns i flera varianter.- Formgivning av Robert Dudley Best.- Ljuskälla ingår inte. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
  • New Works Material Vägglampa The New Edition - Rostfritt Stål

    new works material vägglampa the new edition - rostfritt stål
    Vägglampan från New Works är perfekt för utrymmen där du vill kunna läsa eller arbeta och har en modern, minimalistisk design. Lampan har naturliga material för att skapa en harmonisk atmosfär i rummet. Den har ett pulverlackerat, svart lampfäste i aluminium med en strömbrytare. Kom ihåg att glödlampa säljs separat. Formgiven av Nørgaard & Kechayas. Om vägglampan från New Works - Den här vägglampan är en del av New Workss kollektion Material.- Glödlampa är ej inkluderad. Skötselråd för vägglampan - Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa.Kombinera vägglampan med en golvlampa från New Works. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
  • GERI Bordslampa Grå - Globo Lighting

    geri bordslampa grå - globo lighting
  • Sängbord Ezra

    sängbord ezra
    Den perfekta partnern för alla sovrum om du gillar en minimalistisk, elegant stil. Med rena linjer och en målad yta tar detta sängbord inte över ditt sovrum. Det är lätt att sätta upp sängbordet bredvid din säng, på den höjd du önskar. Lådan ger plat
  • Louis Poulsen Vl Ring Crown Vägg 1x40 W Mässing - Opalglas Vit

    louis poulsen vl ring crown vägg 1x40 w mässing - opalglas vit
    Denna vackra vägglampa härstammar från en armatur som formgavs år 1940 av Vilhelm Lauritzen. Den nylanserades år 2019 i ny tappning där både design och materialval är som originalet. Lampan är tillverkad i obehandlad, polerad mässing med en skärm i vitt munblåst opalglas i tre lager. VL Ring Crown ger ett mjukt och behagligt ljus och gör sig väl i många hem och interiörstilar. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
  • Vipp 523 Vägglampa 19,5x34 Cm / Small - Aluminium Svart

    vipp 523 vägglampa 19,5x34 cm / small - aluminium svart
    Vägglampa från VIPP med en perforerad lampskärm med en justerbar arm för att styra ljusets riktning perfekt för utrymmen där du vill kunna läsa eller arbeta. Den är tillverkad av pulverlackerat aluminium. Lampan har en insats i matt glas för att ge ett behagligt ljus. Om vägglampan från VIPP- Sockel: E14- Djup: 340 mm.- Höjd: 195 mm.- IP-klassificering: IP20.- 15 Watt- Sladdlängd: 2000 mm.- Energiklass A++.- Ljuskälla ingår inte.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.