Hemmässan
www.hemmassan.se

Graef espressomaskin

Populärt inom Graef espressomaskin

 • Graef - Espressomaskin Pivalla + Nespresso

  graef - espressomaskin pivalla + nespresso
  Denna smarta espressomaskin från Graef fungerar både som en vanlig espressomaskin och med nespressokapslar med den speciella insatsen som man enkelt kan byta till. Välj mellan att göra en enkel eller dubbel espresso, latte, cappuccino eller skumma mjölk till en varm choklad. Med maskinen kommer du få en härlig riktigt café känsla hemma.
 • Graef - Espressomaskin Baronessa

  graef - espressomaskin baronessa
  Espressomaskinen Baronessa är en maskin till den som ställer krav på perfekt kaffe hemma. Med dubbelt kretslopp och dubbelt termosystem kan den både brygga espresson samtidigt som den skummar mjölken till din dryck. Handtaget har dubbel avrinning så du lätt kan välja om du vill ha en enkel eller dubbel espresso. Maskinen har temperaturinställning så kaffet och mjölken blir den perfekta för din kaffeupplevelse. Förutom det kommer maskinen påminna dig om när det är dags att avkalka, ett inbyggt rengöringsprogram och en uttagbar vattenbehållare på hela 3 liter så du slipper fylla på vatten allt för ofta.
 • Graef - Espressomaskin Milegra

  graef - espressomaskin milegra
  Espressomaskin Milegra är en otroligt elegant espressomakin från tyska varumärket Graef. Den har en integrerat kaffekvarn som gör att du får perfekt malt kaffe direkt från maskinen till din valda espressodryck. Den har 11 olika malningsgrader så du kan välja om du vill ha grovmalet eller finmalet kaffe. Med knapparna väljer du lätt om du vill ha en enkel eller dubbel espresso och om du vill unna dig en latte eller cappuccino använder du ångröret på sidan av maskinen för att skumma mjölken.