Hemmässan
www.hemmassan.se

Dexam kastruller

Populärt inom Dexam kastruller

 • Dexam - School Of Wok Lock till 30 cm Wokpanna Aluminium

  dexam - school of wok lock till 30 cm wokpanna aluminium
  Dexam Lock till Wokpanna. Locket är ett perfekt tillbehör till wokpannan när du ska ångkoka eller pochera. Detta lock är passar till wokpannor med en diameter på 30 cm.Locket har försetts med en vacker knopp av bambu med School of wook logotypen.Samarbetet mellan Dexam och Jeremy Pang har resulterat i serien School of wook som innehåller en mängd fina köksredskap och tillbehör. Serien avser att inspirera matentusiaster att utforska det kinesiska köket. Produkterna ger dig goda förutsättningar för att lyckas med matlagningen.
 • Dexam - School Of Wok Lock till 36 cm Wokpanna Aluminium

  dexam - school of wok lock till 36 cm wokpanna aluminium
  Dexam Lock till Wokpanna. Locket är ett perfekt tillbehör till wokpannan när du ska ångkoka eller pochera. Detta lock är passar till wokpannor med en diameter på 36 cm.Locket har försetts med en vacker knopp av bambu med School of wook logotypen.Samarbetet mellan Dexam och Jeremy Pang har resulterat i serien School of wook som innehåller en mängd fina köksredskap och tillbehör. Serien avser att inspirera matentusiaster att utforska det kinesiska köket. Produkterna ger dig goda förutsättningar för att lyckas med matlagningen.
 • Dexam - School of Wok Wokpanna 30 cm Kolstål

  dexam - school of wok wokpanna 30 cm kolstål
  Wokpanna från Dexams serie School of Wok. Tillverkad i kolstål med vackert och praktiskt handtag i bambu. Kolstål tillåter höga temperaturer under tillagning för perfekt resultat vid exempelvis wokning. Bambuhandtaget är inte bara fint utan håller sig även svalt så att du inte bränner dig när du lagar mat. Det är dessutom skönt att hålla i och metallringen tillåter snygg upphängning. Dexam har tillsammans med den prisbelönta kocken Jeremy Pang tagit fram ett fullt koncept med tillbehör till asiatisk matlagning i hemmamiljö. Med ett stort fokus på både kvalité och prisvärdhet kan du med School of Wok enkelt laga dina asiatiska favoriter i hemmet. På School of Wok´s youtube-sida hittar du dessutom varje vecka nya instruktionsvideor och recept på de senaste trenderna inom det asiatiska köket. Allt för att underlätta för dig att glänsa i köket och utveckla din asiatiska matlagningskonst. - Wokpanna i kolstål med bambuhandtag. - Fungerar på både induktion och vanlig spis. - Får en naturlig nonstick-stekyta som gör den bättre med tiden. - Design med platt botten för moderna spishällar. - Del i serien School of Wok från Dexam. - Glöm inte att bränna in din wokpanna innan användning, se skötselråd.
 • Dexam - School of Wok Skinny Wok 30 cm Kolstål

  dexam - school of wok skinny wok 30 cm kolstål
  Wokpanna från Dexams serie School of Wok. Tillverkad i kolstål med vackert och praktiskt handtag i bambu. Kolstål tillåter höga temperaturer under tillagning för perfekt resultat vid exempelvis wokning. Bambuhandtaget är inte bara fint utan håller sig även svalt så att du inte bränner dig när du lagar mat. Det är dessutom skönt att hålla i och metallringen tillåter snygg upphängning. Dess platta botten ger den god kontakt med spisen. Dexam har tillsammans med den prisbelönta kocken Jeremy Pang tagit fram ett fullt koncept med tillbehör till asiatisk matlagning i hemmamiljö. Med ett stort fokus på både kvalité och prisvärdhet kan du med School of Wok enkelt laga dina asiatiska favoriter i hemmet. På School of Woks YouTube-sida hittar du dessutom varje vecka nya instruktionsvideor och recept på de senaste trenderna inom det asiatiska köket. Allt för att underlätta för dig att glänsa i köket och utveckla din asiatiska matlagningskonst. - Wokpanna i kolstål med bambuhandtag. - Fungerar på både induktion och vanlig spis. - Får en naturlig nonstick-stekyta som gör den bättre med tiden. - Design med platt botten för moderna spishällar. - Del i serien School of Wok från Dexam. - Glöm inte att bränna in din wokpanna innan användning, se skötselråd.

Fler tips på Dexam kastruller

 • Dexam - School Of Wok Wokpanna 36 cm Kolstål

  dexam - school of wok wokpanna 36 cm kolstål
  School Of Wok Wokpanna. Vacker wokpanna tillverkad av tåligt kolstål. Materialet skiftar i färg efter upphettning och blir bara vackrare ju mer du använder pannan.Med en inre diameter på 35 cm och ett djup på 10 cm är denna wokpanna lagom stor för att laga mat till 4 – 6 personer.Två stadiga handtag av bambu ger dig ett stabilt grepp, och det behövs. Tricket för en lyckad wok är nämligen att ständigt hålla pannan i rörelse.Den platta bottnen gör att wokpannan kan användas på en vanlig spishäll, inklusive induktionshällar.Öppna kokboken och utforska det asiatiska köket. Låt dig inspireras och utmana dig med nya maträtter. Med rätt redskap är du på god väg.- Kompatibel med induktion- Krok för upphängning