Hemmässan
www.hemmassan.se

Jamie Oliver kastruller

Populärt inom Jamie Oliver kastruller

 • Jamie Oliver - Jamie Oliver 24 cm Tefal Cook's Classic Stekpanna HA

  jamie oliver - jamie oliver 24 cm tefal cook's classic stekpanna ha
  En mycket användbar 24 cm stekpanna från Tefal Jamie Oliver.Jamie Oliver Tefal Cook's Classic Stekpanna Hard Anodized 24 cm är en klassisk stekpanna som du kan använda såväl till vardags som till fest för de flesta typer av matlagning, allt ifrån att steka plättar, laga en härlig omelett eller grilla en köttbit i. Den klassiska stekpannan är tillverkad av anodiserad aluminium och har en non-stickbeläggning som underlättar matlagningen. Hard Anodised är ett väldigt tåligt material som gör att kärlet värms upp jämnt och samtidigt har egenskaperna av ett non-stickmaterial. Att Classic Stekpanna Jamie Oliver 24 cm är tillverkad av rostfritt stål och belagt med en hårdanodiserad yta gör även att stekkärlet är väldigt lätt att rengöra!Denna Jamie Oliver Tefal Cook's Classics Stekpanna Hard Anodized 24 cm är även utrustad med en karaktäristisk Tefal värmeindikator. Med hjälp av en röd ThemoSpot i stekpannans mitt kan du se när stekpannan har uppnått perfekt temperatur. Stekpannorna fungerar på induktionshäll och i stort sett på alla spisar och kan även användas i ugn.Stekpannan har en mycket uppskattad 6,5 cm hög kant som gör att den ännu lättare att laga mat med. Dessa Jamie Oliver Classic stekpannor finns likt övriga serier i ett flertal storlekar: Denna stekpanna är 24 cm i diameter och 20 cm i bottendiameter. Det finns även en liknande stekpanna som är i den klassiska storleken 28 cm i diameter och en större stekpanna 30 cm när du behöver laga mycket mat till familj eller gäster. Alla dessa stekpannor och även flera andra kokkärl från Tefal och Jamie Olivers samarbete finns också de att köpa på Cervera!Tefal är ett franskt företag som sedan 1950-talet tillverkat kvalitativ köksutrustning. Deras samarbete med den välkände kocken Jamie Oliver har resulterat i ett stort antal omtyckta serier av kokkärl som Jamie Oliver Everyday, Jamie Oliver Premium och Classic som i de flesta uppsättningar finns som stekpannor, traktörpanna, gjutjärnspanna, stekpanna med lock och wokpannor. I dessa stekpannor har de kombinerat Tefals kvalitet och Jamie Olivers erfarenheter och innovationsvilja inom matlagning.Jamie Oliver blev känd som ”Den nakna kocken genom matlagnings tv-serien med samma namn. Serien började sändas 1999 och idén var att maten ska vara enkel, hälsosam och snabblagad.Han har sedan dess blivit uppskattad för sina recept med 5 ingredienser och måltider som tar 15 minuter att göra samt sitt stora engagemang för hälsosam mat för såväl unga som vuxna. Genom åren har Jamie Oliver även samlat dessa recept i ett flertal kokböcker som alla blivit bästsäljare.Ett tips är att tillaga något av alla hans favoritrecept, varför inte testa hans harissakyckling eller älskade carbonara i denna Jamie Oliver Tefal Cook's Classics Stekpanna Hard Anodized 24 cm.
 • Jamie Oliver - Jamie Oliver 28 cm Tefal Cook's Classic Stekpanna HA

  jamie oliver - jamie oliver 28 cm tefal cook's classic stekpanna ha
  En klassisk 28 cm stekpanna från Tefal Jamie Oliver.Jamie Oliver Tefal Cook's Classic Stekpanna Hard Anodized 28 cm är en klassisk stekpanna som du kan använda såväl till vardags som till fest för de flesta typer av matlagning, allt ifrån att steka pannkakor, låta en köttfärssås puttra riktigt länge eller halstra laxkotletter i. Den klassiska stekpannan är tillverkad av anodiserad aluminium och har en non-stickbeläggning som underlättar matlagningen. Hard Anodised är ett väldigt tåligt material som gör att kärlet värms upp jämnt och samtidigt har egenskaperna av ett non-stickmaterial. Att Classic Stekpanna Jamie Oliver 28 cm är tillverkad av rostfritt stål och belagt med en hårdanodiserad yta gör även att stekkärlet är väldigt lätt att rengöra!Denna Jamie Oliver Tefal Cook's Classics Stekpanna Hard Anodized 28 cm är även utrustad med en karaktäristisk Tefal värmeindikator. Med hjälp av en röd ThemoSpot i stekpannans mitt kan du se när stekpannan har uppnått perfekt temperatur. Stekpannorna fungerar på induktionshäll och i stort sett på alla spisar och kan även användas i ugn.För att ytterligare underlätta matlagningen har stekpannan en mycket uppskattad 6,5 cm hög kant. Dessa Jamie Oliver Classic stekpannor finns likt övriga serier i ett flertal storlekar: Denna stekpanna som är 28 cm i diameter och 24 cm i botten är den vanligaste storleken på stekpannor men de finns även som lite mindre stekpanna som är 24 cm i diameter och en större stekpanna 30 cm när du behöver laga mycket mat till familj eller gäster. Alla dessa stekpannor och även flera andra kokkärl från Tefal och Jamie Olivers samarbete finns också de att köpa på Cervera!Tefal är ett franskt företag som sedan 1950-talet tillverkat kvalitativ köksutrustning. Deras samarbete med den välkände kocken Jamie Oliver har resulterat i ett stort antal omtyckta serier av kokkärl som Jamie Oliver Everyday, Jamie Oliver Premium och Classic som i de flesta uppsättningar finns som stekpannor, traktörpanna, gjutjärnspanna, stekpanna med lock och wokpannor. I dessa stekpannor har de kombinerat Tefals kvalitet och Jamie Olivers erfarenheter och innovationsvilja inom matlagning.Jamie Oliver blev känd som ”Den nakna kocken genom matlagnings tv-serien med samma namn. Serien började sändas 1999 och idén var att maten ska vara enkel, hälsosam och snabblagad.Han har sedan dess blivit uppskattad för sina recept med 5 ingredienser och måltider som tar 15 minuter att göra samt sitt stora engagemang för hälsosam mat för såväl unga som vuxna. Genom åren har Jamie Oliver även samlat dessa recept i ett flertal kokböcker som alla blivit bästsäljare.Ett tips är att tillaga något av alla hans favoritrecept, varför inte testa hans vegetariska currygryta eller älskade carbonara i denna Jamie Oliver Tefal Cook's Classics Stekpanna Hard Anodized 28 cm.
 • Jamie Oliver - Jamie Oliver Såspanna Tefal Cook's Classic Stekpanna Hard Anodized 18 cm med lock 2,2 L

  jamie oliver - jamie oliver såspanna tefal cook's classic stekpanna hard anodized 18 cm med lock 2,2 l
  En klassisk såspanna från Tefal Jamie Oliver.Såspanna Tefal Cook's Classic Stekpanna Hard Anodized 18 cm med lock 2,2 L är en klassisk såskastrull som du kan använda såväl till vardags som till fest för de flesta typer av matlagning. Laga en klassisk tomatsås till pizza en vardagskväll eller varför inte överraska gästerna med att göra egen bearnaisesås! En såspanna skiljer sig från en vanlig stekpanna genom att den har en hög kant. Dessutom har grytan lock för att du ska kunna låta såser reducera riktigt länge under locket för att få fram alla smaker.Denna såspanna från Jamie Oliver Tefal har en 9,2 cm hög kant som gör att den ännu lättare att laga mat med. Dessutom rymmer den 2,2 L så du kan laga ordentligt med sås eller annat i.En såspanna har många användningsområden. Du kan använda den om du snabbt vill bryna något eller för att koka sås. Du kan även kombinera de både funktionerna. Stek något hastigt för att sedan låta det koka med en härlig sås.Denna såspanna från Jamie Oliver är tillverkad av anodiserad aluminium och har en non-stickbeläggning som underlättar matlagningen. Hard Anodised är ett väldigt tåligt material som gör att kärlet värms upp jämnt och samtidigt har egenskaperna av ett non-stickmaterial. Att Classic såspanna Jamie Oliver är tillverkad av rostfritt stål och belagt med en hårdanodiserad yta gör även att stekkärlet är väldigt lätt att rengöra!Denna Jamie Oliver Tefal Cook's Classic Såspanna Hard Anodized 18 cm med lock 2,2 L är även utrustad med en karaktäristisk Tefal värmeindikator. Med hjälp av en röd ThemoSpot i stekpannans mitt kan du se när stekpannan har uppnått perfekt temperatur. Pannan fungerar på induktionshäll och i stort sett på alla spisar och kan även användas i ugn. Såspannan tål temperaturer upp till 210 ° medan det medföljande glaslocket tål upp till 175°. Tefal är ett franskt företag som sedan 1950-talet tillverkat kvalitativ köksutrustning. Deras samarbete med den välkände kocken Jamie Oliver har resulterat i ett stort antal omtyckta serier av kokkärl som Jamie Oliver Everyday, Jamie Oliver Premium och Classic som i de flesta uppsättningar finns som stekpannor, traktörpanna, gjutjärnspanna, stekpanna med lock och wokpannor. I dessa stekpannor har de kombinerat Tefals kvalitet och Jamie Olivers erfarenheter och innovationsvilja inom matlagning.Jamie Oliver Classic stekpannor finns i ett flertal storlekar förutom denna lilla såspanna: Den stora stekpannan är 30 cm i diameter. Det finns även en liknande stekpanna som är i den klassiska storleken 28 cm i diameter och en mindre stekpanna som är 24 cm i diameter som är perfekt för mindre portioner eller till exempel plättar eller omelett. Alla dessa användbara stekpannor från Jamie Oliver finns att köpa hos oss på Cervera!
 • Jamie Oliver - Jamie Oliver Gryta Tefal Cook's Classic Hard Anodized 24 cm med lock 5,2 L

  jamie oliver - jamie oliver gryta tefal cook's classic hard anodized 24 cm med lock 5,2 l
  En klassisk och användbar gryta från Tefal Jamie Oliver.Jamie Oliver Gryta Tefal Cook's Classic Hard Anodized 24 cm med lock 5,2 L är en klassisk gryta som du kan använda såväl till vardags som till fest för de flesta typer av matlagning. Laga ett storkok av köttfärssås till veckan eller en mustig gryta som får puttra riktigt länge på helgen.Denna gryta från Jamie Oliver Tefal har en 12,4 cm hög kant som gör att den ännu lättare att laga mat med. Dessutom rymmer den 5,2 L så du kan laga ordentligt med mat i den.Denna gryta från Jamie Oliver är tillverkad av anodiserad aluminium och har en non-stickbeläggning som underlättar matlagningen och gör att den har många användningsområden.Hard Anodised är ett väldigt tåligt material som gör att kärlet värms upp jämnt och samtidigt har egenskaperna av ett non-stickmaterial. Att Classic gryta Jamie Oliver är tillverkad av rostfritt stål och belagt med en hårdanodiserad yta gör även att stekkärlet är väldigt lätt att rengöra!Denna Jamie Oliver Gryta Tefal Cook's Classic Hard Anodized 24 cm med lock 5,2 L är även utrustad med en karaktäristisk Tefal värmeindikator. Med hjälp av en röd ThemoSpot i stekpannans mitt kan du se när stekpannan har uppnått perfekt temperatur. Grytan fungerar på induktionshäll och i stort sett på alla spisar och kan även användas i ugn. Grytan tål temperaturer upp till 210 ° medan det medföljande glaslocket tål upp till 175°. Tefal är ett franskt företag som sedan 1950-talet tillverkat kvalitativ köksutrustning. Deras samarbete med den välkände kocken Jamie Oliver har resulterat i ett stort antal omtyckta serier av kokkärl som Jamie Oliver Everyday, Jamie Oliver Premium och Classic som i de flesta uppsättningar finns som stekpannor, traktörpanna, gjutjärnspanna, stekpanna med lock och wokpannor. I dessa stekpannor har de kombinerat Tefals kvalitet och Jamie Olivers erfarenheter och innovationsvilja inom matlagning.Jamie Oliver Classic kokkärl finns i ett flertal storlekar förutom denna härliga gryta: Den stora stekpannan är 30 cm i diameter. Det finns även en liknande stekpanna som är i den klassiska storleken 28 cm i diameter och en mindre stekpanna som är 24 cm i diameter som är perfekt för mindre portioner eller till exempel plättar eller omelett. Alla dessa användbara stekpannor från Jamie Oliver finns att köpa hos oss på Cervera!

Fler tips på Jamie Oliver kastruller

 • Jamie Oliver - Jamie Oliver Wokpanna Tefal Cook's Classic HA 30 cm

  jamie oliver - jamie oliver wokpanna tefal cook's classic ha 30 cm
  En användbar klassisk wokpanna från Tefal Jamie Oliver.Jamie Oliver Tefal Cook's Classic Wokpanna Hard Anodized 30 cm är en klassisk wokpanna som du kan använda såväl till vardags som till fest för de flesta typer av matlagning och matlagning för flera personer eller portioner. Perfekt att laga wok med kyckling eller tofu och grönsaker!Den klassiska wokpanna är tillverkad av anodiserad aluminium och har en non-stickbeläggning som underlättar matlagningen. Hard Anodised är ett väldigt tåligt material som gör att kärlet värms upp jämnt och samtidigt har egenskaperna av ett non-stickmaterial. Att Classic wokpanna Jamie Oliver 30 cm är tillverkad av rostfritt stål och belagt med en hårdanodiserad yta gör även att stekkärlet är väldigt lätt att rengöra!Denna Jamie Oliver Tefal Cook's Classic Wokpanna Hard Anodized 30 cm är även utrustad med en karaktäristisk Tefal värmeindikator. Med hjälp av en röd ThemoSpot i stekpannans mitt kan du se när stekpannan har uppnått perfekt temperatur. Wokpannan fungerar på induktionshäll och i stort sett på alla spisar och kan även användas i ugn.Wokpannan har en 8,4 cm hög kant som gör att den ännu lättare att woka mat i. Den är 30 cm i diameter och bottendiametern är 20 cm. Tefal är ett franskt företag som sedan 1950-talet tillverkat kvalitativ köksutrustning. Deras samarbete med den välkände kocken Jamie Oliver har resulterat i ett stort antal omtyckta serier av kokkärl som Jamie Oliver Everyday, Jamie Oliver Premium och Classic som i de flesta uppsättningar finns som stekpannor, traktörpanna, gjutjärnspanna, stekpanna med lock och wokpannor. I dessa stekpannor har de kombinerat Tefals kvalitet och Jamie Olivers erfarenheter och innovationsvilja inom matlagning.Jamie Oliver blev känd som ”Den nakna kocken genom matlagnings tv-serien med samma namn. Serien började sändas 1999 och idén var att maten ska vara enkel, hälsosam och snabblagad.Han har sedan dess blivit uppskattad för sina recept med 5 ingredienser och måltider som tar 15 minuter att göra samt sitt stora engagemang för hälsosam mat för såväl unga som vuxna. Genom åren har Jamie Oliver även samlat dessa recept i ett flertal kokböcker som alla blivit bästsäljare.Denna wokpanna ingår i Jamie Oliver Classic serien. I samma serie finns även Jamie Oliver Classic stekpannor i ett flertal storlekar: Dels en stor stekpanna som är 30 cm i diameter Sen finns även en liknande stekpanna som är i den klassiska storleken 28 cm i diameter och en mindre stekpanna som är 24 cm i diameter som är perfekt för mindre portioner eller till exempel plättar eller omelett. Alla dessa stekpannor och även flera andra kokkärl från Tefal och Jamie Olivers samarbete finns också de att köpa på Cervera!Ett tips är att tillaga något av alla hans favoritrecept, varför inte någon av hans vegetariska grytor eller omtyckta wokade kyckling med grönsaker i denna Jamie Oliver Tefal Cook's Classic Wokpanna Hard Anodized 30 cm.
 • Jamie Oliver - Jamie Oliver Stekpanneset 5 delar Tefal Cook's Classic Hard Anodized

  jamie oliver - jamie oliver stekpanneset 5 delar tefal cook's classic hard anodized
  Ett set med en stekpanna och två grytor från Tefal Jamie Oliver. Jamie Oliver Stekpanneset 5 delar Tefal Cook's Classic Hard Anodized är ett set med en stekpanna och två grytor med lock från Jamie Oliver Tefals Classic Hard Anodized kollektion. Med dessa produkter har du en riktig bra grund för de flesta typer av matlagning! Perfekt som studentpresent, inflyttningspresent eller som en gåva till dig själv när du vill uppgradera dina kokkärl och ta din matlagning till nästa nivå.De olika Jamie Oliver kokkärl som ingår är:- Jamie Oliver Tefal Stekpanna Ø 28 cm Cook's Classic Hard Anodized- Jamie Oliver Tefal Låg gryta / stekgryta med lock Ø 30 cm / 5,4 liter- Jamie Oliver Tefal Djup gryta med lock Ø 24 cm / 5,2 liter Cook's Classic Hard AnodizedJamie Oliver Tefal Cook's Classic Stekpanna Hard Anodized 28 cm är en klassisk stekpanna som du kan använda såväl till vardags som till fest för de flesta typer av matlagning, allt ifrån att steka pannkakor, låta en köttfärssås puttra riktigt länge eller halstra laxkotletter i.Jamie Oliver Stekgryta Tefal Cook's Classic Hard Anodized 30 cm med lock är en lite grundare gryta. Laga ett storkok av köttfärssås till veckan eller en köttbit som först steks och sen får puttra i en sås till helgens festmåltid.Jamie Oliver Gryta Tefal Cook's Classic Hard Anodized 24 cm med lock 5,2 L är en klassisk gryta som du kan använda till en mustig gryta som får puttra riktigt länge. Denna gryta från Jamie Oliver Tefal har en 12,4 cm hög kant som gör att den ännu lättare att laga mat med. Dessutom rymmer den 5,2 L så du kan laga ordentligt med mat i den.Detta set från Jamie Oliver är tillverkat av anodiserad aluminium och har en non-stickbeläggning som underlättar matlagningen och gör att den har många användningsområden.Hard Anodised är ett väldigt tåligt material som gör att kärlet värms upp jämnt och samtidigt har egenskaperna av ett non-stickmaterial. Att Classic gryta Jamie Oliver är tillverkad av rostfritt stål och belagt med en hårdanodiserad yta gör även att stekkärlet är väldigt lätt att rengöra!Dessa kokkärl är även utrustade med en karaktäristisk Tefal värmeindikator. Med hjälp av en röd ThemoSpot i stekpannans mitt kan du se när stekpannan eller grytan har uppnått perfekt temperatur. Stekpannan och grytornapå fungerar på induktionshäll och i stort sett på alla spisar och kan även användas i ugn. Kokkärlen tål temperaturer upp till 210 ° medan de medföljande glaslocken tål upp till 175°. Tefal är ett franskt företag som sedan 1950-talet tillverkat kvalitativ köksutrustning. Deras samarbete med den välkände kocken Jamie Oliver har resulterat i ett stort antal omtyckta serier av kokkärl som Jamie Oliver Everyday, Jamie Oliver Premium och Classic som i de flesta uppsättningar finns som stekpannor, traktörpanna, gjutjärnspanna, stekpanna med lock och wokpannor. I dessa stekpannor har de kombinerat Tefals kvalitet och Jamie Olivers erfarenheter och innovationsvilja inom matlagning.
 • Jamie Oliver - Jamie Oliver Stekpanneset 9 delar Tefal Cook's Classic Hard Anodized

  jamie oliver - jamie oliver stekpanneset 9 delar tefal cook's classic hard anodized
  Ett stort set med två stekpannor, 3 grytor och 4 tillhörande lock, totalt 9 enheter från Tefal Jamie Oliver. Jamie Oliver Stekpanneset 9 delar Tefal Cook's Classic Hard Anodized är ett stort set med kokkärl som innehåller två stekpannor, varav en med lock och 3 grytor med lock från Jamie Oliver Tefals Classic Hard Anodized kollektion. Med dessa produkter har du en komplett uppsättning av stekpannor och kastruller för de flesta typer av matlagning! Perfekt som studentpresent, inflyttningspresent eller som en gåva till dig själv när du vill uppgradera dina kokkärl och ta din matlagning till nästa nivå.De olika Jamie Oliver kokkärl som ingår är:- Jamie Oliver Tefal Stekpanna med lock Ø 26 cm Cook's Classic Hard Anodized- Jamie Oliver Såspanna Tefal Cook's Classic Stekpanna Hard Anodized 18 cm med lock 2,2 L- Jamie Oliver Tefal Djup gryta med lock Ø 24 cm / 5,2 liter Cook's Classic Hard Anodized- Jamie Oliver Sauteuse panna Tefal Cook's Classic Hard Anodized 26 cm + lock- Jamie Oliver Gryta med lock Ø 20 cm / 3 liter Tefal Cook's Classic Hard Anodized- Jamie Oliver Stekpanna Ø 24 cm Tefal Cook's Classic Hard AnodizedJamie Oliver Tefal Cook's Classic Stekpanna Hard Anodized 24 cm är en klassisk stekpanna som du kan använda såväl till vardags som till fest för de flesta typer av matlagning, allt ifrån att steka pannkakor eller halstra laxkotletter i.Jamie Oliver Sauteuse panna Tefal Cook's Classic Hard Anodized 26 cm + lock är en lite grundare kombinerad gryta och stekpanna. Laga ett storkok av köttfärssås till veckan eller en köttbit som först steks och sen får puttra i en sås till helgens festmåltid.Jamie Oliver Gryta Tefal Cook's Classic Hard Anodized 24 cm med lock 5,2 L är en klassisk gryta som du kan använda till en mustig gryta som får puttra riktigt länge. Denna gryta från Jamie Oliver Tefal har en 12,4 cm hög kant som gör att den ännu lättare att laga mat med. Dessutom rymmer den 5,2 L så du kan laga ordentligt med mat i den.Dessutom ingår Jamie Oliver Gryta med lock Ø 20 cm / 3 liter Tefal Cook's Classic Hard Anodized när du vill koka pasta eller potatis eller göra en härlig fiskgryta eller en ljuvlig broccolisoppa. Jamie Oliver Såspanna Tefal Cook's Classic Hard Anodized 18 cm med lock 2,2 L är sen det kokkärlet som du kan laga en härlig sås eller liknande till din middag. Detta set från Jamie Oliver är tillverkat av anodiserad aluminium och har en non-stickbeläggning som underlättar matlagningen och gör att den har många användningsområden.Hard Anodised är ett väldigt tåligt material som gör att kärlet värms upp jämnt och samtidigt har egenskaperna av ett non-stickmaterial. Att Classic gryta Jamie Oliver är tillverkad av rostfritt stål och belagt med en hårdanodiserad yta gör även att stekkärlet är väldigt lätt att rengöra!Dessa kokkärl är även utrustade med en karaktäristisk Tefal värmeindikator. Med hjälp av en röd ThemoSpot i stekpannans mitt kan du se när stekpannan eller grytan har uppnått perfekt temperatur. Stekpannan och grytornapå fungerar på induktionshäll och i stort sett på alla spisar och kan även användas i ugn. Kokkärlen tål temperaturer upp till 210 ° medan de medföljande glaslocken tål upp till 175°. Tefal är ett franskt företag som sedan 1950-talet tillverkat kvalitativ köksutrustning. Deras samarbete med den välkände kocken Jamie Oliver har resulterat i ett stort antal omtyckta serier av kokkärl som Jamie Oliver Everyday, Jamie Oliver Premium och Classic som i de flesta uppsättningar finns som stekpannor, traktörpanna, gjutjärnspanna, stekpanna med lock och wokpannor. I dessa stekpannor har de kombinerat Tefals kvalitet och Jamie Olivers erfarenheter och innovationsvilja inom matlagning.
 • Jamie Oliver - Jamie Oliver 30 cm Tefal Cook's Classic Stekpanna HA

  jamie oliver - jamie oliver 30 cm tefal cook's classic stekpanna ha
  En stor och rejäl 30 cm stekpanna från Tefal Jamie Oliver.Jamie Oliver Tefal Cook's Classic Stekpanna Hard Anodized 30 cm är en stor klassisk stekpanna som du kan använda såväl till vardags som till fest för de flesta typer av matlagning och matlagning för lite flera personer eller portioner. Perfekt att laga köttfärssås, grytor eller steka flera köttbitar i samtidigt!Den klassiska stekpannan är tillverkad av anodiserad aluminium och har en non-stickbeläggning som underlättar matlagningen. Hard Anodised är ett väldigt tåligt material som gör att kärlet värms upp jämnt och samtidigt har egenskaperna av ett non-stickmaterial. Att Classic Stekpanna Jamie Oliver 30 cm är tillverkad av rostfritt stål och belagt med en hårdanodiserad yta gör även att stekkärlet är väldigt lätt att rengöra!Denna Jamie Oliver Tefal Cook's Classics Stekpanna Hard Anodized 30 cm är även utrustad med en karaktäristisk Tefal värmeindikator. Med hjälp av en röd ThemoSpot i stekpannans mitt kan du se när stekpannan har uppnått perfekt temperatur. Stekpannorna fungerar på induktionshäll och i stort sett på alla spisar och kan även användas i ugn.Stekpannan från Tefal Jamie Oliver har en mycket uppskattad 6,5 cm hög kant som gör att den ännu lättare att laga mat med. Tefal är ett franskt företag som sedan 1950-talet tillverkat kvalitativ köksutrustning. Deras samarbete med den välkände kocken Jamie Oliver har resulterat i ett stort antal omtyckta serier av kokkärl som Jamie Oliver Everyday, Jamie Oliver Premium och Classic som i de flesta uppsättningar finns som stekpannor, traktörpanna, gjutjärnspanna, stekpanna med lock och wokpannor. I dessa stekpannor har de kombinerat Tefals kvalitet och Jamie Olivers erfarenheter och innovationsvilja inom matlagning.Jamie Oliver blev känd som ”Den nakna kocken genom matlagnings tv-serien med samma namn. Serien började sändas 1999 och idén var att maten ska vara enkel, hälsosam och snabblagad.Han har sedan dess blivit uppskattad för sina recept med 5 ingredienser och måltider som tar 15 minuter att göra samt sitt stora engagemang för hälsosam mat för såväl unga som vuxna. Genom åren har Jamie Oliver även samlat dessa recept i ett flertal kokböcker som alla blivit bästsäljare.Dessa Jamie Oliver Classic stekpannor finns likt övriga serier i ett flertal storlekar: Denna stora stekpanna är 30 cm i diameter och 26 cm i bottendiameter när du behöver laga mycket mat till familj eller gäster. Det finns även en liknande stekpanna som är i den klassiska storleken 28 cm i diameter och en mindre stekpanna som är 24 cm i diameter som är perfekt för mindre portioner eller till exempel plättar eller omelett. Alla dessa användbara stekpannor finns att köpa på Cervera!Ett tips från oss på Cervera är att tillaga något av alla hans favoritrecept, varför inte testa något av hans vegetariska grytor eller älskade carbonara i denna Jamie Oliver Tefal Cook's Classics Stekpanna Hard Anodized 30 cm.
 • Jamie Oliver - Jamie Oliver Stekgryta Tefal Cook's Classic Hard Anodized med lock 30 cm

  jamie oliver - jamie oliver stekgryta tefal cook's classic hard anodized med lock 30 cm
  En grundare stekgryta från Tefal Jamie Oliver.Jamie Oliver Stekgryta Tefal Cook's Classic Hard Anodized 30 cm med lock är en lite grundare gryta, eller stekgryta som du kan använda såväl till vardags som till fest för de flesta typer av matlagning. Laga ett storkok av köttfärssås till veckan eller en köttbit som först steks och sen får puttra i en sås till helgens festmåltid.En stekgryta har många användningsområden. Du kan använda den om du snabbt vill bryna något eller för att koka sås. Du kan även kombinera de både funktionerna. Stek något hastigt för att sedan låta det koka med en härlig sås. Detta kokkärl är en kombination av stekpanna med dess nonstick-beläggning och en gryta med de höga kanterna och medföljande glaslock. Dessutom har grytan två handtag för att förenkla användningen.Jamie Oliver Tefal stekgryta är 8,4 cm hög och rymmer 5,42 L så du kan laga ordentligt med mat i den.Denna gryta från Jamie Oliver är tillverkad av anodiserad aluminium och har en non-stickbeläggning som underlättar matlagningen och gör att den har många användningsområden.Hard Anodised är ett väldigt tåligt material som gör att kärlet värms upp jämnt och samtidigt har egenskaperna av ett non-stickmaterial. Att Classic gryta Jamie Oliver är tillverkad av rostfritt stål och belagt med en hårdanodiserad yta gör även att stekkärlet är väldigt lätt att rengöra!Denna Jamie Oliver Stekgryta Tefal Cook's Classic Hard Anodized 30 cm med lock är även utrustad med en karaktäristisk Tefal värmeindikator. Med hjälp av en röd ThemoSpot i stekpannans mitt kan du se när stekpannan har uppnått perfekt temperatur. Grytan fungerar på induktionshäll och i stort sett på alla spisar och kan även användas i ugn. Grytan tål temperaturer upp till 210 ° medan det medföljande glaslocket tål upp till 175°. Tefal är ett franskt företag som sedan 1950-talet tillverkat kvalitativ köksutrustning. Deras samarbete med den välkände kocken Jamie Oliver har resulterat i ett stort antal omtyckta serier av kokkärl som Jamie Oliver Everyday, Jamie Oliver Premium och Classic som i de flesta uppsättningar finns som stekpannor, traktörpanna, gjutjärnspanna, stekpanna med lock och wokpannor. I dessa stekpannor har de kombinerat Tefals kvalitet och Jamie Olivers erfarenheter och innovationsvilja inom matlagning.Jamie Oliver Classic kokkärl finns i ett flertal storlekar förutom denna härliga gryta: Den stora stekpannan är 30 cm i diameter. Det finns även en liknande stekpanna som är i den klassiska storleken 28 cm i diameter och en mindre stekpanna som är 24 cm i diameter som är perfekt för mindre portioner eller till exempel plättar eller omelett. Alla dessa användbara stekpannor från Jamie Oliver finns att köpa hos oss på Cervera!
 • Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Cook's Classic Sauteuse panna 26 cm + lock

  jamie oliver - jamie oliver tefal cook's classic sauteuse panna 26 cm + lock
  Jamie Oliver Tefal Cook's Classic Sauteuse Hard Anodized 26 cm + lock är en klassisk sautepanna eller traktörpanna som du kan använda såväl till vardags som till fest för de flesta typer av matlagning.En sauteusepanna skiljer sig från en vanlig stekpanna genom att en sautepanna har en hög kant. Dessutom har sauteusepannan lock. Det är den perfekta blandningen mellan en stekpanna och en kastrull.En sauteuse har många användningsområden. Du kan använda den om du snabbt vill bryna något eller för att koka sås. Du kan även kombinera de både funktionerna. Stek något hastigt för att sedan låta det koka med en härlig sås.Det som skiljer en traktörpanna och en sauteuse är att traktörpannan liknar en stekpanna lite mer medan en sauteusepanna mer har formen av en kastrull.Men båda är en hybrid mellan en stekpanna och en kastrull. Denna sauteuse från Jamie Oliver är tillverkad av anodiserad aluminium och har en non-stickbeläggning som underlättar matlagningen. Hard Anodised är ett väldigt tåligt material som gör att kärlet värms upp jämnt och samtidigt har egenskaperna av ett non-stickmaterial. Att Classic Sauteuse Jamie Oliver är tillverkad av rostfritt stål och belagt med en hårdanodiserad yta gör även att stekkärlet är väldigt lätt att rengöra!Denna Jamie Oliver Tefal Cook's Classic Sauteuse panna Hard Anodized 26 cm + lock är även utrustad med en karaktäristisk Tefal värmeindikator. Med hjälp av en röd ThemoSpot i stekpannans mitt kan du se när stekpannan har uppnått perfekt temperatur. Pannan fungerar på induktionshäll och i stort sett på alla spisar och kan även användas i ugn. Själva sautepannan tål temperaturer upp till 210 ° och glaslocket tål upp till 175 °. Denna sautepanna har en 8,5 cm hög kant som gör att den ännu lättare att laga mat med. Dessutom rymmer den 4,24 L så du kan laga ordentligt med sås eller annat i och har ett tillhörande lock som gör att det du tillagar kan stå och puttra under lock riktigt länge för att uppnå den bästa smaken. Tefal är ett franskt företag som sedan 1950-talet tillverkat kvalitativ köksutrustning. Deras samarbete med den välkände kocken Jamie Oliver har resulterat i ett stort antal omtyckta serier av kokkärl som Jamie Oliver Everyday, Jamie Oliver Premium och Classic som i de flesta uppsättningar finns som stekpannor, traktörpanna, gjutjärnspanna, stekpanna med lock och wokpannor. I dessa stekpannor har de kombinerat Tefals kvalitet och Jamie Olivers erfarenheter och innovationsvilja inom matlagning.Jamie Oliver blev känd som ”Den nakna kocken genom matlagnings tv-serien med samma namn. Serien började sändas 1999 och idén var att maten ska vara enkel, hälsosam och snabblagad.Han har sedan dess blivit uppskattad för sina recept med 5 ingredienser och måltider som tar 15 minuter att göra samt sitt stora engagemang för hälsosam mat för såväl unga som vuxna. Genom åren har Jamie Oliver även samlat dessa recept i ett flertal kokböcker som alla blivit bästsäljare.Jamie Oliver Classic stekpannor finns i ett flertal storlekar: Den stora stekpannan är 30 cm i diameter. Det finns även en liknande stekpanna som är i den klassiska storleken 28 cm i diameter och en mindre stekpanna som är 24 cm i diameter som är perfekt för mindre portioner eller till exempel plättar eller omelett. Alla dessa användbara stekpannor finns att köpa hos oss på Cervera!Ett tips är att tillaga något av alla hans favoritrecept, varför inte testa hans älskade tomatsås till pastan eller göra hans smakrika bbq-sås i denna Jamie Oliver Tefal Cook's Classic Sauteuse panna Hard Anodized 26 cm + lock.
 • Jamie Oliver - Jamie Oliver Stekpanneset Tefal Classic Stekpannor HA 24 cm + 28 cm

  jamie oliver - jamie oliver stekpanneset tefal classic stekpannor ha 24 cm + 28 cm
  Ett funktionellt set med en 28 cm och en 24 cm Classic stekpanna från Tefal Jamie Oliver.Jamie Oliver Tefal Cook's Classic Stekpanna Hard Anodized 24 och 28 cm är ett set med två klassiska stekpannor som du kan använda såväl till vardags som till fest för de flesta typer av matlagning, allt ifrån att steka plättar, laga en härlig omelett eller göra köttfärssås i. Dessa klassiska stekpannor är tillverkade av anodiserad aluminium och har en non-stickbeläggning som underlättar matlagningen. Hard Anodised är ett väldigt tåligt material som gör att kärlet värms upp jämnt och samtidigt har egenskaperna av ett non-stickmaterial. Att Classic Stekpanna Jamie Oliver 24 cm och 28 cm är tillverkade av rostfritt stål och belagt med en hårdanodiserad yta gör även stekkärlen väldigt lätta att rengöra!Denna Jamie Oliver Tefal Cook's Classics Stekpanna Hard Anodized 24 cm och Jamie Oliver Tefal Cook's Classics Stekpanna Hard Anodized 28 cm är även utrustade med en karaktäristisk Tefal värmeindikator. Med hjälp av en röd ThemoSpot i stekpannans mitt kan du se när stekpannan har uppnått perfekt temperatur. Stekpannorna fungerar på induktionshäll och i stort sett på alla spisar och kan även användas i ugn.Båda stekpannor har en mycket uppskattad 6,5 cm hög kant som gör de ännu lättare att laga mat med. Dessa Jamie Oliver Classic stekpannor finns likt övriga serier i ett flertal storlekar: Dessa stekpannor är 24 cm i diameter och 20 cm i bottendiameter samt 28 cm i diameter och 24 cm i bottendiameter. Det finns även en större stekpanna 30 cm när du behöver laga mycket mat till familj eller gäster. Alla dessa stekpannor och även flera andra kokkärl från Tefal och Jamie Olivers samarbete finns också de att köpa på Cervera!Tefal är ett franskt företag som sedan 1950-talet tillverkat kvalitativ köksutrustning. Deras samarbete med den välkände kocken Jamie Oliver har resulterat i ett stort antal omtyckta serier av kokkärl som Jamie Oliver Everyday, Jamie Oliver Premium och Classic som i de flesta uppsättningar finns som stekpannor, traktörpanna, gjutjärnspanna, stekpanna med lock och wokpannor. I dessa stekpannor har de kombinerat Tefals kvalitet och Jamie Olivers erfarenheter och innovationsvilja inom matlagning.Jamie Oliver blev känd som ”Den nakna kocken genom matlagnings tv-serien med samma namn. Serien började sändas 1999 och idén var att maten ska vara enkel, hälsosam och snabblagad.Han har sedan dess blivit uppskattad för sina recept med 5 ingredienser och måltider som tar 15 minuter att göra samt sitt stora engagemang för hälsosam mat för såväl unga som vuxna. Genom åren har Jamie Oliver även samlat dessa recept i ett flertal kokböcker som alla blivit bästsäljare.Ett tips är att tillaga något av alla hans favoritrecept, varför inte testa hans spagettikaka eller älskade citronkyckling i någon av detta set med Jamie Oliver Tefal Cook's Classics Stekpanna Hard Anodized 24 cm och Jamie Oliver Tefal Cook's Classics Stekpanna Hard Anodized 28 cm.