Hemmässan
www.hemmassan.se

Kamado SUMO kastruller

Populärt inom Kamado SUMO kastruller

 • Kamado SUMO - Gjutjärnsgryta 4 L

  kamado sumo - gjutjärnsgryta 4 l
  Stor gjutjärnsgryta som rymmer 4 liter från Kamado Sumo. Fungerar på alla hällar – induktionshäll, el eller gas. Använd den i ugnen, på grillen eller till och med över lägerelden.Grytan mäter 25 cm i diameter och är det perfekta valet för att göra soppor och grytor. Grytan har också handtag för att enkelt lyfta eller hänga över en öppen eld och ett rejält lock för extra saftigt resultat. Grytan skapar en jämn värme över hela plattan med samma resultat varenda gång och förhindrar en ojämn värmefördelning vilket ger dig en perfekt tillagad måltid varje gång. Kamado SUMO är framtaget av den världsberömde svenske kocken Johan Jureskog. Som den store köttprofil och grillentusiast han är, kände han att det saknades en grill som klarade det svenska tuffa klimatet och som kunde användas året om. Resultatet blev Kamado Sumo, ett varumärke med grillar och tillbehör av högsta kvalitet med förutsättningarna som behövs för nordisk grillning och som hela tiden är i framkant och utökar sitt sortiment.
 • Kamado SUMO - Wokpanna 37 cm

  kamado sumo - wokpanna 37 cm
  Wokpannan från Kamado SUMO är tillverkad av förbehandlat högkvalitativt gjutjärn och har höga kanter som gör att du kan tillaga maten på alla sidor tack vare den jämna värmefördelningen. Wokpannans storlek är mycket behändig att woka i höga temperaturer och den har två handtag så att du smidigt kan bära den direkt från grillen till bordet. Det förbehandlade gjutjärnet gör att maten inte fastnar i pannan och gör den lätt att rengöra. En stilren wokpanna som passar på alla typer av spishällar också. Kamado SUMO är framtaget av den världsberömde svenske kocken Johan Jureskog. Som den store köttprofil och grillentusiast han är, kände han att det saknades en grill som klarade det svenska tuffa klimatet och som kunde användas året om. Resultatet blev Kamado Sumo, ett varumärke med grillar och tillbehör av högsta kvalitet med förutsättningarna som behövs för nordisk grillning och som hela tiden är i framkant och utökar sitt sortiment.
 • Kamado SUMO - Grillplatta / Stekplatta 36 cm

  kamado sumo - grillplatta / stekplatta 36 cm
  Vad kan vara bättre än en vändbar gjutjärnsplatta till din grill. Kamado Sumos 36 cm gedigna gjutjärnsplatta ger en mångsidighet till din grill som gör att du kan laga allt du kan drömma om. Den släta sidan är utmärkt för att göra grilled cheese sandwich, smash burgers, eller en ”breakfast for champions” med ägg och bacon. Den räfflade sidan är perfekt för att grilla en stek, fisk eller kyckling för en härlig karaktär. Du kan enkelt placera den i grillen och ge dig mångsidiga alternativ för all matlagning vid grillen.Denna gjutjärnsprodukt kan användas på alla typer av grillar.