Hemmässan
www.hemmassan.se

Küchenprofi kastruller

Populärt inom Küchenprofi kastruller

 • Küchenprofi - Provence gjutjärnsgryta 4.2 L. svart - FRI frakt

  küchenprofi - provence gjutjärnsgryta 4.2 l. svart - fri frakt
  Küchenprofi - Provence gjutjärnsgryta 4.2 L. svart - FRI frakt
 • Küchenprofi - Provence gjutjärnsgryta 5.3 L. svart - FRI frakt

  küchenprofi - provence gjutjärnsgryta 5.3 l. svart - fri frakt
  Küchenprofi - Provence gjutjärnsgryta 5.3 L. svart - FRI frakt
 • Küchenprofi - Provence gjutjärnsgryta 4.2 L. röd - FRI frakt

  küchenprofi - provence gjutjärnsgryta 4.2 l. röd - fri frakt
  Küchenprofi - Provence gjutjärnsgryta 4.2 L. röd - FRI frakt
 • Küchenprofi - Provence gjutjärnsgryta 5.3 L. röd - FRI frakt

  küchenprofi - provence gjutjärnsgryta 5.3 l. röd - fri frakt
  Küchenprofi - Provence gjutjärnsgryta 5.3 L. röd - FRI frakt

Fler tips på Küchenprofi kastruller

 • Küchenprofi - BBQ Grill-/Serveringspanna med träfat Rund 18 cm

  küchenprofi - bbq grill-/serveringspanna med träfat rund 18 cm
  Rund grillpanna med tillhörande träfat för snygg servering från Küchenprofi. Grillpannan tillika serveringspannan är gjord i gjutjärn och passar för grillen, ugnen och alla typer av spisar. Det värmeförvarande materialet gjutjärn säkerställer att maten förblir varm länge och träfatets utformning gör den lätt att bära till bordet. Själva pannan är 18 cm i diameter och har ett rejält handtag att bära den i, och på var sida finns även en praktiskt hällkant. Perfekt panna för tillagning av rätter och tillbehör på grillen och i ugnen som du kommer ha glädje av under lång tid framöver. Vikten är 1 kg.
 • Küchenprofi - BBQ Grill-/Serveringspanna med träfat 23x13 cm

  küchenprofi - bbq grill-/serveringspanna med träfat 23x13 cm
  Kvadratisk grillpanna med tillhörande träfat för snygg servering från Küchenprofi. Grillpannan tillika serveringspannan är gjord i gjutjärn och passar för grillen, ugnen och alla typer av spisar. Det värmeförvarande materialet gjutjärn säkerställer att maten förblir varm länge och träfatets utformning gör den lätt att bära till bordet. Dess storlek gör den perfekt för att tillaga små rätter och tillbehör på grillen och i ugnen. Den räfflade botten ger din grillmat fina grillränder. Vikten är 0,72 kg.
 • Küchenprofi - BBQ Grill-/Serveringspanna med träfat 2 handtag 18 cm

  küchenprofi - bbq grill-/serveringspanna med träfat 2 handtag 18 cm
  Rund grillpanna med tillhörande träfat för snygg servering från Küchenprofi. Grillpannan tillika serveringspannan är gjord i gjutjärn och passar för grillen, ugnen och alla typer av spisar. Det värmeförvarande materialet gjutjärn säkerställer att maten förblir varm länge och träfatets utformning gör den lätt att bära till bordet. Pannan är 18 cm i diameter och har två rejäla handtag att bära den i. Perfekt panna för tillagning av rätter och tillbehör på grillen och i ugnen som du kommer ha glädje av under lång tid framöver. Vikten är 1,3 kg.
 • Küchenprofi - BBQ Grill-/Serveringspanna med träfat 39x20 cm

  küchenprofi - bbq grill-/serveringspanna med träfat 39x20 cm
  Oval grillpanna med tillhörande träfat för snygg servering från Küchenprofi. Grillpannan tillika serveringspannan är gjord i gjutjärn och passar för grillen, ugnen och alla typer av spisar. Det värmeförvarande materialet gjutjärn säkerställer att maten förblir varm länge och träfatets utformning gör den lätt att bära till bordet. Själva pannan är 20 cm bred och har ett rejält handtag att bära den i. Perfekt panna för tillagning av rätter och tillbehör på grillen och i ugnen som du kommer ha glädje av under lång tid framöver. Vikten är 1,8 kg.
 • Küchenprofi - BBQ Grill-/Serveringspanna med träfat 20x12 cm

  küchenprofi - bbq grill-/serveringspanna med träfat 20x12 cm
  Rektangulär grillpanna med tillhörande träfat för snygg servering från Küchenprofi. Grillpannan tillika serveringspannan är gjord i gjutjärn och passar för grillen, ugnen och alla typer av spisar. Det värmeförvarande materialet gjutjärn säkerställer att maten förblir varm länge och träfatets utformning gör den lätt att bära till bordet. Pannan är 20 cm lång och har två rejäla handtag att bära den i. Perfekt panna för tillagning av rätter och tillbehör på grillen och i ugnen som du kommer ha glädje av under lång tid framöver. Vikten är 0,92 kg.