Hemmässan
www.hemmassan.se

Professional Secrets kastruller

Populärt inom Professional Secrets kastruller

 • Professional Secrets - Kastrull 1,5 L

  professional secrets - kastrull 1,5 l
  En kastrull med hög kvalitet samtidigt som den har en snygg design. Kastrullen har två yttre lager i rostfritt stål samt tre inre lager i aluminium för optimal överföring av värme.Professional Secrets kastruller består av fem lager stål som bidrar till optimal överföring av värme samt minskar risken för att materialet tappar formen vid höga temperaturer. Själva skålen är formad i ett stycke, det finns ingen kant mellan kastrullens botten och kastrullens sida. Den sömlösa formgivningen är både behagligare för ögat och lättare att rengöra. Kastrullerna kan staplas i varandra och även de mindre locken staplas inuti den största kastrullen.
 • Professional Secrets - Sauteuse 24 cm

  professional secrets - sauteuse 24 cm
  Den franska motsvarigheten till de asiatiska kökens wok. I den här oumbärliga, djupa stekpannan ska maten hoppa – ”sauter” på franska – under kort tid och serveras het. Den stora hemligheten är att protein ska få en hårdstekt yta utan att torka ut och bli segt. Och att grönsaker ska hinna bli heta utan att tappa spänsten och knaprigheten. Hög värme är ett måste. Rostfritt stål tål hårda tag, metallredskap och hög temperatur. Sauteusen har två yttre lager rostfritt stål och en kärna av tre lager aluminium som ger maximal upptagning och fördelning av värme, värmetolerans och stadga även vid höga temperaturer. Kanterna har optimal lutning och rundning för att maten ska fara runt på rätt sätt, men också för att förenkla arbetet med stekspadar och slevar.
 • Professional Secrets - Kastrull 3 L

  professional secrets - kastrull 3 l
  En kastrull med hög kvalitet samtidigt som den har en snygg design. Kastrullen har två yttre lager i rostfritt stål samt tre inre lager i aluminium för optimal överföring av värme.Professional Secrets kastruller består av fem lager stål som bidrar till optimal överföring av värme samt minskar risken för att materialet tappar formen vid höga temperaturer. Själva skålen är formad i ett stycke, det finns ingen kant mellan kastrullens botten och kastrullens sida. Den sömlösa formgivningen är både behagligare för ögat och lättare att rengöra. Kastrullerna kan staplas i varandra och även de mindre locken staplas inuti den största kastrullen.
 • Professional Secrets - Kastrull 6 L

  professional secrets - kastrull 6 l
  En kastrull med hög kvalitet samtidigt som den har en snygg design. Kastrullen har två yttre lager i rostfritt stål samt tre inre lager i aluminium för optimal överföring av värme.Professional Secrets kastruller består av fem lager metall som bidrar till optimal överföring av värme samt minskar risken för att materialet tappar formen vid höga temperaturer. Själva skålen är formad i ett stycke, det finns ingen kant mellan kastrullens botten och kastrullens sida. Den sömlösa formgivningen är både behagligare för ögat och lättare att rengöra. Kastrullerna kan staplas i varandra och även de mindre locken staplas inuti den största kastrullen.

Fler tips på Professional Secrets kastruller

 • Professional Secrets - Cooking Stekpanna Kolstål 20 cm

  professional secrets - cooking stekpanna kolstål 20 cm
  Klassisk stekpanna i kolstål ur Professional Secrets serie Cooking - en rejäl och tåligt stekpanna som lätt kommer att bli en favorit i köket.Tillverkad i tidlös, funktionell design med en härlig tyngd som gör att den kan hålla både hög och jämn värme när du steker i den. Kolstål, till skillnad från diverse ytbehandlingar, tål ordentliga köksredskap stekspadar och andra redskap av stål och dess Non-stickegenskaper kommer, vid rätt skötsel, blir bara bättre med tiden.Stekpannan har ett värmeisolerande handtag tillverkat i rostfritt stå med en liten glugg vid fästet som gör att värmespridningen in i handtaget minskar och handtagets lite bredare form ger dig ett bra och stabilt grepp när du använder pannan. Modellen har låg vinkel på kanterna för bättre åtkomst med t ex stekspade. I serien finns flera olika behändiga storlekar att välja mellan.- Tål höga temperaturer – och ugnsvärme- Stekegenskaperna blir bara bättre med tiden- Stryktålig, värmetålig och hållbar både i ditt kök och för miljön- För alla värmekällor inklusive induktion
 • Professional Secrets - Cooking Stekpanna Kolstål 28 cm

  professional secrets - cooking stekpanna kolstål 28 cm
  Stekpanna från Professional Secrets, tillverkad av kolstål. Kolstål tål ordentliga köksredskap – stekspadar med mera – av stål. Denna panna har även ett skönare handtag som dessutom är värmeisolerande, skaver mindre och ger ett mer balanserat enhandsgrepp. Rätt stekteknik kräver hög värme och proffsen rekommenderar stål eller gjutjärn. Vid rätt skötsel blir pannan endast bättre med tiden. Kolstål är ett stryktåligt, värmetåligt och hållbart val både för ägaren och miljön.PS Stekpanna Kolstål är 28 cm i diameter.
 • Professional Secrets - Cooking Stekpanna Kolstål 24 cm

  professional secrets - cooking stekpanna kolstål 24 cm
  Klassisk stekpanna med en diameter på 24 centimeter, tillverkad i kolstål ur Professional Secrets serie Cooking - en rejäl och tåligt stekpanna som lätt kommer att bli en favorit i köket.Tillverkad i tidlös, funktionell design med en härlig tyngd som gör att den kan hålla både hög och jämn värme när du steker i den. Kolstål, till skillnad från diverse ytbehandlingar, tål ordentliga köksredskap stekspadar och andra redskap av stål och dess Non-stickegenskaper kommer, vid rätt skötsel, blir bara bättre med tiden.Stekpannan har ett värmeisolerande handtag tillverkat i rostfritt stå med en liten glugg vid fästet som gör att värmespridningen in i handtaget minskar och handtagets lite bredare form ger dig ett bra och stabilt grepp när du använder pannan. Modellen har låg vinkel på kanterna för bättre åtkomst med t ex stekspade. I serien finns flera olika behändiga storlekar att välja mellan.Tål höga temperaturer – och ugnsvärmeStekegenskaperna blir bara bättre med tidenStryktålig, värmetålig och hållbar både i ditt kök och för miljönFör alla värmekällor inklusive induktion
 • Professional Secrets - Cooking Stekpanna Kolstål 32 cm

  professional secrets - cooking stekpanna kolstål 32 cm
  Stekpanna från Professional Secrets, tillverkad av kolstål. Kolstål tål ordentliga köksredskap – stekspadar med mera – av stål. Denna panna har även ett skönare handtag som dessutom är värmeisolerande, skaver mindre och ger ett mer balanserat enhandsgrepp. Rätt stekteknik kräver hög värme och proffsen rekommenderar stål eller gjutjärn. Vid rätt skötsel blir pannan endast bättre med tiden. Kolstål är ett stryktåligt, värmetåligt och hållbart val både för ägaren och miljön.