Hemmässan
www.hemmassan.se

Tareq Taylor kastruller

Populärt inom Tareq Taylor kastruller

 • Tareq Taylor - By Tareq Taylor Gryta Rocket 4,9 L Rostfritt stål

  tareq taylor - by tareq taylor gryta rocket 4,9 l rostfritt stål
  Gryta från Tareq Taylor tillverkad av satinpolerat rostfritt stål. Botten har en aluminiumkärna som gör att värmen fördelas jämnt och effektivt. Grytan kan användas med alla värmekällor, tål en ugnstemperatur på upp till 220 grader C och kan diskas i diskmaskin. Grytan tål alla typer av köksredskap, har tillhörande glaslock och rymmer 4,9 liter.
 • Tareq Taylor - By Tareq Taylor Stekpanna Vivian 24 cm Blå/Stål

  tareq taylor - by tareq taylor stekpanna vivian 24 cm blå/stål
  Stekpanna från Tareq Taylor av gjuten aluminium som gör att värmen fördelas och hålls jämnt och energieffektivt över både botten och sidorna. Stekpannan har en keramisk beläggning i två skikt med non-stick-funktion, kan användas med alla värmekällor, tål en ugnstemperatur på upp till 220 grader C och kan diskas i maskin. Tål alla typer av köksredskap och har en diameter på 24 cm. Välj mellan tre olika storlekar, med diameter på 20, 24 eller 28 centimeter.
 • Tareq Taylor - By Tareq Taylor Stekpanna Vivian 20 cm Blå/Stål

  tareq taylor - by tareq taylor stekpanna vivian 20 cm blå/stål
  Stekpanna från Tareq Taylor av gjuten aluminium som gör att värmen fördelas och hålls jämnt och energieffektivt över både botten och sidorna. Stekpannan har en keramisk beläggning i två skikt med non-stick-funktion, kan användas med alla värmekällor, tål en ugnstemperatur på upp till 220 grader C och kan diskas i maskin. Tål alla typer av köksredskap och har en diameter på 20 cm. Välj mellan tre olika storlekar, med diameter på 20, 24 eller 28 centimeter.
 • Tareq Taylor - By Tareq Taylor Stekpanna Vivian 28 cm Blå/Stål

  tareq taylor - by tareq taylor stekpanna vivian 28 cm blå/stål
  Stekpanna från Tareq Taylor av gjuten aluminium som gör att värmen fördelas och hålls jämnt och energieffektivt över både botten och sidorna. Stekpannan har en keramisk beläggning i två skikt med non-stick-funktion, kan användas med alla värmekällor, tål en ugnstemperatur på upp till 220 grader C och kan diskas i maskin. Tål alla typer av köksredskap och har en diameter på 28 cm. Välj mellan tre olika storlekar, med diameter på 20, 24 eller 28 centimeter.

Fler tips på Tareq Taylor kastruller

 • Tareq Taylor - Tareq Taylor Stekpanna ONEPan 28 cm

  tareq taylor - tareq taylor stekpanna onepan 28 cm
  En högkvalitativ By Tareq Taylor ONEPan Stekpanna.Tareq Taylor ONEPan Stekpanna 28 cm är en svensktillverkad och PFAS-fri stekpanna. Dessutom är den tillverkad i återvunnen aluminium och är i sig återvinningsbar. Det innebär att när non stick beläggningen på din ONEpan har slitits ut, kan du beställa en ny stekpanna och returnera den gamla. Din gamla stekpanna restaureras då med en ny beläggning och kan tas i bruk igen av en annan ONEPan-användare. Att den heter ONEPan är alltså för att den ingår i ett cirkulärt retursystem. Du kommer inte behöva köpa någon helt ny stekpanna i framtiden utan det räcker med en ONEPan.Namnet ONEPan är också för att du inte kommer behöva använda något annat kokkärl än denna stekpanna med non-stick coating och keramisk beläggning eftersom det är en riktigt bra allround stekpanna. Stekpannan från Tareq Taylor kan användas på alla värmekällor, inklusive induktionshäll. Dessutom kan du använda den i ugn upp till 300 grader, perfekt när du till exempel ska laga en gryta som du behöver försteka köttet i. Stek köttet i din ONEPan och ställ sedan in den i ugnen så grytan får puttra klart där. Pannan kan dock ej användas i mikrovågsugnar på grund av att den är tillverkad i återvunnen aluminium.By Tareq Taylor Stekpanna ONEPan är 28 cm i diameter och är 6 cm hög. Tareq Taylor, som varit med och tagit fram stekpannan, är en av våra mest folkkära kockar och tv-personligheter. Han har tagit fram stekpannor och köksredskap med fokus på matglädje, kvalitet, återvinning och miljö. Sådant som han tycker är viktigast när det kommer till matlagning. Och ONEPan Stekpannan kombinerar alla dessa element! Vi på Cervera är väldigt stolta över att kunna erbjuda Tareq Taylor Stekpanna ONEPan 28 cm då de ledord som den är skapad runt även är ord som Cervera jobbar mycket med. Vi vill sälja produkter av riktigt hög kvalitet som kan användas länge och sen återvinnas. Något som är bättre både för jordklot och plånbok.
 • Tareq Taylor - By Tareq Taylor Gryta Vivian 5,6 L Blå/Stål

  tareq taylor - by tareq taylor gryta vivian 5,6 l blå/stål
  Gryta av gjuten aluminium Tareq Taylor som gör att värmen fördelas och hålls jämnt och energieffektivt över både botten och sidorna. Grytan har en keramisk beläggning i två skikt med non-stick-funktion, kan användas med alla värmekällor, tål en ugnstemperatur på upp till 220 grader C och kan diskas i diskmaskin. Tål alla typer av köksredskap, har tillhörande glaslock och rymmer 5,6 liter.
 • Tareq Taylor - By Tareq Taylor Kastrull Rocket 1,5 L Rostfritt stål

  tareq taylor - by tareq taylor kastrull rocket 1,5 l rostfritt stål
  Kastrull från Tareq Taylor tillverkad i satinpolerat rostfritt stål. Botten har en aluminiumkärna som gör att värmen fördelas jämnt och effektivt. Kastrullen kan användas med alla värmekällor, tål en ugnstemperatur på upp till 220 grader C och kan diskas i diskmaskin. Kastrullen tål alla typer av köksredskap, har tillhörande glaslock och rymmer 1,5 liter.
 • Tareq Taylor - By Tareq Taylor Gryta King Edward 2 L Rostfritt stål

  tareq taylor - by tareq taylor gryta king edward 2 l rostfritt stål
  Gryta från Tareq Taylor i rostfritt stål med silikon på handtag och sidohandtag. Botten har en aluminiumkärna som gör att värmen fördelas jämnt och effektivt. Grytan kan användas med alla värmekällor, tål en ugnstemperatur på upp till 220 grader och kan diskas i diskmaskin. Tål alla typer av köksredskap och rymmer upp till 2 liter.
 • Tareq Taylor - By Tareq Taylor Traktörpanna Amandine 24 cm Rostfritt stål

  tareq taylor - by tareq taylor traktörpanna amandine 24 cm rostfritt stål
  Traktörpanna från Tareq Taylor tillverkad av satinpolerat rostfritt stål. Botten har en aluminiumkärna som gör att värmen fördelas jämnt och effektivt. Traktörpannan kan användas med alla värmekällor, tål en ugnstemperatur på upp till 220 grader C och kan diskas i diskmaskin. Pannan tål alla typer av köksredskap, har tillhörande glaslock och en diameter på 24 cm.
 • Tareq Taylor - By Tareq Taylor Lock King Edward 18 cm Rostfritt stål

  tareq taylor - by tareq taylor lock king edward 18 cm rostfritt stål
  Lock från Tareq Taylor av rostfritt stål med silikon på handtaget, vilket både ger ett bra grepp och förhindrar att handtaget blir varmt.Locket tål ugnstemperaturer på upp till 220 grader C, kan diskas i diskmaskin och har en diameter på 18 cm.
 • Tareq Taylor - By Tareq Taylor Stekpanna King Edward 20 cm

  tareq taylor - by tareq taylor stekpanna king edward 20 cm
  Stekpanna från Tareq Taylor i rostfritt stål med silikon på handtaget. Botten har en aluminiumkärna som gör att värmen fördelas jämnt och effektivt. Stekpannan har en keramisk beläggning i två skikt med non-stick-funktion, kan användas med alla värmekällor, tål en ugnstemperatur på upp till 220 grader C och kan diskas i diskmaskin. Tål alla typer av köksredskap och har en diameter på 20 cm.
 • Tareq Taylor - By Tareq Taylor Gryta Rocket 3 L Rostfritt stål

  tareq taylor - by tareq taylor gryta rocket 3 l rostfritt stål
  Gryta från Tareq Taylor tillverkad av satinpolerat rostfritt stål. Botten har en aluminiumkärna som gör att värmen fördelas jämnt och effektivt. Grytan kan användas med alla värmekällor, tål en ugnstemperatur på upp till 220 grader C och kan diskas i diskmaskin. Grytan tål alla typer av köksredskap, har tillhörande glaslock och rymmer 3 liter.
 • Tareq Taylor - By Tareq Taylor Stekpanna Ellen 28 cm Rostfritt stål

  tareq taylor - by tareq taylor stekpanna ellen 28 cm rostfritt stål
  Stekpanna från Tareq Taylor tillverkad av satinpolerat rostfritt stål med sandwichbotten, det vill säga en aluminiumkärna omgiven av rostfritt stål, där det yttersta skiktet är magnetiskt. Värmen fördelas jämnt och hålls effektivt över både botten och sidor, och samtidigt är materialet lätt. Stekpannan kan användas med alla värmekällor, tål en ugnstemperatur på upp till 220 grader C och kan diskas i diskmaskin. Tål alla typer av köksredskap och har en diameter på 28 cm.
 • Tareq Taylor - By Tareq Taylor Rostfritt stål

  tareq taylor - by tareq taylor rostfritt stål
  Gryta i rostfritt stål med silikon på handtag och sidohandtag. Botten har en aluminiumkärna som gör att värmen fördelas jämnt och effektivt. Grytan kan användas med alla värmekällor, tål en ugnstemperatur på upp till 220 grader C och kan diskas i diskmaskin. Tål alla typer av köksredskap och rymmer upp till 2,7 liter.
 • Tareq Taylor - By Tareq Taylor Stekpanna King Edward 28 cm

  tareq taylor - by tareq taylor stekpanna king edward 28 cm
  Stekpanna från Tareq Taylor i rostfritt stål med silikon på handtaget. Botten har en aluminiumkärna som gör att värmen fördelas jämnt och effektivt. Stekpannan har en keramisk beläggning i två skikt med non-stick-funktion, kan användas med alla värmekällor, tål en ugnstemperatur på upp till 220 grader C och kan diskas i diskmaskin. Tål alla typer av köksredskap och har en diameter på 28 cm.
 • Tareq Taylor - By Tareq Taylor Gryta Vivian 2,1 L Blå/Stål

  tareq taylor - by tareq taylor gryta vivian 2,1 l blå/stål
  Gryta av gjuten aluminium från Tareq Taylor som gör att värmen fördelas och hålls jämnt och energieffektivt över både botten och sidorna. Grytan har en keramisk beläggning i två skikt med non-stick-funktion, kan användas med alla värmekällor, tål en ugnstemperatur på upp till 220 grader C och kan diskas i diskmaskin. Tål alla typer av köksredskap, har tillhörande glaslock och rymmer 2,1 liter.
 • Tareq Taylor - By Tareq Taylor Stekpanna Ellen Keramisk beläggning 24 cm

  tareq taylor - by tareq taylor stekpanna ellen keramisk beläggning 24 cm
  Ellen Stekpanna från Tareq Taylor med keramisk beläggning i rostfritt stål med sandwichbotten, det vill säga en aluminiumkärna omgiven av rostfritt stål, där det yttersta skiktet är magnetiskt. Värmen fördelas och hålls jämnt och effektivt, och stekpannan har dessutom en keramisk beläggning i två skikt med non-stick-funktion. Kan användas med alla värmekällor, tål en ugnstemperatur på upp till 220 grader C och kan diskas i diskmaskin. By Tareq Taylor Stekpanna Ellen Keramisk beläggning tål alla typer av köksredskap och har en diameter på 24 cm.
 • Tareq Taylor - By Tareq Taylor Stekpanna King Edward 24 cm

  tareq taylor - by tareq taylor stekpanna king edward 24 cm
  Stekpanna från Tareq Taylor i rostfritt stål med silikon på handtaget. Botten har en aluminiumkärna som gör att värmen fördelas jämnt och effektivt. Stekpannan har en keramisk beläggning i två skikt med non-stick-funktion, kan användas med alla värmekällor, tål en ugnstemperatur på upp till 220 grader C och kan diskas i diskmaskin. Tål alla typer av köksredskap och har en diameter på 24 cm.
 • Tareq Taylor - By Tareq Taylor Gryta Amandine 2,4 L Rostfritt stål

  tareq taylor - by tareq taylor gryta amandine 2,4 l rostfritt stål
  Gryta från Tareq Taylor tillverkad av satinpolerat rostfritt stål. Botten har en aluminiumkärna som gör att värmen fördelas jämnt och effektivt. Grytan kan användas med alla värmekällor, tål en ugnstemperatur på upp till 220 grader och kan diskas i diskmaskin. Grytan tål alla typer av köksredskap, har tillhörande glaslock och rymmer 2,4 liter.
 • Tareq Taylor - By Tareq Taylor Kastrull King Edward 2 L Rostfritt stål

  tareq taylor - by tareq taylor kastrull king edward 2 l rostfritt stål
  Kastrull i rostfritt stål med silikon på handtaget. Botten har en aluminiumkärna som gör att värmen fördelas jämnt och effektivt. Kastrullen har en keramisk beläggning i två skikt med non-stick-funktion, kan användas med alla värmekällor, tål en ugnstemperatur på upp till 220 grader C och kan diskas i diskmaskin. Tål alla typer av köksredskap och rymmer upp till 2 liter.
 • Tareq Taylor - By Tareq Taylor Gryta Amandine 3,3 L Rostfritt Stål

  tareq taylor - by tareq taylor gryta amandine 3,3 l rostfritt stål
  Gryta Tareq Taylor tillverkad av satinpolerat rostfritt stål. Botten har en aluminiumkärna som gör att värmen fördelas jämnt och effektivt. Grytan kan användas med alla värmekällor, tål en ugnstemperatur på upp till 220 grader och kan diskas i diskmaskin. Grytan tål alla typer av köksredskap, har tillhörande glaslock och rymmer 3,3 liter.
 • Tareq Taylor - By Tareq Taylor Gryta Amandine 6,2 L Rostfritt stål

  tareq taylor - by tareq taylor gryta amandine 6,2 l rostfritt stål
  Gryta tillverkad av satinpolerat rostfritt stål. Botten har en aluminiumkärna som gör att värmen fördelas jämnt och effektivt. Grytan kan användas med alla värmekällor, tål en ugnstemperatur på upp till 220 grader C och kan diskas i diskmaskin. Grytan tål alla typer av köksredskap, har tillhörande glaslock och rymmer 6,2 liter.
 • Tareq Taylor - By Tareq Taylor Traktörpanna Vivian 26 cm Blå/Stål

  tareq taylor - by tareq taylor traktörpanna vivian 26 cm blå/stål
  Traktörpanna av gjuten aluminium från Tareq Taylor som gör att värmen fördelas och hålls jämnt och energieffektivt över både botten och sidorna. Traktörpannan har en keramisk beläggning i två skikt med non-stick-funktion, kan användas med alla värmekällor, tål en ugnstemperatur på upp till 220 grader C och kan diskas i diskmaskin. Tål alla typer av köksredskap och har en diameter på 26 cm.
 • Tareq Taylor - By Tareq Taylor Gryta Vivian 3,1 L Blå/Stål

  tareq taylor - by tareq taylor gryta vivian 3,1 l blå/stål
  Gryta av gjuten aluminium från Tareq Taylor som gör att värmen fördelas och hålls jämnt och energieffektivt över både botten och sidorna. Grytan har en keramisk beläggning i två skikt med non-stick-funktion, kan användas med alla värmekällor, tål en ugnstemperatur på upp till 220 grader C och kan diskas i diskmaskin. Tål alla typer av köksredskap, har tillhörande glaslock och rymmer 3,1 liter.
 • Tareq Taylor - By Tareq Taylor Kastrull Amandine 1,4 L Rostfritt stål

  tareq taylor - by tareq taylor kastrull amandine 1,4 l rostfritt stål
  Kastrull från Tareq Taylor tillverkad i satinpolerat rostfritt stål. Botten har en aluminiumkärna som gör att värmen fördelas jämnt och effektivt. Kastrullen kan användas med alla värmekällor, tål en ugnstemperatur på upp till 220 grader C och kan diskas i diskmaskin. Kastrullen tål alla typer av köksredskap, har tillhörande glaslock och rymmer 1,4 liter.
 • Tareq Taylor - By Tareq Taylor Stekpanna Ellen 24 cm Rostfritt stål

  tareq taylor - by tareq taylor stekpanna ellen 24 cm rostfritt stål
  Stekpanna från Tareq Taylor tillverkad av satinpolerat rostfritt stål med sandwichbotten, det vill säga en aluminiumkärna omgiven av rostfritt stål, där det yttersta skiktet är magnetiskt. Värmen fördelas jämnt och hålls effektivt över både botten och sidor, och samtidigt är materialet lätt. Stekpannan kan användas med alla värmekällor, tål en ugnstemperatur på upp till 220 grader C och kan diskas i diskmaskin. Tål alla typer av köksredskap och har en diameter på 24 cm.
 • Tareq Taylor - By Tareq Taylor Stekpanna Ellen 20 cm

  tareq taylor - by tareq taylor stekpanna ellen 20 cm
  Stekpanna från Tareq Taylor tillverkad av satinpolerat rostfritt stål med sandwichbotten, det vill säga en aluminiumkärna omgiven av rostfritt stål, där det yttersta skiktet är magnetiskt. Värmen fördelas jämnt och hålls effektivt över både botten och sidor, och samtidigt är materialet lätt. Stekpannan kan användas med alla värmekällor, tål en ugnstemperatur på upp till 220 grader C och kan diskas i diskmaskin. Tål alla typer av köksredskap och har en diameter på 20 cm.
 • Tareq Taylor - By Tareq Taylor Kastrull Vivian 1,5 L Blå/Stål

  tareq taylor - by tareq taylor kastrull vivian 1,5 l blå/stål
  Kastrull av gjuten aluminium från Tareq Taylor som gör att värmen fördelas och hålls jämnt och energieffektivt över både botten och sidorna. Kastrullen har en keramisk beläggning i två skikt med non-stick-funktion, kan användas med alla värmekällor, tål en ugnstemperatur på upp till 220 grader C och kan diskas i diskmaskin. Tål alla typer av köksredskap, har tillhörande glaslock och rymmer 1,5 liter.
 • Tareq Taylor - By Tareq Taylor Gryta Rocket 2 L Rostfritt stål

  tareq taylor - by tareq taylor gryta rocket 2 l rostfritt stål
  Gryta från Tareq Taylor tillverkad av satinpolerat rostfritt stål. Botten har en aluminiumkärna som gör att värmen fördelas jämnt och effektivt. Grytan kan användas med alla värmekällor, tål en ugnstemperatur på upp till 220 grader C och kan diskas i diskmaskin. Grytan tål alla typer av köksredskap, har tillhörande glaslock och rymmer 2 liter.
 • Tareq Taylor - By Tareq Taylor Lock King Edward 20 cm Rostfritt stål

  tareq taylor - by tareq taylor lock king edward 20 cm rostfritt stål
  Lock från Tareq Taylor av rostfritt stål med silikon på handtaget, vilket både ger ett bra grepp och förhindrar att handtaget blir varmt.Locket tål ugnstemperaturer på upp till 220 grader C, kan diskas i diskmaskin och har en diameter på 20 cm.
 • Tareq Taylor - By Tareq Taylor Stekpanna Ellen Keramisk beläggning 28 cm

  tareq taylor - by tareq taylor stekpanna ellen keramisk beläggning 28 cm
  Stekpannan Ellen från Tareq Taylor har en keramisk beläggning och är tillverkad i rostfritt stål med sandwichbotten, det vill säga en aluminiumkärna omgiven av rostfritt stål, där det yttersta skiktet är magnetiskt. Värmen fördelas och hålls jämnt och effektivt, och stekpannan har dessutom en keramisk beläggning i två skikt med non-stick-funktion. Kan användas med alla värmekällor inklusive induktionshäll, tål ugnstemperatur på upp till 220 grader C och kan diskas i diskmaskin. By Tareq Taylor Stekpanna Ellen Keramisk beläggning tål alla typer av köksredskap och har en diameter på 28 cm.
 • Tareq Taylor - By Tareq Taylor Stekpanna Ellen 20 cm Rostfritt stål

  tareq taylor - by tareq taylor stekpanna ellen 20 cm rostfritt stål
  Stekpanna från Tareq Taylor tillverkad av satinpolerat rostfritt stål med sandwichbotten, det vill säga en aluminiumkärna omgiven av rostfritt stål, där det yttersta skiktet är magnetiskt. Värmen fördelas jämnt och hålls effektivt över både botten och sidor, och samtidigt är materialet lätt. Stekpannan kan användas med alla värmekällor, tål en ugnstemperatur på upp till 220 grader C och kan diskas i diskmaskin. Tål alla typer av köksredskap och har en diameter på 20 cm.
 • Tareq Taylor - By Tareq Taylor Traktörpanna Rocket 24 cm Rostfritt stål

  tareq taylor - by tareq taylor traktörpanna rocket 24 cm rostfritt stål
  Traktörpanna från Tareq Taylor tillverkad av satinpolerat rostfritt stål. Botten har en aluminiumkärna som gör att värmen fördelas jämnt och effektivt. Traktörpannan kan användas med alla värmekällor, tål en ugnstemperatur på upp till 220 grader C och kan diskas i diskmaskin. Pannan tål alla typer av köksredskap, har tillhörande glaslock och en diameter på 24 cm.