Hemmässan
www.hemmassan.se

Tareq Taylor kastruller

Populärt inom Tareq Taylor kastruller

 • Tareq Taylor - By Tareq Taylor Kastrull Vivian 1,5 L Blå/Stål

  tareq taylor - by tareq taylor kastrull vivian 1,5 l blå/stål
  Kastrull av gjuten aluminium från Tareq Taylor som gör att värmen fördelas och hålls jämnt och energieffektivt över både botten och sidorna. Kastrullen har en keramisk beläggning i två skikt med non-stick-funktion, kan användas med alla värmekällor, tål en ugnstemperatur på upp till 220 grader C och kan diskas i diskmaskin. Tål alla typer av köksredskap, har tillhörande glaslock och rymmer 1,5 liter.
 • Tareq Taylor - By Tareq Taylor Rostfritt stål

  tareq taylor - by tareq taylor rostfritt stål
  Gryta i rostfritt stål med silikon på handtag och sidohandtag. Botten har en aluminiumkärna som gör att värmen fördelas jämnt och effektivt. Grytan kan användas med alla värmekällor, tål en ugnstemperatur på upp till 220 grader C och kan diskas i diskmaskin. Tål alla typer av köksredskap och rymmer upp till 2,7 liter.
 • Tareq Taylor - By Tareq Taylor Gryta Rocket 3 L Rostfritt stål

  tareq taylor - by tareq taylor gryta rocket 3 l rostfritt stål
  Gryta från Tareq Taylor tillverkad av satinpolerat rostfritt stål. Botten har en aluminiumkärna som gör att värmen fördelas jämnt och effektivt. Grytan kan användas med alla värmekällor, tål en ugnstemperatur på upp till 220 grader C och kan diskas i diskmaskin. Grytan tål alla typer av köksredskap, har tillhörande glaslock och rymmer 3 liter.
 • Tareq Taylor - By Tareq Taylor Gryta Amandine 6,2 L Rostfritt stål

  tareq taylor - by tareq taylor gryta amandine 6,2 l rostfritt stål
  Gryta tillverkad av satinpolerat rostfritt stål. Botten har en aluminiumkärna som gör att värmen fördelas jämnt och effektivt. Grytan kan användas med alla värmekällor, tål en ugnstemperatur på upp till 220 grader C och kan diskas i diskmaskin. Grytan tål alla typer av köksredskap, har tillhörande glaslock och rymmer 6,2 liter.

Fler tips på Tareq Taylor kastruller

 • Tareq Taylor - By Tareq Taylor Gryta Vivian 2,1 L Blå/Stål

  tareq taylor - by tareq taylor gryta vivian 2,1 l blå/stål
  Gryta av gjuten aluminium från Tareq Taylor som gör att värmen fördelas och hålls jämnt och energieffektivt över både botten och sidorna. Grytan har en keramisk beläggning i två skikt med non-stick-funktion, kan användas med alla värmekällor, tål en ugnstemperatur på upp till 220 grader C och kan diskas i diskmaskin. Tål alla typer av köksredskap, har tillhörande glaslock och rymmer 2,1 liter.
 • Tareq Taylor - By Tareq Taylor Gryta King Edward 2 L Rostfritt stål

  tareq taylor - by tareq taylor gryta king edward 2 l rostfritt stål
  Gryta från Tareq Taylor i rostfritt stål med silikon på handtag och sidohandtag. Botten har en aluminiumkärna som gör att värmen fördelas jämnt och effektivt. Grytan kan användas med alla värmekällor, tål en ugnstemperatur på upp till 220 grader och kan diskas i diskmaskin. Tål alla typer av köksredskap och rymmer upp till 2 liter.
 • Tareq Taylor - By Tareq Taylor Gryta Rocket 2 L Rostfritt stål

  tareq taylor - by tareq taylor gryta rocket 2 l rostfritt stål
  Gryta från Tareq Taylor tillverkad av satinpolerat rostfritt stål. Botten har en aluminiumkärna som gör att värmen fördelas jämnt och effektivt. Grytan kan användas med alla värmekällor, tål en ugnstemperatur på upp till 220 grader C och kan diskas i diskmaskin. Grytan tål alla typer av köksredskap, har tillhörande glaslock och rymmer 2 liter.
 • Tareq Taylor - By Tareq Taylor Kastrull Amandine 1,4 L Rostfritt stål

  tareq taylor - by tareq taylor kastrull amandine 1,4 l rostfritt stål
  Kastrull från Tareq Taylor tillverkad i satinpolerat rostfritt stål. Botten har en aluminiumkärna som gör att värmen fördelas jämnt och effektivt. Kastrullen kan användas med alla värmekällor, tål en ugnstemperatur på upp till 220 grader C och kan diskas i diskmaskin. Kastrullen tål alla typer av köksredskap, har tillhörande glaslock och rymmer 1,4 liter.
 • Tareq Taylor - By Tareq Taylor Gryta Vivian 3,1 L Blå/Stål

  tareq taylor - by tareq taylor gryta vivian 3,1 l blå/stål
  Gryta av gjuten aluminium från Tareq Taylor som gör att värmen fördelas och hålls jämnt och energieffektivt över både botten och sidorna. Grytan har en keramisk beläggning i två skikt med non-stick-funktion, kan användas med alla värmekällor, tål en ugnstemperatur på upp till 220 grader C och kan diskas i diskmaskin. Tål alla typer av köksredskap, har tillhörande glaslock och rymmer 3,1 liter.
 • Tareq Taylor - By Tareq Taylor Gryta Amandine 3,3 L Rostfritt Stål

  tareq taylor - by tareq taylor gryta amandine 3,3 l rostfritt stål
  Gryta Tareq Taylor tillverkad av satinpolerat rostfritt stål. Botten har en aluminiumkärna som gör att värmen fördelas jämnt och effektivt. Grytan kan användas med alla värmekällor, tål en ugnstemperatur på upp till 220 grader och kan diskas i diskmaskin. Grytan tål alla typer av köksredskap, har tillhörande glaslock och rymmer 3,3 liter.
 • Tareq Taylor - By Tareq Taylor Kastrull Rocket 1,5 L Rostfritt stål

  tareq taylor - by tareq taylor kastrull rocket 1,5 l rostfritt stål
  Kastrull från Tareq Taylor tillverkad i satinpolerat rostfritt stål. Botten har en aluminiumkärna som gör att värmen fördelas jämnt och effektivt. Kastrullen kan användas med alla värmekällor, tål en ugnstemperatur på upp till 220 grader C och kan diskas i diskmaskin. Kastrullen tål alla typer av köksredskap, har tillhörande glaslock och rymmer 1,5 liter.
 • Tareq Taylor - By Tareq Taylor Gryta Vivian 5,6 L Blå/Stål

  tareq taylor - by tareq taylor gryta vivian 5,6 l blå/stål
  Gryta av gjuten aluminium Tareq Taylor som gör att värmen fördelas och hålls jämnt och energieffektivt över både botten och sidorna. Grytan har en keramisk beläggning i två skikt med non-stick-funktion, kan användas med alla värmekällor, tål en ugnstemperatur på upp till 220 grader C och kan diskas i diskmaskin. Tål alla typer av köksredskap, har tillhörande glaslock och rymmer 5,6 liter.
 • Tareq Taylor - By Tareq Taylor Gryta Rocket 4,9 L Rostfritt stål

  tareq taylor - by tareq taylor gryta rocket 4,9 l rostfritt stål
  Gryta från Tareq Taylor tillverkad av satinpolerat rostfritt stål. Botten har en aluminiumkärna som gör att värmen fördelas jämnt och effektivt. Grytan kan användas med alla värmekällor, tål en ugnstemperatur på upp till 220 grader C och kan diskas i diskmaskin. Grytan tål alla typer av köksredskap, har tillhörande glaslock och rymmer 4,9 liter.
 • Tareq Taylor - By Tareq Taylor Kastrull King Edward 2 L Rostfritt stål

  tareq taylor - by tareq taylor kastrull king edward 2 l rostfritt stål
  Kastrull i rostfritt stål med silikon på handtaget. Botten har en aluminiumkärna som gör att värmen fördelas jämnt och effektivt. Kastrullen har en keramisk beläggning i två skikt med non-stick-funktion, kan användas med alla värmekällor, tål en ugnstemperatur på upp till 220 grader C och kan diskas i diskmaskin. Tål alla typer av köksredskap och rymmer upp till 2 liter.
 • Tareq Taylor - By Tareq Taylor Gryta Amandine 2,4 L Rostfritt stål

  tareq taylor - by tareq taylor gryta amandine 2,4 l rostfritt stål
  Gryta från Tareq Taylor tillverkad av satinpolerat rostfritt stål. Botten har en aluminiumkärna som gör att värmen fördelas jämnt och effektivt. Grytan kan användas med alla värmekällor, tål en ugnstemperatur på upp till 220 grader och kan diskas i diskmaskin. Grytan tål alla typer av köksredskap, har tillhörande glaslock och rymmer 2,4 liter.