Hemmässan
www.hemmassan.se

Tramontina kastruller

Populärt inom Tramontina kastruller

 • Tramontina - Black Collection Churrasco Grillpanna 40 cm

  tramontina - black collection churrasco grillpanna 40 cm
  En multifunktionell grillpanna från Tramontina.Denna rejäla och stilrena grillpanna är tillverkad i tåligt rostfritt stål och är försedd med en non-stickbeläggning. Detta gör att pannan från Tramontina är lätt att rengöra och det minskar även risken för korrosion. Dessutom gör det svarta rostfria stålet stekpannan väldigt snygg och stilren. Den runda multifunktionella grillpannan kan även användas som grillwok för wokning av grönsaker och asiatiska rätter. Den passar givetvis även som paellapanna för grytor och paella av olika slag.Tramontina Black Collection Churrasco Grillpanna är 40 cm i diameter och är försedd med två rejäla handtag så att du enkelt kan lägga på och ta bort den från grillen vilket underlättar matlagningen. Det är helt enkelt en väldigt bra och användbar grillpanna som vi på Cervera har nöjet att erbjuda våra kunder!
 • Tramontina - Grillpanna Aluminium

  tramontina - grillpanna aluminium
  En suverän grillpanna som även kan användas som grillwok från Tramontina.Denna multifunktionella grillpanna från Tramontina gör att du enkelt kan grilla och woka till exempel fisk, räkor, kyckling och grönsaker på grillen.Grilla det du normalt skulle laga vid spisen med en stekpanna eller wokpanna, det är lika enkelt att använda denna wok utomhus, men blir så mycket godare med grillsmak!Denna grillwok från Tramontina är utformad på så sätt att den har små håll i botten. Det gör att varmluften från grillen tillagar dina råvaror samtidigt som grillröken ger en underbar grillsmak. Hålen i grillpannan gör även så att överflödig vätska rinner ut från pannan så att maten verkligen wokas och grillas och inte blir kokt.Grillpannan är tillverkad i tålig anodiserad aluminium. Anodisering är en ytbehandling som förstärker korrosionsskyddet på produkten vilket gör att den blir mer tålig. Dock bör ej grillpannan användas direkt över het kol eller på annat sätt vara i kontakt med glöd för att inte skadas. Tramontina Grillpanna har en diameter på ca 28 cm och är 14, 7 cm hög. Tillverkaren Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och är idag världsledande inom grillutrustning och grillbestick. Denna underbara kombinerade grill och wokpanna är ett perfekt exempel på deras uppskattade grillprodukter som gör matlagningen enklare och roligare och maten så mycket godare!
 • Tramontina - Grill och långpanna 37 cm

  tramontina - grill och långpanna 37 cm
  En grillpanna utformad som en långpanna från Tramontina som gör grillandet enklare och ännu godare.Grilla det du normalt skulle laga i ugn i en långpanna eller ugnsform, det är lika enkelt att använda denna grillpanna utomhus, men blir så mycket godare med grillsmak!Denna multifunktionella grillpanna från Tramontina gör att du enkelt kan grilla till exempel fisk, räkor, kyckling och grönsaker på grillen utan att de faller isär.Denna långpanna för grillen från Tramontina är utformad på så sätt att den har små håll i botten. Det gör att varmluften från grillen tillagar dina råvaror samtidigt som grillröken ger en underbar grillsmak. Hålen i grillpannan gör även så att överflödig vätska rinner ut från pannan så att maten verkligen grillas och inte blir kokt.Grillpannan är tillverkad i tålig anodiserad aluminium. Anodisering är en ytbehandling som förstärker korrosionsskyddet på produkten vilket gör att den blir mer tålig. Dock bör ej grillpannan användas direkt över het kol eller på annat sätt vara i kontakt med glöd för att inte skadas. Tramontina Grillpanna har en längd på 37,7 cm, bredd på 23,6 cm och är 6 cm hög. Tillverkaren Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och är idag världsledande inom grillutrustning och grillbestick. Denna underbara kombinerade grillpanna och ugnsform / ugnspanna är ett perfekt exempel på deras uppskattade grillprodukter som gör matlagningen enklare och roligare och maten så mycket godare!