Hemmässan
www.hemmassan.se

Tranquilo Kitchen kastruller

Populärt inom Tranquilo Kitchen kastruller

 • Tranquilo Kitchen - Panna Kolstål 40 cm

  tranquilo kitchen - panna kolstål 40 cm
  Panna från Tranquilo Kitchen som ger sig mycket glädje i grillningen och matlagningen. Pannan är dubbelt så tjock som standardpannor vilket ger en helt annan känsla och bättre stekegenskaper. Med tiden får pannan en inbränd yta som har en non-stick effekt. Kolstål är ett material som utvecklas ju mer du använder det.Två rejäla handtag på sidorna gör hanteringen enkel och säker, bara att ställa fram på bordet när du grillat klart.Denna panna mäter 40 cm i diameter och finns även i flera andra storlekar, välj den som passar dig och din matlagning bäst.Tranquilo Kitchen är ett svenskt företag som tar inspiration från kök över hela världen. De har köksprodukterna för dig som älskar att laga mat, såväl inom- som utomhus, tillsammans med familj och vänner!
 • Tranquilo Kitchen - Panna Kolstål 50 cm

  tranquilo kitchen - panna kolstål 50 cm
  Panna från Tranquilo Kitchen som ger sig mycket glädje i grillningen och matlagningen. Pannan är dubbelt så tjock som standardpannor vilket ger en helt annan känsla och bättre stekegenskaper. Med tiden får pannan en inbränd yta som har en non-stick effekt. Kolstål är ett material som utvecklas ju mer du använder det.Två rejäla handtag på sidorna gör hanteringen enkel och säker, bara att ställa fram på bordet när du grillat klart.Denna panna mäter 50 cm i diameter och finns även i flera andra storlekar, välj den som passar dig och din matlagning bäst.Tranquilo Kitchen är ett svenskt företag som tar inspiration från kök över hela världen. De har köksprodukterna för dig som älskar att laga mat, såväl inom- som utomhus, tillsammans med familj och vänner!
 • Tranquilo Kitchen - Panna Kolstål 60 cm

  tranquilo kitchen - panna kolstål 60 cm
  Tranquilo Kitchen Panna i kolstål med handtag.Pannan är dubbelt så tjock som en vanlig panna, vilket ger en helt annan känsla och bättre stekprestanda. Kolstål är ett material som växer med användning. Med tiden kommer du att få en bränd yta med en non-stick finish. Det är mycket viktigt att diska pannan och olja den noggrant efter användning för att undvika rost. Och diska den noggrant före första användningen.Denna panna mäter 60 cm i diameter och finns även i flera andra storlekar, välj den som passar dig och din matlagning bäst.