Hemmässan
www.hemmassan.se

Merxteam glas

Populärt inom Merxteam glas

 • Merxteam - Bodega Glas 33 cl härdat glas

  merxteam - bodega glas 33 cl härdat glas
  Slittåliga stapelbara dricksglas som tål både kyla och värme. Kan användas för dryck, men även för varma och kalla rätter. Finns i storlekarna 20 cl, 33 cl och 50 cl.
 • Merxteam -

  merxteam -
 • Merxteam - Bodega Glas 20 cl härdat glas

  merxteam - bodega glas 20 cl härdat glas
  Slittåliga stapelbara dricksglas som tål både kyla och värme. Kan användas för dryck, men även för varma och kalla rätter. Finns i storlekarna 20 cl, 33 cl och 50 cl.
 • Merxteam - Arcoroc Gin & Tonicglas 70 cl

  merxteam - arcoroc gin & tonicglas 70 cl
  Arcoroc Gin & Tonicglas 70 cl från Merxteam är ett stilrent och modern glas som passar perfekt för att njuta av dina favoritdrinkar, såsom gin & tonic, vodka tonic och mojito. Rymmer 70 cl och har en klassisk form med en lätt kurva, vilket ger ett elegant utseende.

Fler tips på Merxteam glas

 • Merxteam - Inalto Tre Sensi Champagneglas 22 cl

  merxteam - inalto tre sensi champagneglas 22 cl
  Inalto Tre Sensi Champagneglas från Merxteam, Bormiolo Rocco är tillverkat av blyfri halvkristall, Star Glass och framtaget i samarbete med det italienska sommelierförbundet AIS för att garantera den perfekta vinprovningsupplevelsen;Syn - ett utmärkt visuellt test av vin säkerställs tack vare genomskinligheten i Star Glass, som är helt fritt från föroreningar och inte har några som helst färgnyanserLukt - kupan har stor bas och är avsmalnande uppåt, har utformats för att få den bästa uppfattningen av vinets aromintensitet och för att öka deras uthållighetSmak - den ultratunna kanten möjliggör perfekt vidhäftning av underläppen på glaset för att få fram den största balansen mellan smak och aromerGlaskompositionen Star Glass kännetcknas av råmaterialets renhet och produktens klarhet och täthet. Star Glass förändrar inte vinets färg, lukt eller smak. Glaset är XLT-behandlat för att säkerställa att glaset står emot disk och slitage på bästa sätt. Glaset är också XLT-behandlat för att säkerställa att glaset står emot disk och slitage på bästa sätt.
 • Merxteam - Bormioli Cocktailglas 30,5 cl

  merxteam - bormioli cocktailglas 30,5 cl
  Bormioli Cocktailglas från Merxteam är det perfekta glaset för olika cocktails men passar även bra att servera desserter ur.