Hemmässan
www.hemmassan.se

Zieher glas

Populärt inom Zieher glas

 • Zieher - Vision Fresh Vinglas 2-pack

  zieher - vision fresh vinglas 2-pack
  2-pack Vinglas från Zieher Vision Fresh. Eleganta och stilrena kristallglas för en som vill avnjuta ett glas fräscht vitt vin, Prosecco, Cava eller lättare rosévin. Zieher Vision Fresh Vinglas har en bred öppning som gör att koldioxiden i mousserande viner avdunstar på ett varsamt sätt och centraliserar aromkoncentrationen från det vita vinet eller rosévinet i gommen utan att överdriva för att få den maximala smakupplevelsen. Vinglasen från Zieher Vision Fresh är perfekt att ge bort som inflyttningspresent, bröllopsgåva, födelsedagspresent eller annan present till den som älskar vin. Glöm inte att du som Klubbmedlem på Cervera har möjligheten att nyttja Cerveras Glasgaranti om ditt vinglas från Zieher mot förmodan skulle gå sönder. Läs mer om Cerveras Glasgaranti här.
 • Zieher - Vision Nostaglic Cocktailglas 2-pack

  zieher - vision nostaglic cocktailglas 2-pack
  Vision Vinglas Nostaglic 2-pack från Zieher är ett par snygga kristallglas perfekta för mocktail och cocktails och kan lika glatt användas när det ska serveras någon mindre maträtt som till exempel ceviche eller när en vill servera enkla desserter på ett elegant och stilfullt sätt. Zieher Vision Nostalgic öppna kalkdesign gör att kolsyrad dryck levereras till tungan på ett uppfriskande sätt och harmoniseras smakupplevelsen utan att låta koldioxiden vara genomträngande eller påträngande. Vision Nostalgic från Zieher kommer garanterat förgylla dina stunder vad du än väljer att servera ur dessa glas. Glöm inte att du som Klubbmedlem på Cervera har möjligheten att nyttja Cerveras Glasgaranti om dina Vision Nostalgic Vinglas från Zieher mot förmodan skulle gå sönder. Läs mer om Cerveras Glasgaranti här.
 • Zieher - Vision The Knobbed Cocktailglas 50 cl

  zieher - vision the knobbed cocktailglas 50 cl
  Vision The Knobbed Cocktailglas från Zieher är ett elegant kristallglas som har en snygg design med små knoppar på utsidan som ger intrycket av små droppar och gör att glaset sitter bekvämt och säkert i handen. Glasets stora volym gör det perfekt för när du vill servera juicer, mocktails/cocktails med mycket is eller annan härlig läskande dryck.
 • Zieher - Vision The Viking III Drinkglas 43 cl

  zieher - vision the viking iii drinkglas 43 cl
  The Viking III Drinkglas från Vision Zieher är ett häftigt glas och stilrent glas i en unik design. Vision Drinkglas The Viking III har en rund form med en rundad botten och tre frostade fötter som håller glaset stadigt på plats. Använd drinkglaset The Viking III när du vill servera häftiga drinkar, hälsosamma smoothies, härligt iskaffe eller annat som exotiska juicer. Zieher Vision The Viking III Drinkglas har en stilren och unik design och blir lika användbar som inredningsdetalj eller som vas för en söt liten blomma.

Fler tips på Zieher glas

 • Zieher - Vision The Pill Drinkglas 47 cl

  zieher - vision the pill drinkglas 47 cl
  Drinkglaset Vision the Pill från ZIEHER har en snygg och ovanlig design, Vision the Pill är tillverkat i glas och har en frostad botten som ger drinkglaset sin snygga och unika design. Använd the Pill Vision från Zieher för att servera hälsosamma smoothies, härligt iskaffe eller annan läskande drink, glaset rymmer 47 cl och blir en garanterad stämningshöjare vid användning med sin snygga och unika design.
 • Zieher - Vision Side Vattenglas 2-pack

  zieher - vision side vattenglas 2-pack
  Två kristallglas ur serien Vision Side från Zieher. Ett par snygga kristallglas designade i en elegant och tidlös form av sommeliern Silvio Nitzsche. Kristallglasen Vision Side från Zieher är de perfekta dricksglasen med sin eleganta form levererar dricksglasen en maximal och harmoniserad smakupplevelse på ett uppfriskande sätt. Kristallglasen Vision Side från Zieher levereras i ett par (två kristallglas). Kommer garanterat snygga till middagsdukningen. Kombinera gärna kristallglasen med andra glas från Zieher Vision eller varför inte ge bort kristallglasen i present.
 • Zieher - Vision Rich Vinglas 2-pack

  zieher - vision rich vinglas 2-pack
  Vision Rich Sprit- & Starkvinglas 2-pack från Zieher är eleganta och stilfullt utformade för att berika och höja aromerna i vinglaset på ett harmoniskt sätt för både lukt och smak. Vision Rich Vinglas är designade av sommeliern Silvio Nitzsche, för alla typer av destillerade drycker och söta dessertviner. Vision Rich är ett par snygga kristallglas perfekta att använda när det serveras dessertvin, snaps eller annan typ av starkare alkohol. Glöm inte att du som Klubbmedlem på Cervera har möjligheten att nyttja Cerveras Glasgaranti om ditt vinglas från Zieher mot förmodan skulle gå sönder. Läs mer om Cerveras Glasgaranti här.
 • Zieher - Vision Straight Vinglas 2-pack

  zieher - vision straight vinglas 2-pack
  Vision Straight Vinglas 2-pack från Zieher är ett par snygga kristallglas designade för att användas som både rödvinsglas och som vitvinsglas. Avnjut en ren, autentisk och fruktig druvsort som Riesling eller Sauvignon Blanc. Vinglasen från Zieher Vision Straight har en stilfull och elegant design, designade med en något större kupa än vad vinglasen från Vision Fresh har vilket gör att vinglasen Vision Straight blir lika användbara för röda viner som för vita viner. Vision Vinglas Straight 2-pack är högkvalitativa kristallglas. En perfekt present för alla vinälskare. Glöm inte att du som Klubbmedlem på Cervera har möjligheten att nyttja Cerveras Glasgaranti om ditt vinglas från Zieher mot förmodan skulle gå sönder. Läs mer om Cerveras Glasgaranti här.
 • Zieher - Vision Intense Vinglas 2-pack

  zieher - vision intense vinglas 2-pack
  Vision Intense Vinglas från Zieher har en elegant design som intensivt förgyller bord och smaker. Zieher Vinglas Vision Intense är munblåsta kristallglas för rika och kraftfulla röda viner och vita viner. Vinglasen har en stilfull och modern design med en avsmalnande hals som intensifierar arommolekylerna vilket slungas ut ur glaset på ett positivt sätt. Vinglaset ger aromerna en intensiv oxidation, något som gör vinglaset idealiskt för alla röda och vita viner som kan dekanteras och serveras i karaff. Vinglasen Vision Intense Zieher rymmer 640 ml och är munblåsta kristallglas. Zieher Vision Intense är de perfekta vitvinsglasen när en vill avnjuta kraftfulla och syrliga vita viner ihop med ostbrickan men passar lika bra att använda som rödvinsglas när det är dags att servera ett rikt och kraftfullt rödvin till den finare middagen.Vision Intense Vinglas från Zieher levereras hem i 2-pack och är den perfekta presenten för vinälskaren. Vinglasen från Vision Zieher passar även utmärkt att ge bort som inflyttningspresent eller bröllopspresent. Glöm inte att du som Klubbmedlem på Cervera har möjligheten att nyttja Cerveras Glasgaranti om ditt vinglas från Zieher mot förmodan skulle gå sönder. Läs mer om Cerveras Glasgaranti här.
 • Zieher - Vision Balanced Vinglas 2-pack

  zieher - vision balanced vinglas 2-pack
  Vision Balanced 2-pack Vinglas från Zieher är ett par snygga och fulländat vinglas för komplexa men känsliga röda och vita viner, våghalsade roséviner, Bouugogne och Piemonte viner. Ett perfekt rödvinsglas eller vitvinsglas som passar alla typer av röda och vita viner som inte är för dekanterat. Vinet i vinglaset förvandlas till en komplett aromatisk upplevelse i just rätt mängd. Vinglasen från Vision Balanced är tillverkade i blyfri kristall och emanerar ren harmoni. Vision Balanced Vinglas från Zieher levereras rymmer hela 850 ml och är de optimala vinglasen när en vill avnjuta viner från östra Frankrike eller norra Italien som till exempel Bourgogne- och Piemonte viner. Glöm inte att du som Klubbmedlem på Cervera har möjligheten att nyttja Cerveras Glasgaranti om ditt vinglas från Zieher mot förmodan skulle gå sönder. Läs mer om Cerveras Glasgaranti här.
 • Zieher - Vision The Viking II Drinkglas 40 cl

  zieher - vision the viking ii drinkglas 40 cl
  Zieher Vision The Viking II Drinkglas är ett större glas i en snygg och härlig rund form med två små horn, med inspiration hämtat från vikingahjälmen. Drinkglaset The Viking II är med sin stilfulla design det perfekta glaset för när det ska serveras härliga juicer, cocktails, iskaffe och andra drycker med mycket is.