Hemmässan
www.hemmassan.se

Citronelles muggar

Populärt inom Citronelles muggar

 • Citronelles - Houses of Uppsala Mugg 40 cl Blå

  citronelles - houses of uppsala mugg 40 cl blå
  Mugg ur serien Houses of Uppsala, inspirerat av kända landmärken i Uppsala. Muggen är en perfekt gå bortpresent till utlandssvensken eller Uppsalaälskaren. Rymmer 40 cl. Tål diskmaskin.
 • Citronelles - Houses of Uppsala Mugg 40 cl Röd

  citronelles - houses of uppsala mugg 40 cl röd
  Mugg ur serien Houses of Uppsala, inspirerat av kända landmärken i Uppsala. Muggen är en perfekt gå bortpresent till utlandssvensken eller Uppsalaälskaren. Rymmer 40 cl. Tål diskmaskin.
 • Citronelles - Summer Houses Mugg 41 cl

  citronelles - summer houses mugg 41 cl
  Mugg i fina serien Summer Houses från Citronelles. Mönstret är skapat av Underlandet Design för Citronelles och visar det svenska sommarlandskapet. Kombinera gärna med andra fina produkter i mönstret, exempelvis brickor, glasunderlägg och skärbrädor.Oavsett om du bjuder vännerna på en kopp te eller dricker ditt morgonkaffe ur den, blir denna mugg en fin detalj i servisen som förstärker livets goda stunder.
 • Citronelles - Flowers Mugg 41 cl Multi

  citronelles - flowers mugg 41 cl multi
  Mugg i fina mönstret Flowers of Scandinavia från Citronelles. Detta vackra mönster med härliga vilda blommor som växer i vår natur är skapat av Anneko Design Sweden. Mot vit bakgrund bildar mönstret med blåklocka, gullviva och linnea en klassisk design som passar i alla hem. Kombinera gärna med andra fina produkter i mönstret, exempelvis brickor, glasunderlägg och skärbrädor.Oavsett om du bjuder vännerna på en kopp te eller dricker ditt morgonkaffe ur den, blir denna mugg en fin detalj i servisen som förstärker livets goda stunder.

Fler tips på Citronelles muggar

 • Citronelles - Scandinavian Winter Mugg 35 cl Blå

  citronelles - scandinavian winter mugg 35 cl blå
  Mugg i benporslin från Citronelles serie Scandinavian Winter med ett vackert säsongsenligt motiv. Den här muggen är perfekt att låta värma sig med när vintern står utanför dörren.
 • Citronelles - Gingerbread Mugg 42,5 cl

  citronelles - gingerbread mugg 42,5 cl
  Den här muggen i benporslin är dekorerad med charmigt motiv av pepparkakor. En fin detalj till köket under juletid och perfekt att servera varm choklad, te eller kaffe i till adventsfikat. En härlig present till dig själv eller som gå-bort present till en vän. Muggen tål både diskmaskin och microvågsugn. I serien Gingerbread ingår även kökshandduk och serveringsbricka som är fina att kombinera.