Hemmässan
www.hemmassan.se

Citronelles muggar

Populärt inom Citronelles muggar

 • Citronelles - Houses of Uppsala Mugg 40 cl Blå

  citronelles - houses of uppsala mugg 40 cl blå
  Mugg ur serien Houses of Uppsala, inspirerat av kända landmärken i Uppsala. Muggen är en perfekt gå bortpresent till utlandssvensken eller Uppsalaälskaren. Rymmer 40 cl. Tål diskmaskin.
 • Citronelles - Houses of Uppsala Mugg 40 cl Röd

  citronelles - houses of uppsala mugg 40 cl röd
  Mugg ur serien Houses of Uppsala, inspirerat av kända landmärken i Uppsala. Muggen är en perfekt gå bortpresent till utlandssvensken eller Uppsalaälskaren. Rymmer 40 cl. Tål diskmaskin.
 • Citronelles - Flowers Mugg 41 cl Multi

  citronelles - flowers mugg 41 cl multi
  Mugg i fina mönstret Flowers of Scandinavia från Citronelles. Detta vackra mönster med härliga vilda blommor som växer i vår natur är skapat av Anneko Design Sweden. Mot vit bakgrund bildar mönstret med blåklocka, gullviva och linnea en klassisk design som passar i alla hem. Kombinera gärna med andra fina produkter i mönstret, exempelvis brickor, glasunderlägg och skärbrädor.Oavsett om du bjuder vännerna på en kopp te eller dricker ditt morgonkaffe ur den, blir denna mugg en fin detalj i servisen som förstärker livets goda stunder.
 • Citronelles - Scandinavian Winter Mugg 35 cl Blå

  citronelles - scandinavian winter mugg 35 cl blå
  Mugg i benporslin från Citronelles serie Scandinavian Winter med ett vackert säsongsenligt motiv. Den här muggen är perfekt att låta värma sig med när vintern står utanför dörren.

Fler tips på Citronelles muggar

 • Citronelles - Gingerbread Mugg 42,5 cl

  citronelles - gingerbread mugg 42,5 cl
  Den här muggen i benporslin är dekorerad med charmigt motiv av pepparkakor. En fin detalj till köket under juletid och perfekt att servera varm choklad, te eller kaffe i till adventsfikat. En härlig present till dig själv eller som gå-bort present till en vän. Muggen tål både diskmaskin och microvågsugn. I serien Gingerbread ingår även kökshandduk och serveringsbricka som är fina att kombinera.