Hemmässan
www.hemmassan.se

Boska Holland skålar

Populärt inom Boska Holland skålar

 • Boska Holland - Pizzawares Pizza Serveringsfat Amigo 24 cm

  boska holland - pizzawares pizza serveringsfat amigo 24 cm
  Rund bricka för att servera en nybakad rykande god pizza, från Boskas serie Pizzawares. Amigo är 24 cm och passar för de mindre pizzorna eller som en fin serveringsbricka för tapas eller snacks. Den kan även användas som ostbricka. Den är tillverkad i bok, och har ett litet utsnitt på undersidan för att förenkla hanteringen, samt en skåra för eventuell vätska. Bok är ett hållbart och vackert material. Diska brickan för hand och låt den torka stående. Om den oljas in regelbundet håller den mycket länge!
 • Boska Holland - Pizzawares Pizza Serveringsfat Amigo 29 cm

  boska holland - pizzawares pizza serveringsfat amigo 29 cm
  Snygg rund bricka för servering av pizza, från Boska-serien Pizzawares. Amigo är tillverkad av bok, och har en praktisk skåra för eventuell vätska och ett litet utsnitt på undersidan för att den ska vara enkel att bära vid servering. Brickan är 29 cm i diameter och kan även användas som serveringsbricka för tapas eller snacks, eller som en snygg ostbricka. Bok är ett mycket hållbart material, och tar man hand om den rätt håller den länge. Diska för hand, låt den torka stående och olja in den regelbundet så bevaras den!
 • Boska Holland - Pizzawares Pizza Serveringsfat Amigo 34 cm

  boska holland - pizzawares pizza serveringsfat amigo 34 cm
  Pizzabricka från Boska-serien Pizzawares. Den runda brickan Amigo är perfekt för att servera en nybakad rykande god pizza. Den har ett litet utsnitt på undersidan för att den ska vara enkel att bära vid servering, och en praktisk skåra för eventuell vätska. Brickan är 34 cm och tillverkad i hållbar bok. För ännu bättre hållbarhet – se till att diska den för hand, låt torka stående och olja in den regelbundet.