Hemmässan
www.hemmassan.se

Jean Dubost Laguiole skålar

Populärt inom Jean Dubost Laguiole skålar

 • Jean Dubost Laguiole - Skaldjursfat 36 cm

  jean dubost laguiole - skaldjursfat 36 cm
  Skaldjursfat i rostfritt stål med en diameter på 36 cm från franska Jean Dubost Laguiole.Servera utsökta skaldjur i stil med detta skaldjursfat från Jean Dubost, som enkelt kan kombineras med deras egentillverkade ställning. Fatet är tillverkat helt i blankpolerat rostfritt stål för lång hållbarhet och enkel rengöring i diskmaskin, och har både höga kanter och en diameter på hela 36 centimeter för upplägg av stora mängder av havets läckerheter.Hantverkarbyn Laguiole i södra Frankrike har i över 200 år varit synonym med förstklassig kvalité när det kommer till tillverkning av knivar, och Jean Dubosts familj har sedan 1920 varit en av de främsta framställarna av dessa traditionella redskap som har sina ursprung i de franska bondesamhällena. På senare tid har Jean Dubost också utökat sin verksamhet till bestick, köksknivar och andra köksredskap, och även dessa tillverkas med en svårslagen omsorg som säkerställer en kvalité som gör att dina fransktillverkade Jean Dubost-produkter alltid kommer att finnas vid din sida för fröjdfull användning i många år framåt.
 • Jean Dubost Laguiole - Ställning / Hållare till Skaldjursfat Jean Dubost

  jean dubost laguiole - ställning / hållare till skaldjursfat jean dubost
  Ställning till skaldjursfat i rostfritt stål från franska Jean Dubost Laguiole.Som grädden på moset i kombination med Jean Dubosts skaldjursfat kan denna ställning användas för att göra serveringen av skaldjur på finmiddagen ännu mer exklusiv. Med denna ställning blir ditt skaldjurstorn komplett, och gör sig fantastiskt som huvudattraktion i mitten av middagsbordet - dina gäster kommer knappt att kunna hålla ögonen borta! Ställningen är tillverkad i stadigt och hållbart rostfritt stål, för lång hållbarhet och enkel rengöring efter användning.Hantverkarbyn Laguiole i södra Frankrike har i över 200 år varit synonym med förstklassig kvalité när det kommer till tillverkning av knivar, och Jean Dubosts familj har sedan 1920 varit en av de främsta framställarna av dessa traditionella redskap som har sina ursprung i de franska bondesamhällena. På senare tid har Jean Dubost också utökat sin verksamhet till bestick, köksknivar och andra köksredskap, och även dessa tillverkas med en svårslagen omsorg som säkerställer en kvalité som gör att dina fransktillverkade Jean Dubost-produkter alltid kommer att finnas vid din sida för fröjdfull användning i många år framåt.
 • Jean Dubost Laguiole - Snigelplatta för 12 Sniglar

  jean dubost laguiole - snigelplatta för 12 sniglar
  Snigelplatta i rostfritt stål med plats för 12 sniglar från franska Jean Dubost Laguiole.Servera Escargot de Bourgogne på rätt sätt med detta serveringsfat med plats för 12 sniglar. Snigelplattan har ett stilrent utseende och är helt tillverkat i blankpolerat rostfritt stål som inte bara gör att den passar in på alla sorters matbord och i kombination med Jean Dubosts snigelgafflar, utan också gör den extremt hållbar och enkel att rengöra i diskmaskin efter användning. För dig som gillar att lyxa till det ofta, helt enkelt.Hantverkarbyn Laguiole i södra Frankrike har i över 200 år varit synonym med förstklassig kvalité när det kommer till tillverkning av knivar, och Jean Dubosts familj har sedan 1920 varit en av de främsta framställarna av dessa traditionella redskap som har sina ursprung i de franska bondesamhällena. På senare tid har Jean Dubost också utökat sin verksamhet till bestick, köksknivar och andra köksredskap, och även dessa tillverkas med en svårslagen omsorg som säkerställer en kvalité som gör att dina fransktillverkade Jean Dubost-produkter alltid kommer att finnas vid din sida för fröjdfull användning i många år framåt.
 • Jean Dubost Laguiole - Ostronplatta för 8 Ostron

  jean dubost laguiole - ostronplatta för 8 ostron
  Ostronplatta i rostfritt stål med plats för 8 ostron från franska Jean Dubost Laguiole.Vare sig du gillar att avnjuta dina ostron som de är eller med en skvätt citron till så kommer denna ostronplatta från Jean Dubost att förhöja din upplevelse flerfaldigt – för ett vackert upplägg är ju grunden till en rik smakupplevelse, eller hur? Denna ostrontallrik har plats för 8 ostron och ett tillbehör, och är helt tillverkad i blankpolerat rostfritt stål som både ger plattan en elegant finish och gör den riktigt enkel att rengöra i diskmaskin. Ett perfekt tillbehör för ostronälskaren helt enkelt!Hantverkarbyn Laguiole i södra Frankrike har i över 200 år varit synonym med förstklassig kvalité när det kommer till tillverkning av knivar, och Jean Dubosts familj har sedan 1920 varit en av de främsta framställarna av dessa traditionella redskap som har sina ursprung i de franska bondesamhällena. På senare tid har Jean Dubost också utökat sin verksamhet till bestick, köksknivar och andra köksredskap, och även dessa tillverkas med en svårslagen omsorg som säkerställer en kvalité som gör att dina fransktillverkade Jean Dubost-produkter alltid kommer att finnas vid din sida för fröjdfull användning i många år framåt.