Hemmässan
www.hemmassan.se

Johansfors skålar

Populärt inom Johansfors skålar

 • Johansfors - SÅLD Strikt Assietter 5 st

  johansfors - såld strikt assietter 5 st
  5 st Strikt assietter av Bengt Orup för Johansfors.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Johansfors - SÅLD Assietter Strikt Bengt Orup 5 st

  johansfors - såld assietter strikt bengt orup 5 st
  5 st assietter i glas ur serien Strikt formgivna av Bengt Orup för Johansfors, i färgerna gul, röd, blå, grön och violett.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Johansfors - SÅLD Coupeglas 2 st

  johansfors - såld coupeglas 2 st
  2 st dessertskålar / coupeglas en rosa och en blå från Johansfors Glasbruk.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Johansfors - SÅLD Strikt Karaff med 6 glas

  johansfors - såld strikt karaff med 6 glas
  Karaff och sex stycken likörglas ur serien Strikt formgiven av Bengt Orup för Johansfors.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.

Fler tips på Johansfors skålar

 • Johansfors - SÅLD Dessertskålar Strikt 4 st

  johansfors - såld dessertskålar strikt 4 st
  4 st Dessertskålar ur serien Strikt formgiven av Bengt Orup för Johansfors.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Johansfors - SÅLD Fabula Fat av Per Winge

  johansfors - såld fabula fat av per winge
  Fat med svart dekor Fabula av Per Winge för Johansfors. I original förpackning.NyskickProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Johansfors - SÅLD Fat formgivet av Ardy Strüwer

  johansfors - såld fat formgivet av ardy strüwer
  Fat formgivet av Ardy Strüwer för Johansfors glasbruk.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Johansfors - Rökfärgad Skål

  johansfors - rökfärgad skål
  En rökfärgad skål formgiven av Bengt Orup för Johansfors.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Johansfors - Party Karaff och Glas 5 st

  johansfors - party karaff och glas 5 st
  Karaff och 5 dricksglas ur serien Party av Bengt Orup för Johansfors.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Johansfors - Vas Catti Åselius Lidbeck

  johansfors - vas catti åselius lidbeck
  Vas i rött och gult glas formgiven av Cattis Åselius Lidbeck för Johansfors Glasbruk.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.

Fler produkter från Johansfors