Hemmässan
www.hemmassan.se

Naturally Med skålar

Populärt inom Naturally Med skålar

 • Naturally Med - Skål Oliv hjärta

  naturally med - skål oliv hjärta
  Ge en kärleksfull känsla till dukningen med denna hjärtformade skål i en varm färg. Ett underbart tillskott till hemmet och utmärkt att ge som bröllopspresent.
 • Naturally Med - Skål Rund 9 cm

  naturally med - skål rund 9 cm
  Denna underbara runda skål av olivträ är den perfekta dippskålen och kan användas för att servera dina favoritoljor, vinäger eller såser i. Köp den till dig själv eller varför inte som present till en matälskare eller inredningsentusiast. Skålen finns i två olika storlekar.Naturally Med har en stor passion för kvalitet och därför är varje produkt huggen ur en enda bit olivträ vilket gör den mycket hållbar. Varje bit är också helt unik eftersom inga delar är desamma på grund av den naturliga formen i detta fantastiska trä. Så ingen produkt är helt och hållet den andra lik.
 • Naturally Med - Skål Rund 13 cm

  naturally med - skål rund 13 cm
  Denna underbara lilla runda skål av olivträ är den perfekta dippskålen och kan användas för att servera dina favoritoljor, vinäger eller såser i. Köp den till dig själv eller varför inte som present till en matälskare eller inredningsentusiast. Skålen finns i två olika storlekar.Naturally Med har en stor passion för kvalitet och därför är varje produkt huggen ur en enda bit olivträ vilket gör den mycket hållbar. Varje bit är också helt unik eftersom inga delar är desamma på grund av den naturliga formen i detta fantastiska trä. Så ingen produkt är helt och hållet den andra lik.
 • Naturally Med - Skål avlång 33 cm

  naturally med - skål avlång 33 cm
  Den här vackra avlånga olivskålen passar utmärkt att servera nötter eller snacks i. Eftersom skålen är handgjord kan både storlek och utseende variera något mellan skålarna.Naturally Med har en stor passion för kvalitet och därför är varje produkt huggen ur en enda bit olivträ vilket gör den mycket hållbar. Varje bit är också helt unik eftersom inga delar är desamma på grund av den naturliga formen i detta fantastiska trä. Så ingen produkt är helt och hållet den andra lik.