Hemmässan
www.hemmassan.se

Nybro Crystal skålar

Populärt inom Nybro Crystal skålar

 • Nybro Crystal - Bohus Skål sillskuta 16 cm

  nybro crystal - bohus skål sillskuta 16 cm
  En svensk klassiker ur den populära Bohusserien. Skutan lassas inte bara med sill. Såser, nötter, godis, dip, ja tillfällena är många när du har användning för denna skål. I Bohus serien hittar du såväl andra storlekar på skålar som tallrikar, laxfat, serveringseka mm. En svensk klassiker ur den populära Bohusserien. Skutan lassas inte bara med sill. Såser, nötter, godis, dip, ja tillfällena är många när du har användning för denna skål. I Bohus serien hittar du såväl andra storlekar på skålar som tallrikar, laxfat, serveringseka mm.
 • Nybro Crystal - Rainbow Skål 8,5x14 cm Regnbågsfärgad

  nybro crystal - rainbow skål 8,5x14 cm regnbågsfärgad
  Serveringsskål ur serien Rainbow från Nybro Crystal, designad av formgivaren Mia Branzell. En klassisk skål av glas handmålad i regnbågens alla färger med inspiration från Pride. Elegant stilren glasskål som sätter lite färg på serveringen. Passar lika bra till vardags som till fest.- Klassisk design - Svenskt hantverk - Aktivt glasbruk verksamt sen 1935
 • Nybro Crystal - Rainbow Skål 12,5x21,5 cm Regnbågsfärgad

  nybro crystal - rainbow skål 12,5x21,5 cm regnbågsfärgad
  Den större serveringsskålen ur serien Rainbow från Nybro Crystal, designad av formgivaren Mia Branzell. Passar utmärkt för servering av sallad, potatis och annat. Handmålad i regnbågens alla färger med inspiration från Pride. Elegant klassisk glasskål som sätter färg på serveringen. Passar lika bra till vardags som till fest.- Klassisk design - Svenskt hantverk - Aktivt glasbruk verksamt sen 1935
 • Nybro Crystal - Forza Skål 11,5x21 cm Svart

  nybro crystal - forza skål 11,5x21 cm svart
  Nybro Crystal Forza skål är en vacker serveringsskål i glas från serien Forza designad av Lena Sonesson. En vacker skål av glas med elegant handmålade motiv. Lika snygg dekor som serveringsskål. - Smakfull - Svenskt hantverk

Fler tips på Nybro Crystal skålar

 • Nybro Crystal - Bambu Fat 6,5x30 cm Vit

  nybro crystal - bambu fat 6,5x30 cm vit
  Nybro Crystal Bambu Fat följer serien Bambu designad av Micael Måbro. Ett stilrent fat med dekorativt handmålat motiv. Från Nybro CrystalPassar lika bra som solitär bordsdekor som serveringsfat för frukt och liknande.- Elegant- Unik- Svenskt hantverk
 • Nybro Crystal - Croco Skål 21 cm Svart/Silver

  nybro crystal - croco skål 21 cm svart/silver
  Croco är en iögonfallande serie formgiven av designern och glasmålaren Anders Lindblom för Nybro Crystal. Lindblom har skapat ett mönster av krakelerad effekt i tre färgställningar.Färgerna reagerar mot varandra och med denna teknik skapas en vacker, unik och dekorativ pjäs.Skålen blir perfekt till snacks, småsaker eller frukt. Lika fin som solitär som tillsammans med andra objekt ur samma serie!
 • Nybro Crystal - Clown Skål 7x39 cm

  nybro crystal - clown skål 7x39 cm
  Clown, en vackert handmålad skål från Nybro Glasbruk i en härlig färgkombination av svart, orange och gul.Nybro Glasbruk har sedan 1935 tillverkat vackra handmålade konstverk i glas som kännetecknas av den höga kvaliten och de härliga färgerna. Deras känsla för detaljer gör att Nybro Glasbruks produkter är mycket populära oavsett om de är till fest eller vardag.- Handmålat- Handdisk rekommenderas
 • Nybro Crystal - Amber Skål 5,5x30 cm Röd/Guld

  nybro crystal - amber skål 5,5x30 cm röd/guld
  Vacker och enastående glasskål från Nybro Crystals. Orientalisk inspirerad elegant skål. Unik och detaljrikt handmålad, i färgerna röd och guld.- Unik design.- Svenskt hantverk. - Aktivt glasbruk sen 1935
 • Nybro Crystal - Croco Skål 17 cm Svart/Guld

  nybro crystal - croco skål 17 cm svart/guld
  Croco är en iögonfallande serie formgiven av designern och glasmålaren Anders Lindblom för Nybro Crystal. Lindblom har skapat ett mönster av krakelerad effekt i tre färgställningar.Färgerna reagerar mot varandra och med denna teknik skapas en vacker, unik och dekorativ pjäs.Skålen blir perfekt till snacks eller småsaker. Lika fin som solitär som tillsammans med andra objekt ur samma serie!
 • Nybro Crystal - Salamander Fat 39 cm Svart

  nybro crystal - salamander fat 39 cm svart
  Stort fat ur serien Salamander, formgiven av Lena Sonesson för Nybro Glasbruk. Serien är framtagen med mönster av krakelerad effekt i två färgställningar, och alla delar är dekorerade för hand och unika. Det här fatet gör sig perfekt med frukt i och kommer att dra blickarna till sig var det än placeras. Lika fin som solitär som tillsammans med andra objekt ur samma serie!
 • Nybro Crystal - Lizzy Skål 11,5 cm Svart/Lava

  nybro crystal - lizzy skål 11,5 cm svart/lava
  Skål i svart med en skimrande insida ur serien Lizzy från Nybro Glasbruk. Alla delar ur serien är handmålade och unika.
 • Nybro Crystal - Nebbioso Skål 21 cm Grå

  nybro crystal - nebbioso skål 21 cm grå
  Hög skål ur serien Nebbioso, formgiven av Anders Lindblom för Nybro Glasbruk. Alla delar ur serien är handmålade och unika.Skålen blir perfekt till snacks, småsaker eller frukt. Lika fin som solitär som tillsammans med andra objekt ur samma serie!
 • Nybro Crystal - Olivia Skål 17 cm Grå

  nybro crystal - olivia skål 17 cm grå
  Serien Oliva för tankarna till medelhavet, vackert handmålad med motiv av oliver för den en härlig och varm känsla med sig. Skålen har en behändig storlek med ett brett användningsområde, det mest självklara är att använda skålen för oliver. Oliva finns i 2 olika färgutföranden att välja mellan.Serien Olivia är formgiven av Micael Mårbo på Nybro Crystal. Där målas serien för hand av skickliga målare i måleriet som finns på bruket i Nybro, Småland. De vackra motiven skapas med hjälp av airbrush-teknik. Fatet målas med organisk färg som sedan bränns i ugn för att tåla slitage. I serien hittar du även vas och skålar med samma härliga mönster.
 • Nybro Crystal - Croco Skål 17 cm Svart/Silver

  nybro crystal - croco skål 17 cm svart/silver
  Croco är en iögonfallande serie formgiven av designern och glasmålaren Anders Lindblom för Nybro Crystal. Lindblom har skapat ett mönster av krakelerad effekt i tre färgställningar.Färgerna reagerar mot varandra och med denna teknik skapas en vacker, unik och dekorativ pjäs.Skålen blir perfekt till snacks eller småsaker. Lika fin som solitär som tillsammans med andra objekt ur samma serie!
 • Nybro Crystal - Olivia Fat 30 cm Grå

  nybro crystal - olivia fat 30 cm grå
  Servera en stor härlig sallad på fatet Olivia, eller varför inte änvända det som fruktfat? Oavsett förs tanken till medelhavet med det enkla men vackra mönstret av oliver. Fatet är tillverkat i glas och bränt i ugn för att tåla att användas både till varrdags och fest. Serien Oliva finns i 2 olika färgutföranden att välja mellan.Serien Olivia är formgiven av Micael Mårbo på Nybro Crystal. Där målas serien för hand av skickliga målare i måleriet som finns på bruket i Nybro, Småland. De vackra motiven skapas med hjälp av airbrush-teknik. Fatet målas med organisk färg som sedan bränns i ugn för att tåla slitage. I serien hittar du även vas och skålar med samma härliga mönster.
 • Nybro Crystal - Honeycomb Fat 35 cm Svart

  nybro crystal - honeycomb fat 35 cm svart
  Stort fat ur serien Honeycomb, formgiven av Mia Branzell för Nybro Glasbruk. Serien har ett grafiskt mönster med inspiration från en bikupa, och är en påminnelse om hur viktiga de små insekterna är. Alla delar är handmålade och unika. Det här fatet gör sig perfekt med frukt i och kommer att dra blickarna till sig var det än placeras. Lika fin som solitär som tillsammans med andra objekt ur samma serie!
 • Nybro Crystal - Carmen Fat 40 cm

  nybro crystal - carmen fat 40 cm
  Carmen dekorativt fat med design av Nybro Crystal. Ger fin inramning till mat eller tilltugg. Använd till exempel som uppläggningsfat för färgglad frukt eller en krispig sallad.
 • Nybro Crystal - Salamander Fat 39 cm Vit

  nybro crystal - salamander fat 39 cm vit
  Stort fat ur serien Salamander, formgiven av Lena Sonesson för Nybro Glasbruk. Serien är framtagen med mönster av krakelerad effekt i två färgställningar, och alla delar är dekorerade för hand och unika. Det här fatet gör sig perfekt med frukt i och kommer att dra blickarna till sig var det än placeras. Lika fin som solitär som tillsammans med andra objekt ur samma serie!
 • Nybro Crystal - Limone Fat 39 cm Vit

  nybro crystal - limone fat 39 cm vit
  Det större fatet ut serien Limone är perfekt som fruktfat där fatets vita färg och de härligt gula citronerna kommer kontrastera läckert mot frukten. Fatet passar även utmärkt att servera en härlig sallad ur. När du inte använder fatet är det en vacker inredningsdetalj som gärna får stå framme.Serien Limone är formgiven av Micael Mårbo på Nybro Crystal. Där målas serien för hand av skickliga målare i måleriet som finns på bruket i Nybro, Småland. De vackra motiven skapas med hjälp av airbrush-teknik. Fatet målas med organisk färg som sedan bränns i ugn för att tåla slitage. I serien hittar du även vas och skålar med samma härliga mönster.Diskas för hand.
 • Nybro Crystal - Kaveldun Fat 39 cm Vit

  nybro crystal - kaveldun fat 39 cm vit
  Detta stora fat ingår i den vackra handmålade serien Kaveldun formgiven av designern Lena Sonesson för Nybro Crystal. Ger fin inramning till såväl frukt som plockmat. Fint att kombinera med andra objekt ur samma serie, som alla är handmålade och unika!
 • Nybro Crystal - Nippon Vati 30 cm Frost

  nybro crystal - nippon vati 30 cm frost
  Detta fat ingår i den vackra handmålade serien Nippon formgiven av designern och glasmålaren Anders Lindblom för Nybro Crystal. Det fina mönstret förhöjer såväl frukt som plockmat. Fint att kombinera med andra objekt ur samma serie, som alla är handmålade och unika!
 • Nybro Crystal - Kaveldun Fat 30 cm Vit

  nybro crystal - kaveldun fat 30 cm vit
  Detta fat ingår i den vackra handmålade serien Kaveldun formgiven av designern Lena Sonesson för Nybro Crystal. Ger fin inramning till såväl frukt som plockmat. Fint att kombinera med andra objekt ur samma serie, som alla är handmålade och unika!
 • Nybro Crystal - Nebbioso Fat 30 cm Grå

  nybro crystal - nebbioso fat 30 cm grå
  Nebbioso från Nybro Crystal har ett enkelt men vackert, handmålat mönster inspirerat av havet och naturen. De enkla men brillianta penseldragen liknar vass eller bambu och ger fatet sin elegans. Fatet är bränt i ugn för att tåla vardaglig användning, ett så här vakert fat ska användas både till vardags och fest. Nebbioso finns i 2 olika färgsättningar.Serien Nebbioso är formgiven av en av Sveriges främsta glasmålare Anders Lindblom. Med stadiga penseldrag skapas denna serie av skickliga målare på plats i måleriet på bruket i Nybro, Småland. Fatet målas med organisk färg som sedan bränns i ugn för att tåla slitage.
 • Nybro Crystal - Kaveldun Fat 30 cm Svart

  nybro crystal - kaveldun fat 30 cm svart
  Detta fat ingår i den vackra handmålade serien Kaveldun formgiven av designern Lena Sonesson för Nybro Crystal. Ger fin inramning till såväl frukt som plockmat. Fint att kombinera med andra objekt ur samma serie, som alla är handmålade och unika!
 • Nybro Crystal - Twist Skål 20 cm Svart

  nybro crystal - twist skål 20 cm svart
  Denna skål ingår i den uppskattade serien TWIST designad av Anders Lindblom. Skålen som handmålas av skickliga glasmålare har många användningsområden. Passar lika bra som godiiskål vid fredagsmyset som till serveringsskål vid middagsdukningen. I denna spännande serie hittar du bla fat, vaser, glas och karaffer.
 • Nybro Crystal - Life Skål 25 cm

  nybro crystal - life skål 25 cm
  Vacker skål från Nybro Design att dekorera hemmet med.
 • Nybro Crystal - Forza Fat 6,5x30 cm Svart

  nybro crystal - forza fat 6,5x30 cm svart
  Serveringsfat från Nybro Crystal som följer serien Forza. Med dekorativt handmålade motiv har designen Lena Sonesson lyckats skapa en serie som ger en känsla av lyxig natur. Härlig dekor på bordet eller uppskattad present.- Svenskt hantverk- Glasbruk seden 1935
 • Nybro Crystal - Honeycomb Fat 35 cm Gul

  nybro crystal - honeycomb fat 35 cm gul
  Stort fat ur serien Honeycomb, formgiven av Mia Branzell för Nybro Glasbruk. Serien har ett grafiskt mönster med inspiration från en bikupa, och är en påminnelse om hur viktiga de små insekterna är. Alla delar är handmålade och unika. Det här fatet gör sig perfekt med frukt i och kommer att dra blickarna till sig var det än placeras. Lika fin som solitär som tillsammans med andra objekt ur samma serie!
 • Nybro Crystal - Croco Fat 39 cm Svart/Silver

  nybro crystal - croco fat 39 cm svart/silver
  Croco är en iögonfallande serie formgiven av designern och glasmålaren Anders Lindblom för Nybro Crystal. Lindblom har skapat ett mönster av krakelerad effekt i tre färgställningar.Färgerna reagerar mot varandra och med denna teknik skapas en vacker, unik och dekorativ pjäs.Det här fatet gör sig perfekt med frukt i och kommer att dra blickarna till sig var det än placeras. Lika fin som solitär som tillsammans med andra objekt ur samma serie!
 • Nybro Crystal - Bambu Skål 9x17 cm Svart

  nybro crystal - bambu skål 9x17 cm svart
  Stilren glasskål från serien Bambu designad av Micael Mårbo för Nybro Crystal . En skål med ett eleganta motiv inspirerad av den tropiska naturen, tillverkad i klarglas. En lyxig glasskål som piffar upp serveringen.- Tillverkad och designad i Sverige.- Estetisk tilltalande & smakfull.
 • Nybro Crystal - Salamander Fat 30 cm Vit

  nybro crystal - salamander fat 30 cm vit
  Fat ur serien Salamander, formgiven av Lena Sonesson för Nybro Glasbruk. Serien är framtagen med mönster av krakelerad effekt i två färgställningar, och alla delar är dekorerade för hand och unika. Det här fatet gör sig perfekt med frukt i och kommer att dra blickarna till sig var det än placeras. Lika fin som solitär som tillsammans med andra objekt ur samma serie!
 • Nybro Crystal - Olivia Fat 39 cm Grå

  nybro crystal - olivia fat 39 cm grå
  Fatet Olivia sprider en ljuvlig medelhavskänsla kring sig med det handmålade motivet av oliver. Ett stort och härligt fat perfekt att använda som fruktfat eller servera en stor och härlig sallad på. Serien Oliva finns i 2 olika färgutföranden att välja mellan.Serien Olivia är formgiven av Micael Mårbo på Nybro Crystal. Där målas serien för hand av skickliga målare i måleriet som finns på bruket i Nybro, Småland. De vackra motiven skapas med hjälp av airbrush-teknik. Fatet målas med organisk färg som sedan bränns i ugn för att tåla slitage. I serien hittar du även vas och skålar med samma härliga mönster.
 • Nybro Crystal - Limone Fat 30 cm Vit

  nybro crystal - limone fat 30 cm vit
  Vackert handmålat fat med läckert gula citroner på, fatet Limone från Nybro Crystal är perfekt som fruktfat eller varför inte servera en krispig sallad på det? När du inte använder fatet är det en vacker inredningsdetalj som gärna får stå framme.Serien Limone är formgiven av Micael Mårbo på Nybro Crystal. Där målas serien för hand av skickliga målare i måleriet som finns på bruket i Nybro, Småland. De vackra motiven skapas med hjälp av airbrush-teknik. Fatet målas med organisk färg som sedan bränns i ugn för att tåla slitage. I serien hittar du även vas och skålar med samma härliga mönster.Diskas för hand.
 • Nybro Crystal - Lingon Fat 6,5x30 cm Svart

  nybro crystal - lingon fat 6,5x30 cm svart
  Fat från Nybro Crystal, handmålad med inspiration från de Småländska bärskogarna formgiven av Micael Mårbo. Det här fatet gör sig perfekt med frukt i och kommer att dra blickarna till sig var det än placeras. Lika fin som solitär som tillsammans med andra objekt ur samma serie!
 • Nybro Crystal - Bohus Skål räktrålare 22 cm

  nybro crystal - bohus skål räktrålare 22 cm
  En svensk klassiker ur den populära Bohusserien. Trålaren lastar du inte bara med räkor! Använd den med fördel som salladsskål eller som chipsskål till fredagsmysen! I Bohus serien hittar du såväl andra storlekar på skålar som tallrikar, laxfat, serveringseka mm.
 • Nybro Crystal - Nippon Kulho 24 cm Grå

  nybro crystal - nippon kulho 24 cm grå
  Nippon handmålad glasskål formgiven av designern och glasmålaren Anders Lindblom för Nybro Crystal är både stilren och praktisk. Fungerar utmärkt som salladsskål eller dekorativ inredningsdetalj. Gör sig bra tillsammans med andra objekt ur den vackra serien Nippon. som alla är handmålade och unika!
 • Nybro Crystal - Croco Skål 21 cm Vit/Guld

  nybro crystal - croco skål 21 cm vit/guld
  Croco är en iögonfallande serie formgiven av designern och glasmålaren Anders Lindblom för Nybro Crystal. Lindblom har skapat ett mönster av krakelerad effekt i tre färgställningar.Färgerna reagerar mot varandra och med denna teknik skapas en vacker, unik och dekorativ pjäs.Skålen blir perfekt till snacks, småsaker eller frukt. Lika fin som solitär som tillsammans med andra objekt ur samma serie!
 • Nybro Crystal - Salamander Fat 30 cm Svart

  nybro crystal - salamander fat 30 cm svart
  Fat ur serien Salamander, formgiven av Lena Sonesson för Nybro Glasbruk. Serien är framtagen med mönster av krakelerad effekt i två färgställningar, och alla delar är dekorerade för hand och unika. Det här fatet gör sig perfekt med frukt i och kommer att dra blickarna till sig var det än placeras. Lika fin som solitär som tillsammans med andra objekt ur samma serie!
 • Nybro Crystal - Nippon Vati 39 cm Frost

  nybro crystal - nippon vati 39 cm frost
  Detta stora fat ingår i den vackra handmålade serien Nippon formgiven av designern och glasmålaren Anders Lindblom för Nybro Crystal. Det fina mönstret förhöjer såväl frukt som plockmat. Fint att kombinera med andra objekt ur samma serie, som alla är handmålade och unika!
 • Nybro Crystal - Nippon Kulho 21 cm Frost

  nybro crystal - nippon kulho 21 cm frost
  Nippon handmålad glasskål formgiven av designern och glasmålaren Anders Lindblom för Nybro Crystal är både stilren och praktisk. Fungerar utmärkt som salladsskål eller dekorativ inredningsdetalj. Gör sig bra tillsammans med andra objekt ur den vackra serien Nippon, som alla är handmålade och unika!
 • Nybro Crystal - Croco Skål 17 cm Vit/Guld

  nybro crystal - croco skål 17 cm vit/guld
  Croco är en iögonfallande serie formgiven av designern och glasmålaren Anders Lindblom för Nybro Crystal. Lindblom har skapat ett mönster av krakelerad effekt i tre färgställningar.Färgerna reagerar mot varandra och med denna teknik skapas en vacker, unik och dekorativ pjäs.Skålen blir perfekt till snacks eller småsaker. Lika fin som solitär som tillsammans med andra objekt ur samma serie!
 • Nybro Crystal - Crystal Ink Skål Heart 21 cm

  nybro crystal - crystal ink skål heart 21 cm
  Crystal Ink glasskål från Nybro Crystal som är lika praktisk som den är vacker. Använd som salladsskål eller ha bara framme som en vacker inredningsdetalj. Serien är formgiven av Anders Lindblom.
 • Nybro Crystal - Nippon Kulho 24 cm Frost

  nybro crystal - nippon kulho 24 cm frost
  Nippon handmålad glasskål formgiven av designern och glasmålaren Anders Lindblom för Nybro Crystal är både stilren och praktisk. Fungerar utmärkt som salladsskål eller dekorativ inredningsdetalj. Gör sig bra tillsammans med andra objekt ur den vackra serien Nippon. som alla är handmålade och unika!
 • Nybro Crystal - Bambu Fat 6,5x30 cm Svart

  nybro crystal - bambu fat 6,5x30 cm svart
  Nybro Crystal Bambu Fat följer serien Bambu designad av Micael Måbro. Ett stilrent fat med dekorativt handmålat motiv. Från Nybro CrystalPassar lika bra som solitär bordsdekor som serveringsfat för frukt och liknande.- Elegant- Unik- Svenskt hantverk
 • Nybro Crystal - Crystal Ink Fat Heart 39 cm

  nybro crystal - crystal ink fat heart 39 cm
  Crystal Ink fat från Nybro Crystal som är lika praktisk som det är vackert. Använd som uppläggningsfat till frukt och bär eller ha bara framme som en vacker inredningsdetalj. Serien är formgiven av Anders Lindblom.
 • Nybro Crystal - Bambu Skål 9x17 cm Vit

  nybro crystal - bambu skål 9x17 cm vit
  Stilren glasskål från serien Bambu designad av Micael Mårbo för Nybro Crystal . En skål med ett eleganta motiv inspirerad av den tropiska naturen, tillverkad i klarglas. En lyxig glasskål som piffar upp serveringen.- Tillverkad och designad i Sverige.- Estetisk tilltalande & smakfull.
 • Nybro Crystal - Lizzy Fat 39 cm Svart/Lava

  nybro crystal - lizzy fat 39 cm svart/lava
  Fat i svart med en skimrande insida ur serien Lizzy från Nybro Glasbruk. Alla delar ur serien är handmålade och unika.
 • Nybro Crystal - Lizzy Skål 21 cm Svart/Lava

  nybro crystal - lizzy skål 21 cm svart/lava
  Skål i svart med en skimrande insida ur serien Lizzy från Nybro Glasbruk. Alla delar ur serien är handmålade och unika.
 • Nybro Crystal - Ugglor Fat 6,5x30 cm

  nybro crystal - ugglor fat 6,5x30 cm
  Fat från Nybro Crystal, handmålade ugglor med inspiration från skogarna i Glasriket formgiven av Lena Sonesson. Det här fatet gör sig perfekt med frukt i och kommer att dra blickarna till sig var det än placeras. Lika fin som solitär som tillsammans med andra objekt ur samma serie!
 • Nybro Crystal - Bambu Fat 6,5x30 cm Beige

  nybro crystal - bambu fat 6,5x30 cm beige
  Nybro Crystal Bambu Fat följer serien Bambu designad av Micael Måbro. Ett stilrent fat med dekorativt handmålat motiv. Från Nybro CrystalPassar lika bra som solitär bordsdekor som serveringsfat för frukt och liknande.- Elegant- Unik- Svenskt hantverk
 • Nybro Crystal - Måseskär Skål 21 cm

  nybro crystal - måseskär skål 21 cm
  Skål i blått med handmålade måsar ur serien Måseskär från Nybro Glasbruk. Alla delar ur serien är handmålade och unika.
 • Nybro Crystal - Crystal Ink Skål 25 cm Heart

  nybro crystal - crystal ink skål 25 cm heart
  Crystal Ink glasskål från Nybro Crystal som är lika praktisk som den är vacker. Använd som salladsskål eller ha bara framme som en vacker inredningsdetalj. Serien är formgiven av Anders Lindblom.
 • Nybro Crystal - Kaveldun Fat 39 cm Svart

  nybro crystal - kaveldun fat 39 cm svart
  Detta stora fat ingår i den vackra handmålade serien Kaveldun formgiven av designern Lena Sonesson för Nybro Crystal. Ger fin inramning till såväl frukt som plockmat. Fint att kombinera med andra objekt ur samma serie, som alla är handmålade och unika!
 • Nybro Crystal - Croco Fat 39 cm Svart/Guld

  nybro crystal - croco fat 39 cm svart/guld
  Croco är en iögonfallande serie formgiven av designern och glasmålaren Anders Lindblom för Nybro Crystal. Lindblom har skapat ett mönster av krakelerad effekt i tre färgställningar.Färgerna reagerar mot varandra och med denna teknik skapas en vacker, unik och dekorativ pjäs.Det här fatet gör sig perfekt med frukt i och kommer att dra blickarna till sig var det än placeras. Lika fin som solitär som tillsammans med andra objekt ur samma serie!
 • Nybro Crystal - Nebbioso Skål 24 cm Grå

  nybro crystal - nebbioso skål 24 cm grå
  Hög skål ur serien Nebbioso, formgiven av Anders Lindblom för Nybro Glasbruk. Alla delar ur serien är handmålade och unika.Skålen blir perfekt till snacks, småsaker eller frukt. Lika fin som solitär som tillsammans med andra objekt ur samma serie!
 • Nybro Crystal - Astrakan Fat 30 cm Grön

  nybro crystal - astrakan fat 30 cm grön
  Fat i rött eller grönt med målade äpplen i svart, ur serien Astrakan från Nybro Glasbruk. Alla delar ur serien är handmålade och unika.
 • Nybro Crystal - Lingon Skål 11,5x21 cm Svart

  nybro crystal - lingon skål 11,5x21 cm svart
  Skål från Nybro Crystal, handmålad med inspiration från de Småländska bärskogarna formgiven av Micael Mårbo. Den här skål gör sig perfekt med frukt i och kommer att dra blickarna till sig var det än placeras. Lika fin som solitär som tillsammans med andra objekt ur samma serie!
 • Nybro Crystal - Lizzy Fat 30 cm Svart/Lava

  nybro crystal - lizzy fat 30 cm svart/lava
  Fat i svart med en skimrande insida ur serien Lizzy från Nybro Glasbruk. Alla delar ur serien är handmålade och unika.
 • Nybro Crystal - Crystal Ink Skål 17 cm heart

  nybro crystal - crystal ink skål 17 cm heart
  Crystal Ink glasskål från Nybro Crystal som är lika praktisk som den är vacker. Använd som salladsskål eller ha bara framme som en vacker inredningsdetalj. Serien är formgiven av Anders Lindblom.
 • Nybro Crystal - Lingon Skål 11,5x21 cm Vit

  nybro crystal - lingon skål 11,5x21 cm vit
  Skål från Nybro Crystal, handmålad med inspiration från de Småländska bärskogarna formgiven av Micael Mårbo. Den här skål gör sig perfekt med frukt i och kommer att dra blickarna till sig var det än placeras. Lika fin som solitär som tillsammans med andra objekt ur samma serie!
 • Nybro Crystal - Olivia Fat 30 cm Vit

  nybro crystal - olivia fat 30 cm vit
  Servera en stor härlig sallad på fatet Olivia, eller varför inte änvända det som fruktfat? Oavsett förs tanken till medelhavet med det enkla men vackra mönstret av oliver. Fatet är tillverkat i glas och bränt i ugn för att tåla att användas både till varrdags och fest. Serien Oliva finns i 2 olika färgutföranden att välja mellan.Serien Olivia är formgiven av Micael Mårbo på Nybro Crystal. Där målas serien för hand av skickliga målare i måleriet som finns på bruket i Nybro, Småland. De vackra motiven skapas med hjälp av airbrush-teknik. Fatet målas med organisk färg som sedan bränns i ugn för att tåla slitage. I serien hittar du även vas och skålar med samma härliga mönster.
 • Nybro Crystal - Forza Fat 6,5x30 cm Vit

  nybro crystal - forza fat 6,5x30 cm vit
  Serveringsfat från Nybro Crystal som följer serien Forza. Med dekorativt handmålade motiv har designen Lena Sonesson lyckats skapa en serie som ger en känsla av lyxig natur. Härlig dekor på bordet eller uppskattad present.- Svenskt hantverk- Glasbruk seden 1935
 • Nybro Crystal - Nebbioso Fat 30 cm Vit

  nybro crystal - nebbioso fat 30 cm vit
  Nebbioso från Nybro Crystal har ett enkelt men vackert, handmålat mönster inspirerat av havet och naturen. De enkla men brillianta penseldragen liknar vass eller bambu och ger fatet sin elegans. Fatet är bränt i ugn för att tåla vardaglig användning, ett så här vakert fat ska användas både till vardags och fest. Nebbioso finns i 2 olika färgsättningar.Serien Nebbioso är formgiven av en av Sveriges främsta glasmålare Anders Lindblom. Med stadiga penseldrag skapas denna serie av skickliga målare på plats i måleriet på bruket i Nybro, Småland. Fatet målas med organisk färg som sedan bränns i ugn för att tåla slitage.
 • Nybro Crystal - Nippon Kulho 21 cm Grå

  nybro crystal - nippon kulho 21 cm grå
  Nippon handmålad glasskål formgiven av designern och glasmålaren Anders Lindblom för Nybro Crystal är både stilren och praktisk. Fungerar utmärkt som salladsskål eller dekorativ inredningsdetalj. Gör sig bra tillsammans med andra objekt ur den vackra serien Nippon, som alla är handmålade och unika!
 • Nybro Crystal - Croco Skål 21 cm Svart/Guld

  nybro crystal - croco skål 21 cm svart/guld
  Croco är en iögonfallande serie formgiven av designern och glasmålaren Anders Lindblom för Nybro Crystal. Lindblom har skapat ett mönster av krakelerad effekt i tre färgställningar.Färgerna reagerar mot varandra och med denna teknik skapas en vacker, unik och dekorativ pjäs.Skålen blir perfekt till snacks, småsaker eller frukt. Lika fin som solitär som tillsammans med andra objekt ur samma serie!
 • Nybro Crystal - Nippon Vati 30 cm Grå

  nybro crystal - nippon vati 30 cm grå
  Detta fat ingår i den vackra handmålade serien Nippon formgiven av designern och glasmålaren Anders Lindblom för Nybro Crystal. Det fina mönstret förhöjer såväl frukt som plockmat. Fint att kombinera med andra objekt ur samma serie, som alla är handmålade och unika!
 • Nybro Crystal - Olivia Fat 39 cm Vit

  nybro crystal - olivia fat 39 cm vit
  Fatet Olivia sprider en ljuvlig medelhavskänsla kring sig med det handmålade motivet av oliver. Ett stort och härligt fat perfekt att använda som fruktfat eller servera en stor och härlig sallad på. Serien Oliva finns i 2 olika färgutföranden att välja mellan.Serien Olivia är formgiven av Micael Mårbo på Nybro Crystal. Där målas serien för hand av skickliga målare i måleriet som finns på bruket i Nybro, Småland. De vackra motiven skapas med hjälp av airbrush-teknik. Fatet målas med organisk färg som sedan bränns i ugn för att tåla slitage. I serien hittar du även vas och skålar med samma härliga mönster.
 • Nybro Crystal - Bambu Skål 9x17 cm Beige

  nybro crystal - bambu skål 9x17 cm beige
  Stilren glasskål från serien Bambu designad av Micael Mårbo för Nybro Crystal . En skål med ett eleganta motiv inspirerad av den tropiska naturen, tillverkad i klarglas. En lyxig glasskål som piffar upp serveringen.- Tillverkad och designad i Sverige.- Estetisk tilltalande & smakfull.
 • Nybro Crystal - Nebbioso Fat 39 cm Grå

  nybro crystal - nebbioso fat 39 cm grå
  Stort fat ur serien Nebbioso, formgiven av Anders Lindblom för Nybro Glasbruk. Alla delar ur serien är handmålade och unika. Det här fatet gör sig perfekt med frukt i och kommer att dra blickarna till sig var det än placeras. Lika fin som solitär som tillsammans med andra objekt ur samma serie!
 • Nybro Crystal - Nippon Vati 39 cm Grå

  nybro crystal - nippon vati 39 cm grå
  Detta stora fat ingår i den vackra handmålade serien Nippon formgiven av designern och glasmålaren Anders Lindblom för Nybro Crystal. Det fina mönstret förhöjer såväl frukt som plockmat. Fint att kombinera med andra objekt ur samma serie, som alla är handmålade och unika!
 • Nybro Crystal - Olivia Skål 17 cm Vit

  nybro crystal - olivia skål 17 cm vit
  Serien Oliva för tankarna till medelhavet, vackert handmålad med motiv av oliver för den en härlig och varm känsla med sig. Skålen har en behändig storlek med ett brett användningsområde, det mest självklara är att använda skålen för oliver. Oliva finns i 2 olika färgutföranden att välja mellan.Serien Olivia är formgiven av Micael Mårbo på Nybro Crystal. Där målas serien för hand av skickliga målare i måleriet som finns på bruket i Nybro, Småland. De vackra motiven skapas med hjälp av airbrush-teknik. Fatet målas med organisk färg som sedan bränns i ugn för att tåla slitage. I serien hittar du även vas och skålar med samma härliga mönster.
 • Nybro Crystal - Forza Skål 11,5x21 cm Vit

  nybro crystal - forza skål 11,5x21 cm vit
  Nybro Crystal Forza skål är en vacker serveringsskål i glas från serien Forza designad av Lena Sonesson. En vacker skål av glas med elegant handmålade motiv. Lika snygg dekor som serveringsskål. - Smakfull - Svenskt hantverk
 • Nybro Crystal - Kaveldun Fat 30 cm Blå

  nybro crystal - kaveldun fat 30 cm blå
  Detta fat ingår i den vackra handmålade serien Kaveldun formgiven av designern Lena Sonesson för Nybro Crystal. Ger fin inramning till såväl frukt som plockmat. Fint att kombinera med andra objekt ur samma serie, som alla är handmålade och unika!
 • Nybro Crystal - Ugglor Fat 7x39 cm

  nybro crystal - ugglor fat 7x39 cm
  Fat från Nybro Crystal, handmålade ugglor med inspiration från skogarna i Glasriket formgiven av Lena Sonesson. Det här fatet gör sig perfekt med frukt i och kommer att dra blickarna till sig var det än placeras. Lika fin som solitär som tillsammans med andra objekt ur samma serie!
 • Nybro Crystal - Astrakan Skål 21 cm Röd

  nybro crystal - astrakan skål 21 cm röd
  Skål i rött eller grönt med målade äpplen i svart, ur serien Astrakan från Nybro Glasbruk. Alla delar ur serien är handmålade och unika.
 • Nybro Crystal - Lingon Fat 6,5x30 cm Vit

  nybro crystal - lingon fat 6,5x30 cm vit
  Fat från Nybro Crystal, handmålad med inspiration från de Småländska bärskogarna formgiven av Micael Mårbo. Det här fatet gör sig perfekt med frukt i och kommer att dra blickarna till sig var det än placeras. Lika fin som solitär som tillsammans med andra objekt ur samma serie!
 • Nybro Crystal - Croco Fat 39 cm Vit/Guld

  nybro crystal - croco fat 39 cm vit/guld
  Croco är en iögonfallande serie formgiven av designern och glasmålaren Anders Lindblom för Nybro Crystal. Lindblom har skapat ett mönster av krakelerad effekt i tre färgställningar.Färgerna reagerar mot varandra och med denna teknik skapas en vacker, unik och dekorativ pjäs.Det här fatet gör sig perfekt med frukt i och kommer att dra blickarna till sig var det än placeras. Lika fin som solitär som tillsammans med andra objekt ur samma serie!
 • Nybro Crystal - Astrakan Fat 30 cm Röd

  nybro crystal - astrakan fat 30 cm röd
  Fat i rött eller grönt med målade äpplen i svart, ur serien Astrakan från Nybro Glasbruk. Alla delar ur serien är handmålade och unika.
 • Nybro Crystal - Astrakan Skål 11,5 cm Röd

  nybro crystal - astrakan skål 11,5 cm röd
  Skål i rött eller grönt med målade äpplen i svart, ur serien Astrakan från Nybro Glasbruk. Alla delar ur serien är handmålade och unika.
 • Nybro Crystal - Twist Fat 35 cm Svart

  nybro crystal - twist fat 35 cm svart
  Vackert fat från Nybro Design att dekorera hemmet med.
 • Nybro Crystal - Kaveldun Fat 39 cm Blå

  nybro crystal - kaveldun fat 39 cm blå
  Detta stora fat ingår i den vackra handmålade serien Kaveldun formgiven av designern Lena Sonesson för Nybro Crystal. Ger fin inramning till såväl frukt som plockmat. Fint att kombinera med andra objekt ur samma serie, som alla är handmålade och unika!

Fler produkter från Nybro Crystal