Hemmässan
www.hemmassan.se

Regás skålar

Populärt inom Regás skålar

 • Regás - Tapasskål 11,5x3 cm

  regás - tapasskål 11,5x3 cm
  Med hjälp av tapasporslin från spanska Regás är det lätt att göra varje måltid till en festKlassiks tapasskål i den karaktäristiska teracottafärgen som automatiskt skapar en trivsam känsla på bordet. Skålen passar utmärkt att servera små såser, dip, oliver eller annan plockmat i. I serien finns skålar i olika storlekar så att du ska kunna duka fram en hel måltid av smårätter. Formarna tål 250 °C och kan diskas i diskmaskin.Regás grundades redan av Baltasar Regás 1821 i Breda (Girona), en stad med en både lång och stolt tradition av keramiktillverkning. Regás har blivit ett modernt företag som kombinerar de traditionella egenskaperna i sina produkter med den modernaste tekniken i produktionsprocessen för att garantera en hög kvalitetsstandard.
 • Regás - Tapasskål 8x4 cm

  regás - tapasskål 8x4 cm
  Låt varje måltid bli en fest - duka med tapasporslin från spanska Regás.Liten Tapasskål med det klassiska teracottafärgade utseendet, passar perfekt att servera små såser, dip, oliver eller annan plockmat i. I serien finns skålar i olika storlekar så att du ska kunna duka fram en hel måltid av smårätter. Formarna tål 250 °C och kan diskas i diskmaskin.Regás grundades redan av Baltasar Regás 1821 i Breda (Girona), en stad med en både lång och stolt tradition av keramiktillverkning. Regás har blivit ett modernt företag som kombinerar de traditionella egenskaperna i sina produkter med den modernaste tekniken i produktionsprocessen för att garantera en hög kvalitetsstandard.
 • Regás - Tapasskål 9,5x6 cm

  regás - tapasskål 9,5x6 cm
  Duka till fest med tapasporslin från spanska Regás.Tapasskålen har det klassiska teracottafärgade utseendet och passar perfekt att servera små rätter i. Såser, dip, oliver eller annan plockmat, i serien finns skålar i olika storlekar så att du ska kunna duka fram en hel måltid av smårätter. Formarna tål 250 °C och kan diskas i diskmaskin.Regás grundades redan av Baltasar Regás 1821 i Breda (Girona), en stad med en både lång och stolt tradition av keramiktillverkning. Regás har blivit ett modernt företag som kombinerar de traditionella egenskaperna i sina produkter med den modernaste tekniken i produktionsprocessen för att garantera en hög kvalitetsstandard.
 • Regás - Tapasskål 17x4 cm

  regás - tapasskål 17x4 cm
  Duka med tapasporslin från spanska Regás och gör varje måltid till en festKlassiks, lite större tapasskål i karaktäristisk teracottafärg som automatiskt för tankarna till varmare breddgrader och skapar en trivsam känsla på bordet. Skålen passar utmärkt att servera små såser, dip, oliver eller annan plockmat i. I serien finns skålar i olika storlekar så att du ska kunna duka fram en hel måltid av smårätter. Formarna tål 250 °C och kan diskas i diskmaskin.Regás grundades redan av Baltasar Regás 1821 i Breda (Girona), en stad med en både lång och stolt tradition av keramiktillverkning. Regás har blivit ett modernt företag som kombinerar de traditionella egenskaperna i sina produkter med den modernaste tekniken i produktionsprocessen för att garantera en hög kvalitetsstandard.