Hemmässan
www.hemmassan.se

Rosti skålar

Populärt inom Rosti skålar

 • Rosti - Margrethe Lock till Margretheskål 1,5 L

  rosti - margrethe lock till margretheskål 1,5 l
  Ett transparent plastlock för att försluta Margrethet 1,5 liters skålar av melamin. Perfekt om du vispat grädden, blandar sallader eller om det blir rester över. Locket tål diskmaskin, mikro och frys.Observera att locken inte passar till de rostfria Margretheskålarna.
 • Rosti - Margrethe Lock till Margretheskål 2 L

  rosti - margrethe lock till margretheskål 2 l
  Ett transparent plastlock för att försluta Margrethe 2 liters skålar av melamin. Perfekt om du vispat grädden, blandar sallader eller om det blir rester över. Locket tål diskmaskin, mikro och frys.Observera att locken inte passar till de rostfria Margretheskålarna.
 • Rosti - Margrethe Lock till Margretheskål 3 L

  rosti - margrethe lock till margretheskål 3 l
  Ett transparent plastlock för att försluta Margrethe 3 liters skålar av melamin. Perfekt om du visspat grädden, blandar sallader eller om det blir rester över. Locket tål diskmaskin, mikro och frys.Observera att locken inte passar till de rostfria Margretheskålarna.
 • Rosti - Margrethe Lock till Margretheskål 4 L

  rosti - margrethe lock till margretheskål 4 l
  Ett transparent plastlock för att försluta Margrethe 4 liters skålar av melamin. Perfekt om du vispat grädden, blandar sallader eller om det blir rester över. Locket tål diskmaskin, mikro och frys.Observera att locken inte passar till de rostfria Margretheskålarna.

Fler tips på Rosti skålar

 • Rosti - Margrethe Lock till Margretheskål 0,75 L

  rosti - margrethe lock till margretheskål 0,75 l
  Ett transparent plastlock för att försluta Margrethe 0,75 liters skålar av melamin. Perfekt om du vispat grädden, blandar sallader eller om det blir rester över. Locket tål diskmaskin, mikro och frys.Observera att locken inte passar till de rostfria Margretheskålarna.
 • Rosti - Margrethe Lock till Margretheskål 0,35 L

  rosti - margrethe lock till margretheskål 0,35 l
  Ett transparent plastlock för att försluta Margrethe 0,35 liters skålar av melamin. Perfekt om du vispat grädden, blandar sallader eller om det blir rester över. Locket tål diskmaskin, mikro och frys.Observera att locken inte passar till de rostfria Margretheskålarna.
 • Rosti - Margrethe Lock till mixkanna 1 L

  rosti - margrethe lock till mixkanna 1 l
  Ett transparent plastlock för att försluta Margrethe 1 liters mixkannor av melamin. Perfekt om du vispat grädden, blandar en sås eller om det blir rester över. Locket tål diskmaskin, mikro och frys.Observera att locken inte passar till de rostfria Margretheskålarna.
 • Rosti - Margrethe Äggkopp Vit

  rosti - margrethe äggkopp vit
  Margretheskålen från Rosti är en designklassiker som formgavs av Sigvard Bernadotte och Acton Bjørn på 1950-talet. Nu finns den slitstarka klassikern även som äggkopp i regnbågens alla färger! Tål diskmaskin samt temperaturer upp till 180 °C.
 • Rosti - Margrethe Lock till Margretheskål 0,5 L

  rosti - margrethe lock till margretheskål 0,5 l
  Ett transparent plastlock för att försluta Margrethe 0,5 liters skålar av melamin. Perfekt om du vispat grädden, blandar sallader eller om det blir rester över. Locket tål diskmaskin, mikro och frys.Observera att locken inte passar till de rostfria Margretheskålarna.