Hemmässan
www.hemmassan.se

Herstal sänglampor

Populärt inom Herstal sänglampor

 • Herstal Holder Vägglampa - Metall Svart

  herstal holder vägglampa - metall svart
  Vägglampa från Herstal med en minimalistisk design perfekt för att skapa en modern och elegant atmosfär i ditt hem. Den har högkvalitativa material och ett mjukt ljus med en justerbar lampskärm för att styra ljusets riktning. Om vägglampan från Herstal- Holder uppskattas för det mjuka, riktbara ljuset.- Holder är också omtyckt för de högkvalitativa materialen.- Ljuskälla ingår inte.- Från serien Holder. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Herstal Relief Vägglampa Pärlvit/ - Metall Mattsvart

  herstal relief vägglampa pärlvit/ - metall mattsvart
  Relief vägglampa från Herstal är ett fint exempel av typisk Dansk Design. En elegant vägglampa med genomtänkta detaljer som ger ett behagligt ljus. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Herstal Grain Vägglampa - Metall Mattsvart

  herstal grain vägglampa - metall mattsvart
  Vägglampa från Herstal med en vacker, stilren design med en elegant finish för att skapa en härlig känsla i hemmet. Den har högkvalitativa material för långvarig slitstyrka. Om vägglampan från Herstal- Grain uppskattas för den eleganta finishen.- Grain är också omtyckt för den stilrena designen.- Ljuskälla ingår inte.- Från serien Grain. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.