Hemmässan
www.hemmassan.se

By Lassen soffbord

Populärt inom By Lassen soffbord

 • By Lassen Twin Table 35 Cm Svartbetsad / - Soffbord Ask Koppar

  by lassen twin table 35 cm svartbetsad / - soffbord ask koppar
  Det kubformade bordet Twin från by Lassen har en enkel och smart design med en vändbar bordsskiva, som ger dig möjligheten att variera mellan svartbetsad ask och koppar. Den svarta metallramen är minimalistisk, och gör att bordet passar lika bra som sängbord, soffbord eller sidobord.Egenskaper: Vändbar bordsskiva Mått: 35x35x35 cm Flera användningsområden Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • By Lassen Twin Bord 49 Cm Svartbetsad / - Soffbord Ask Koppar

  by lassen twin bord 49 cm svartbetsad / - soffbord ask koppar
  Det kubformade bordet Twin från by Lassen har en enkel och smart design med en vändbar bordsskiva, som ger dig möjligheten att variera mellan svartbetsad ask och koppar. Den svarta metallramen är minimalistisk, och gör att bordet passar lika bra som sängbord, soffbord eller sidobord.Egenskaper: Vändbar bordsskiva Mått: 49x49x35 cm Flera användningsområden Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • By Lassen Twin Table 42 Cm /cool Grey - Soffbord Ask Svart

  by lassen twin table 42 cm /cool grey - soffbord ask svart
  Twin bord från Lassen. Med en okomplicerad enkelhet och sina skarpa, kubistiska former är Twin en ny klassiker i modern inredning. Den vändbara bordsskivan erbjuder omväxling och flexibilitet efter tycke och humör. Framhäv bordets unika enkelhet genom att placera ett bord ensamt som nattduksbord eller sidobord, eller skapa en dynamisk effekt genom att kombinera flera bord med olika toppskivor sida vid sida som soffbord. Twin Table finns i tre storlekar.Observera att koppar och mässing är naturmaterial. Bordsskivorna får med tiden en naturlig patina som blir vackrare med åren. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.