Hemmässan
www.hemmassan.se

Afroart sortiment online

 • Afroart - Earth Mugg Lergods 8x9,5 cm

  afroart - earth mugg lergods 8x9,5 cm
  Muggen Earth från Afroart är skön att hålla i med sitt rejäla handtag och robusta design, perfekt till te, kaffe eller varm choklad. Tillverkad av handgjort lergods med ljus grå glasyr med små svarta fläckar. Tål att köras i diskmaskin. Eftersom varje mugg är handgjord kan utseendet variera något i form och storlek. Afroart grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika. Alla Afroarts produkter är handgjorda och Fairtrade-tillverkade.
 • Afroart - Earth Skål Lergods 5,5x11 cm

  afroart - earth skål lergods 5,5x11 cm
  Skålen Earth från Afroart är användbar till mycket, från frukostflingorna på morgonen till snacks och dip på kvällen. Köp flera stycken, perfekt till dina tacotillbehör. Tillverkad av handgjort lergods med ljus grå glasyr med små svarta fläckar. Tål att köras i diskmaskin. Eftersom varje skål är handgjord kan utseendet variera något i form och storlek. Afroart grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika. Alla Afroarts produkter är handgjorda och Fairtrade-tillverkade.
 • Afroart - Earth Mugg med Tesil Lergods 10x8,5 cm

  afroart - earth mugg med tesil lergods 10x8,5 cm
  Muggen Earth från Afroart är skön att hålla i med sitt rejäla handtag och praktisk med sin tesil. Fyll på med ditt favoritte och låt det silas av genom de tre hålen. Locket håller din dryck varm att njutas av länge. Tillverkad av handgjort lergods med ljus grå glasyr med små svarta fläckar. Tål att köras i diskmaskin. Eftersom varje mugg är handgjord kan utseendet variera något i form och storlek. Afroart grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika. Alla Afroarts produkter är handgjorda och Fairtrade-tillverkade.
 • Afroart - Rhea Kopp Mini 6x4 cm

  afroart - rhea kopp mini 6x4 cm
  Kopp Mini från Afroart är en unik, stilren och tidlös kopp som är perfekt för att skapa en modern och vacker miljö hemma eller på kontoret. Den håller din favoritdryck varm och koppen är också lätt att rengöra och är skapad med högsta kvalitet för att säkerställa att den håller länge. Afroart grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika. Alla Afroarts produkter är handgjorda och Fairtrade-tillverkade.
 • Afroart - Rhea Kopp Mini 7,5x6,5 cm

  afroart - rhea kopp mini 7,5x6,5 cm