Hemmässan
www.hemmassan.se

CuisinArt sortiment online

 • Cuisinart - Cordless Pro Hand Blender Stavmixer

  cuisinart - cordless pro hand blender stavmixer
  Cordless Pro Hand Blender ur serien Cordless Collection från Cuisinart är en sladdlös stavmixer som underlättar arbetet i köket, vare sig det gäller matlagning eller bakning. Med den här stavmixern kan du hacka, mixa, blanda eller vispa var som helst i hemmet och slippa krångel med sladdar och lediga eluttag.
 • Cuisinart Drip Filter Kaffemaskin 1,8 L - Plast Vit

  cuisinart drip filter kaffemaskin 1,8 l - plast vit
  Kaffemaskinen från Cuisinart har en smart design med en varmhållningsfunktion med en integrerad timerfunktion. Den har en kompakt storlek med en generös kanna perfekt för det lilla köket. Kaffemaskinen har en digital display för enkel användning. Om kaffemaskinen från Cuisinart- Kaffemaskinen finns i olika färger.- Kapacitet: 12-18 koppar.- Bryggtemperatur: 85°C- Varmhållningsfunktion: 40 min.- Kapacitet: 180 cl. Skötselråd för kaffemaskinen- Kanna: Tål diskmaskin. Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Cuisinart - Cordless On the Go Blender

  cuisinart - cordless on the go blender
  On the Go Blender från Cuisinarts serie Cordless Collection är en sladdlös, lätt och effektiv blender som kan mixa ingredienser var du än befinner dig. Den här blendern är otroligt praktisk då den kan användas överallt och inte behöver kopplas in till ett eluttag. Blendern kan enkelt packas ner i väskan och tas med till jobbet, gymmet eller följa med på resa. Använd den till att göra goda smoothies eller mixa ihop en god drink eller dressing till maten. Vill du toppa din smoothie eller efterrätt med nötter går det utmärkt att använda blendern till att hacka nötterna i fina bitar. Den stilrena blendern kan med fördel stå framme på köksbänken och bli en del av köksinredningen utan att ta upp för mycket yta. Blenderns litiumbatteri räcker till 8 läckra smoothies vid fulladdning och när batteriet är slut laddas det enkelt med den medföljande USB-sladden. Batterinivån visas på en indikator på blendern och ett fulladdat batteri fås på 2 timmar. Tillbehören tål diskmaskin och enheten torkas av med lätt fuktad trasa. Produkten har 2 års garanti.En fulländad, kompakt produkt som kommer förenkla vardagen och underlätta energipåfyllningen när du är på väg. Behållaren är tillverkad i BPA-fri tritan som rymmer 450 ml och den levereras med ett dricklock samt ett skydd för knivarna.
 • Cuisinart - Cordless Power Hand Mixer Elvisp

  cuisinart - cordless power hand mixer elvisp
  Cordless Power Hand Mixer ur serien Cordless Collection från Cuisinart är en sladdlös och kraftfull elvisp. Med den här elvispen kan du snabbt och enkelt vispa grädden, marängen, glasyren eller smeten utan att krångla med sladdar och lediga uttag. Att den är sladdlös ger dig större frihet i köket då du kan vispa ihop ingredienserna på vilken plats som helst, eller utomhus om så önskas. En underbar, välbalanserad elvisp som är enkel att ta fram och plocka undan. Elvispen har 5 olika hastigheter som du enkelt ställer in med en hand beroende på vad som ska vispas – en lugn hastighet för grädde och en snabbare för tjockare smetar. Visparna i rostfritt stål är mycket effektiva och dessutom lätta att rengöra tack vare designen där den mittersta stången har utelämnats. Elvispen har även fördelen med att kunna stå upprätt så att bänkskivan eller bordet förblir kladdfri. Vispen drivs på litiumbatterier och vid fulladdning kan du använda den oavbrutet i 20 minuter. Den är även försedd med en indikator som visar batterinivån och när den behöver laddas kopplar du enkelt in den i den medföljande USB-sladden. Ett fullt batteri laddas upp på 130 minuter. Produkten har en garanti på 2 år.Den här smidiga, bekväma och effektiva elvispen kommer underlätta arbetet i köket och krångel med sladdar och eluttag är ett minne blott. Den levereras med rostfria vispar, USB-sladd och adapter. Tillbehören tål diskmaskin och enheten torkas av med lätt fuktad trasa.
 • Cuisinart Stavmixer Sladdlös - Plast Silver

  cuisinart stavmixer sladdlös - plast silver
  Stavmixern från Cuisinart har elegant, sladdlös design i rostfritt stål med tre olika delar perfekta för både matlagning och bakning. Den har enkel användning perfekt för att tillaga flera olika rätter. Om stavmixern från Cuisinart- Elegant design.- Tillverkad av rostfritt stål.- Hastighet: 1.- Adapter: 1.- USB-kabel: 1.- Bekväm användning.- Löstagbar laddare.- Delar: 3.- Stavmixer: 1.- Visp: 1.- Hackare: 1. Skötselråd för stavmixern- Alla avtagbara delar tål diskmaskin. Shoppa Mixers & Blenders och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Cuisinart Blender Sladdlös - Plast Silver

  cuisinart blender sladdlös - plast silver
  Blendern från Cuisinart har tidlös, elegant design med enkel användning perfekt för att göra smoothie. Den är sladdlös. Njut och var glad!. Om blendern från Cuisinart- Elegant design.- Enkel användning.- Tillverkad av plast.- Perfekt för att göra smoothie.- USB-kabel: 1.- Adapter: 1.- Bredd: 96 mm.- Höjd: 297 mm.- Längd: 108 mm. Skötselråd för blendern- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Mixers & Blenders och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Cuisinart Juicepress - Stålgrå

  cuisinart juicepress - stålgrå
  Egenskaper Genom att trycka på locket ökar roteringshastigheten med 5 gånger Filter av rostfritt stål ger maximalt med juice Hällpip 100 W effekt Stop-drip System för praktisk användning Alla avtagbara delar tål maskindisk 3 års garanti Shoppa Citruspressar och mer Köksredskap hos Royal Design.
 • Cuisinart Drip Filter Kaffemaskin 1,8 L - Plast Svart

  cuisinart drip filter kaffemaskin 1,8 l - plast svart
  Kaffemaskinen från Cuisinart har en smart design med en varmhållningsfunktion med en integrerad timerfunktion. Den har en kompakt storlek med en generös kanna perfekt för det lilla köket. Kaffemaskinen har en digital display för enkel användning. Om kaffemaskinen från Cuisinart- Kaffemaskinen finns i olika färger.- Kapacitet: 12-18 koppar.- Bryggtemperatur: 85°C- Varmhållningsfunktion: 40 min.- Kapacitet: 180 cl. Skötselråd för kaffemaskinen- Kanna: Tål diskmaskin. Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.