Hemmässan
www.hemmassan.se

Cuisinart sortiment online

 • Cuisinart Blender Sladdlös - Plast Silver

  cuisinart blender sladdlös - plast silver
  Blendern från Cuisinart har tidlös, elegant design med enkel användning perfekt för att göra smoothie. Den är sladdlös. Njut och var glad!. Om blendern från Cuisinart- Elegant design.- Enkel användning.- Tillverkad av plast.- Perfekt för att göra smoothie.- USB-kabel: 1.- Adapter: 1.- Bredd: 96 mm.- Höjd: 297 mm.- Längd: 108 mm. Skötselråd för blendern- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Mixers & Blenders och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Cuisinart Juicepress - Stålgrå

  cuisinart juicepress - stålgrå
  Egenskaper Genom att trycka på locket ökar roteringshastigheten med 5 gånger Filter av rostfritt stål ger maximalt med juice Hällpip 100 W effekt Stop-drip System för praktisk användning Alla avtagbara delar tål maskindisk 3 års garanti Shoppa Citruspressar och mer Köksredskap hos Royal Design.
 • Cuisinart - Style Traditional Kettle Vattenkokare 1,7 L Pärlfinish

  cuisinart - style traditional kettle vattenkokare 1,7 l pärlfinish
  Traditional Kettle från Cuisinarts serie Style Collection är en kombination av en modern vattenkokare och en klassisk sådan. Den har en 3kW effekt vilket gör att den kokar upp vattnet snabbt och den stora pipen gör det mycket enkelt att fylla på muggen eller koppen med varmt vatten. En underbar vattenkokare i rostfritt stål med en pärlfärgad yta som dessutom blir en läcker detalj till köket. Det stora fönstret på båda sidorna gör det enkelt att se vattennivån och den fylls på med vatten genom den stora öppningen på toppen med avtagbart lock. När vattnet har kokat klart stänger kannan av sig automatiskt. Vattenkokaren står på en cirkelformad platta vilket gör att den kan justeras och användas av både vänster- och högerhänta. Den rymmer 1,7 liter och har ett kalkfilter som kan tas bort samt integrerad sladdförvaring. Produkten har 3 års garanti.
 • Kaffebryggare 1,8 liter Timer 1050W – grå

  kaffebryggare 1,8 liter timer 1050w – grå
  Kaffebryggare med skiffergrå, matt finish och polerade detaljer som blir ett elegant inslag i ditt kök. Kompakt storlek med stor glaskanna som rymmer upp till 18 koppar. Specifikationer: - Vattenbehållare (2 liter) med fönster och vattennivåindika
 • Kaffebryggare 1,8L Timer 1050W – vit

  kaffebryggare 1,8l timer 1050w – vit
  Kaffebryggare med kompakt storlek men med stor glaskanna som rymmer mellan 12 till 18 koppar kaffe. Specifikationer: • Vattenbehållare (2 liter) med fönster och vattennivåindikator. • Kaffet bryggs med perfekt temperatur på 85˚C. • Överdimensioner