Hemmässan
www.hemmassan.se

Gefu sortiment online

 • Gefu - Butio Kaffebryggare 80 cl Rostfri

  gefu - butio kaffebryggare 80 cl rostfri
  Butio Kaffebryggare 80 cl är ett måste för alla kaffeälskare av rang. En pour-over bryggare med ett filter i metall och kanna i tåligt borosilikatglas som är värmebeständig upp till 100°C. Karaffen rymmer upp till 6 koppar kaffe och har ett aromaskyddslock med stängbar öppning. Kannan har en graderin upp till 800 ml och en avtagbar manschett för säker passform. Fyll helt enkelt filtret med ditt favoritkaffe, häll kokande vatten över det, låt det brygga, njut!
 • Gefu - BBQ 2 in 1 Grillwok/Kycklinghållare

  gefu - bbq 2 in 1 grillwok/kycklinghållare
  Men denna kycklinghållare från tyska Gefu grillar du enkelt kycklingen och den kan också användas till grönsakswok. Fyll arombehållaren med rött eller vitt vin, juice, eller öl, allt efter din smak. Krydda kycklingen och träd den på hållaren och sätt den sedan på grillen, eller in i ugnen. Kycklingen grillas jämnt på utsidan och ångas och smaksätts inuti av den förångande vätskan. Det tar cirka 60 minuter tills din grillade kyckling är klar - resultatet blir en utsökt krispig utsida och saftig och mör insida.
 • Gefu - BBQ Grillställ Kycklinglår

  gefu - bbq grillställ kycklinglår
  Med denna praktiska kycklinglårhållare grillar du lätt upp till tolv välkryddade kycklinglår eller vingar. Du behöver inte passa på samma vis och springa till grillen och vända på dem hela tiden. Den innovativa grillassistenten är gjord av diskmaskinssäkert, högkvalitativt rostfritt stål och kan vikas efter användning för kompakt förvaring efter rengöring.
 • Gefu - Ovo Äggkopp 2-pack Rostfri

  gefu - ovo äggkopp 2-pack rostfri
  Ovo Äggkopp 2-pack från Gefu är perfekta oavsett om det är frukost eller brunch - servera dina kokta ägg på ett elegant sätt! Äggkopparna är tillverkade i rostfritt stål och har ett klassiskt utseende med en praktisk hylla för äggskedar, äggskal eller kryddor. De är stapelbara för att spara utrymme i ditt kök.