Hemmässan
www.hemmassan.se

Johansfors sortiment online

 • Johansfors - SÅLD Uarda Skeppet Vinglas 8 st

  johansfors - såld uarda skeppet vinglas 8 st
  8 st vinglas ur serien Uarda Skeppet formgiven av Bengt Orup för Johansfors.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Johansfors - SÅLD Glas Party Bengt Orup 5 st

  johansfors - såld glas party bengt orup 5 st
  5 st glas i olika färger från serien Party formgivna av Bengt Orup för Johansfors.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Johansfors - SÅLD Assietter Strikt Bengt Orup 5 st

  johansfors - såld assietter strikt bengt orup 5 st
  5 st assietter i glas ur serien Strikt formgivna av Bengt Orup för Johansfors, i färgerna gul, röd, blå, grön och violett.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Johansfors - SÅLD Strikt Assietter 5 st

  johansfors - såld strikt assietter 5 st
  5 st Strikt assietter av Bengt Orup för Johansfors.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Johansfors - Party Glas 4 st

  johansfors - party glas 4 st
  4 dricksglas ur serien Party av Bengt Orup för Johansfors. Ett glas med nagg.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Johansfors - SÅLD Strikt Selterglas 2-pack Vit

  johansfors - såld strikt selterglas 2-pack vit
  Strikt selterglas i 2-pack, formgivna av Bengt Orup för Johansfors. Ett av glasen med etikett.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Johansfors - SÅLD Likörglas 8 st

  johansfors - såld likörglas 8 st
  8 st likörglas från Johansfors i original förpackning.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.