Hemmässan
www.hemmassan.se

Littlephant sortiment online

 • Littlephant - Mugg Plum 40 cl Vit/Blå

  littlephant - mugg plum 40 cl vit/blå
  En mugg i fint porslin med mjuka kanter och härligt plommonmönster. Mycket behaglig att dricka ur och att hålla i, perfekt till din varma dryck. Mixa och matcha dina favoritmönster. Från Littlephant och designern Camilla Lundsten. Tål både diskmaskin och mikrovågsugn.
 • Littlephant - Mugg Net 20 cl Grå

  littlephant - mugg net 20 cl grå
  En mugg i lite mindre storlek i fint porslin med mjuka kanter och härligt grafiskt mönster. När du bara vill ha en liten kopp, eller till barnens fikastund. Mycket behaglig att dricka ur och att hålla i. Mixa och matcha dina favoritmönster. Från Littlephant och designern Camilla Lundsten. Tål både diskmaskin och mikrovågsugn.
 • Littlephant - Mugg Astro 20 cl Svart

  littlephant - mugg astro 20 cl svart
  En mugg i fint porslin med mjuka kanter och härligt geometriskt mönster. Mycket behaglig att dricka ur och att hålla i, perfekt till din varma dryck. Mixa och matcha dina favoritmönster. Från Littlephant och designern Camilla Lundsten. Tål både diskmaskin och mikrovågsugn.
 • Littlephant - Skål Triangle 15 cm Vit/Multi

  littlephant - skål triangle 15 cm vit/multi
  En skål i fint porslin med mjuka kanter och härligt geometriskt mönster. Perfekt till frukostflingorna, förrätten eller lördagsgodiset. Mixa och matcha dina favoritmönster. Från Littlephant och designern Camilla Lundsten. Tål både diskmaskin och mikrovågsugn.
 • Littlephant - Mugg Meadow 20 cl Blå

  littlephant - mugg meadow 20 cl blå
  Sötaste lilla muggen från Littlephant och designern Camilla Lundsten. Passar alldeles utmärkt i en liten barnhand. Muggen är gjord av mycket fint porslin med hög hållbarhet. En liten häst på en äng som motiv. Mycket omtyckt till fikat, perfekt till den varma chokladen. En utmärkt present till alla barn men lika uppskattad av de vuxna!
 • Littlephant - Porslinsmugg Plum 40 cl

  littlephant - porslinsmugg plum 40 cl
  En mugg i fint porslin från Littlephant. Muggen är prydd med ett tjusigt naturinspirerat mönster som förnimmer om naturens prunkande buskar. Muggens rundade kanter och dess lätta vikt gör den behaglig att dricka ur. Servera dig själv en rykande varm dryck och njut. Tillsammans med Littlephant har desigern Camilla Lundsten tagit fram en fin mugg som kommer bli en favorit i hemmet. Muggarna finns i fler färger och mönster som är fina att mixa och matcha. Tål diskmaskin och mikrovågsugn.
 • Littlephant - Porslinsmugg Wild at heart 20 cl Svart/Vit

  littlephant - porslinsmugg wild at heart 20 cl svart/vit
  Denna mugg med ett härligt mönster som är inspirerat av naturens djur- och växtliv är ljuvlig att dricka ur tack vare de runda och mjuka kanterna. Perfekt att använda när det är dags för morgonkaffet eller eftermiddagsteet. Muggen är tillverkad i fint porslin och designad av Camilla Lundstedt tillsammans med Littlephant. Muggen finns i fler mönster och färger som är fina att kombinera för ett varierat uttryck. Tål både diskmaskin och mikrovågsugn.
 • Littlephant Net Mugg 20cl - Vit

  littlephant net mugg 20cl - vit
  Mugg av lätt men samtidigt tålig porslin, med mjuka kanter och delikat design. Tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Littlephant Fairytale Fox Mugg 20 Cl Dusty Pink - Porslin Dammig Rosa

  littlephant fairytale fox mugg 20 cl dusty pink - porslin dammig rosa
  En söt porslinsmugg från Littlephant i en dov rosa eller grå nyans. Muggen pryds av en ljuvlig illustration signerad Camilla Lundsten. Fairytale Fox mugg målar upp ett lekfullt möte mellan en kanin och räv som leker bland blommorna. Muggen är lätt, tålig och hållbar. Kan användas i mikrovågsugn och diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.