Hemmässan
www.hemmassan.se

Louise Roe Copenhagen sortiment online

 • Louise Roe Copenhagen - Crystal Glass Rödvinsglas Klar

  louise roe copenhagen - crystal glass rödvinsglas klar
  Rödvinsglas från danska Louise Roe och serien Crystal Glass. Glaset är producerat i Tjeckien, där de har en lång och välkänd tradition att producera äkta kristallglas. Hela serien är munblåst och fasetterad för hand, vilket innebär att varje glas har sin egen vikt och tjocklek. Vackert och tidlöst, ger en fin upplevelse tillsammans med rött vin och gott sällskap. Kristallserien produceras enligt föreskrifterna för kristallglas, vilken uppfyller EU: s krav och gränser för FDA-blynivåer.
 • Louise Roe Copenhagen - Crystal Glass Champagne Coupe Rök

  louise roe copenhagen - crystal glass champagne coupe rök
  Vackert och elegant champagneglas från danska Louise Roe och serien Crystal Glass. Glaset är producerat i Polen, där de har en lång och välkänd tradition att producera äkta kristallglas. Det vackra champagneglaset är i högklassigt kristallglas med fina utskärningar. Varje champagneglas är handgjord och munblåst.Kristallserien produceras enligt föreskrifterna för kristallglas, vilken uppfyller EU: s krav och gränser för FDA-blynivåer.
 • Louise Roe Copenhagen - Crystal Glass Whiskyglas 30 cl Klar

  louise roe copenhagen - crystal glass whiskyglas 30 cl klar
  Whiskyglaset från danska Louise Roe och serien Crystal Glass. Glaset är producerat i Polen, där de har en lång och välkänd tradition att producera äkta kristallglas. Hela serien är munblåst och fasetterad för hand, vilket innebär att varje glas har sin egen vikt och tjocklek. Vackert och tidlöst, ger en fin upplevelse tillsammans med whisky och gott sällskap.Kristallserien produceras enligt föreskrifterna för kristallglas, vilken uppfyller EU: s krav och gränser för FDA-blynivåer.
 • Louise Roe Copenhagen - Crystal Glass Vitvinsglas Klar

  louise roe copenhagen - crystal glass vitvinsglas klar
  Vitvinsglas från danska Louise Roe och serien Crystal Glass. Glaset är producerat i Tjeckien, där de har en lång och välkänd tradition att producera äkta kristallglas. Hela serien är munblåst och fasetterad för hand, vilket innebär att varje glas har sin egen vikt och tjocklek. Vackert och tidlöst, ger en fin upplevelse tillsammans med vitt vin och gott sällskap. Kristallserien produceras enligt föreskrifterna för kristallglas, vilken uppfyller EU: s krav och gränser för FDA-blynivåer.
 • Louise Roe Copenhagen - Crystal Glass Gin- och Tonicglas Klar

  louise roe copenhagen - crystal glass gin- och tonicglas klar
  Gin- och tonicglas från danska Louise Roe och serien Crystal Glass. Glaset är producerat i Polen, där de har en lång och välkänd tradition att producera äkta kristallglas. Hela serien är munblåst och fasetterad för hand, vilket innebär att varje glas har sin egen vikt och tjocklek. Vackert och tidlöst, ger en fin upplevelse tillsammans med en drink och gott sällskap. Kristallserien produceras enligt föreskrifterna för kristallglas, vilken uppfyller EU: s krav och gränser för FDA-blynivåer.
 • Louise Roe Copenhagen - Balloon Skål/Kruka 05 Keramik 24 cm Vit

  louise roe copenhagen - balloon skål/kruka 05 keramik 24 cm vit
  Från Louise Roe Copenhagen kommer denna magiskt vackra skål - Balloon. En vacker keramikskål som också kan användas som kruka.Skålen är inspirerad av fertilitetsgudinnan Venus von Willendorf, som kännetecknas av en sensuell silhuett med frodiga kurvor. Ballong 05-skålen är sensuell och kraftfull samtidigt och har en skulptural kvalitet som fångar ögat och kan användas antingen för blomsterarrangemang eller förvaring av kära ting.
 • Louise Roe Copenhagen - Gallery Objects Skål Marmor 32 cm Beige

  louise roe copenhagen - gallery objects skål marmor 32 cm beige
  Elegant marmorfat från Louise Roe. Varje fat är unikt med sina individuella skiftningar och färgtoner och materialet är 100% marmorsten. Användbar som fruktskål eller bara som en ensam dekorativ skönhet.
 • Louise Roe Copenhagen - Gallery Objects Skål Marmor 32 cm Svart

  louise roe copenhagen - gallery objects skål marmor 32 cm svart
  Elegant marmorfat från Louise Roe. Varje fat är unikt med sina individuella skiftningar och färgtoner och materialet är 100% marmorsten. Användbar som fruktskål eller bara som en ensam dekorativ skönhet.