Hemmässan
www.hemmassan.se

Nittsjö Keramik sortiment online

 • Nittsjö Keramik - SÅLD Assietter och Fat

  nittsjö keramik - såld assietter och fat
  5 st assietter samt 1 st fat från Nittsjö.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Nittsjö Keramik - SÅLD Servis Nittsjö 16 delar

  nittsjö keramik - såld servis nittsjö 16 delar
  7 st kaffekoppar med fat och assietter samt gräddkanna och sockerskål, märkning Nittsjö Sweden 35, ett litet nagg på en av kaffekopparnas öra samt en lagning på ett öra.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Nittsjö Keramik - SÅLD Skål och Fat

  nittsjö keramik - såld skål och fat
  Skål och fat från Nittsjö, ett litet nagg på skålens ena handtag.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Nittsjö Keramik - SÅLD Fat med Dekor av Fågel på Kvist

  nittsjö keramik - såld fat med dekor av fågel på kvist
  Fat med dekor med fågel på en kvist från Nittsjö.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Nittsjö Keramik - SÅLD Soppterrin med Mörkblå Glasyr

  nittsjö keramik - såld soppterrin med mörkblå glasyr
  Soppterrin med mörkblå glasyr samt bruna och vita detaljer, märkning 1614-12, Nittsjö.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Nittsjö Keramik - SÅLD Teservis i glaserat stengods 20 delar

  nittsjö keramik - såld teservis i glaserat stengods 20 delar
  Teservis i 20 delar, glaserat stengods, märkning Nittsjö Sweden 280 - AT.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Nittsjö Keramik - SÅLD Teservis 17 delar

  nittsjö keramik - såld teservis 17 delar
  Teservis från Nittsjö, bestående av 4 st koppar med fat, 7 st assietter, 1 st sockerskål och 1 st gräddsnipa.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Nittsjö Keramik - SÅLD Tekoppar utan Fat 6 st

  nittsjö keramik - såld tekoppar utan fat 6 st
  6 st tekoppar utan fat från Nittsjö.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Nittsjö Keramik - Nittsjö skål

  nittsjö keramik - nittsjö skål
  Skål i keramik med blomdekor från Nittsjö.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Nittsjö Keramik - Nittsjö teservis i blått

  nittsjö keramik - nittsjö teservis i blått
  Teservis från Nittsjö bestående av 3 koppar med fat, tekanna, sockerskål och gräddsnipa. BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.