Hemmässan
www.hemmassan.se

Primus sortiment online

 • Primus - Campfire Bestickset

  primus - campfire bestickset
  Med besticksetet Campfire från Primus blir det enklare att äta utomhus. Besticken är tillverkade av rostfritt 18/8-stål och består av en gaffel, en kniv och en sked. När de inte används förvaras de elegant och praktiskt i ett läderfodral.Vikten är 80 gram.
 • Primus - Mugg 4-Season 20 cl Rostfri

  primus - mugg 4-season 20 cl rostfri
  Från Primus kommer denna klassiska mugg 4-Season. Rejäl och robust med ett rejält handtag är den perfekt att ha med på utflykten. Denna muggen rymmer 20 cl varm eller kall dryck efter ditt behag. En fin följeslagare, perfekt vid lägerelden.
 • Primus - Mugg Säsong 30 cl Rostfri

  primus - mugg säsong 30 cl rostfri
  Från Primus kommer denna klassiska mugg 4-Season. Rejäl och robust med ett rejält handtag är den perfekt att ha med på utflykten. Denna muggen rymmer 30 cl varm eller kall dryck efter ditt behag. En fin följeslagare, perfekt vid lägerelden.
 • Primus - Campfire Tallrik 21 cm Rostfri

  primus - campfire tallrik 21 cm rostfri
  Med tallriken Campfire från Primus blir det enklare att äta utomhus. Tallriken är tillverkad av rostfritt livsmedelsgodkänt 18/8-stål, slitstarkt och robust samt tar inte åt sig eller avger smaker.
 • Primus - Mugg/Kåsa 20 cl Rostfri

  primus - mugg/kåsa 20 cl rostfri
  Kåsa i borstat rostfritt stål från Primus. Perfekt att ta med på utflykten och campingturen. Handtag med hål i som du kan hänga fast i ryggsäcken. Kan användas till både mat och dryck.
 • Primus - Mugg 10 cl 4-pack Rostfri

  primus - mugg 10 cl 4-pack rostfri
  Små muggar utan handtag i rostfritt stål från Primus. Stapelbara och slitstarka, smidiga att ta med på utflykten. Levereras i 4-pack.