Hemmässan
www.hemmassan.se

ROYAL PORCELAIN sortiment online

 • ROYAL PORCELAIN - Extreme Platinum Dessertskål 14,5 cm Vit

  royal porcelain - extreme platinum dessertskål 14,5 cm vit
  Dessertskål från Royal Porcelain. Perfekt att servera desserter och glass ur eller varför inte till soppan som förrätt på middagsbjudningen. Kombinera med andra delar ur serien. Tål maskindisk. Extreme Platinum är en modern festservis. Serien har en stram, ren design med spännande former, alla kantade med silver.
 • ROYAL PORCELAIN - Silver Paisley Tallrik 19 cm Vit

  royal porcelain - silver paisley tallrik 19 cm vit
  Silver Paisley tallrik från Royal Porcelain. Denna tallrik passar till frukost, förrätter, mellanmål eller desserter. Kombinera med andra delar ur serien. Tål maskindisk. Klassiskt och tidlöst, elegant och romantiskt. Silver Paisley servisen från Royal Porcelain kombinerar maskulina, strama linjer med ett delikat, romantiskt mönster
 • ROYAL PORCELAIN - Silver Paisley Skål 19 cm Vit

  royal porcelain - silver paisley skål 19 cm vit
  Skål från Royal Porcelain. Servera sallad, Skålen finns två storlekar. Kombinera med fler delar ur serien. Tål maskindisk. Klassiskt och tidlöst, elegant och romantiskt. Silver Paisley servisen från Royal Porcelain kombinerar maskulina, strama linjer med ett delikat, romantiskt mönster.
 • ROYAL PORCELAIN - Silver Paisley Serveringsskål 27,5 cm Vit

  royal porcelain - silver paisley serveringsskål 27,5 cm vit
  Silver Paisley skål från Royal Porcelain har en bra storlek att servera en härlig grönsallad, pastasallad och även servera potatis ur. Den är även perfekt för att servera snacks och annat gott till fest. Kombinera med andra delar ur serien. Tål maskindisk. Klassiskt och tidlöst, elegant och romantiskt. Silver Paisley servisen från Royal Porcelain kombinerar maskulina, strama linjer med ett delikat, romantiskt mönster.
 • ROYAL PORCELAIN - Silver Paisley Fat till kaffekopp 15 cm Vit

  royal porcelain - silver paisley fat till kaffekopp 15 cm vit
  Fat till kaffekopp från Royal Porcelain som passar fint till Silver Paisley kaffekopp 20 cl. Fatet har en liten försänkt ram, vilket gör att koppen står stadigt och skyddar bordet och duken från spill och fläckar. Kombinera med andra delar ur serien. Tål maskindisk. Klassiskt och tidlöst, elegant och romantiskt. Silver Paisley servisen från Royal Porcelain kombinerar maskulina, strama linjer med ett delikat, romantiskt mönster
 • ROYAL PORCELAIN - Silver Paisley Kaffekopp 20 cl Vit

  royal porcelain - silver paisley kaffekopp 20 cl vit
  Kaffekopp från Royal Porcelain. Njut av denna kopp till morgonkaffet eller till eftermiddagsfikat. Komplettera även med ett fat som kan användas under kaffekoppen. Kombinera med andra delar ur serien. Tål maskindisk. Klassiskt och tidlöst, elegant och romantiskt. Silver Paisley servisen från Royal Porcelain kombinerar maskulina, strama linjer med ett delikat, romantiskt mönster
 • ROYAL PORCELAIN - Silver Paisley Dessertskål 12,6 cm Vit

  royal porcelain - silver paisley dessertskål 12,6 cm vit
  Perfekt att servera desserter och glass ur eller varför inte till soppan som förrätt på middagsbjudningen. Kombinera med andra delar ur serien. Tål maskindisk. Klassiskt och tidlöst, elegant och romantiskt. Silver Paisley servisen från Royal Porcelain kombinerar maskulina, strama linjer med ett delikat, romantiskt mönster.
 • ROYAL PORCELAIN - Silver Paisley Djup tallrik 23,5 cm Vit

  royal porcelain - silver paisley djup tallrik 23,5 cm vit
  Silver Paisley djup tallrik från Royal Porcelain är perfekt för att äta förrätter, soppor, pasta eller andra smakrika rätter från. Kombinera med andra delar ur serien. Tål maskindisk. Klassiskt och tidlöst, elegant och romantiskt. Silver Paisley servisen från Royal Porcelain kombinerar maskulina, strama linjer med ett delikat, romantiskt mönster.
 • ROYAL PORCELAIN - Silver Paisley Tallrik 21 cm Vit

  royal porcelain - silver paisley tallrik 21 cm vit
  Silver Paisley tallrik från Royal Porcelain. Denna tallrik passar till frukost, förrätter, mellanmål eller desserter. Kombinera med andra delar ur serien. Tål maskindisk. Klassiskt och tidlöst, elegant och romantiskt. Silver Paisley servisen från Royal Porcelain kombinerar maskulina, strama linjer med ett delikat, romantiskt mönster
 • ROYAL PORCELAIN - Silver Paisley Tallrik 28 cm Vit

  royal porcelain - silver paisley tallrik 28 cm vit
  Silver Paisley tallrik från Royal Porcelain är en perfekt middags tallrik för festligare tillfällen eller varför inte till vardags när man fira något extra. Kombinera med andra delar ur serien. Tål maskindisk. Klassiskt och tidlöst, elegant och romantiskt. Silver Paisley servisen från Royal Porcelain kombinerar maskulina, strama linjer med ett delikat, romantiskt mönster
 • ROYAL PORCELAIN - Extreme Platinum Fat till såssnipa 23x13,5 cm Vit

  royal porcelain - extreme platinum fat till såssnipa 23x13,5 cm vit
  Fat för såssnipa från Royal Porcelain serie Extreme Platinum. Fatet kommer att skydda bordet eller duken från spill och fläckar men även perfekt att användas som serveringsfat. Kombinera med andra delar ur serien. Tål maskindisk. Extreme Platinum är en modern festservis. Serien har en stram, ren design med spännande former, alla kantade med silver.
 • ROYAL PORCELAIN - Extreme Platinum Fat till kaffekopp14 cm Vit

  royal porcelain - extreme platinum fat till kaffekopp14 cm vit
  Extreme Platinum fat till kaffekopp 14 cm passar fint under kaffekoppen. Vacker silverkant runt fatet och med en försänkt ram runt om fatet som gör att koppen står stadigare. Fatet skyddar även bordet eller duken från spill och fläckar. Den enkla, tidlösa designen gör att servisen är lika relevant för alla årstider och kan kombineras med dekorationer i dina favoritfärger. Extreme Platinum är en modern festservis. Serien har en stram, ren design med spännande former, alla kantade med silver.
 • ROYAL PORCELAIN - Extreme Platinum Kaffekopp 20 cl Vit

  royal porcelain - extreme platinum kaffekopp 20 cl vit
  Extreme Platinum kaffekopp från Royal Porcelain som passar perfekt till frukost och till fikapausen. Vacker silverkant längst med koppens ovansida. Det finns även ett fat som kan användas under kaffekoppen för att undvika spill på bordet eller duken att komplettera med. Kombinera med andra delar ur serien. Tål maskindisk. Den enkla, tidlösa designen gör att servisen är lika relevant för alla årstider och kan kombineras med dekorationer i dina favoritfärger. Extreme Platinum är en modern festservis. Serien har en stram, ren design med spännande former, alla kantade med silver.
 • ROYAL PORCELAIN - Extreme Platinum Serveringsskål 24,5 cm Vit

  royal porcelain - extreme platinum serveringsskål 24,5 cm vit
  Extreme Platinum skål från Royal Porcelain har en bra storlek att servera en härlig grönsallad, pastasallad och servera potatis ur. Den är även perfekt för att servera snacks och annat gott till fest. Kombinera med andra delar ur serien. Tål maskindisk. Den enkla, tidlösa designen gör att servisen är lika relevant för alla årstider och kan kombineras med dekorationer i dina favoritfärger. Extreme Platinum är en modern festservis. Serien har en stram, ren design med spännande former, alla kantade med silver.
 • ROYAL PORCELAIN - Angelina Platinum Tallrik 29,5 cm Vit

  royal porcelain - angelina platinum tallrik 29,5 cm vit
  Angelina Platinum tallrik från Royal Porcelain är en större middagstallrik som passar för festligare tillfällen eller använd som uppläggningsfat. Kombinera med andra delar ur serien. Tål maskindisk.Angelina Platinum är den perfekta servisen för att täcka alla livets tillfällen. Den delikata färgpaletten gör att porslinet är lika relevant för alla årstider och kan kombineras med dekorationer i dina favoritfärger.
 • ROYAL PORCELAIN - Extreme Platinum Djup tallrik 20 cm Vit

  royal porcelain - extreme platinum djup tallrik 20 cm vit
  Extreme Platinum djup tallrik från Royal Porcelain perfekt för att äta förrätter, soppor, pasta eller andra smakrika rätter från. Kombinera med andra delar ur serien. Tål maskindisk. Den enkla, tidlösa designen gör att servisen är lika relevant för alla årstider och kan kombineras med dekorationer i dina favoritfärger. Extreme Platinum är en modern festservis. Serien har en stram, ren design med spännande former, alla kantade med silver.
 • ROYAL PORCELAIN - Extreme Platinum Tallrik 21 cm Vit

  royal porcelain - extreme platinum tallrik 21 cm vit
  Extreme Platinum Tallrik från Royal Porcelain är den minsta tallriken i serien. Den är lämplig för att äta frukost, till fikat eller till förrätten. Kombinera gärna med andra delar från serien. Tål maskindisk. Den enkla, tidlösa designen gör att servisen är lika relevant för alla årstider och kan kombineras med dekorationer i dina favoritfärger. Extreme Platinum är en modern festservis. Serien har en stram, ren design med spännande former, alla kantade med silver.
 • ROYAL PORCELAIN - Extreme Platinum Tallrik 26 cm Vit

  royal porcelain - extreme platinum tallrik 26 cm vit
  Extreme Platinum Tallrik från Royal Porcelain. Duka med denna härliga tallrik till vardag som till fest. Kombinera med andra delar ur serien. Tål maskindisk. Den enkla, tidlösa designen gör att servisen är lika relevant för alla årstider och kan kombineras med dekorationer i dina favoritfärger. Extreme Platinum är en modern festservis. Serien har en stram, ren design med spännande former, alla kantade med silver.
 • ROYAL PORCELAIN - Angelina Platinum Skål 18 cm Vit

  royal porcelain - angelina platinum skål 18 cm vit
  Angelina Platinum skål från Royal Porcelain är en mindre storlek på skål att servera en härlig grönsallad, pastasallad och även servera potatis ur. Den är även perfekt för att servera snacks och annat gott till fest. Kombinera med andra delar ur serien. Tål maskindisk. Angelina Platinum är den perfekta servisen för att täcka alla livets tillfällen. Den delikata färgpaletten gör att porslinet är lika relevant för alla årstider och kan kombineras med dekorationer i dina favoritfärger.
 • ROYAL PORCELAIN - Angelina Platinum Skål 21 cm Vit

  royal porcelain - angelina platinum skål 21 cm vit
  Angelina Platinum skål från Royal Porcelain har en bra storlek att servera en härlig grönsallad, pastasallad och även servera potatis ur. Den är även perfekt för att servera snacks och annat gott till fest. Kombinera med andra delar ur serien. Tål maskindisk. Angelina Platinum är den perfekta servisen för att täcka alla livets tillfällen. Den delikata färgpaletten gör att porslinet är lika relevant för alla årstider och kan kombineras med dekorationer i dina favoritfärger.
 • ROYAL PORCELAIN - Angelina Platinum Serveringsskål 25,5 cm Vit

  royal porcelain - angelina platinum serveringsskål 25,5 cm vit
  Angelina Platinum skål från Royal Porcelain har en bra storlek att servera en härlig grönsallad, pastasallad och även servera potatis ur. Den är även perfekt för att servera snacks och annat gott till fest. Kombinera med andra delar ur serien. Tål maskindisk. Angelina Platinum är den perfekta servisen för att täcka alla livets tillfällen. Den delikata färgpaletten gör att porslinet är lika relevant för alla årstider och kan kombineras med dekorationer i dina favoritfärger.
 • ROYAL PORCELAIN - Angelina Platinum Fat till såssnipa 22x14 cm Vit

  royal porcelain - angelina platinum fat till såssnipa 22x14 cm vit
  Angelina Platinum fat för såssnipa från Royal Porcelain. Fatet har en liten infälld ram som gör att såssnipan står stabilt på fatet. Fatet kommer att skydda bordet eller duken från spill och fläckar men även perfekt att användas som serveringsfat. Kombinera med andra delar ur serien. Tål maskindisk.Angelina Platinum är den perfekta servisen för att täcka alla livets tillfällen. Den delikata färgpaletten gör att porslinet är lika relevant för alla årstider och kan kombineras med dekorationer i dina favoritfärger.
 • ROYAL PORCELAIN - Angelina Platinum Fat till kaffekopp 16 cm Vit

  royal porcelain - angelina platinum fat till kaffekopp 16 cm vit
  Angelina Platinum fat till kaffekopp passar fint under kaffekoppen. Fatet har en försänkt ram som gör att koppen står stadigare. Fatet skyddar även bordet eller duken från spill och fläckar.Angelina Platinum är den perfekta servisen för att täcka alla livets tillfällen. Den delikata färgpaletten gör att porslinet är lika relevant för alla årstider och kan kombineras med dekorationer i dina favoritfärger.
 • ROYAL PORCELAIN - Angelina Platinum Kaffekopp 20 cl Vit

  royal porcelain - angelina platinum kaffekopp 20 cl vit
  Angelina Platinum kaffekopp från Royal Porcelain. Njut av denna kopp till morgonkaffet eller till eftermiddagsfikat. Komplettera även med ett fat som kan användas under kaffekoppen. Kombinera med andra delar ur serien. Tål maskindisk.Angelina Platinum är den perfekta servisen för att täcka alla livets tillfällen. Den delikata färgpaletten gör att porslinet är lika relevant för alla årstider och kan kombineras med dekorationer i dina favoritfärger.
 • ROYAL PORCELAIN - Angelina Platinum Dessertskål 13 cm Vit

  royal porcelain - angelina platinum dessertskål 13 cm vit
  Dessertskål från Royal Porcelain. Perfekt att servera desserter och glass ur eller varför inte till snacksen till fredagsmyset.Kombinera med andra delar ur serien. Tål maskindisk.Angelina Platinum är den perfekta servisen för att täcka alla livets tillfällen. Den delikata färgpaletten gör att porslinet är lika relevant för alla årstider och kan kombineras med dekorationer i dina favoritfärger.
 • ROYAL PORCELAIN - Angelina Platinum Djup tallrik 23,5 cm Vit

  royal porcelain - angelina platinum djup tallrik 23,5 cm vit
  Angelina Platinum djup tallrik från Royal Porcelain perfekt för att äta förrätter, soppor, pasta eller andra smakrika rätter från. Kombinera med andra delar ur serien. Tål maskindisk.Angelina Platinum är den perfekta servisen för att täcka alla livets tillfällen. Den delikata färgpaletten gör att porslinet är lika relevant för alla årstider och kan kombineras med dekorationer i dina favoritfärger.
 • ROYAL PORCELAIN - Angelina Platinum Tallrik 17cm Vit

  royal porcelain - angelina platinum tallrik 17cm vit
  Angelina Platinum tallrik från Royal Porcelain. Denna mindre tallriken passar till förrätter, mellanmål eller desserter och tårta. Kombinera med andra delar ur serien. Tål maskindisk.Angelina Platinum är den perfekta servisen för att täcka alla livets tillfällen. Den delikata färgpaletten gör att porslinet är lika relevant för alla årstider och kan kombineras med dekorationer i dina favoritfärger.
 • ROYAL PORCELAIN - Angelina Platinum Tallrik 22,5 cm Vit

  royal porcelain - angelina platinum tallrik 22,5 cm vit
  Angelina Platinum tallrik från Royal Porcelain. Denna tallrik passar till frukost, förrätter, mellanmål eller desserter. Kombinera med andra delar ur serien. Tål maskindisk.Angelina Platinum är den perfekta servisen för att täcka alla livets tillfällen. Den delikata färgpaletten gör att porslinet är lika relevant för alla årstider och kan kombineras med dekorationer i dina favoritfärger.