Hemmässan
www.hemmassan.se

Stiernholm sortiment online

 • Stiernholm - Viola Champagne Coupe 21 cl 2-pack

  stiernholm - viola champagne coupe 21 cl 2-pack
  Set med 2 coupeglas för champagne i blyfritt kristallglas från Stiernholms Viola-serie med en volym på 21 cl.Känn smaken av bubblorna som aldrig förut med dessa eleganta champagneskålar från Stiernholm. Dessa vackra coupeglas från Viola-kollektionen har sakkunnigt utformats av de allra främsta experterna inom glastillverkning för att skapa glas som är perfekta för avnjutning av den franska paraddrycken. Champagneglasen är tillverkade i vackert blyfritt kristallglas med en traditionellt formad kupa och ett sofistikerat mönster som ger glasen och den bubblande drycken de huserar det där lilla extra när det kommer till presentation. Perfekt för avnjutning under högtidliga stunder. Coupeglasen har en volym på 21 cl och kan rengöras i diskmaskin.
 • Stiernholm - Mörke Tallrik 27 cm Svart

  stiernholm - mörke tallrik 27 cm svart
  Middagstallrik i glaserat porslin med en diameter på 27 cm från Stiernholms Mörke-kollektion.Kombinera denna middagstallrik med andra delar från Mörke-serien för att skapa en ultimat middagsservis, eller lägg till den till en redan existerande servis som ett imponerande fat att servera en fantastisk huvudrätt på - möjligheterna är många med denna vackra tallrik i högkvalitativt porslin från Stiernholms Mörke-serie. Mörke-kollektionen karaktäriseras av sin minimalistiska design som för tankarna till en estetik som har inspirerats av Japans traditionella Zen-Buddhism, med släta konturer och en speciellt framtagen reaktiv glasyr som bokstavligen väcks till liv i ugnen för att skapa nya mönster och unika resultat varje gång. Glasyrens färger skiftar mellan svart, grått och brunt, och med sin enastående textur påminner materialet nästan om stelnad lava. Ett riktigt vackert tillägg till alla kök. Tallriken kan diskas i diskmaskin och användas i mikrovågsugn.
 • Stiernholm - Trevare Dukningstallrik Mangoträ 32 cm Svart

  stiernholm - trevare dukningstallrik mangoträ 32 cm svart
  Dukningstallrik i mangoträ med en diameter på 32 cm från Stiernholms Trevare-serie.Denna robusta dukningstallrik går att användas till mycket, och är ett utmärkt tillägg till din existerande middagsservis för användning vid tillfällen när du vill ge din middagsdukning det där lilla extra. Använd en hel uppsättning av dukningstallriken som underlägg för tallrikar och skålar för var enskild gäst, eller varför inte använda den som underlägg för en gryta eller ugnsform för servering direkt vid bordet? Möjligheterna är många och dukningstallriken från Trevare-serien har alltid något att tillföra. Dukningstallriken är tillverkad i vackert mangoträ och fungerar även perfekt som ett elegant uppläggningsfat för mindre portioner chark och ost. Tallriken har en diameter på 32 cm och för rengöring rekommenderas torkning med en våt trasa.
 • Stiernholm - Trevare Tallrik 22 cm Svart

  stiernholm - trevare tallrik 22 cm svart
  Tallrik i mörkbrunt akaciaträ med en diameter på 22 cm från Stiernholms Trevare-serie.Lägg upp smårätter som tapas eller varför inte en mindre ostbricka på denna mindre tallrik i mörkbrunt akaciaträ från Stiernholm. Denna lilla robusta tallrik är ett perfekt tillägg för när du behöver ett rustikt inslag till din middagsdukning, och kan användas både för servering och upplägg – en vacker trätallrik med ett flertal användningsområden helt enkelt. Tallriken har tillverkats i oljebehandlat akaciaträ av högsta kvalité och då trä är ett levande material har varje tallrik ett unikt utseende, med linjer och mönster i träet som skiljer sig från tallrik till tallrik och sannerligen gör varje exemplar till den enda av sitt slag. Trätallriken mäter 22 cm i diameter och rengörs bäst genom att antingen torkas av med en fuktig trasa, eller genom att borstas av efter användning.
 • Stiernholm - Rhythm Tallrik 27 cm Vit

  stiernholm - rhythm tallrik 27 cm vit
  Stor tallrik i vitglaserat porslin med en diameter på 27 cm från Stiernholms Rhythm-kollektion.Låt din vackra och omsorgsfullt tillagade huvudrätt tala för sig själv med denna klassiska middagstallrik i en elegant simpel design från Stiernholms Rhythm-serie. Denna tallrik är omsorgsfullt framtagen med en slank utformning och ett tidlöst mönster för att inte stjäla uppmärksamheten från den storartade måltiden som du varsamt har förberett, och låter den skina som den ska när den läggs upp på tallriken. Rhythm-kollektionen, som tallriken är en del av, har speciellt tillverkats för att varje enskild del både ska kunna kombineras med redan existerande porslinsserviser som eleganta tillägg, och för att kunna paras ihop med andra delar från sin egen serie för att skapa en ny middagsservis med en design som håller i tiden. Rhythm-artiklarna är alla tillverkade i porslin av allra högsta kvalité, och har glaserats med en vitfärgad glasyr som har bränts in i ugn i temperaturer på upp till 1400 °C, för långvarig hållbarhet och användning i generationer framåt. Detta är en middagstallrik som kommer att vara med dig länge. Tallriken mäter 27 cm i diameter och kan rengöras i diskmaskin.
 • Stiernholm - Mörke Tallrik Djup 22 cm Svart

  stiernholm - mörke tallrik djup 22 cm svart
  Djup tallrik som mäter 22 cm i diameter i porslin med en mörk reaktiv glasyr från Stiernholms Mörke-kollektion.Denna sofistikerade porslinstallrik har en modern design med upphöjda kanter som gör den perfekt för servering av allt från såsbaserade maträtter till förrätter och andra tilltugg. Ett förslag är att till exempel använda den för servering av chark och ost, med bröd och en smaskig marmelad till, eller varför inte spicy chicken wings eller vietnamesiska vårrullar? Här sätter bara fantasin gränserna. Tallrikens vackert mörka glasyr är reaktiv, vilket betyder att ingen tallrik är riktigt lik den andra då glasyren får ett eget liv i ugnen och skapar ett unikt mönster med färger som går över från svart till grått och sedan spiller över i brunt. Ett riktigt häftigt tillägg till alla sorters serviser. Tallriken mäter 22 cm i diameter och kan både rengöras i diskmaskin och användas i mikrovågsugn.
 • Stiernholm - Mörke Soppskål 15 cm Svart

  stiernholm - mörke soppskål 15 cm svart
  Soppskål som mäter 15 cm i diameter i porslin med en mörk reaktiv glasyr från Stiernholms Mörke-kollektion.Denna rustika soppskål från Stiernholm passar perfekt för servering av en mättande portion gulaschsoppa eller varför inte som hem till en omsorgsfullt hemmagjord ramenrätt? Med sin tidsenliga design i porslin ser den bastanta skålen ut som att den skulle kunna passa in på en modern asiatisk fusion-restaurang, och den vackra glasyren är sannerligen grädden på moset. Glasyrens vackra färgpalett är en sofistikerad blandning av svart och grått som spiller över åt det bruna hållet, och för tankarna till varma källor och naturliga stenformationer. Den djupa skålen mäter 15 cm i diameter och kan både rengöras i diskmaskin och användas i mikrovågsugn.
 • Stiernholm - Viola Champagneglas 19 cl 2-pack

  stiernholm - viola champagneglas 19 cl 2-pack
  Set med 2 champagneglas från Stiernholms Viola-serie med en volym på 19 cl.Skåla in årets allra viktigaste högtider med ett av Stiernholms Viola-champagneglas i handen! Detta set med 2 champagneglas i exklusivt slipat blyfritt kristallglas är perfekta att köpa som gåva till vännerna som precis har flyttat ihop, eller varför inte som en present till dig själv och din älskade? Med dessa champagneflöjtar kan ni gemensamt skåla för livet och lycka, och tillsammans inte bara förundras över varandra, men utan också över glasens klassiska utformning och deras vackra mönster som har slipats in i det klara, högkvalitativa kristallglaset. Kombinera champagneglasen med andra glas från Viola-serien eller köp till dem till en redan existerande glassamling. Champagneglasen har en volym på 19 cl och kan diskas i diskmaskin.
 • Stiernholm - Trevare Tallrik 22 cm Akacia

  stiernholm - trevare tallrik 22 cm akacia
  Tallrik i mörkbrunt akaciaträ med en diameter på 22 cm från Stiernholms Trevare-serie.Lägg upp smårätter som tapas eller varför inte en mindre ostbricka på denna mindre tallrik i mörkbrunt akaciaträ från Stiernholm. Denna lilla robusta tallrik är ett perfekt tillägg för när du behöver ett rustikt inslag till din middagsdukning, och kan användas både för servering och upplägg – en vacker trätallrik med ett flertal användningsområden helt enkelt. Tallriken har tillverkats i oljebehandlat akaciaträ av högsta kvalité och då trä är ett levande material har varje tallrik ett unikt utseende, med linjer och mönster i träet som skiljer sig från tallrik till tallrik och sannerligen gör varje exemplar till den enda av sitt slag. Trätallriken mäter 22 cm i diameter och rengörs bäst genom att antingen torkas av med en fuktig trasa, eller genom att borstas av efter användning.
 • Stiernholm - Trevare Fat 37 cm Mörk Brun

  stiernholm - trevare fat 37 cm mörk brun
  Stort fat med upphöjda kanter i akaciaträ med en diameter på 37 cm från Stiernholms Trevare-serie.Detta stora, robusta fat från Stiernhoms Trevare-kollektion är perfekt för både upplägg och servering, och är en utomordentlig kompanjon till dina kex och brödskivor och ger dem ett bekvämt hem som framhäver deras färger och får dem att se ännu läckrare ut. Fatet utgör en optimal trio tillsammans med uppläggningstallrikarna och serveringsbrädena från Trevare-serien och ihop blir de det ultimata ost- och charksetet för ett vackert upplägg som kommer att kittla smaklökarna och göra ostbrickan något att se fram emot under hela kvällen. Fatet har tillverkats i oljebehandlat akaciaträ av högsta kvalité, och då trä är ett levande material har varje fat ett eget unikt utseende med både personliga färgskiftningar och mönster. Serveringsfatet mäter 37 cm i diameter och för rengöring rekommenderas avtorkning med en fuktig trasa.
 • Stiernholm - Tulipa Ginglas 60 cl 6-pack

  stiernholm - tulipa ginglas 60 cl 6-pack
  Set med 6 ginglas i blyfritt kristallglas och en volym på 60 cl från Stiernholms Tulipa-serie.Servera både dig själv och dina gäster den bästa gin & tonicen som någonsin smakats med dessa eleganta ginglas i kristall från Stiernholm. Utöver en välsmakande drink erbjuder dessa ginglas även någonting vackert att titta på med Tulipa-seriens karaktäristiska design vars signum är en kupa med ett exklusivt räfflat mönster och en form som har inspirerats av tulpaner. Tillsammans med den tunna stjälken kan din drinkkreation nästan liknas vid ett drickbart blomsterarrangemang som både smakar och ser ljuvligt ut. Ginglasen är tillverkade i maskinblåst kristallglas av allra högsta kvalité och har en volym på 60 cl. Glasen kan rengöras i diskmaskin.
 • Stiernholm - Tulipa Vattenglas 35 cl 6-pack

  stiernholm - tulipa vattenglas 35 cl 6-pack
  Vattenglas i blyfritt kristallglas med en volym på 35 cl från Stiernholms Tulipa-serie.Servera dina gäster ett uppfriskande glas av lixets elixir i detta vackert utformade kristallvattenglas från Stiernholm. Detta eleganta vattenglas är perfekt vare sig man föredrar kolsyrat eller vanligt vatten, och har utformats med Tulipa-seriens karaktäristiska design med en kupa som har inspirerats av formerna hos en tulpan. Utöver detta har kupan även ett exklusivt räfflat mönster som avtar mot kanten och ger glasen en unik design som – även om det kanske bara är så det känns – tycks ge vattnet än ännu godare smak. Passar perfekt i kombination med de andra vin- och drinkglasen från Tulipa-serien. Vattenglaset är tillverkat i maskinblåst kristallglas av allra högsta kvalité och har en volym på 35 cl. Glaset kan rengöras i diskmaskin.
 • Stiernholm - Idyll Vinglas 30 cl Klar

  stiernholm - idyll vinglas 30 cl klar
  Idyll Vinglas från Stiernholm och serien Idyll. Detta glas är utmärkt till picknicken i det gröna eller i solstolen vid poolen.Idyll Vinglas gör det möjligt att slippa köpa nya plastglas inför varje picknik tillfälle, dessa kan du enkelt diska efter användning för att sen använda dom igen. Med sitt kristall-liknande mönster ger de varje picknick en lyxigare detalj. Tillverkat av BPA-fri plast.Komplettera gärna med flera delar från serien Idyll, här finner du även champagneglas, karaffer och tumblerglas.
 • Stiernholm - Idyll Champagneglas 30 cl Klar

  stiernholm - idyll champagneglas 30 cl klar
  Från Stiernholm kommer detta Champagneglas. Glaset rymmer 30 cl och är en del av serien Idyll.Glaset är tillverkat av BPA-fri plast och gör det därför utmärkt till utomhusfester, på båten, och som glas i pub- och restaurangmiljöer.Med känslan av äkta kristall ger Idyll Champagneglas extra lyx och glans till festen.Komplettera gärna med flera delar från serien Idyll, här finner du även vinglas, karaffer och tumblerglas.
 • Stiernholm - Idyll Tumblerglas 42 cl Klar

  stiernholm - idyll tumblerglas 42 cl klar
  Idyll Tumblerglas är ett mycket användbart glas som rymmer 42 cl. Häll upp läsk, vatten, mjölk, juice, whisky, detta glas passar till det mesta. Du bestämmer själv vad du vill servera i dina tumblers. Kommer från Stiernholm och serien Idyll. Eftersom det är tillverkat av BPA-fri plast lämpar det sig utmärkt för utomhusfester och picknickäventyr. Med sitt mönster med kristallglaskänsla ger det varje tillställning en lyxigare detalj. Komplettera gärna med flera delar från serien Idyll, här finner du även champagneglas, karaffer och vinglas.
 • Stiernholm - Mörke Kopp med Fat 23 cl Svart

  stiernholm - mörke kopp med fat 23 cl svart
  Kopp med en volym på 23 cl och medföljande fat i mörkt porslin från Stiernholms Mörke-kollektion.Servera en rykande kopp kaffe med medföljande kaka till både dig själv och dina gäster efter middagen med denna vackra kopp-och-fat-kombination från Stiernholm. Kaffekoppssetet har en elegant och spännande design, och har tillverkats i porslin som sedan har glaserats med en reaktiv glasyr som får ett eget liv i ugnen för att sedan skapa unika mönster på varje enskild artikel. Detta betyder att ingen kopp är den andra lik! Den speciella glasyren har en mörk färg som skiftar mellan svart, grått och brunt och den unika texturen och designen för tankarna till moderna ramenrestauranger i Tokyos hjärta. Koppen har en volym på 23 cl och både den och fatet kan diskas i diskmaskin och användas i mikrovågsugn.
 • Stiernholm - Mörke Mugg 32 cl Svart

  stiernholm - mörke mugg 32 cl svart
  Mugg i porslin med en volym på 32 cl och en vacker mörk färg från Stiernholms Mörke-serie.Starta din morgon på rätt sätt med en rykande kopp nybryggt kaffe eller te av valfri sort med denna sofistikerade mugg från Stiernholm. Denna stora mugg har en volym på hela 32 cl, och är som gjord för dig som älskar att luta dig tillbaka och njuta av en stor mängd av din favorit-morgondryck. Muggen är tillverkad i porslin och har en häftigt minimalistisk design med en unikt framtagen reaktiv glasyr som väcks till liv när den bränns in i ugnen och skapar nya mönster varje gång så att varje kopp får ett eget unikt utseende. Glasyrens färger skiftar mellan svart, grått och brunt, och för tankarna till stillsamma miljöer och rustikt inredda hem på den japanska landsbygden. Muggen kan både rengöras i diskmaskin och användas i mikrovågsugn.
 • Stiernholm - Rhythm Kopp 22 cl Vit

  stiernholm - rhythm kopp 22 cl vit
  Kopp med handtag i vitglaserat porslin från Stiernholms Rhythm-serie med en volym på 22 cl.Bjud in dina nära och kära, eller varför inte grannen, på en riktigt god kopp eftermiddagskaffe med denna klassiskt utformade kopp i vitfärgat porslin från Stiernholm. Koppen är en del av Stiernholms Rhythm-serie, som är en porslinsservis som har tagits fram med simpel elegans som ledord, där varje enskild del gör sig utmärkt både som komplement till redan existerande porslinsserviser i alla möjliga tänkbara färger, eller i kombination med andra artiklar från kollektionen. Kaffekoppen har utformats med en tidlös design, med ett passande handtag som gör det enkelt att avnjuta kaffet – vare sig det är vanligt svart eller en mjölkhybrid som en cappuccino eller latte. Koppen har tillverkats i porslin som har bränts i temperaturer på upp till 1400 °C för långvarig hållbarhet och användning i många år framåt. Koppen har en volym på 22 cl och kan diskas i diskmaskin.
 • Stiernholm - Rhythm Mugg 28 cl Vit

  stiernholm - rhythm mugg 28 cl vit
  Stor mugg med handtag i vitglaserat porslin från Stiernholms Rhythm-serie med en volym på 28 cl.Är du på jakt efter en klassiskt utformad, stor mugg med handtag för din dagliga avnjutning av morgonkaffe? Då har du kommit helt rätt. Denna eleganta mugg har tillverkats med en stilren design i vitglaserat porslin, och är perfekt för dig som tycker om att skölja ned dagens första måltid med en stor mängd nybryggt kaffe (och självklart också för dig som hellre föredrar te). Muggen är en del av Stiernholms Rhythm-serie och har speciellt utformats för att både kunna passa in som ett utmärkt tillägg till en redan existerande porslinsservis, och för att kunna kombineras med andra artiklar i serien för att påbörja en ny – en mugg för alla livssituationer helt enkelt. Den stora muggen har tillverkats i högkvalitativt porslin som har glaserats med en elegant vitfärgad glasyr som sedan bränts in i ugn i temperaturer på upp till 1400 °C, vilket ger muggen en exceptionell livslängd för användning i många år framåt. Muggen har en volym på 28 cl och kan rengöras i diskmaskin.
 • Stiernholm - Trevare Fat 37 cm Brun

  stiernholm - trevare fat 37 cm brun
  Stort fat med upphöjda kanter i akaciaträ med en diameter på 37 cm från Stiernholms Trevare-serie.Detta stora, robusta fat från Stiernhoms Trevare-kollektion är perfekt för både upplägg och servering, och är en utomordentlig kompanjon till dina kex och brödskivor och ger dem ett bekvämt hem som framhäver deras färger och får dem att se ännu läckrare ut. Fatet utgör en optimal trio tillsammans med uppläggningstallrikarna och serveringsbrädena från Trevare-serien och ihop blir de det ultimata ost- och charksetet för ett vackert upplägg som kommer att kittla smaklökarna och göra ostbrickan något att se fram emot under hela kvällen. Fatet har tillverkats i oljebehandlat akaciaträ av högsta kvalité, och då trä är ett levande material har varje fat ett eget unikt utseende med både personliga färgskiftningar och mönster. Serveringsfatet mäter 37 cm i diameter och för rengöring rekommenderas avtorkning med en fuktig trasa.
 • Stiernholm - Trevare Tallrik 22 cm Brun

  stiernholm - trevare tallrik 22 cm brun
  Tallrik i mörkbrunt akaciaträ med en diameter på 22 cm från Stiernholms Trevare-serie.Lägg upp smårätter som tapas eller varför inte en mindre ostbricka på denna mindre tallrik i mörkbrunt akaciaträ från Stiernholm. Denna lilla robusta tallrik är ett perfekt tillägg för när du behöver ett rustikt inslag till din middagsdukning, och kan användas både för servering och upplägg – en vacker trätallrik med ett flertal användningsområden helt enkelt. Tallriken har tillverkats i oljebehandlat akaciaträ av högsta kvalité och då trä är ett levande material har varje tallrik ett unikt utseende, med linjer och mönster i träet som skiljer sig från tallrik till tallrik och sannerligen gör varje exemplar till den enda av sitt slag. Trätallriken mäter 22 cm i diameter och rengörs bäst genom att antingen torkas av med en fuktig trasa, eller genom att borstas av efter användning.
 • Stiernholm - Trevare Tallrik 22 cm Mörk Brun

  stiernholm - trevare tallrik 22 cm mörk brun
  Tallrik i mörkbrunt akaciaträ med en diameter på 22 cm från Stiernholms Trevare-serie.Lägg upp smårätter som tapas eller varför inte en mindre ostbricka på denna mindre tallrik i mörkbrunt akaciaträ från Stiernholm. Denna lilla robusta tallrik är ett perfekt tillägg för när du behöver ett rustikt inslag till din middagsdukning, och kan användas både för servering och upplägg – en vacker trätallrik med ett flertal användningsområden helt enkelt. Tallriken har tillverkats i oljebehandlat akaciaträ av högsta kvalité och då trä är ett levande material har varje tallrik ett unikt utseende, med linjer och mönster i träet som skiljer sig från tallrik till tallrik och sannerligen gör varje exemplar till den enda av sitt slag. Trätallriken mäter 22 cm i diameter och rengörs bäst genom att antingen torkas av med en fuktig trasa, eller genom att borstas av efter användning.
 • Stiernholm - Trevare Dukningstallrik 30 cm Mörk Brun

  stiernholm - trevare dukningstallrik 30 cm mörk brun
  Dukningstallrik i mörkbrunt akaciaträ med en diameter på 30 cm från Stiernholms Trevare-serie.Ge din middagsuppdukning det där lilla extra med denna dukningstallrik i robust akaciaträ från Stiernholm. Trätallriken är perfekt för när du vill accentuera din middagsservis med en robust bas som vackert håller upp dina tallrikar, skålar och assietter, och vill ge både dem och maten en lyster som kommer att få dina gäster att häpna. Tallriken kan, förutom att användas som underlägg, även användas för servering, och förvandlas till en optimal ost- och charktallrik när du vill bjuda på lite extra tilltugg - antingen före eller efter maten - med ett passande glas vin till. Den vackra trätallriken är tillverkad i oljebehandlat mörkt akaciaträ av allra högsta kvalité och varje tallrik är unik med egna personliga linjer och trämönster. Dukningstallriken mäter 30 cm i diameter och för rengöring rekommenderas avtorkning med en våt trasa.
 • Stiernholm - Trevare Dukningstallrik Akaciaträ 32 cm Brun

  stiernholm - trevare dukningstallrik akaciaträ 32 cm brun
  Dukningstallrik i akaciaträ med en diameter på 32 cm från Stiernholms Trevare-serie.Denna vackert robusta trätallrik har många användningsområden och går att användas till allt från servering och upplägg till underlägg för både större och mindre tallrikar, assietter och matlagningskärl. Varför inte besmycka din middagsdukning med en hel uppsättning av dukningstallriken som underlägg för dina middagstallrikar? Eller använd dukningstallriken för servering av mindre portioner chark och ost till antingen förrätt eller som en mysig efterrätt med tillhörande marmelad och kex. Användningsmöjligheterna är många, och dukningstallriken är tillverkad i oljebehandlat akaciaträ av allra högsta kvalité för att klara av det mesta och har ett trämönster med linjer som skiljer sig från produkt till produkt och gör varje tallrik unik. Tallriken mäter 32 cm i diameter och för rengöring rekommenderas avtorkning med en fuktig trasa eller lätt avborstning av smulor.
 • Stiernholm - Trevare Dukningstallrik Mangoträ 32 cm Brun

  stiernholm - trevare dukningstallrik mangoträ 32 cm brun
  Dukningstallrik i mangoträ med en diameter på 32 cm från Stiernholms Trevare-serie.Denna robusta dukningstallrik går att användas till mycket, och är ett utmärkt tillägg till din existerande middagsservis för användning vid tillfällen när du vill ge din middagsdukning det där lilla extra. Använd en hel uppsättning av dukningstallriken som underlägg för tallrikar och skålar för var enskild gäst, eller varför inte använda den som underlägg för en gryta eller ugnsform för servering direkt vid bordet? Möjligheterna är många och dukningstallriken från Trevare-serien har alltid något att tillföra. Dukningstallriken är tillverkad i vackert mangoträ och fungerar även perfekt som ett elegant uppläggningsfat för mindre portioner chark och ost. Tallriken har en diameter på 32 cm och för rengöring rekommenderas torkning med en våt trasa.
 • Stiernholm - Rhythm Tallrik 21,5 cm Vit

  stiernholm - rhythm tallrik 21,5 cm vit
  Mindre tallrik i vitfärgat porslin från Stiernholms Rhythm-serie med en diameter på 21,5 cm.Servera upp en smaskig förrätt eller en maffig tallrik frukost i engelsk stil på söndagsmorgonen med denna simpelt eleganta tallrik i vitt porslin från Stiernholm. Denna klassiskt utformade tallrik med sitt tidlösa mönster har en perfekt storlek för servering av lite mindre portioner, och gör sig utmärkt som tillägg till en redan existerande porslinsservis som saknar förrättstallrikar eller i kombination med till exempel den större tallriken från Rhythm-serien för en fulländad klassisk middagsuppsättning. Tallriken är som tidigare nämnt en del av Stiernholms Rhythm-kollektion som är en serie porslinsartiklar som har tillverkats i porslin av allra högsta kvalité och glaserats med en vitfärgad glasyr som sedan har bränts in i ugnen i temperaturer på upp till 1400 °C för att skapa långvarig hållbarhet och kvalitetsprodukter som kan användas i många år framåt. En både klassisk och hållbar tallrik helt enkelt. Tallriken har en diameter på 21,5 cm och kan rengöras i diskmaskin.
 • Stiernholm - Rhythm Fat till Kopp 15 cm Vit

  stiernholm - rhythm fat till kopp 15 cm vit
  Fat i vitfärgat porslin till koppar från Rhythm-serien med en diameter på 15 cm från Stiernholm.Detta lilla fat i vitglaserat porslin går perfekt att kombineras med muggarna och kopparna från Stiernholms Rhythm-serie, och är optimalt när du vill förhindra spill och kanske samtidigt servera en liten chokladbit eller kaka vid sidan av eftermiddagskaffet. Fatet är, som resten av Rhythm-serien, klassiskt utformat i vitglaserat porslin med en enkel design, och har bränts i ugn i temperaturer på upp till 1400 °C för lång hållbarhet och tålighet. Fatet och dess tillhörande kopp kommer alltså att vara med dig länge, och du kan lita på att det snart kommer att kännas som att de är en del av familjen. Fatet mäter 15 cm i diameter och kan diskas i diskmaskin.
 • Stiernholm - Rhythm Skål 12,5 cm Vit

  stiernholm - rhythm skål 12,5 cm vit
  Mindre skål i vitglaserat porslin från Stiernholms Rhythm-serie som mäter 12,5 cm i diameter.Servera allt från tapas och mindre förrätter, till tilltugg och snacks i denna stilrent utformade lilla skål i vitfärgat porslin från Stiernholm. Skålen är en del av Stiernholms Rhythm-serie som speciellt har tagits fram för att både kunna kombineras med redan existerande porslinsserviser där Rhythm-artiklarna gör sig perfekta som extra tillägg, och med andra delar från kollektionen för den som är i behov av en klassiskt elegant servis med en tidlös design. Skålen är tillverkad i högkvalitativt porslin som har glaserats med en vitfärgad glasyr som har bränts in i ugnen i temperaturer på hela 1400 °C för att ge skålen en lång livslängd för användning i flera generationer framåt. Denna lilla porslinsskål är byggd för att hålla länge. Skålen har en diameter på 12,5 cm och kan rengöras i diskmaskin.
 • Stiernholm - Rhythm Djup Tallrik 23 cm Vit

  stiernholm - rhythm djup tallrik 23 cm vit
  Djup tallrik i vitfärgat porslin från Stiernholms Rhythm-serie med en diameter på 23 cm.Denna djupa tallrik från Stiernholms klassiskt simpla Rhythm-kollektion har tagits fram speciellt med slanka former och perfekt upphöjda kanter för servering av alla möjliga typer av maträtter – från såsrika pastarätter till stora portioner kött och potatis. Tallriken är en del av Rhythm-serien som specifikt har formgivits med en tidlös design i klassiskt vitfärgat porslin för att både kunna fungera som ett komplement till en redan existerande servis och i kombination med andra delar från kollektionen. Det högkvalitativa porslinet har bränts i ugn i temperaturer som når upp till 1400 °C, och detta gör det både tåligt och ger det en lång livslängd för användning under många år framåt. En djup tallrik för alla tillfällen. Tallriken har en diameter på 23 cm och kan rengöras i diskmaskin
 • Stiernholm - Rhythm Skål 22,5 cm Vit

  stiernholm - rhythm skål 22,5 cm vit
  Större skål i vitt porslin från Stiernholms klassiska Rhythm-serie med en diameter på 22,5 cm.Denna större skål har tagits fram i klassisk form och färg för Stiernholms populärt enkla Rhythm-serie – en elegant utformad porslinsservis med delar som är designade för att lätt kunna passa in som tillägg till redan existerande serviser eller i kombination med andra delar från kollektionen. Den simpelt vackra skålen har tillverkats i vitfärgat porslin som har bränts i ugn i temperaturer på upp till 1400 °C, för extremt lång hållbarhet och kvalité som gör att den kommer att kunna användas i många år framåt. Använd till exempel skålen för att avnjuta en stor, svalkande portion frukostflingor på morgonkvisten, eller varför inte som en dekorativ fruktskål? Användningsmöjligheterna är många och tack vare den minimalistiska designen passar skålen in överallt. Skålen har en diameter på 22,5 cm och kan rengöras i diskmaskin.
 • Stiernholm - Rhythm Skål 15 cm Vit

  stiernholm - rhythm skål 15 cm vit
  Skål i vitt porslin från Stiernholms Rhythm-serie med en diameter på 15 cm.Denna klassiskt utformade skål har speciellt tagits fram i vitfärgat porslin av Stiernholm för deras Rhythm-serie – en enkel porslinsservis med delar som lätt passar in som komplement till redan existerande serviser eller tillsammans med andra delar från kollektionen. Den simpelt vackra skålen kan användas både som frukostskål för en uppfriskande portion av dina favoritflingor, eller för servering av sidorätter som potatis eller ångkokta grönsaker. Användningsområdena är många och du kommer snart att märka att Rhythm-skålen kommer att komma till användning under de flesta måltiderna. Skålen är tillverkat i tåligt porslin med en glasyr som har bränts in i ugn i temperaturer på upp 1400 °C för hållbarhet och långvarig användning under många år framåt. Skålen har en diameter på 15 cm och kan rengöras i diskmaskin.
 • Stiernholm - Viola Vattenglas 30 cl 2-pack

  stiernholm - viola vattenglas 30 cl 2-pack
  Set med 2 vattenglas i blyfritt kristallglas från Stiernholms Viola-serie med en volym på 30 cl.Dessa vackert rundade vattenglas i blyfritt kristallglas gör sig perfekta som partners till dina Viola-vinglas när du vill servera dig själv eller dina gäster ett exklusivt vin med ett glas vatten vid sidan av. Glasen har speciellt utformats för att kunna gå hand-i-hand med de andra glasen från Stiernholms populära Viola-kollektion, och har därför samma elegant rundade former och det exklusiva mönstret som får varje glas från Viola-serien att se riktigt högklassiga ut. Glasen kan, förutom att användas som vattenglas, till exempel också användas för servering av whisky med is efter maten när gästerna vill varva ned lite i salongen. Förstklassiga glas med en mängd användningsområden helt enkelt. Vattenglasen har en volym på 30 cl och kan rengöras i diskmaskin.
 • Stiernholm - Viola Rödvinsglas 45 cl 2-pack

  stiernholm - viola rödvinsglas 45 cl 2-pack
  Set med 2 rödvinsglas i blyfritt kristallglas från Stiernholms Viola-serie med en volym på 45 cl.Avrunda en hektisk arbetsvecka med ett glas fylligt rött av din favoritsort med dessa klassiskt utformade rödvinsglas med ett exklusivt mönster från Stiernholm. Dessa vackra vinglas gör sig lika bra på fest som till finmiddagen, och de traditionellt rundade kuporna har tagits fram av Stiernholms experter för att ditt favoritröda ska kunna både avsmakas och avnjutas till fullo, med en tidlös form som tar fram alla små detaljer och noter i vinet. Vinglasens långsmala stjälkar är ett utmärkt komplement till den stora kupan som rymmer hela 45 cl, och vinglasen är utsmyckade med ett vackert mönster som ger dem en högtidlig prägel och gör att de gör sig perfekta för alla de tillfällena när man vill lyxa till det lite. Rödvinsglasen kan rengöras i diskmaskin.
 • Stiernholm - Viola Vitvinsglas 35 cl 2-pack

  stiernholm - viola vitvinsglas 35 cl 2-pack
  Set med 2 vitvinsglas i blyfritt kristallglas från Stiernholms Viola-serie med en volym på 35 cl.Avnjut ett uppfriskande glas chardonnay på sensommarkvällen med dessa vackra vitvinsglas från Stiernholm, och förundras över hur de eleganta glasen förhöjer upplevelsen tiofaldigt. Dessa specialutformade vinglas är en del av Stiernholms Viola-serie och har speciellt tagits fram av experter för att kunna lyfta fram alla detaljer och noter i ditt favoritvin. Med sina klassiskt utformade kupor och de tunna, komplimenterade stjälkarna utgör vinglasen en riktigt elegant silhuett, och det exklusiva mönstret som omger kupornas nederdelar ger vinglasen det där lilla extra som gör att en trevlig kväll blir fantastisk. Vitvinsglas designade för alla tillfällen. Vinglasen har en volym på 35 cl och kan rengöras i diskmaskin.
 • Stiernholm - Mörke Tallrik 21 cm Svart

  stiernholm - mörke tallrik 21 cm svart
  Mindre tallrik i glaserat porslin med upphöjda kanter som mäter 21 cm i diameter från Stiernholms Mörke-serie.Denna modernt designade tunna tallrik är perfekt för delikata förrätter och tapas, och kommer att ge din middagsservis ett stilrent inslag som garanterat kommer att få vänner och bekanta att titta två gånger. Tallriken har en diameter på 21 cm och har en vacker minimalistisk design som karaktäriseras av den diskret upphöjda kanten och den unikt framtagna glasyren. Glasyren är reaktiv och efter att tallriken har täckts och förts in i ugnen så väcks utanmätet till liv för att skapa unika mönster som skiljer sig från produkt till produkt. Glasyrens färger skiftar vackert mellan svart, grått och brunt och bidrar till en helhetskänsla som nästan bara går att beskriva som zen, och som kommer att ge ditt hem ett lugn som lätt översätts till matglädje alla dagar i veckan. Tallriken kan både rengöras i diskmaskin och användas i mikrovågsugn.