Hemmässan
www.hemmassan.se

Thomas sortiment online

 • Thomas - Clay Sky Tallrik 22 cm

  thomas - clay sky tallrik 22 cm
  Dekorativ och rustik mindre tallrik i stengods. Finish med uttryck av lera som bidrar till ett handgjort utseende. Servera förrätter, desserter eller mindre tilltugg på denna vackra tallrik. Para ihop med liknande färger eller bryt av med andra från Clay-serien. Tack vare att tallriken tåler maskindisk och mikrovågsugn är stengodset perfekt både till vardags och till fest.
 • Thomas - Clay Rock Tallrik 27 cm

  thomas - clay rock tallrik 27 cm
  Med denna vackra mattallrik i stengods skapar du enkelt en rustik och jordnära dukning. Det vackra mönstret tillsammans med de svarta prickarna ger ett handgjort uttryck och innebär en finish som liknar lera. Servera huvudrätten på denna tallrik eller Matcha gärna med den övriga serien Clay Rock i olika färger för en dynamisk dukning, eller satsa på samma färg för en minimalistisk stil. Dismaskinssäker och tåler mikro.
 • Thomas - Clay Rock Espressofat 12 cm

  thomas - clay rock espressofat 12 cm
  Vackert espressofat som passar perfekt till espressokoppen i Clay Rock-serien. Med sitt diskreta mönster och stänk av svart får fatet ett ler-uttryck och ser handgjort ut. Perfekt för att ta fikan till nästa nivå! Tåler både diskmaskin och mikrovågsugn.
 • Thomas - Clay Sky Skål 13 cm

  thomas - clay sky skål 13 cm
  Denna söta skål i rustikt stengods är det perfekta tillbehöret till ditt snacksbord. Med sin matta finish med spräckliga inslag ger ytan uttryck av att vara handgjord i lera. Matcha med liknande färger eller bryt av med andra från Clay-serien. Tåler både diskmaskin och mikrovågsugn.
 • Thomas - Clay Sky Skål 15 cm

  thomas - clay sky skål 15 cm
  Dekorativ skål perfekt för frukosten eller tillbehören på middagsbordet. Med sin räfflade yta och spräckliga svarta stänk ger skålen ett intryck av att vara hangjord i lera. Matcha med andra vackra färger eller satsa på en enhetlig dukning med övrigt stengods från Clay-serien. Tåler diskmaskin och mikrovågsugn.
 • Thomas - Clay Sky Serveringsskål 24 cm

  thomas - clay sky serveringsskål 24 cm
  Vacker serveringsskål i jordnära stengods från Clay Sky-serien. Servera sallader och tillbehör till middagen i denna, eller varför inte snackset? Det uttrycksfulla mönstret tillsammans med de små svarta stänken ger stengodset en finish som liknar lera. Duka upp tillsammans med resterande stengods från samma serie eller blanda upp med ditt favoritporslin. Diskmaskinssäker och tåler mikro.
 • Thomas - Clay Sky Mugg 46 cl

  thomas - clay sky mugg 46 cl
  Mugg i vackert och rustikt stengods från Clay Sky-serien. Med sitt diskreta mönster och minimalistiska utformning passar den i de flesta hem. En rundad kant och nätt öra gör muggen lätt att hålla i och skön att dricka ur. Muggen har tack vare sin unika finish med svarta stänk ett utseende av handgjord lera. Diskmaskinssäker.
 • Thomas - Clay Earth Espressofat 12 cm

  thomas - clay earth espressofat 12 cm
  Ett rustikt espressofat i vackert stengods. Passar perfekt till espressokoppen från Clay Earth-serien från Thomas. Tack vare de svarta stänken tillsammans med sina ränder får fatet en ler-finish och ger ett handgjort intryck. Diskmaskinssäkert och går att använda i mikrovågsugn.
 • Thomas - Clay Earth Espressokopp 10 cl

  thomas - clay earth espressokopp 10 cl
  En vacker espressokopp i rustikt stengods. Passar perfekt till espressofatet från Clay Earth-serien. Tack vare den spräckliga ytan tillsammans med sitt mönster får fatet ett handgjort utseende och ger ett intryck av lera. Diskmaskinssäker och går att använda i mikrovågsugn.
 • Thomas - Clay Earth Fat till Kaffekopp 16 cm

  thomas - clay earth fat till kaffekopp 16 cm
  Vackert och rustikt kaffefat som passar perfekt med kaffekoppen från Clay Earth-serien. Den spräckliga ytan tillsammans med mönstret bidrar till ett unikt kaffefat med mycket karaktär. Ta fikastunden eller morgonkaffet till nästa nivå! Diskmaskinsäkert och tål att användas i mikrovågsugn.
 • Thomas - Clay Earth Kaffekopp 27 cl

  thomas - clay earth kaffekopp 27 cl
  Rustik kaffekopp med handgjord känsla. Passar perfekt till kaffefatet från samma serie. Med sin spräckliga yta och ler-look är koppen ett välkommet tillskott till vilken fika som helst. Komplettera med resterande stengods från Clay Earth-serien för en jordnära känsla. Diskmaskinsäker och tåler mikrovågsugn.
 • Thomas - Clay Sky Djup Tallrik 23 cm

  thomas - clay sky djup tallrik 23 cm
  Djup tallrik i dekorativt stengods från Clay Sky-serien. Servera soppor, sallader eller plockrätter i denna djupa tallrik. Med sitt mönster och spräckliga yta ger den intryck av att vara handgjord i lera. Duka med andra färger för en dynamisk dukning eller matcha med liknande för en enhetlig variant. Diskmaskinssäker och tåler mikrovågsugn.
 • Thomas - Clay Rock Espressokopp 10 cl

  thomas - clay rock espressokopp 10 cl
  Vacker espressokopp på 10 cl som passar utmärkt till espressofatet i Clay Rock-serien. Koppen med sitt minimalistiska mönster och diskreta spräckliga yta ger ett handgjort intryck av lera. Ett vackert tillskott på fikabordet helt enkelt! Tåler både diskmaskin och mikro.
 • Thomas - Clay Rock Fat till Kaffekopp 16 cm

  thomas - clay rock fat till kaffekopp 16 cm
  Rustikt fat till kaffekopp i Clay Rock-serien. Med sitt diskreta mönster och vackra yta ger fatet ett intryck av att vara handgjort i lera. Mixa gärna med övrigt stengods från samma serie för ett alltid lika vackert fikabord. Tåler maskindisk och mikrovågsugn.
 • Thomas - Clay Rock Kaffekopp 27 cl

  thomas - clay rock kaffekopp 27 cl
  Rustik kaffekopp i stengods från Clay Rock-serien. Passar utmärkt ihop med kaffefatet från samma serie. Formen med sitt söta öra, tillsammans med den vackra finishen ger ett handgjort uttryck. Tåler både diskmaskin och mikrovågsugn.
 • Thomas - Clay Sky Espressofat 12 cm

  thomas - clay sky espressofat 12 cm
  Sött espressofat som passar perfekt till espressokoppen i samma serie. Vackert och minimalistisk design för dig som gillar en finish som känns handgjord. Ta frukoststunden till nästa nivå! Diskmaskinssäkert och tåler mikro.
 • Thomas - Clay Sky Espressokopp 10 cl

  thomas - clay sky espressokopp 10 cl
  Söt espressokopp i rustikt stengods. Tack vare sitt minimalistiska mönster och de svarta skiftningarna ger koppen ett handgjort intryck och tar din espresso till nästa nivå. Diskmaskinssäker.
 • Thomas - Clay Sky Fat till Kaffekopp 16 cm

  thomas - clay sky fat till kaffekopp 16 cm
  Rustikt fat till kaffekoppen från Clay Sky-serien. Fatet får ett handgjort utseende av lera tack vare sitt vackra mönster och den spräckliga ytan. Matcha med övrigt stengods från samma serie eller mixa med annat porslin. Diskmaskinssäker.
 • Thomas - Clay Sky Kaffekopp 27 cl

  thomas - clay sky kaffekopp 27 cl
  Vacker kaffekopp i rustikt stengods. Passar perfekt till kaffefatet från Clay Sky-serien. Med sitt diskreta mönster och eleganta yta blir den snabbt en ny favorit i köket. Matcha med övrigt stengods från samma serie eller matcha med andra färger för en dynamisk dukning. Diskmaskinssäker och tål mikrovågsugn.
 • Thomas - Clay Rock Djup Tallrik 28 cm

  thomas - clay rock djup tallrik 28 cm
  Vacker och rustik djup tallrik på 28 cm tillverkad i stengods. Tack vare sina svarta skiftningar och mönster ger tallriken ett handgjort uttryck och ger ett intryck av att vara gjord i lera. Tallrikarna från serien Clay Rock är ett vackert tillskott på varje bord och går att kombinera med resterande serie i samma färg men blandas med fördel upp med andra färger. Servera en värmande soppa eller en vacker sallad i denna djupa tallrik. Diskmaskinssäker och tål mikro.
 • Thomas - Clay Earth Tallrik 27 cm

  thomas - clay earth tallrik 27 cm
  Med denna dekorativa tallrik i stengods skapar du enkelt en neutral, jordnära dukning. Den vackra stenen tillsammans med finishen ger ett uttryck av lera och gör sig på de flesta bord. De svarta inslagen ger intrycken av en handgjord tallrik. Perfekt att servera huvudrätten på eller använd som fat. Tallriken är diskmaskinssäker och går att använda i mikrovågsugn.
 • Thomas - Clay Earth Djup Tallrik 23 cm

  thomas - clay earth djup tallrik 23 cm
  Med denna rustika tallrik i stengods skapar du en jordnära dukning i en handvändning. Stenen i kombination med mönstret ger ett jordnära uttryck och passar på de flesta bord. Skiftningarna i svart bidrar till ett handgjort utseende. Denna djupa tallrik är perfekt att servera soppor i eller varför inte dessert? Matcha med tallrikar i samma färg, eller bryt av med andra toner. Tallriken är diskmaskinssäker och går att använda i mikrovågsugn.
 • Thomas - Clay Earth Djup Tallrik 28 cm

  thomas - clay earth djup tallrik 28 cm
  Detta stengods är utmärkt för dig som vill skapa en rustik och livfull dukning med rena linjer. Den vackra och tåliga stenen ger ett jordnära intryck av lera och tar din dukning till nästa steg. De svarta detaljerna i stenen gör att tallriken får ett handgjort utseende. Denna djupa tallrik är perfekt att servera soppor, sallader eller vackra pastarätter i. Matcha med liknande färger, eller bryt av med tallrikar i andra toner för en levande dukning. Diskmaskinssäker och går att använda i mikrovågsugn.
 • Thomas - Clay Earth Skål 13 cm

  thomas - clay earth skål 13 cm
  Vacker och rustik mindre skål i stengods. Perfekt att servera snacks eller tilltugg i. Den eleganta stenen tillsammans med stänken av svart ger ett intryck av lera och ett handgjort utseende. Matcha med flera olika skålar i olika färger för en spännande dukning. Diskmaskinssäker och går att använda i mikrovågsugn.
 • Thomas - Clay Earth Skål 15 cm

  thomas - clay earth skål 15 cm
  Rustik skål i stengods från Thomas. Med sina svarta skiftningar och räfflade yta är den ett vackert tillskott på ditt bord. Tack vare finishen får stengodset ett utseende i lera. Skålen är perfekt att servera tilltugg eller snacks i. Matcha med liknande färger eller bryt av med andra kulörer för en dynamisk dukning. Diskmaskinssäker och går att använda i mikrovågsugn.
 • Thomas - Clay Earth Serveringsskål 24 cm

  thomas - clay earth serveringsskål 24 cm
  En underbart vacker och rustik serveringsskål från Thomas. Med sin eleganta finish och de räfflade kanterna får du en sk¨l med ett jordnära utseende. Använd till plockrätter, tilltugg eller snacks!Går att använda i mikrovågsugn och är diskmaskinssäker.
 • Thomas - Clay Rock Tallrik 22 cm

  thomas - clay rock tallrik 22 cm
  Vacker och rustik tallrik i lite mindre storlek. Servera förrätt, plock eller dessert på denna tallrik som ser handgjord ut tack vare de svarta skiftningarna och mönstret längs kanterna. Funkar att diska i maskin och tåler mikro - vilket gör denna serie perfekt både till vardag och fest. Komplettera gärna med resterande stengods i Clay Rock-serien.
 • Thomas - Clay Rock Djup Tallrik 23 cm

  thomas - clay rock djup tallrik 23 cm
  En lite mindre djup tallrik på 23 cm från serien Clay Rock. Med sin minimalistiska design, men jordnära färg bidrar stengodset till en rustik och jordnära dukning. Servera med fördel en förrätt eller dessert i denna djupa tallrik. Duka med matchande tallrikar i samma färg eller bryt av med andra färger. Tåler diskmaskin och mikrovågsugn.
 • Thomas - Clay Sky Djup Tallrik 28 cm

  thomas - clay sky djup tallrik 28 cm
  Djup tallrik i rustikt stengods från Clay Sky-serien. Med sin minimalistiska men jordnära design blir detta snabbt en ny favorit på middagsbordet. Servera värmande soppor, pastarätter eller en vacker sallad i denna djupa tallrik. Tack vare att stengodset tåler både diskmaskin och mikrovågsugn så passar det lika bra till vardags som vid festligare tillfällen.
 • Thomas - Clay Rock Skål 13 cm

  thomas - clay rock skål 13 cm
  Mindre, söt skål från serien Clay Rock. Denna skål i stengods passar perfekt till att servera snacks eller tilltugg i och är ett välkommet tillskott på alla bord. Med sina svarta skiftningar och vackra mönster förs tankarna till vacker handgjord lera. Dessutom tål skålen både diskmaskin och mikro och passar således lika bra vid fest som till vardags.
 • Thomas - Clay Rock Skål 15 cm

  thomas - clay rock skål 15 cm
  Söt skål i stengods som passar utmärkt från allt till yoghurt och frukt till snacks och småplock. Den vackra, mönstrade ytan tillsammans med färgskiftningarna ger ett handgjort och rustikt intryck som för tankarna till lera. Eftersom skålen tål både diskmaskin och mikro är den ett perfekt tillskott både till vardags och fest.
 • Thomas - Clay Rock Serveringsskål 24 cm

  thomas - clay rock serveringsskål 24 cm
  Med hjälp av denna rustika och minimalistiska serveringsskål i stengods får du garanterat till en vacker dukning. Skålen är rymlig och rymmer de flesta tillbehör. Servera en härlig sallad och goda tillbehör i serveringsskålen och matcha gärna med resterande tallrikar i Clay Rock-serien. Tål både mikro och diskmaskin.
 • Thomas - Clay Rock Mugg 46 cl

  thomas - clay rock mugg 46 cl
  Rustik mugg med minimalistiska och rena linjer från Clay Rock-serien. Med sin unika finish och vackra mönster ger den intrycket av att vara handgjord i lera. Matcha med fat, tallrikar och skålar i samma färg eller bryt av med andra färger för en dynamisk dukning. Tåler diskmaskin och mikrovågsugn.
 • Thomas - Clay Earth Mugg 46 cl

  thomas - clay earth mugg 46 cl
  Rymlig kaffemugg i rustikt stengods. Det spräckliga i materialet tillsammans med mönstret ger ett rustikt och hangjort utseende. Komplettera med matchande servis från Earth Clay-serien för en enhetlig dukning, men experimentera gärna med färgskalan för en dynamisk känsla. Diskmaskinsäker och tåler mikrovågsugn.
 • Thomas - Clay Sky Tallrik 27 cm

  thomas - clay sky tallrik 27 cm
  Ljuvligt rustik tallrik från Clay Sky-serien. Denna mattallriken kan du servera huvudrätter på eller varför inte använda som mindre serveringsfat? Med sin vackra finish och spräckliga inslag blir den snabbt en ny favorit på middagsbordet. Blanda med andra färger i din dukning eller satsa på samma färg för en enhetlig dukning. Eftersom den är diskmaskinssäker och tåler mikro passar den lika bra till vardags som till fest.
 • Thomas - Clay Earth Tallrik 22 cm

  thomas - clay earth tallrik 22 cm
  Med denna vackra och dekorativa tallrik i stengods skapar du enkelt en jordnära dukning. Den naturliga stenen tillsammans med finishen som ger ett utseende av lera och är ett vackert tillskott till din dukning. De svarta skiftningarna ger ett handgjort och rustikt utseende. Den lite mindre tallriken är perfekt för förrätter, småplock eller desserter. Diskmaskinssäker och går att använda i mikrovågsugn.