Hemmässan
www.hemmassan.se

Tramontina sortiment online

 • Tramontina - Churrasco Grillbestick Gaffel 21,5 cm Rostfritt

  tramontina - churrasco grillbestick gaffel 21,5 cm rostfritt
  En grillgaffel i rostfritt stål av högsta kvalitet från Tramontina.Denna gaffel är tillverkad i rostfritt stål 18/0 av högsta kvalitet. Trähandtaget är tillverkat med polywoodteknik som är ytbehandlad och hårt pressad furu som tål maskindisk så du inte behöver stå och handdiska besticken om du haft en stor grillfest!Biffgaffeln är från det brasilianska varumärket Tramontina, som är världsledande inom grillutrustning. De tillverkar produkter som både förenklar och förbättrar själva grillandet och även bestick och serveringsartiklar som hjälper till att på bästa sätt njuta av resultatet av grillningen.Bra bestick förhöjer upplevelsen när du ska njuta av en lyckad grillmiddag och detta grillbestick är rejält både i storlek och kvalitet för att kunna äta kött och det du grillat på bästa sätt. Gaffeln har en längd på 21,5 cm.Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och idag är världsledande inom all sorts grillutrustning, från grillar och grillutrustning till bestick av olika slag. Alla tillverkade med samma höga kvalitet och skapade speciellt för att användas vid grillning och när du njuter av att äta det du grillat!
 • Tramontina - Churrasco Grillbestick Gaffel 21 cm Kromstål

  tramontina - churrasco grillbestick gaffel 21 cm kromstål
  En grillgaffel i högkvalitativt kromstål från Tramontina.Denna gaffel är tillverkad i material som är perfekta för grillbestick. Själva gaffeln är tillverkad i 13/0 kromstål, även kallat knivstål av högsta kvalitet. Knivstål är rostbeständigt och har särskilt goda skäregenskaper. Stålet härdas vid användning och resultatet är sylvassa spetsar som håller under en längre tid. Trähandtaget är tillverkat med polywoodteknik som är ytbehandlad och hårt pressad furu som tål maskindisk så du inte behöver stå och handdiska besticken om du haft en stor grillfest!Biffgaffeln är från det brasilianska varumärket Tramontina, som är världsledande inom grillutrustning. De tillverkar produkter som både förenklar och förbättrar själva grillandet och även bestick och serveringsartiklar som hjälper till att på bästa sätt njuta av resultatet av grillningen.Bra bestick förhöjer upplevelsen när du ska njuta av en lyckad grillmiddag och detta grillbestick är rejält både i storlek och kvalitet för att kunna äta kött och det du grillat på bästa sätt. Gaffeln har en längd på 21,5 cm.Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och idag är världsledande inom all sorts grillutrustning, från grillar och grillutrustning till bestick av olika slag. Alla tillverkade med samma höga kvalitet och skapade speciellt för att användas vid grillning och när du njuter av att äta det du grillat!
 • Tramontina - Serveringsfat 24 cm

  tramontina - serveringsfat 24 cm
  Snygg litet fat / tallrik i oljebehandlad teak från Tramontina.Perfekt för att servera mellanmål, tapas eller förrätter på.Tramontina Serveringsfat 24 cm är tillverkad i oljebehandlat teak trä.Tramontina fat är 24 cm lång och 21 cm bred. Den är tillverkad i 2 cm tjockt oljebehandlat teakträ och tallriken kan användas som tapasbricka, serveringsfat eller chark och ost-tallrik. Tramontinas vackra bricka i teak kommer att se bra ut oavsett vad du vill använda den till!Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades 1911. Idag är Tramontina ett av de viktigaste företagen i södra Brasilien, med 10 fabriker.De tillverkar bland annat bestick, porslin och vitvaror och är världsledande inom grillutrustning och biffbestick.