Hemmässan
www.hemmassan.se

UPSALA-EKEBY sortiment online

 • UPSALA-EKEBY - Fruktfat och Assietter Upsala-Ekeby

  upsala-ekeby - fruktfat och assietter upsala-ekeby
  9 st Assietter och 1 st Fruktfat från Upsala-Ekeby. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • UPSALA-EKEBY - Tallrikar och Fat med Fiskmotiv

  upsala-ekeby - tallrikar och fat med fiskmotiv
  6 st tallrikar med fiskmotiv2, av varje motiv, och ett uppläggningsfat. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • UPSALA-EKEBY - Tallrikar med Röd Kant 7 st

  upsala-ekeby - tallrikar med röd kant 7 st
  7 st tallrikar, stämplade Ekeby. Vit flammig glasyr med röd kant. Stengods. Troligtvis formgiven av Vicke Lindstrand. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • UPSALA-EKEBY - SÅLD Barntallrik Dekor med Pojke i Hatt som Fiskar

  upsala-ekeby - såld barntallrik dekor med pojke i hatt som fiskar
  Barntallrik, motiv med pojke i hatt som fiskar, Upsala-Ekeby Gefle. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • UPSALA-EKEBY - SÅLD Såssnipa från mitten på 1900-talet

  upsala-ekeby - såld såssnipa från mitten på 1900-talet
  Såssnipa med lock med dekor av blad och tulpaner, märkning KP Dukat Upsala Ekeby, från mitten på 1900-talet. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • UPSALA-EKEBY - Fruktfat och Assietter Kålblad 12 st

  upsala-ekeby - fruktfat och assietter kålblad 12 st
  Fruktfat och 12 st assietter ur serien Kålblad formgivna av Ruben Wallström för Upsala-Ekeby. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.