Hemmässan
www.hemmassan.se

Vista Alegre sortiment online

 • Vista Alegre - Blue Ming Tallrik flat 33 cm

  vista alegre - blue ming tallrik flat 33 cm
  Blue Ming tallrik från Vista Alegre, formgiven av Marcel Wanders. Tallriken har en diameter på 33 cm. Serien har ett dekorativt blått blommönster. Tillverkad i Portugal av porslin som tål både diskmaskin och mikrovågsugn.
 • Vista Alegre - Blue Ming Tallrik flat 27,8 cm

  vista alegre - blue ming tallrik flat 27,8 cm
  Blue Ming tallrik från Vista Alegre, formgiven av Marcel Wanders. Tallriken har en diameter på 27,8 cm. Serien har ett dekorativt blått blommönster. Tillverkad i Portugal av porslin som tål både diskmaskin och mikrovågsugn.
 • Vista Alegre - Blue Ming Tallrik djup 25,2 cm

  vista alegre - blue ming tallrik djup 25,2 cm
  Blue Ming tallrik från Vista Alegre, formgiven av Marcel Wanders. Tallriken har en diameter på 25,2 cm. Serien har ett dekorativt blått blommönster. Tillverkad i Portugal av porslin som tål både diskmaskin och mikrovågsugn.
 • Vista Alegre - Blue Ming Tallrik flat 23,1 cm

  vista alegre - blue ming tallrik flat 23,1 cm
  Blue Ming tallrik från Vista Alegre, formgiven av Marcel Wanders. Tallriken har en diameter på 23,1 cm. Serien har ett dekorativt blått blommönster. Tillverkad i Portugal av porslin som tål både diskmaskin och mikrovågsugn.
 • Vista Alegre - Blue Ming Tallrik flat 19,7 cm

  vista alegre - blue ming tallrik flat 19,7 cm
  Blue Ming tallrik från Vista Alegre, formgiven av Marcel Wanders. Tallriken har en diameter på 19,7 cm. Serien har ett dekorativt blått blommönster. Tillverkad i Portugal av porslin som tål både diskmaskin och mikrovågsugn.
 • Vista Alegre - Blue Ming Mugg 40 cl

  vista alegre - blue ming mugg 40 cl
  Blue Ming mugg från Vista Alegre, formgiven av Marcel Wanders. Muggen rymmer 40 cl. Serien har ett dekorativt blått blommönster. Tillverkad i Portugal av porslin som tål både diskmaskin och mikrovågsugn.
 • Vista Alegre - Blue Ming Skål 15,2 cm

  vista alegre - blue ming skål 15,2 cm
  Blue Ming skål från Vista Alegre, formgiven av Marcel Wanders. Skålen är perfekt som frukostskål eller till desserten. Serien har ett dekorativt blått blommönster. Tillverkad i Portugal av porslin som tål både diskmaskin och mikrovågsugn.