Hemmässan
www.hemmassan.se

5x5 meter parasoll

Behöver du ett stort, täckande parasoll som är 5x5 meter? Kanske någon av de här stora parasollen kan funka hemma för ditt behov av skugga.

Stora och kvadratiska parasoll 5x5m

  • Regnskydd/överdrag 5x5m till premium-parasoll Grå

    regnskydd/överdrag 5x5m till premium-parasoll  grå
    Regnskydd/överdrag till parasoll För att ditt parasoll ska få så lång livslängd som möjligt är det viktigt att skydda det när parasollet inte används. Detta regnskydd/överdrag skyddar parasollet mot regn och smuts. Passar Metalcrafts premium-parasoll 5x5m Beige och 5x5m Grå. Vi rekommenderar att du alltid skyddar ditt parasoll när du inte använder det, så utsätts det inte i onödan för väder och vind. Skyddet är tillverkat i PU-belagd polyester på 200g/m2.

Stabil parasollfot krävs för stora parasoll

Ju större ett parasoll och solskydd är desto mer har vinden att tag i. Därför är det viktigt att såna här stora parasoll har stabil och tung parasollfot. För ett parasoll som är 5x5 meter är det vanligt att foten väger 100 kg eller mer.

Beställer man en sån här tung pjäs online brukar det ingå frakt till leveransadressen, så det är inget du måste åka och hämta hos ett postombud eller utlämningsställe. Det talar ju också för att det är enklare att beställa ett sånt stort parasoll med fot online istället för att köpa lokalt och behöva köra släp och krångla.

Det är i alla fall så när man beställer ett Metalcraft parasoll från Outl1 onlinebutik.