Hemmässan
www.hemmassan.se

Sovrum

En tredjedel av våra liv spenderar vi sovandes så varför inte se till att sovrumsinredningen är så vilsam som möjligt. Här visar vi upp sovrumsmöbler och sovrumsinredning.

Kategorier av sovrumsinredning

Sovrumsbord | Sovrumsbelysning

Populärt för sovrum

Fler tips på sovrum

 • Förvaringspall massiv teak - Brun

  förvaringspall massiv teak - brun
  Vår stadiga träpall blir en tidlös detalj i din inredning. Dess mosaikdesign utstrålar en vacker känsla. Vår stadiga träpall blir en tidlös detalj i din inredning. Dess mosaikdesign utstrålar&hellip:
 • Örsjö Belysning Puck Vägglampa Dubbel - Krom

  örsjö belysning puck vägglampa dubbel - krom
  Vägglampa/sänglampa i metall. Anslutning: 2,5 m kabel med plug-in transformator. Färg: vit. Höjd 11 cm, bredd 24 cm. Lampan går ut 10 cm från väggen. Färg: svart struktur. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Kista 90x40x45 cm massivt mangoträ - Brun

  kista 90x40x45 cm massivt mangoträ - brun
  Denna smarta träkista blir en enkel detalj i din heminredning och ger dig plats att förvara dina saker såsom kläder, tidningar, böcker, leksaker, verktyg och annat. Denna smarta träkista blir en&hellip:
 • Sängbord 2 st honungsbrun massiv furu - Brun

  sängbord 2 st honungsbrun massiv furu - brun
  Detta nattduksbord i trä utstrålar en rustik charm och blir en fin detalj i din inredning. Detta nattduksbord i trä utstrålar en rustik charm och blir en fin detalj i din inredning. Sängbordet är&hellip:
 • WOOOD Romy sminkbord, m. hopfällbar spegel, små fack och 2 lådor - svart furu och MDF

  woood romy sminkbord, m. hopfällbar spegel, små fack och 2 lådor - svart furu och mdf
 • Sängbord 40x30x50 cm massiv teak - Brun

  sängbord 40x30x50 cm massiv teak - brun
  Detta nattduksbord i trä med kolonial stil utstrålar en rustik charm som blir ett fint inslag i din heminredning. Detta nattduksbord i trä med kolonial stil utstrålar en rustik charm som blir ett fint&hellip:
 • LAFORMA Sanvy sängbord, med 1 dörr och 2 hyllor - naturligt mangoträ

  laforma sanvy sängbord, med 1 dörr och 2 hyllor - naturligt mangoträ
 • Dcwéditions Lampe Gras N°122 Sw Vägglampa - Stål Koppar

  dcwéditions lampe gras n°122 sw vägglampa - stål koppar
  Vägglampa från DCWéditions med en klassisk design och en industriell känsla. Den har en svängbar arm och en konisk, justerbar lampskärm för att styra ljusets riktning. Lampan har en strömbrytare för enkel av- och påtagning. Formgivning av Bernard-Albin Gras. Om vägglampan från DCWéditions- Lampe Gras N°122 SW uppskattas för den justerbara designen.- Lampe Gras N°122 SW är också omtyckt för strömbrytaren.- Ljuskälla ingår inte.- Från serien Lampe Gras by DCWéditions.- Formgivning av Bernard-Albin Gras. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Englesson Line Nattduksbord / - Lackad Mdf Svart

  englesson line nattduksbord / - lackad mdf svart
  Nattduksbordet från Englesson har en skandinavisk, elegant design. Nattduksbordet är tillverkat av handmålad MDF med ett extra, skyddande lager i lack på ovansidan och dekorativa, karakteristiska räfflor på framsidan. Det har två lådor med ett gott utrymme inuti perfekt för förvaring av olika saker och stilrena, slanka ben i metall. Om nattduksbordet från Englesson- Nattduksbordet kommer i olika modeller.- Nattduksbordet kommer i olika färger.- Line uppskattas för den höga kvaliteten och hantverket.- Tillverkat i Sverige Skötselråd för nattduksbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Sminkbord med pall vit 75x69x140 cm paulowniaträ - Vit

  sminkbord med pall vit 75x69x140 cm paulowniaträ - vit
  Utför din morgonrutin i stil med vårt eleganta och charmiga sminkbord! Utför din morgonrutin i stil med vårt eleganta och charmiga sminkbord! Detta sminkbord tillverkat i paulowniaträ är en fin möbel&hellip:
 • Förvaringskista 90x40x40 cm massivt akaciaträ - Brun

  förvaringskista 90x40x40 cm massivt akaciaträ - brun
  Förvaringskistan i trä blir en enkel detalj i din heminredning och ger dig plats att förvara dina saker såsom kläder, tidningar, böcker, leksaker, verktyg och annat. Förvaringskistan i trä blir&hellip:
 • Dcwéditions La Lampe Gras N°304 Vägglampa L60 - Stål Svart

  dcwéditions la lampe gras n°304 vägglampa l60 - stål svart
  Vägglampan från DCWéditions har en industriell design i stål med en vinklingsbar arm och en vinklingsbar lampskärm perfekt för utrymmen där du vill kunna läsa eller arbeta. Välj mellan olika färger. Formgivning av Bernard-Albin Gras. Om vägglampan från DCWéditions- Industriell design.- Vinklingsbar arm.- Vinklingsbar lampskärm.- Gjord av stål.- Från serien Lampe Gras by DCWéditions.- Sockel: E14- Längd: 600 mm.- IP-klassificering: IP20.- Vikt: 1,6 kg. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Sminkbord med pall rosa 80x69x141 cm paulowniaträ - Rosa

  sminkbord med pall rosa 80x69x141 cm paulowniaträ - rosa
  Utför din morgonrutin i stil med vårt eleganta och charmiga sminkbord! Utför din morgonrutin i stil med vårt eleganta och charmiga sminkbord! Detta sminkbord tillverkat i paulowniaträ är en fin möbel&hellip:
 • Grupa Arigato Vägglampa Extra Kort - Stål Vit

  grupa arigato vägglampa extra kort - stål vit
  Vägglampa från Grupa med en stilren design i handspunnet aluminium med en roterbar 360° lampskärm. Den har en pulverlackerad yta och en av- och påknapp på lampfoten. Om vägglampan från Grupa- Arigato uppskattas för den roterbara lampskärmen.- Från serien Arigato.- Ljuskälla ingår inte.- Vägglampa i aluminium och stål. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Sängbord 2 st MDF vit - Vit

  sängbord 2 st mdf vit - vit
  Dessa nattduksbord med en enkel men ändå stilig design kommer att passa perfekt i ditt sovrum, vardagsrum eller din hall. Dom kan också användas som ett telefonbord, sidobord eller byrå m.m. Dessa&hellip:
 • Sängbord Linus

  sängbord linus
  Sänglåda Linus, Grå lackerad, 40 x 39,5 x 45 cm
 • NORDLYS Narita sängbord, w. 1 låda - brun rotting och bok

  nordlys narita sängbord, w. 1 låda - brun rotting och bok
 • Dcwéditions Plume Ca Vägglampa Med Sladd Porslin - Vit

  dcwéditions plume ca vägglampa med sladd porslin - vit
  Vägglampa från DCWéditions med en delikat design med mjuka linjer och ett behagligt ljus perfekt att placera bredvid sängen. Den har en konisk lampskärm med ett högkvalitativt material för att hålla i många år framöver. Lampan har en balanserad bas i aluminium. Formgivning av Studio BrichetZiegler. Om vägglampan från DCWéditions- Plume CA uppskattas för den delikata designen.- Plume CA är också omtyckt för det trevliga ljuset.- Ljuskälla ingår inte.- Från serien Plume by DCWéditions.- Tillverkade av porslin eller polykarbonat.- Formgivning av Studio BrichetZiegler. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • WOOOD Nancy vägghängt sängbord, m. 1 låda och 1 fack - svart MDF

  woood nancy vägghängt sängbord, m. 1 låda och 1 fack - svart mdf
 • NOVASOLO Halifax sängbord - vit mahogny, med 1 låda och 3 fack

  novasolo halifax sängbord - vit mahogny, med 1 låda och 3 fack
 • Gubi Bestlite Bl6 Vägglampa Mässing/ - Stål Grå

  gubi bestlite bl6 vägglampa mässing/ - stål grå
  Vägglampa BL6 från Gubi har ett justerbart stativ och en justerbar skärm. Gubi-lampan designades redan 1930 av den engelske designern Robert Dudley Best. Under andra världskriget blev den en nationell ikon då Winston Churchill hade en sådan stående på sitt skrivbord i skyddsrummet under Whitehall. Idag, mer än 70 år efter att den först började produceras är Gubi-lampan en given designklassiker i Skandinavien som med sin eleganta design passar in i alla typer av interiörer. Både dess funktion och estetik känns nämligen precis lika aktuellt då som nu. Med de många olika varianterna av modeller, material och färger i den eftertraktade lampserien blir det enkelt att hitta precis rätt plats för en Bestlite-lampa i sitt hem. Skärmen kan roteras 360° medan armen kan lutas i upp till 90°.Gubi-lampan finns som bordslampa, golvlampa, vägglampa samt pendel. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Sängbord Piring

  sängbord piring
  Sängbord i serien Piring är perfekt som förvaringslösning! Det kvadratiska sidobordet i stål har två lådor för dold förvaring och stilren ovansida med lagom plats för en sänglampa, en bra bok och eventuell prydlig inredningsdetalj för modern look. Sä
 • Sängbord vit 40x29,5x64 cm massiv furu - Vit

  sängbord vit 40x29,5x64 cm massiv furu - vit
  Detta nattduksbord i trä utstrålar en rustik charm och blir en fin detalj i din inredning. Detta nattduksbord i trä utstrålar en rustik charm och blir en fin detalj i din inredning. Sängbordet är&hellip:
 • Förvaringspall 40 cm mörkgrå tyg - Grå

  förvaringspall 40 cm mörkgrå tyg - grå
  Vår mångsidiga och praktiska pall har en mysig design som passar alla inredningar. Vår mångsidiga och praktiska pall har en mysig design som passar alla inredningar. Pallen är klädd i tyg och vadderad&hellip:
 • Dcwéditions Lampe Gras N°203 Vägglampa / Frostat Glas - Stål Svart

  dcwéditions lampe gras n°203 vägglampa / frostat glas - stål svart
  Vägglampan från DCWéditions har en industriell design i stål med en lång arm och en justerbar längd. Lampan är lätt att anpassa till både små och stora utrymmen. Ljuskälla medföljer ej. Välj mellan olika färger. Formgivning av Bernard-Albin Gras. Om vägglampan från DCWéditions- Industriell design.- Lång arm.- Justerbar längd.- Gjord av stål.- Från serien Lampe Gras by DCWéditions.- Sockel: E14- Längd: 490-760 mm.- Sladdlängd: 2100 mm.- IP-klassificering: IP20.- Vikt: 1,6 kg. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Sängbord Lonie Dark Wenge

  sängbord lonie dark wenge
  Material: 100% Melaminbelagd spånskiva Mått: 30 x 55 x 30 cm
 • Nattduksbord massivt återvunnet trä 43x33x51 cm - Brun

  nattduksbord massivt återvunnet trä 43x33x51 cm - brun
  Det här sängbordet i trä med antik stil blir ett unikt tillskott till vardagsrummet. Den massiva träkonstruktionen gör skåpet stabilt och säkert för att ställa drycker eller prydnadsföremål&hellip:
 • Sängbord, Roxwell

  sängbord, roxwell
  Roxwell Sängbord i modern stil, enkel att placera både vid sängen som vid soffan. Roxwell består av ett stativ i metall för att få en bra stabilitet och design. Topp av folierad MDF. Längd: 45 cm. Bredd: 30 cm. Höjd: 70 cm. Montera själv.
 • Sängbord Elos, Set om 2

  sängbord elos, set om 2
  Material: 100% Melaminbelagd spånskiva Mått: 25 x 60 x 27 cm (2ts)
 • Estiluz Volta A-3531 Vägglampa / Satin Gold - Aluminium Svart

  estiluz volta a-3531 vägglampa / satin gold - aluminium svart
  Vägglampan från Estiluz har en minimalistisk design i metall med en böjd arm och en cylindrisk lampskärm i aluminium med en integrerad LED perfekt för utrymmen där du vill kunna läsa eller arbeta. CE-märkt. Formgiven av Nahtrang Studio. Om vägglampan från Estiluz- Minimalistisk design.- Tillverkad av metall och aluminium.- Built-In Led- Vägglampan passar bra i vardagsrummet.- 100-240 V.- Lumen: 665 lm- Bredd: 623 mm.- Höjd: 429 mm.- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP20.- 6.1 Watt Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • HOUSE OF SANDER nattduksbord, med 1 hylla - vitoljad ek

  house of sander nattduksbord, med 1 hylla - vitoljad ek
 • Sängbord Rayburn

  sängbord rayburn
  Ge ditt sovrum ett raffinerat rustikt ansiktslyft med nattduksbordet Rayburn.
 • Grupa Arigato Vägglampa Kort - Stål Svart

  grupa arigato vägglampa kort - stål svart
  Vägglampa från Grupa med en stilren design i handspunnet aluminium med en roterbar 360° lampskärm. Den har en pulverlackerad yta och en av- och påknapp på lampfoten. Om vägglampan från Grupa- Arigato uppskattas för den roterbara lampskärmen.- Från serien Arigato.- Ljuskälla ingår inte.- Vägglampa i aluminium och stål. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Gubi Bestlite Bl5 Vägglampa Krom/ - Stål Vit

  gubi bestlite bl5 vägglampa krom/ - stål vit
  Bestlite BL5 är en vägglampa från varumärket Gubi, designad av formgivaren Robert Dudley Best. Vägglampan har, likt resten av den omfattande lampkollektionen, präglats av rena linjer och en extraordinär funktion. Att lampans visuella egenskaper endast överträffas av dess funktion och finess är därför föga förvånande. Formgivaren var minst sagt före sin tid när han under 1930-talet skapade Bestlite BL5 som är höj- och sänkbar, har en roterbar skärm och kan vinklas både horisontellt och vertikalt.Idag, mer än 70 år efter att den först började produceras, är Gubi-lampan en given designklassiker i Skandinavien som med sin eleganta design passar in i alla typer av interiörer. Gubi-lampan finns som bordslampa, golvlampa, vägglampa samt pendel. Justerbar 47-80 cm i höjdled. Sockel E14. Ljuskälla ingår ej. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Sängbord vit 38x28x45 cm paulownia - Vit

  sängbord vit 38x28x45 cm paulownia - vit
  Detta sängbord i trä med 2 lådor har en enkel men elegant design och kan användas som ett nattduksbord eller telefonbord. Detta sängbord i trä med 2 lådor har en enkel men elegant design och kan&hellip:
 • Skattkistor vintagestil 2 st trä brun - Brun

  skattkistor vintagestil 2 st trä brun - brun
  Vår fantastiska skattkista/förvaringsväska i trä kommer att ge ditt rum en vintage stil! Vår fantastiska skattkista/förvaringsväska i trä kommer att ge ditt rum en vintage stil! Det vackra utförandet&hellip:
 • Frandsen Ball Magnet Vägglampa Matt White - Metall Vit

  frandsen ball magnet vägglampa matt white - metall vit
  Vägglampan från Frandsen har en klassisk design i metall med en rund form. En perfekt detalj för varje rum i ditt hem. Välj mellan olika färger. Formgiven av Benny Frandsen. Om vägglampan från Frandsen- Klassisk design.- Rund form.- Tillverkad av metall.- E14 Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Förvaringskistor 2 st massivt mangoträ - Brun

  förvaringskistor 2 st massivt mangoträ - brun
  Denna uppsättning av 2 trendiga förvaringskistor, är ett tidlöst tillbehör för ditt hem som har gott om plats för dina olika saker. Denna uppsättning av 2 trendiga förvaringskistor, är ett tidlöst&hellip:
 • Sängbord 40x30,5x35,5 cm massiv furu - Brun

  sängbord 40x30,5x35,5 cm massiv furu - brun
  Detta nattduksbord i trä utstrålar en rustik charm och blir en fin detalj i din inredning. Detta nattduksbord i trä utstrålar en rustik charm och blir en fin detalj i din inredning. Sängbordet är&hellip:
 • VASAGLE Sminkbord RDT118W01

  vasagle sminkbord rdt118w01
 • Sängbord höger Sirius

  sängbord höger sirius
  100% spånskiva med melaminbeläggning tjocklek: 1,8 cm mått: bredd: 32 cm höjd: 61 cm djup: 30 cm
 • VCM NORDIC Singol M sengebord, m. 1 öppet rum - vitt och naturligt trä

  vcm nordic singol m sengebord, m. 1 öppet rum - vitt och naturligt trä
 • Förvaringspallar 3 st mörkgrå tyg - Grå

  förvaringspallar 3 st mörkgrå tyg - grå
  Vår mångsidiga och praktiska uppsättning pallar har en mysig design som passar alla inredningar. Vår mångsidiga och praktiska uppsättning pallar har en mysig design som passar alla inredningar. Pallarna&hellip:
 • By Rydéns Bazar Vägglampa Lång Arm - Metall Grå

  by rydéns bazar vägglampa lång arm - metall grå
  Vägglampan från By Rydéns har en karakteristisk look i metall med en inbjudande känsla, en justerbar lampskärm och justerbara leder perfekta för utrymmen där du vill kunna läsa eller arbeta. Lampan har en transparent, lång sladd med en stickkontakt. Om vägglampan från By Rydéns- Bazar uppskattas för den karakteristiska designen.- Vägglampan kommer i olika färger.- Kombinera vägglampan med en ljuskälla från By Rydéns.- Gjord av metall.- Ljuskälla ingår inte.- Väggfäste ingår. Vägglampans egenskaper:- Sockel: E27- Höjd: 250 mm.- Djup: 490 mm.- Diameter: 170 mm.- 40.0 Watt- Sladdlängd: 2000 mm. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Klip Vägglampa - Pulverlackat Stål Vit

  normann copenhagen klip vägglampa - pulverlackat stål vit
  Vägglampan från Normann Copenhagen är tillverkad av pulverlackerat stål med en nätt, stilren design och skarpa, rena linjer. Den har en roterbar lampskärm i 360 grader för att styra ljusets riktning. Designad i Danmark av Simon Legald. Originaldesign från år 2022. Om vägglampan från Normann Copenhagen- Roterbar skärm i 360 grader.- För mer information ladda ned PDF.- Välj mellan olika färger.- Ljuskälla ingår inte. Skötselråd för vägglampan- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Oluce Coupé 1158 Vägglampa - Aluminium Svart

  oluce coupé 1158 vägglampa - aluminium svart
  Vägglampan från Oluce har en välkänd look med mjuka former. Vägglampan har en bågformad arm i krompläterad metall med en halvcylindrisk, vridbar lampskärm i lackerat aluminium för att styra ljusets riktning. Lampan är vinklingsbar i höjd- och sidled. En perfekt inredningsdetalj för att förvandla ett tråkigt rum till en visuell och spännande plats. Tillverkad i Italien. Formgivning av Joe Colombo. Originaldesign från år 1967. Om vägglampan från Oluce- Coupé 1158 uppskattas för den genialiska mekanismen.- Coupé 1158 är också omtyckt för den klassiska designen.- Vägglampan kommer i olika färger.- Finns även med halvsfärisk lampskärm.- Från serien Coupé.- Tillverkad i Italien.- Ljuskälla ingår inte. Vägglampans tekniska egenskaper:- Djup: 930 mm.- Höjd: 1150 mm.- Sockel: 1 X E27- Max. 100 Watt- Certifiering: CE. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Sängbord 2 st med 2 lådor brun och vit - Brun

  sängbord 2 st med 2 lådor brun och vit - brun
  Dessa nattduksbord med 2 lådor och en enkel men elegant design kan användas som ett nattduksbord eller telefonbord. Dessa nattduksbord med 2 lådor och en enkel men elegant design kan användas som ett&hellip:
 • Zweed Peep S1 Slate Grey/ - Ek Svart

  zweed peep s1 slate grey/ - ek svart
  Peep S1 Sängbord från Zweed, designad av Håkan Johansson. Peep är en serie skåp och byråer med traditionell skandinavisk estetik. Modern, stilistisk form och funktion med en typisk Zweed-twist; asymmetriskt placerade handtag som ger en glimt av vad som döljer sig inuti.Peep S1 är ett diskret sängbord med två lådor och ett gömt fack på toppen för mobilladdning och kablar. Lådorna stängs mjukt med hjälp av en inbyggd dämpare. Finns i flera färger med benställning i klar- eller svartlackerad ek. Peep S1 finns även i en vägghängd version. Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.