Hemmässan
www.hemmassan.se

Sovrum

En tredjedel av våra liv spenderar vi sovandes så varför inte se till att sovrumsinredningen är så vilsam som möjligt. Här visar vi upp sovrumsmöbler och sovrumsinredning.

Kategorier av sovrumsinredning

Sovrumsbord | Sovrumsbelysning

Populärt för sovrum

Fler tips på sovrum

 • Sängbord COLOR BOX Tom Tailor

  sängbord color box tom tailor
  Denna serie är ett sammarbete mellan Tom Tailor och Tenzo. Serien heter COLOR BOX och är tillverkat av Tenzo men designat och framtaget av Tom Tailor. Detta sängbord har ett öppen fack och en låda, lackad mdf till kroppen och massiva oljade ekben. Pu
 • Sängbord Vita

  sängbord vita
  Detta sidobord med rena linjer och naturfärgad finish ger lite mer förvaringsutrymme och hjälper dig att rensa bort oreda från rummen. Tillverkat av massiv, hållbar och certifierad nordiskt furu "Pinus Sylvestris". Denna kompakta design är ett prakti
 • Nattduksbord sonoma-ek 40x30x39 cm spånskiva - Brun

  nattduksbord sonoma-ek 40x30x39 cm spånskiva - brun
  Detta nattduksbord med elegant design blir ett tidlöst tillskott i din inredning. Detta nattduksbord med elegant design blir ett tidlöst tillskott i din inredning. Nattduksbordet är tillverkat i spånskiva&hellip:
 • Förvaringskista sonoma-ek 84x42x46 cm spånskiva - Ek

  förvaringskista sonoma-ek 84x42x46 cm spånskiva - ek
  Denna trendiga förvaringskista blir fin i alla hem. Denna trendiga förvaringskista blir fin i alla hem. Den rymliga kistan är en utmärkt lösning för att hålla saker organiserade. Den har gott om&hellip:
 • Madam Stoltz Vägglampa /svart 101 Cm - Antikmässing

  madam stoltz vägglampa /svart 101 cm - antikmässing
  Vägglampa från Madam Stoltz med en avskalad formgivning med en mässingsfärgad arm i järn med en lampskärm i naturmaterial. Välj mellan olika storlekar. Om vägglampan från Madam Stoltz- Vägglampan finns i olika storlekar.- Gjord av järn.- Lampskärm i naturmaterial.- Avskalad formgivning.- Ljuskälla ingår inte. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Dcwéditions Lampe Gras N°204 L40 Sw Vägglampa - Stål Koppar

  dcwéditions lampe gras n°204 l40 sw vägglampa - stål koppar
  Vägglampa från DCWéditions med en klassisk design och en industriell känsla. Den har en svängbar arm och lampskärm för att styra ljusets riktning. Lampan har en strömbrytare för enkel av- och påtagning. Formgivning av Bernard-Albin Gras. Om vägglampan från DCWéditions- Lampe Gras N°204 L40 SW uppskattas för den justerbara designen.- Lampe Gras N°204 L40 SW är också omtyckt för strömbrytaren.- Ljuskälla ingår inte.- Från serien Lampe Gras by DCWéditions..- Formgivning av Bernard-Albin Gras. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Hübsch Studio Vägglampa /orange - Järn Beige

  hübsch studio vägglampa /orange - järn beige
  Vägglampa från Hübsch med en elegant, vinklingsbar design som harmoniskt smälter in i hemmet. Perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Om vägglampan från Hübsch- Studio uppskattas för den eleganta designen.- Vinklingsbar vägglampa.- Ljuskälla ingår inte.- Sockel: E27 Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • NORDVÄRK LV28 Nattduksbord, Ek

  nordv&aumlrk lv28 nattduksbord, ek
 • Mr. Wattson Wattson Vägglampa Fashion Black - Ask

  mr. wattson wattson vägglampa fashion black - ask
  Vägglampan från Mr. Wattson har en retroinspirerad design med en rund lampskärm i aluminium och en kropp i ask. Lampan har en textilsladd med en strömbrytare. Den har en medföljande ljuskälla. Lampans arm är ställbar så att du kan justera den som det passar dig. Välj mellan olika färger. Formgiven av Soyee Studio. Om vägglampan från Mr. Wattson- Retroinspirerad design.- Rund lampskärm.- Tillverkad av ask och aluminium.- LED.- G9- Höjd: 300 mm.- Diameter: 140 mm. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Grupa Arigato Vägglampa Kort - Stål Svart

  grupa arigato vägglampa kort - stål svart
  Vägglampa från Grupa med en stilren design i handspunnet aluminium med en roterbar 360° lampskärm. Den har en pulverlackerad yta och en av- och påknapp på lampfoten. Om vägglampan från Grupa- Arigato uppskattas för den roterbara lampskärmen.- Från serien Arigato.- Ljuskälla ingår inte.- Vägglampa i aluminium och stål. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Sidoskåp vit högglans 35x35x55 cm spånskiva - Vit

  sidoskåp vit högglans 35x35x55 cm spånskiva - vit
  Detta nattduksbord med elegant design blir ett tidlöst tillskott i din inredning. Detta nattduksbord med elegant design blir ett tidlöst tillskott i din inredning. Detta sängskåp har en robust konstruktion&hellip:
 • Sängbord - Cendy

  sängbord - cendy
  100% SPÅNSKIVA MED MELAMINBELÄGGNING Ben av trä UV-digitaltryck Bredd: 60 cm Höjd: 61 cm Djup: 40 cm Flera hyllplan Kan fästas i väggen Extra förvaringsutrymme
 • Sängbord Elos Vänster

  sängbord elos vänster
  Material: 100% Melaminbelagd spånskiva Mått: 25 x 60 x 27 cm Aveses att stå på vänster sida sängen
 • Sminkbord med pall och 3 speglar vit - Vit

  sminkbord med pall och 3 speglar vit - vit
  Vårt sminkbord blir ett riktigt blickfång i ditt rum! Vårt sminkbord blir ett riktigt blickfång i ditt rum! Speglarna har en fristående ram, och du kan vända de 2 sidospeglarna i önskad vinkel.&hellip:
 • Gubi Bestlite Bl6 Vägglampa Mässing/ - Stål Svart

  gubi bestlite bl6 vägglampa mässing/ - stål svart
  Vägglampa BL6 från Gubi har ett justerbart stativ och en justerbar skärm. Gubi-lampan designades redan 1930 av den engelske designern Robert Dudley Best. Under andra världskriget blev den en nationell ikon då Winston Churchill hade en sådan stående på sitt skrivbord i skyddsrummet under Whitehall. Idag, mer än 70 år efter att den först började produceras är Gubi-lampan en given designklassiker i Skandinavien som med sin eleganta design passar in i alla typer av interiörer. Både dess funktion och estetik känns nämligen precis lika aktuellt då som nu. Med de många olika varianterna av modeller, material och färger i den eftertraktade lampserien blir det enkelt att hitta precis rätt plats för en Bestlite-lampa i sitt hem. Skärmen kan roteras 360° medan armen kan lutas i upp till 90°.Gubi-lampan finns som bordslampa, golvlampa, vägglampa samt pendel. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Nattduksbord Maverick

  nattduksbord maverick
  100% melaminbelagd spånskiva tjocklek: 18 mm bredd: 45 cm höjd: 53 cm djup: 45 cm
 • Sängbord Colin

  sängbord colin
  Sängbord i metall med en låda samt två rymliga öppna fack. Sängbordets stilrena design gör att det är lätt att matcha med de flesta stilar. Colin sängbord har måtten; höjd 70 cm, bredd 36 cm och djup 33 cm.
 • Ferm Living Arum Swivel Vägglampa - Järn Cashmere

  ferm living arum swivel vägglampa - järn cashmere
  Vägglampan från ferm LIVING har en stilren design i pulverlackerat järn med en riktbar arm och en justerbar lampskärm för att styra ljusets riktning. Den har en tygsladd med en strömbrytare och en stickkontakt. Om vägglampan från ferm LIVING- Arum Swivel uppskattas för den stilrena designen.- Organiska former.- Mattvit insida.- Vägglampan finns i olika färger.- Från serien Arum. Skötselråd för vägglampan- Rengör med en torr trasa. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Nattduksbord Celine 1 låda

  nattduksbord celine 1 låda
  Ett elegant nattduksbord tillverkat av laminerad spånskiva i modern design.
 • Hübsch Zenith Vägglampa - Järn Burnished brass

  hübsch zenith vägglampa - järn burnished brass
  Vägglampa från Hübsch med en elegant design med en dekorativ, cylinderformad lampskärm för att ge ett behagligt ljus perfekt för sovrummet. Om vägglampan från Hübsch- Zenith uppskattas för den eleganta designen.- Vägglampan finns i olika färger.- Sockel: E14- Ljuskälla ingår inte. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • VASAGLE nattduksbord, nattduksskåp, sidobord i glas med skåp, ändbord, för sovrum, vardagsrum, hall, stabi

  vasagle nattduksbord, nattduksskåp, sidobord i glas med skåp, ändbord, för sovrum, vardagsrum, hall, stabi
 • TWILUM Dallas sängbord, w. 2 lådor - brun folie

  twilum dallas sängbord, w. 2 lådor - brun folie
 • Förvaringspall 40 cm mörkgrå tyg - Grå

  förvaringspall 40 cm mörkgrå tyg - grå
  Vår mångsidiga och praktiska pall har en mysig design som passar alla inredningar. Vår mångsidiga och praktiska pall har en mysig design som passar alla inredningar. Pallen är klädd i tyg och vadderad&hellip:
 • Förvaringskista grå sonoma 84x42x46 cm konstruerat trä - Grå

  förvaringskista grå sonoma 84x42x46 cm konstruerat trä - grå
  Få ett organiserat hem med denna eleganta och moderna förvaringskista! Få ett organiserat hem med denna eleganta och moderna förvaringskista! Rymligt förvaringsutrymme: Förvaringsutrymmet i denna&hellip:
 • SPINDER DESIGN Diva One-Nightstand sängbord, m. 1 hylla - svart ek och svart stål

  spinder design diva one-nightstand sängbord, m. 1 hylla - svart ek och svart stål
 • Mavis Höllviken Vägghängt - Ek Vitpigmenterad Ek

  mavis höllviken vägghängt - ek vitpigmenterad ek
  Det vägghängda sängbordet från Mavis uppseendeväckade serie Höllviken är formgiven av den svenska designern Martina Elgemark. Sängbordet har en funktionell design med en typisk skandinavisk prägel med Martinas val av material och detaljer av läder. Bordet finns tillgänglig i två olika färger och för ett ännu mer personligt utseende går det att köpa en snygg stenskiva i kalksten eller marmor som tillval.Egenskaper Handtag av läder Mått på låda (BxDxH) 27,5x23x6 cm Låda i plywood med underliggande mjukstängande skena Toppskiva av italiensk Carraramarmor eller svensk logerhuggen kalksten från Hällekis finns att köpa som tillval Torkas med lätt fuktad trasa - skötselinstruktioner här Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Sminkbord spånskiva 75x40x141 cm ek - Brun

  sminkbord spånskiva 75x40x141 cm ek - brun
  Detta sminkbord med en modern och stilig design blir ett bra inslag i ditt sovrum. Detta sminkbord med en modern och stilig design blir ett bra inslag i ditt sovrum. Sminkbordet är tillverkad i spånskiva&hellip:
 • Sminkbord med spegel MDF 60x40x75 cm - Vit

  sminkbord med spegel mdf 60x40x75 cm - vit
  Detta sminkbord blir ett perfekt tillägg i ditt sovrum eller omklädningsrum tack vare sin eleganta design och sin stilrena vita finish. Detta sminkbord blir ett perfekt tillägg i ditt sovrum eller omklädningsrum&hellip:
 • Sängbord Rio

  sängbord rio
  Sängbord Rio, Vit/ S/W, 45 x 35 x 50 cm
 • Sängbord

  sängbord
  100% SPÅNSKIVA MED MELAMINBELÄGGNING Guldfärgad del: 100% METALL Tjocklek: 18 mm Mått: 50 x 51,8 x 38,5 cm
 • Ethnicraft Spindle Teak - Massiv Ek Dark Stained

  ethnicraft spindle teak - massiv ek dark stained
  Sängbord från Ethnicraft med en vacker design i massivt trä med en bordsskiva i glas. Det har en klassisk modell med en praktisk låda undertill för enkel förvaring. Om sängbordet från Ethnicraft- Kombinera sängbordet med en Spindle sängstomme från Ethnicraft.- Finns i flera utföranden.- Kan även användas som avlastningsbord.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för sängbordet- Använd en torr trasa. Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Gubi Bestlite Bl7 Vägglampa Krom / - Metall Vit

  gubi bestlite bl7 vägglampa krom / - metall vit
  Vägglampa från GUBI med en elegant design med rena linjer med inspiration från Bauhaus-perioden. Den har en flyttbar lampskärm perfekt när du behöver riktat ljus t.ex. bredvid sängen. Välj mellan olika ytbehandlingar. Formgivning av Robert Dudley Best. Originaldesign från år 1930. Om vägglampan från GUBI- Bestlite BL7 uppskattas för den ikoniska designen.- Bestlite BL7 är också omtyckt för det riktbara ljuset.- Finns i flera varianter.- Formgivning av Robert Dudley Best.- Ljuskälla ingår inte. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Vintagekista trä 66x38x40 cm - Brun

  vintagekista trä 66x38x40 cm - brun
  Denna vackra förvaringskista i trä med antik stil är inte bara en iögonfallande, dekorativ detalj till ditt vardagsrum eller sovrum, den har också gott om utrymme för att hålla dina saker såsom&hellip:
 • Mavis Abisko Höga Ben Fanér - Mdf Trä

  mavis abisko höga ben fanér - mdf trä
  Som namnet avslöjar har serien Abisko från Mavis blivit skapad med inspiration från norr. Sängbordet har gott om förvaring i det lilla skåpet och lådorna i varierande storlek som även är försedda med en mjukstängande funktion. Egenskaper Finns i två olika utföranden - vitlackerad eller blandade fanér (ask, valnöt, körsbär och lönn) Finns även med låga ben Vänsterhängd dörr Mått på lådor (BxDxH) Stor 19x34x9,5 cm Liten 9x34x9,5 cm Soft close Vikt 28 kg Torkas med lätt fuktad trasa - skötselinstruktioner här Toppskiva i våtslipad betong finns som tillval Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
 • TVILUM Pepe sängbord, med 2 lådor - svart folie och plast

  tvilum pepe sängbord, med 2 lådor - svart folie och plast
 • Nattduksbord 40x30x50 cm massivt akaciaträ - Brun

  nattduksbord 40x30x50 cm massivt akaciaträ - brun
  Få en industriell charm i inredningen med detta eleganta nattduksbord i trä. Få en industriell charm i inredningen med detta eleganta nattduksbord i trä. Nattduksbordet är tillverkat i massivt akaciaträ,&hellip:
 • Sänglampa Sandnes antik

  sänglampa sandnes antik
  Sänglampa i metall. Ljusströmbrytare på sladden. Ljuskälla ingår inte. Lampan kan monteras på huvudgavel.
 • LAFORMA fyrkantigt Balia sängbord med 2 lådor - naturligt mangoträ och svart metall

  laforma fyrkantigt balia sängbord med 2 lådor - naturligt mangoträ och svart metall
 • Sängbord, Bruk Dia 33 cm

  sängbord, bruk dia 33 cm
  Sängbord / sidobord av målad MDF och ben av gummiträ. Diameter 33 cm, höjd 56 cm. Montera själv.
 • Artemide Ixa Vägglampa - Aluminium Blå

  artemide ixa vägglampa - aluminium blå
  Vägglampa från Artemide Scandinavia med en skulptural design med en elegant balans. Den har en justerbar, sfärisk lampskärm för att styra ljusets riktning med en lång arm och en rund väggplatta. Ixa är en genial blandning av estetik och teknik. Den är idealisk för fasta installationer i alla rum som kräver funktionell belysning och en stilistisk touch. Formgivning av Foster + Partners. Om vägglampan från Artemide Scandinavia- Ixa uppskattas för den justerbara lampskärmen.- Från serien Ixa.- Formgivning av Foster + Partners.- Gjord för fast installation.- Ljuskälla ingår. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Sminkbord-Maus

  sminkbord-maus
  100% melaminbelagd spånskiva tjocklek: 18 mm bredd: 88 cm höjd: 76,7 cm djup: 43,6 cm spegel: bredd: 40 cm höjd: 45 cm Ben i metall
 • Nattduksbord trä 2 st - Flerfärgad

  nattduksbord trä 2 st - flerfärgad
  Dessa nattduksbord i trä kommer att tillföra en rustik charm i ditt sovrum, vardagsrum eller din hall. Dom kan också användas som telefonbord, sidobord eller byråer m.m. Dessa nattduksbord i trä&hellip:
 • Muuto Tip Vägglampa - Pulverlackerad Aluminium Svart

  muuto tip vägglampa - pulverlackerad aluminium svart
  Vägglampa från Muuto med en stilren design i pulverlackerad aluminium. Den har en energisnål LED-ljuskälla med dimmer för att ge ett behagligt ljus. Vägglampan har ett justerbart huvud för att styra ljusets riktning.Formgivning av Jens Fager.- Dimmer.- Sockel: Built-In Led.- Lumen: 220 lm.- Bredd: 160 mm.- Höjd: 95 mm.- Kelvin: 2700 K.- Formgivning av Jens Fager.- IP-klassificering: IP20.- Sladdlängd: 2500 mm.- Gradvis avtagande/ ökande ljusstyrka vid på och avstängning.- Använd en torr trasa.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • New Works Material Vägglampa - Mörkgrå Betong

  new works material vägglampa - mörkgrå betong
  Vägglampan från New Works är perfekt för utrymmen där du vill kunna läsa eller arbeta och har en modern, minimalistisk design. Lampan har naturliga material för att skapa en harmonisk atmosfär i rummet. Den har ett pulverlackerat, svart lampfäste i aluminium med en strömbrytare. Kom ihåg att glödlampa säljs separat. Formgiven av Nørgaard & Kechayas. Om vägglampan från New Works - Den här vägglampan är en del av New Workss kollektion Material.- Glödlampa är ej inkluderad. Skötselråd för vägglampan - Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa.Kombinera vägglampan med en golvlampa från New Works. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Gubi Bestlite Bl6 Vägglampa Black Brass/classic White - Svart

  gubi bestlite bl6 vägglampa black brass/classic white - svart
  Bestlite BL6 vägglampa från GUBI är en stilren och elegant vägglampa som passar perfekt in i moderna heminredningar. Den är skapad av Robert Dudley Best för att ge en tidlös och sofistikerad belysning Om Bestlite BL6 vägglampa: Den unika kombinationen av svart mässing och klassisk vit ger lampan en exklusiv och kontrasterande look. Med sin justerbara skärm och arm ger denna lampa extra flexibilitet för att rikta ljuset precis där det behövs. Den klassiska och ikoniska designen skiljer Bestlite BL6 från sina konkurrenter, vilket ger rummet en touch av elegans. Lampan är också energieffektiv och ger ett behagligt ljus för olika användningsändamål. Bestlite BL6 vägglampa är perfekt för designmedvetna kunder som uppskattar kvalitet och stil. Dess justerbara arm och klassiska design gör den till ett utmärkt val för både dekorativ och funktionell belysning Om GUBI: GUBI är känt för sin rika designhistorik och innovativa kollektioner. Med ett fokus på att representera modernitet och tidlös elegans strävar GUBI efter att skapa designprodukter som berikar och förbättrar rummets atmosfär Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Sängbord Emerald 1 låda

  sängbord emerald 1 låda
  Sängbord Emerald 1 låda, 46x45x35 cm
 • LAFORMA Rexit sengebord, m. 1 dörr - naturlig rotting, mindifanér och mindi-trä

  laforma rexit sengebord, m. 1 dörr - naturlig rotting, mindifan&eacuter och mindi-trä
 • Förvaringspallar 3 st beige konstläder - Brun

  förvaringspallar 3 st beige konstläder - brun
  Vår mångsidiga och praktiska uppsättning pallar har en mysig design som passar alla inredningar. Vår mångsidiga och praktiska uppsättning pallar har en mysig design som passar alla inredningar. Pallarna&hellip: