Hemmässan
www.hemmassan.se

Sovrum

En tredjedel av våra liv spenderar vi sovandes så varför inte se till att sovrumsinredningen är så vilsam som möjligt. Här visar vi upp sovrumsmöbler och sovrumsinredning.

Kategorier av sovrumsinredning

Sovrumsbord | Sovrumsbelysning

Populärt för sovrum

Fler tips på sovrum

 • Mavis Höllviken Höga Ben - Trä Vitpigmenterad Ek

  mavis höllviken höga ben - trä vitpigmenterad ek
  Sängbordet från Mavis uppseendeväckade serie Höllviken är formgiven av den svenska designern Martina Elgemark. Sängbordet har en funktionell design med en typisk skandinavisk prägel med Martinas val av material och detaljer av läder. Bordet finns tillgänglig i två olika färger och för ett ännu mer personligt utseende går det att köpa en snygg stenskiva i kalksten eller marmor som tillval.Egenskaper Handtag av läder Mått på låda (BxDxH) 32x24x6 cm Låda i plywood med underliggande mjukstängande skena Toppskiva av italiensk Carraramarmor eller svensk logerhuggen kalksten från Hällekis finns att köpa som tillval Vikt 15 kg Torkas med lätt fuktad trasa - skötselinstruktioner här Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Sängbord

  sängbord
  100% SPÅNSKIVA MED MELAMINBELÄGGNING Guldfärgad del: 100% METALL Tjocklek: 18 mm Mått: 50 x 51,8 x 38,5 cm
 • Northern Balancer Vägglampa - Stål Svart

  northern balancer vägglampa - stål svart
  Balancer vägglampa från Northern har en kontemporär design som sätter en modern känsla till rummet. Den svarta strikta stålarmen leder vackert ut till den runda ljuskällan. Armen på vägglampan är justerbar till tre olika lägen, 102/130/158 vilket gör att Balancer är lättplacerad och passar in i flera sammanhang. Det går även att vinkla armen upp eller ner för att optimera ljusspridningen, samt i sideld. Lampskärmen är även den roterbar, vinkla skärmen upp mot taket eller mot en specifik vägg- eller arbetsyta. Den smarta konstruktionen gör Balancer till en flexibel och mångsidig vägglampa, samtidigt som den skänker en hög desgingrad till rummet. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Grant Vägglampa Eu 43 Cm - Stål Svart

  normann copenhagen grant vägglampa eu 43 cm - stål svart
  Grant Vägglampa EU från Normann Copenhagen tillhör varumärkets serie Grant. Genom att utmana det traditionella tankemönstret har pendlar, vägglampor, bordslampor och golvlampor omsorgsfullt tagits fram av varumärkets skickliga designteam.Vägglampan Grant erbjuds i fyra olika utföranden. Välj mellan färgerna svart och mässing och två olika längd på lampans djup. Lampan med kort arm är särskilt framtagen för att passa som sänglampa, hallbelysning eller för att bli placerad ovanför köksbänken. Lampan med lång arm passar bättre för större rum som exempelvis loungelampa. Den genomtänkta kulleden i lampan gör så att lampskärmen kan justeras beroende på användningsområde. Armen kan justeras sidled. Därtill hör att lampan är dimmbar och utrustad med en dispersionslins så att den inte bländar.En utbytbar LED-ljuskälla ingår.Ljuskällans energikonsumtion: 4kWh/10.000h Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Watt & Veke Kelly Short Vägglampa - Stål Svart

  watt & veke kelly short vägglampa - stål svart
  Elegant vägglampa från Watt&Veke. Armaturen är försedd med en vinklingsbar skärm så att ljuset enkelt kan riktas åt önskat håll. Finns tillgänglig i två olika färger, svart och vit samt en storlek större. Strömbrytare på kabeln medföljer.Bra att veta: Ljuskälla köpes separat. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Sminkbord med pall vit 75x69x140 cm paulowniaträ - Vit

  sminkbord med pall vit 75x69x140 cm paulowniaträ - vit
  Utför din morgonrutin i stil med vårt eleganta och charmiga sminkbord! Utför din morgonrutin i stil med vårt eleganta och charmiga sminkbord! Detta sminkbord tillverkat i paulowniaträ är en fin möbel&hellip:
 • Mavis Höllviken topp Till Skänk - Marmor Vit

  mavis höllviken topp till skänk - marmor vit
  Det här är en vit toppskiva av italiensk Carrara marmor som är ett tillbehör till Mavis Höllviken Möbler.Viktig information om marmorMarmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå då all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan skivan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det?Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år. Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Mavis Volt Nattduksbord Vägghängt - Mdf Vit

  mavis volt nattduksbord vägghängt - mdf vit
  Sängbordet från Mavis har ett vackert, enkelt uttryck med rena linjer och en len, mattlackad yta. Det är tillverkat av stabilt, hållbart material med lådor med mjuk stängning. Formgivning av Martina Elgemark. Om sängbordet från Mavis- Två lådor.- Finns i flera utföranden.- Tillverkat i Europa.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 285 mm.- Bredd: 350 mm.- Höjd: 260 mm. Skötselråd för sängbordet- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa. Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Sängbord grå 40x30x50 cm massivt mangoträ - Grå

  sängbord grå 40x30x50 cm massivt mangoträ - grå
  Tillför en lyxig 50-talsdesign till din inredning med vårt eleganta sängbord i trä! Tillför en lyxig 50-talsdesign till din inredning med vårt eleganta sängbord i trä! Nattduksbordet är tillverkat&hellip:
 • TVILUM Naia sängbord, med 2 lådor - svart folie och plast

  tvilum naia sängbord, med 2 lådor - svart folie och plast
 • New Works Material Vägglampa - Ek

  new works material vägglampa - ek
  Vägglampan från New Works är perfekt för utrymmen där du vill kunna läsa eller arbeta och har en modern, minimalistisk design. Lampan har naturliga material för att skapa en harmonisk atmosfär i rummet. Den har ett pulverlackerat, svart lampfäste i aluminium med en strömbrytare. Kom ihåg att glödlampa säljs separat. Formgiven av Nørgaard & Kechayas. Om vägglampan från New Works - Den här vägglampan är en del av New Workss kollektion Material.- Glödlampa är ej inkluderad. Skötselråd för vägglampan - Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa.Kombinera vägglampan med en golvlampa från New Works. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Sängbord grå sonoma 45x34x44,5 cm spånskiva - Grå

  sängbord grå sonoma 45x34x44,5 cm spånskiva - grå
  Detta nattduksbord med elegant design blir ett tidlöst tillskott i din inredning. Detta nattduksbord med elegant design blir ett tidlöst tillskott i din inredning. Sängbordens konstruktion garanterar&hellip:
 • Feng Shui-sängbord Dock Natur Bas 2-pack

  feng shui-sängbord dock natur bas 2-pack
  Low. Yet. Purposeful - ett enkelt och minimalistiskt sängbord till valfri säng. Säljes i 2-pack. Trädetaljer av massiv furu. FSC-certifierad produkt, vilket innebär att den består av trä som är avverkat från ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn
 • Northern Birdy Vägglampa Kort Arm Grey/metallic - Stål Grå

  northern birdy vägglampa kort arm grey/metallic - stål grå
  Birdy vägglampa från Northern, formgiven av Birger Dahl. En häftig och stilren vägglampa som avger ett mjukt och behagligt sken. Lampan är en prisbelönad klassiker tillverkad i aluminium som passar in i de flesta hem och miljöer. Sätt lampan på väggen i sovrummet eller kanske på kontoret. 1954 fick Birdy den prestigefulla utmärkelsen Golden Medal från Triennale di Milano. Birdy finns som bords-, golv- och vägglampa i olika utföranden. Lampan har en 200cm lång textilsladd, se miljöbild. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Sängbord Rise 30x45

  sängbord rise 30x45
  Ett sängbord med lika trendig som praktisk design! Sängbord Rise har två smarta hyllplan i MDF med läcker betong-imitation. Den grå ytan går perfekt ihop med stommen i vit metall och gör bordet lätt att matcha med övrig inredning. Den smala strukture
 • By Rydéns Puls Vägglampa - Metall Mattvit

  by rydéns puls vägglampa - metall mattvit
  Vägglampan från By Rydéns har en modern stil i metall med ett riktbart lamphuvud för bra arbetsbelysning och lyxiga, guldiga detaljer. Den har en praktisk strömbrytare på lamphuvudet för enkel användning. Om vägglampan från By Rydéns- Puls uppskattas för den moderna designen.- Puls är också omtyckt för det riktbara lamphuvudet.- Vägglampan finns i olika färger.- Finns även som en bordslampa.- Från serien Puls.- Gjord av metall.- Ljuskälla ingår inte. Vägglampans tekniska egenskaper:- Sockel: Gu10- Max. 5 Watt- Bredd: 120 mm.- Höjd: 200 mm.- Djup: 180 mm.- Vikt: 850 g.- Sladdlängd: 2000 mm. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Belid Cato Slim Vägglampa - Metall Mattsvart

  belid cato slim vägglampa - metall mattsvart
  Vägglampan från Belid har en nätt design i metall med en justerbar arm perfekt när du behöver riktat ljus t.ex. bredvid sängen. Lampan har en strömbrytare på väggplattan. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om vägglampan från Belid- Nätt design.- Justerbar arm.- Tillverkad av metall.- 230 V.- Djup: 156 mm.- Sockel: Gu10- Bredd: 45 mm.- Höjd: 125 mm.- IP-klassificering: IP20.- Tillverkad av metall.- 4.0 Watt- Sladdlängd: 3000 mm.- Ljuskälla ingår inte. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Sängbord Bonnie

  sängbord bonnie
  Bonnie sängbord i stål, med en praktisk förvaringslåda med en vacker mässingknopp. Mått; bredd 41, djup 43, höjd 50 cm. Montera själv.
 • Förvaringslåda vit 110x40x45 cm massivt akaciaträ - Vit

  förvaringslåda vit 110x40x45 cm massivt akaciaträ - vit
  Denna unika förvaringslåda i trä kombinerar en elegant design och funktionalitet, och blir ett riktigt blickfång i ditt hem. Denna unika förvaringslåda i trä kombinerar en elegant design och funktionalitet,&hellip:
 • Vipp 523 Vägglampa 19,5x34 Cm / Small - Aluminium Svart

  vipp 523 vägglampa 19,5x34 cm / small - aluminium svart
  Vägglampa från VIPP med en perforerad lampskärm med en justerbar arm för att styra ljusets riktning perfekt för utrymmen där du vill kunna läsa eller arbeta. Den är tillverkad av pulverlackerat aluminium. Lampan har en insats i matt glas för att ge ett behagligt ljus. Om vägglampan från VIPP- Sockel: E14- Djup: 340 mm.- Höjd: 195 mm.- IP-klassificering: IP20.- 15 Watt- Sladdlängd: 2000 mm.- Energiklass A++.- Ljuskälla ingår inte.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Sängbord, Bruk Dia 33 cm

  sängbord, bruk dia 33 cm
  Sängbord / sidobord av målad MDF och ben av gummiträ. Diameter 33 cm, höjd 56 cm. Montera själv.
 • By Rydéns Yukon Vägglampa - Metall Mattsvart

  by rydéns yukon vägglampa - metall mattsvart
  Vägglampan från By Rydéns är tillverkad av svart metall. Den har ett riktat ljus med ett modernt formspråk och en industriell känsla. Lampans arm är ställbar så att du kan justera den som det passar dig. Om vägglampan från By Rydéns- Yukon uppskattas för den industriella designen.- Yukon är också omtyckt för den höj- och sänkbara armen.- Tillverkad av metall.- Ljuskälla ingår inte. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Globen Lighting Hubble 2 Vägglampa - Metall Beige

  globen lighting hubble 2 vägglampa - metall beige
  Vägglampan från Globen Lighting har en modern design med två räfflade, tubformade lampskärmar i metall och en väggplatta med strömbrytare. Lampan har en sladd med en stickkontakt. Lampan är vinklingsbar i höjd- och sidled. Lampan fungerar även för fast installation. En perfekt inredningsdetalj för att förvandla ett tråkigt rum till en visuell och spännande plats. Formgiven av Patrick Hall. Om vägglampan från Globen Lighting- Modern design.- Två räfflade lampskärmar.- Vägglampan kommer i olika färger.- Sockel: Gu10- Djup: 60 mm.- Bredd: 350 mm.- Höjd: 125 mm.- IP-klassificering: IP20.- Tillverkad av metall.- 28.0 Watt- Sladdlängd: 2000 mm.- Ljuskälla ingår inte.- 2 socklar. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • NORDVÄRK Elos Nattduksbord, Ljus Mocka

  nordv&aumlrk elos nattduksbord, ljus mocka
 • VCM NORDIC Singol L sängbord, m. 1 låda - vitt och naturligt trä

  vcm nordic singol l sängbord, m. 1 låda - vitt och naturligt trä
 • Zweed Peep S1 Slate Grey/ben - Ek

  zweed peep s1 slate grey/ben - ek
  Peep S1 Sängbord från Zweed, designad av Håkan Johansson. Peep är en serie skåp och byråer med traditionell skandinavisk estetik. Modern, stilistisk form och funktion med en typisk Zweed-twist; asymmetriskt placerade handtag som ger en glimt av vad som döljer sig inuti.Peep S1 är ett diskret sängbord med två lådor och ett gömt fack på toppen för mobilladdning och kablar. Lådorna stängs mjukt med hjälp av en inbyggd dämpare. Finns i flera färger med benställning i klar- eller svartlackerad ek. Peep S1 finns även i en vägghängd version. Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Sängbord - Mimi

  sängbord - mimi
  100% spånskiva med melaminbeläggning tjocklek: 1,8 cm bredd: 54 cm höjd: 40 cm djup: 47 cm flera hyllplan
 • KARE DESIGN Vanity Sminkbord, med 2 Fack - Spegelglas, Valnötsplywood och Stål

  kare design vanity sminkbord, med 2 fack - spegelglas, valnötsplywood och stål
 • Sängbord brun och vit 38x28x45 cm paulownia - Brun

  sängbord brun och vit 38x28x45 cm paulownia - brun
  Detta sängbord i trä med 2 lådor har en enkel men elegant design och kan användas som ett nattduksbord eller telefonbord. Detta sängbord i trä med 2 lådor har en enkel men elegant design och kan&hellip:
 • Sängbord Linus

  sängbord linus
  Sänglåda Linus, Grå lackerad, 40 x 39,5 x 45 cm
 • Sängbord Street

  sängbord street
  Sängbord i metall som erbjuder både öppen och dold förvaring med sin låda samt öppna hyllplan. Lådan öppnas med en knopp o mässing.
 • By Rydéns Bazar Vägglampa Lång Arm - Metall Svart

  by rydéns bazar vägglampa lång arm - metall svart
  Vägglampan från By Rydéns har en karakteristisk look i metall med en inbjudande känsla, en justerbar lampskärm och justerbara leder perfekta för utrymmen där du vill kunna läsa eller arbeta. Lampan har en transparent, lång sladd med en stickkontakt. Om vägglampan från By Rydéns- Bazar uppskattas för den karakteristiska designen.- Vägglampan kommer i olika färger.- Kombinera vägglampan med en ljuskälla från By Rydéns.- Gjord av metall.- Ljuskälla ingår inte.- Väggfäste ingår. Vägglampans egenskaper:- Sockel: E27- Höjd: 250 mm.- Djup: 490 mm.- Diameter: 170 mm.- 40.0 Watt- Sladdlängd: 2000 mm. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Sminkbord med pall spegellådor MDF och glas - Silver

  sminkbord med pall spegellådor mdf och glas - silver
  Det speglade sminkbordet med pall ger din inredning en känsla av elegans. Sminkbordet är smyckat med speglat glas och utstrålar en sofistikerad atmosfär. Det speglade sminkbordet med pall ger din inredning&hellip:
 • Sminkbord med spegel och pall grå 104x45x131 cm - Grå

  sminkbord med spegel och pall grå 104x45x131 cm - grå
  Detta sminkbord med en modern och stilig design blir ett bra inslag i ditt sovrum. Detta sminkbord med en modern och stilig design blir ett bra inslag i ditt sovrum. Sminkbordet är tillverkat i spånskiva&hellip:
 • TVILUM Naia sängbord - svart ask, med 2 lådor

  tvilum naia sängbord - svart ask, med 2 lådor
 • beBasic Sängbord 2 st svart 40x35x61,5 cm massiv furu -

  bebasic sängbord 2 st svart 40x35x61,5 cm massiv furu -
  Dessa trendiga nattduksbord med elegant design blir ett tidlöst tillskott i din inredning. Dessa trendiga nattduksbord med elegant design blir ett tidlöst tillskott i din inredning. Massivt furuträ:&hellip:
 • ACT NORDIC Cholet vägghängt sängbord, w. 1 hylla och 1 låda - svart MDF

  act nordic cholet vägghängt sängbord, w. 1 hylla och 1 låda - svart mdf
 • Gubi Bestlite Bl10 Vägglampa Krom/ - Svart

  gubi bestlite bl10 vägglampa krom/ - svart
  E14. Glödlampa ingår ej. Ca 2m sladd. Lampan är justerbar. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • LAFORMA fyrkantigt Balia sängbord med 2 lådor - naturligt mangoträ och svart metall

  laforma fyrkantigt balia sängbord med 2 lådor - naturligt mangoträ och svart metall
 • Audo Copenhagen Collector Vägglampa /polerad - Mässing Creme

  audo copenhagen collector vägglampa /polerad - mässing creme
  Vägglampan från Audo Copenhagen har en klassisk, tidlös stil som harmoniskt smälter in i hemmet. Den har en elegant design med två cremefärgade, konformade skärmar i perforerad metall ovanpå varandra och ett väggfäste i mässing. Lampan har en genomtänkt design för att ge ljus både upp- och nedåt. Formgivning av Alf Svensson. Originaldesign från 1950-talet. Om vägglampan från Audo Copenhagen- Collector uppskattas för den tidlösa designen.- Finns även som en ljuskrona.- Formgivning av Alf Svensson.- Lampan är dimbar om den kombineras med en extern dimmer.- Ljuskälla ingår inte.- Sockel: Gu10- 35 Watt- Djup: 230 mm.- Diameter: 105 mm.- Höjd: 250 mm. Vägglampans tekniska egenskaper:- Sladdlängd: 2000 mm. - 220-240 V.- IP-klassificering: IP20. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • &Tradition Bellevue Aj9 Vägglampa - Mässing Svart

  &tradition bellevue aj9 vägglampa - mässing svart
  Bellevue Vägglampa AJ9 från &Tradition, formgiven av Arne Jacobsen. En smäcker lampa som förverkligar Bauhauseran och dess funktionalism.Denna graciösa ikon finns i även som golv- och bordslampa.Bra att veta: E14 Max 40 Watt Ljuskälla ingår inte Textilsladd 2m Finns även som golvlampa Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • NORDVÄRK Alice sängbord, antracit

  nordv&aumlrk alice sängbord, antracit
 • Dcwéditions Lampe Gras N°203 Vägglampa / Frostat Glas - Stål Svart

  dcwéditions lampe gras n°203 vägglampa / frostat glas - stål svart
  Vägglampan från DCWéditions har en industriell design i stål med en lång arm och en justerbar längd. Lampan är lätt att anpassa till både små och stora utrymmen. Ljuskälla medföljer ej. Välj mellan olika färger. Formgivning av Bernard-Albin Gras. Om vägglampan från DCWéditions- Industriell design.- Lång arm.- Justerbar längd.- Gjord av stål.- Från serien Lampe Gras by DCWéditions.- Sockel: E14- Längd: 490-760 mm.- Sladdlängd: 2100 mm.- IP-klassificering: IP20.- Vikt: 1,6 kg. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Mavis Falsterbo Högt lack - Björk Vit

  mavis falsterbo högt lack - björk vit
  Ett enkelt och stilrent sängbord från Mavis Falsterbo-serie. Sängbordet är tillverkat av en stomme av MDF och ben i massiv björk som har en vitlackad yta. Sängbordet är mycket funktionellt och finns i två olika utföranden med höga eller låga ben.Egenskaper Mått på lådor (BxDxH)24x26,5x6,5 cm Lådor i plywood med sidomonterad kullagerskena Finns även med låga ben Vikt 11 kg Torkas med lätt fuktad trasa - skötselinstruktioner här Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Secto Design Petite 4630 Vägglampa - Björk

  secto design petite 4630 vägglampa - björk
  Lampserien Petite från Secto Design är formgiven av den prisbelönte arkitekten Seppo Koho. Vägglampan Petite tillverkas av skickliga hantverkare i Finland i robust björk av högsta kvalitet. Ställbar skärm och ger ett mjukt, behagligt ljus som passar utmärkt till flera omgivningar. Lampan har en textilkabel på 220 cm med strömbrytare. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Nattduksbord-Sweet

  nattduksbord-sweet
  100% melaminbelagd spånskiva tjocklek: 18 mm bredd: 53,6 cm höjd: 42,4 cm djup: 44,5 cm Ben i metall
 • TVILUM Space sängbord, med 1 fack och 1 låda - vit/ekfärgad folie och plast

  tvilum space sängbord, med 1 fack och 1 låda - vit/ekfärgad folie och plast
 • Zweed Peep S1 Slate Grey/ - Ek Svart

  zweed peep s1 slate grey/ - ek svart
  Peep S1 Sängbord från Zweed, designad av Håkan Johansson. Peep är en serie skåp och byråer med traditionell skandinavisk estetik. Modern, stilistisk form och funktion med en typisk Zweed-twist; asymmetriskt placerade handtag som ger en glimt av vad som döljer sig inuti.Peep S1 är ett diskret sängbord med två lådor och ett gömt fack på toppen för mobilladdning och kablar. Lådorna stängs mjukt med hjälp av en inbyggd dämpare. Finns i flera färger med benställning i klar- eller svartlackerad ek. Peep S1 finns även i en vägghängd version. Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.