Hemmässan
www.hemmassan.se

Belysning

I sovrummet behöver du två typer av belysning, dels kan du behöva takbelysning för att kunna ha bra ljus när du bäddar, städar eller gör andra sysslor i sitt sovrum. Sen vill du kanske kunna läsa en stund i sängen och då är en fin sänglampa perfekt.

Populärt inom belysning

 • Louis Poulsen Aj Vägglampa - Stål Aubergine

  louis poulsen aj vägglampa - stål aubergine
  Vägglampan från Louis Poulsen har en ikonisk design med karakteristiska former och ett direkt, riktningsbestämt ljus. Lampan har en vippbar lampskärm i sidled för optimal användarupplevelse med en vit insida för att ge ett behagligt ljus. Den har en lång sladd i plast med en stickkontakt och en strömbrytare på väggplattan. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Formgiven av Arne Jacobsen. Om vägglampan från Louis Poulsen- Ikonisk design.- Karakteristiska former.- Direkt, riktningsbestämt ljus.- Vippbar lampskärm.- Vit insida.- Från serien AJ.- Vägglampan kommer i olika färger.- E14- Djup: 318 mm.- Höjd: 180 mm.- IP-klassificering: IP20.- 20.0 Watt- Sladdlängd: 2400 mm.- Vikt: 800 g.- Ljuskälla ingår inte. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Vipp 524 Väggspot - Aluminium Varmgrå

  vipp 524 väggspot - aluminium varmgrå
  Väggspot från VIPP med en mångsidig design med en perforerad lampskärm för att ge ett behagligt ljus. Den har en 2 m textilsladd. Om väggspoten från VIPP- Sockel: E14- Djup: 185 mm.- Höjd: 195 mm.- IP-klassificering: IP20.- 15.0 Watt- Sladdlängd: 2000 mm.- Energiklass A++.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för väggspoten- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Globen Lighting Hubble 2 Vägglampa - Metall Beige

  globen lighting hubble 2 vägglampa - metall beige
  Vägglampan från Globen Lighting har en modern design med två räfflade, tubformade lampskärmar i metall och en väggplatta med strömbrytare. Lampan har en sladd med en stickkontakt. Lampan är vinklingsbar i höjd- och sidled. Lampan fungerar även för fast installation. En perfekt inredningsdetalj för att förvandla ett tråkigt rum till en visuell och spännande plats. Formgiven av Patrick Hall. Om vägglampan från Globen Lighting- Modern design.- Två räfflade lampskärmar.- Vägglampan kommer i olika färger.- Sockel: Gu10- Djup: 60 mm.- Bredd: 350 mm.- Höjd: 125 mm.- IP-klassificering: IP20.- Tillverkad av metall.- 28.0 Watt- Sladdlängd: 2000 mm.- Ljuskälla ingår inte.- 2 socklar. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Louis Poulsen Njp Vägglampa Kort Arm - Stål Svart

  louis poulsen njp vägglampa kort arm - stål svart
  NJP vägglampa från Louis Poulsen är ergonomisk utformad och kan lätt vinklas och riktas precis ditt den behövs tack vare sitt mekaniska system som ger en fantastisk rörelsefrihet. Lampan har två olika ljusstyrkor, en stark för arbetsbelysning och en dämpad för en mer avslappnad miljö. NJP är utrustad med en timerfunktion 4/8 timmar. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.

Fler tips på belysning

 • Louis Poulsen Aj Vägglampa - Stål Vit

  louis poulsen aj vägglampa - stål vit
  Vägglampan från Louis Poulsen har en ikonisk design med karakteristiska former och ett direkt, riktningsbestämt ljus. Lampan har en vippbar lampskärm i sidled för optimal användarupplevelse med en vit insida för att ge ett behagligt ljus. Den har en lång sladd i plast med en stickkontakt och en strömbrytare på väggplattan. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Formgiven av Arne Jacobsen. Om vägglampan från Louis Poulsen- Ikonisk design.- Karakteristiska former.- Direkt, riktningsbestämt ljus.- Vippbar lampskärm.- Vit insida.- Från serien AJ.- Vägglampan kommer i olika färger.- E14- Djup: 318 mm.- Höjd: 180 mm.- IP-klassificering: IP20.- 20.0 Watt- Sladdlängd: 2400 mm.- Vikt: 800 g.- Ljuskälla ingår inte. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • By Rydéns Bazar Mini Vägglampa - Metall Svart

  by rydéns bazar mini vägglampa - metall svart
  Vägglampan från By Rydéns har en praktisk design i metall med en konformad, justerbar lampskärm och en justerbar arm perfekt för utrymmen där du vill kunna läsa eller arbeta. Lampan har en transparent, lång sladd med en stickkontakt. Om vägglampan från By Rydéns- Praktisk design.- Gjord av metall.- Justerbar lampskärm.- Justerbar arm.- Ljuskälla ingår inte.- Väggfäste ingår. Vägglampans egenskaper:- Sockel: E27- Höjd: 250 mm.- Djup: 490 mm.- Diameter: 170 mm.- 40.0 Watt- Sladdlängd: 2000 mm. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Artemide Ixa Vägglampa Arm - Aluminium Blå

  artemide ixa vägglampa arm - aluminium blå
  Vägglampa från Artemide Scandinavia med en skulptural design med en elegant balans. Den har en justerbar, sfärisk lampskärm för att styra ljusets riktning med en lång arm och en motvikt baktill. Ixa är en genial blandning av estetik och teknik. Den är idealisk för fasta installationer i alla rum som kräver funktionell belysning och en stilistisk touch. Formgivning av Foster + Partners. Om vägglampan från Artemide Scandinavia- Ixa uppskattas för den justerbara lampskärmen.- Ixa är också omtyckt för den roterbara armen.- Från serien Ixa.- Formgivning av Foster + Partners.- Gjord för fast installation.- Ljuskälla ingår. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Astep Vv Cinquanta Twin Vägglampa / - Mässing Vit

  astep vv cinquanta twin vägglampa / - mässing vit
  Vägglampa från Astep. Vi presenterar VV Cinquanta Twin, en vacker vägglampa som säkert kommer att lysa upp dina utrymmen med stil. Detta Astep-original, designat av Vittoriano Viganò, utstrålar tidlös elegans med en modern touch. Twin-modellen utmärker sig med en elegant tvåarmad design; var och en monterad på ett robust mässingsfäste som sträcker sig i motsatta riktningar och erbjuder en harmonisk blandning av form och funktionalitet. VV Cinquanta Twin kan snabbt anpassas till dina behov, oavsett om du vill läsa en bok eller ha en intim middagsbjudning. De sofistikerade, breda signaturreflektorerna kan vridas, lutas och roteras för att ge både indirekt och direkt ljus samtidigt. Lampan är omsorgsfullt tillverkad med en emaljerad spunnen aluminiumreflektor och finns i en rad av Viganòs ursprungliga färgkollektion från 1951, vilket gör den till ett konstnärligt mästerverk som är mycket mer än bara en vanlig lampa. Formgivning av Vittoriano Viganó. Originaldesign från år 1951. Om vägglampan från Astep- VV Cinquanta Twin uppskattas för den justerbara designen.- VV Cinquanta Twin är också omtyckt för det riktbara ljuset.- Tillverkad i Italien.- Formgivning av Vittoriano Viganó.- Ljuskälla ingår. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Dcwéditions Plume Ca Vägglampa Med Sladd - Polykarbonat Vit

  dcwéditions plume ca vägglampa med sladd - polykarbonat vit
  Vägglampa från DCWéditions med en delikat design med mjuka linjer och ett behagligt ljus perfekt att placera bredvid sängen. Den har en konisk lampskärm med ett högkvalitativt material för att hålla i många år framöver. Lampan har en balanserad bas i aluminium. Formgivning av Studio BrichetZiegler. Om vägglampan från DCWéditions- Plume CA uppskattas för den delikata designen.- Plume CA är också omtyckt för det trevliga ljuset.- Ljuskälla ingår inte.- Från serien Plume by DCWéditions.- Tillverkade av porslin eller polykarbonat.- Formgivning av Studio BrichetZiegler. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Ferm Living Arum Swivel Vägglampa - Järn Svart

  ferm living arum swivel vägglampa - järn svart
  Vägglampan från ferm LIVING har en stilren design i pulverlackerat järn med en riktbar arm och en justerbar lampskärm för att styra ljusets riktning. Den har en tygsladd med en strömbrytare och en stickkontakt. Om vägglampan från ferm LIVING- Arum Swivel uppskattas för den stilrena designen.- Organiska former.- Mattvit insida.- Vägglampan finns i olika färger.- Från serien Arum. Skötselråd för vägglampan- Rengör med en torr trasa. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Örsjö Belysning Pj71vägglampa (Fast Montage) - Svart

  örsjö belysning pj71vägglampa (fast montage) - svart
  Vägglampa i lackerad metall. Anslutning: fast montage. Ljuskälla: 20W E27 lysrörslampa. Färg: matt svart. Höjd max 35 cm. Bredd max 31,5 cm. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • By Rydéns Bazar Vägglampa Lång Arm - Metall Vit

  by rydéns bazar vägglampa lång arm - metall vit
  Vägglampan från By Rydéns har en karakteristisk look i metall med en inbjudande känsla, en justerbar lampskärm och justerbara leder perfekta för utrymmen där du vill kunna läsa eller arbeta. Lampan har en transparent, lång sladd med en stickkontakt. Om vägglampan från By Rydéns- Bazar uppskattas för den karakteristiska designen.- Vägglampan kommer i olika färger.- Kombinera vägglampan med en ljuskälla från By Rydéns.- Gjord av metall.- Ljuskälla ingår inte.- Väggfäste ingår. Vägglampans egenskaper:- Sockel: E27- Höjd: 250 mm.- Djup: 490 mm.- Diameter: 170 mm.- 40.0 Watt- Sladdlängd: 2000 mm. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • By Rydéns Puls Xl Vägglampa - Metall Mattvit

  by rydéns puls xl vägglampa - metall mattvit
  Vägglampan från By Rydéns har en enkel stil i metall med ett riktbart lamphuvud för bra arbetsbelysning och lyxiga, guldiga detaljer. Den har en lång, vridbar arm perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Om vägglampan från By Rydéns- Puls XL uppskattas för den enkla designen.- Puls XL är också omtyckt för det riktbara lamphuvudet.- Vägglampan finns i olika färger.- Finns även som en bordslampa.- Från serien Puls.- Gjord av metall.- Ljuskälla ingår inte. Vägglampans tekniska egenskaper:- Sockel: Gu10- Max. 5 Watt- Bredd: 110 mm.- Höjd: 550 mm.- Djup: 615 mm.- Vikt: 1.8 kg. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Fritz Hansen Kaiser Idell 6718-w Vägglampa - Stål Mattsvart

  fritz hansen kaiser idell 6718-w vägglampa - stål mattsvart
  Vägglampan från Fritz Hansen har en elegant design i stål med en modern känsla och geometriska former. Den har en förlängningsbar, justerbar arm för att styra ljusets riktning. En perfekt detalj för varje rum i ditt hem. Formgivning av Christian Dell. Om vägglampan från Fritz Hansen- Elegant design med en modern känsla.- Geometriska former.- Förlängningsbar, justerbar arm.- Vägglampan finns i olika färger.- Formgivning av Christian Dell.- Ljuskälla ingår inte. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Hübsch Studio Vägglampa /orange - Järn Beige

  hübsch studio vägglampa /orange - järn beige
  Vägglampa från Hübsch med en elegant, vinklingsbar design som harmoniskt smälter in i hemmet. Perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Om vägglampan från Hübsch- Studio uppskattas för den eleganta designen.- Vinklingsbar vägglampa.- Ljuskälla ingår inte.- Sockel: E27 Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • FJÄLLEN Bordslampa 33 cm Brun - VIND

  fjällen bordslampa 33 cm brun - vind
 • Gubi Bestlite Bl7 Vägglampa Mässing / - Metall Svart

  gubi bestlite bl7 vägglampa mässing / - metall svart
  Vägglampa från GUBI med en elegant design med rena linjer med inspiration från Bauhaus-perioden. Den har en flyttbar lampskärm perfekt när du behöver riktat ljus t.ex. bredvid sängen. Välj mellan olika ytbehandlingar. Formgivning av Robert Dudley Best. Originaldesign från år 1930. Om vägglampan från GUBI- Bestlite BL7 uppskattas för den ikoniska designen.- Bestlite BL7 är också omtyckt för det riktbara ljuset.- Finns i flera varianter.- Formgivning av Robert Dudley Best.- Ljuskälla ingår inte. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Northern Balancer Vägglampa - Stål Svart

  northern balancer vägglampa - stål svart
  Balancer vägglampa från Northern har en kontemporär design som sätter en modern känsla till rummet. Den svarta strikta stålarmen leder vackert ut till den runda ljuskällan. Armen på vägglampan är justerbar till tre olika lägen, 102/130/158 vilket gör att Balancer är lättplacerad och passar in i flera sammanhang. Det går även att vinkla armen upp eller ner för att optimera ljusspridningen, samt i sideld. Lampskärmen är även den roterbar, vinkla skärmen upp mot taket eller mot en specifik vägg- eller arbetsyta. Den smarta konstruktionen gör Balancer till en flexibel och mångsidig vägglampa, samtidigt som den skänker en hög desgingrad till rummet. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Rise Vägglampa - Ask Grå

  normann copenhagen rise vägglampa - ask grå
  Vägglampan från Normann Copenhagen har en okomplicerad, mångsidig design med ett sofistikerat, stilrent uttryck som harmoniskt smälter in i hemmet. Formgivning av Marianne Andersen. Om vägglampan från Normann Copenhagen- Vägglampan finns i olika färger.- Ljuskälla medföljer ej.- Sockel: E14- Formgivning av Marianne Andersen. Skötselråd för vägglampan- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • By Rydéns Quinn Vägglampa Kort - Metall Mattsvart

  by rydéns quinn vägglampa kort - metall mattsvart
  Vägglampan från By Rydéns har en stilsäker formgivning i metall och matt mässing med en roterbar arm för att styra ljusets riktning. En perfekt inredningsdetalj för att förvandla ett tråkigt rum till en visuell och spännande plats. Om vägglampan från By Rydéns- Quinn uppskattas för det justerbara ljuset.- Quinn är också omtyckt för den stilrena designen.- Tillverkad av metall och mässing.- Ljuskälla ingår inte. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Dcwéditions Biny Bedside Vägglampa Right Sw / - Stål Svart

  dcwéditions biny bedside vägglampa right sw / - stål svart
  Biny Bedside Vägglampa är en funktionell sänglampa med två separata ljuskällor. En spotlight som smidigt kan punktbelysa och tillåter dig att läsa utan att störa din partner. Den andra lampan sprider ett jämnare mjukare sken, där mängden ljus går att justera genom att vrida på metallplattorna. Biny Bedside är designad av Jacques Biny på 50-talet och har senare reproducerats av DCW. För Jacques var det viktigt med både funktion, effektivitet och elegans, vilket även speglas i designen på Biny Bedside. Förutom att den har en snygg estetik har den även en 4-läges switch. Du kan ha båda ljuskällorna igång samtidigt eller separat. Biny Bedside har även en inbyggd USB port för att du enkelt ska kunna ladda din telefon. Välj mellan tre olika utföranden.Egenskaper• Integrerad LED-belysning• 6W /Spot LED 2W• 4-läges switch• USB uttag• Ljusutsläppet justerbart• Notera att det finns en vägglampa för vänster och en för höger positionering Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Muuto Tip Vägglampa - Pulverlackerad Aluminium Ljusgrön

  muuto tip vägglampa - pulverlackerad aluminium ljusgrön
  Vägglampa från Muuto med en stilren design i pulverlackerad aluminium. Den har en energisnål LED-ljuskälla med dimmer för att ge ett behagligt ljus. Vägglampan har ett justerbart huvud för att styra ljusets riktning.Formgivning av Jens Fager.- Dimmer.- Sockel: Built-In Led.- Lumen: 220 lm.- Bredd: 160 mm.- Höjd: 95 mm.- Kelvin: 2700 K.- Formgivning av Jens Fager.- IP-klassificering: IP20.- Sladdlängd: 2500 mm.- Gradvis avtagande/ ökande ljusstyrka vid på och avstängning.- Använd en torr trasa.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Dcwéditions Lampe Gras N°122 Sw Vägglampa - Stål Gul

  dcwéditions lampe gras n°122 sw vägglampa - stål gul
  Vägglampa från DCWéditions med en klassisk design och en industriell känsla. Den har en svängbar arm och en konisk, justerbar lampskärm för att styra ljusets riktning. Lampan har en strömbrytare för enkel av- och påtagning. Formgivning av Bernard-Albin Gras. Om vägglampan från DCWéditions- Lampe Gras N°122 SW uppskattas för den justerbara designen.- Lampe Gras N°122 SW är också omtyckt för strömbrytaren.- Ljuskälla ingår inte.- Från serien Lampe Gras by DCWéditions.- Formgivning av Bernard-Albin Gras. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Industriell vägglampa silver 65x25 cm E27 - Silver

  industriell vägglampa silver 65x25 cm e27 - silver
  Denna vägglampa har en lampskärm på 17 cm i diameter och blir ett riktigt blickfång i vardagsrummet, matrummet, sovrummet med mera. Denna vägglampa har en lampskärm på 17 cm i diameter och blir&hellip:
 • Gubi Bestlite Bl6 Vägglampa Mässing/ - Stål Vit

  gubi bestlite bl6 vägglampa mässing/ - stål vit
  Vägglampa BL6 från Gubi har ett justerbart stativ och en justerbar skärm. Gubi-lampan designades redan 1930 av den engelske designern Robert Dudley Best. Under andra världskriget blev den en nationell ikon då Winston Churchill hade en sådan stående på sitt skrivbord i skyddsrummet under Whitehall. Idag, mer än 70 år efter att den först började produceras är Gubi-lampan en given designklassiker i Skandinavien som med sin eleganta design passar in i alla typer av interiörer. Både dess funktion och estetik känns nämligen precis lika aktuellt då som nu. Med de många olika varianterna av modeller, material och färger i den eftertraktade lampserien blir det enkelt att hitta precis rätt plats för en Bestlite-lampa i sitt hem. Skärmen kan roteras 360° medan armen kan lutas i upp till 90°.Gubi-lampan finns som bordslampa, golvlampa, vägglampa samt pendel. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Dcwéditions Biny Box 3 Vägglampa Sw / - Stål Svart

  dcwéditions biny box 3 vägglampa sw / - stål svart
  Biny Box är ursprungligen designad av Jacques Biny på 50-talet och har senare reproducerats av DCWéditions som har anpassat den efter dagens teknik. Jacques Binys design kännetecknades som strikt och han gav aldrig upp i sin strävan efter att förbättra belysning i hemmen. Effektivitet och enkelhet, återhållsamhet, elegans och blygsamhet är gemensamma nämnare i Jacques Binys design. Biny Box är en vägglampa som kan placeras ovanför sängen och användas som en läslampa eller för att smycka en vägg i en hall eller korridor. Biny Box bidrar med både design och funktion vilket var en av Jacques fokuspunkter i sin design. Anpassa ljuset enkelt på Biny Box genom att vrida på metallplattorna. Biny Box 3 finns i tre färgkombiantioner, helsvart, svart/vit eller helvit. Biny är en serie lampor som influerats av 50-talets design estetik. I Biny serien ingår en bordslampa, vägglampor och spotlights.Egenskaper Klass II Ljusutsläppet justerbart Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Sänglampa Sensilo

  sänglampa sensilo
  Sänglampa i metall. Dimmerbrytare på lampan. Lampan kan monteras på huvudgavel. LED-ljuskälla är integrerad Sensilo är den perfekta vägglampan för enkel montering på din sänggavel. Sensilo kommer i metall med silikon beklädd flexarm. Sensilo är besty
 • Co Bankeryd Yes! Vägglampa - Mässing Svart

  co bankeryd yes! vägglampa - mässing svart
  Yes! Vägglampa är både funktionell och vacker, något som Monika ofta strävar efter i sin design. Att försöka utveckla relevanta lösningar för verkliga behov men samtidigt skänka skönhet till föremålet. Den stramma stommen av metall i kombination med det runda lamphuvudet med mässingsdetalj gör Yes! till en modern klassiker. I Yes!-serien ingår även en golv och bordslampa. Finns i färgerna svart och beige, båda med mässingsdetaljer.Egenskaper On/Off knapp på lamphuvudet Ljuskälla köpes separat Svart/Beige textilsladd 250 cm Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Pholc Bellman 205 Vägglampa - Metall Svart

  pholc bellman 205 vägglampa - metall svart
  Bellman är en vägglampa från Pholc, designad av formgivaren Sabina Grubbeson. Den stilrena lampan har en lång och stadig arm som kan roteras och justeras i längd. Tillverkad i pulverlackerat stål med matt finish och detaljer i mässing. Bellman kan med fördel placeras vid både soffgruppen och över köksbordet. Armens längd är justerbar mellan 130-205 cm. Välj mellan matt svart och matt vit. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Klip Klämlampa - Stål Varmgrå

  normann copenhagen klip klämlampa - stål varmgrå
  Klämlampan från Normann Copenhagen är tillverkad av pulverlackerat stål med en nätt, stilren design och skarpa, rena linjer. Den har en klämma i nederkant för att kunna fästas i skrivbord eller på hyllplan med en roterbar skärm i 360 grader för att styra ljusets riktning perfekt för såväl stora som små utrymmen. Designad i Danmark av Simon Legald. Originaldesign från år 2022. Om klämlampan från Normann Copenhagen- Roterbar skärm i 360 grader.- För mer information ladda ned PDF.- Välj mellan olika färger.- Ljuskälla ingår inte. Lampans tekniska egenskaper:- Sockel: E14- 2.0 Watt- Höjd: 325 mm.- Bredd: 100 mm.- Sladdlängd: 2000 mm.- 220-240 V.- IP-klassificering: IP20. Skötselråd för klämlampan- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Dcwéditions Lampe Gras N°304 Vägglampa L40 / Krom - Stål Svart

  dcwéditions lampe gras n°304 vägglampa l40 / krom - stål svart
  Vägglampan från DCWéditions har en industriell design i stål med en vinklingsbar arm och en vinklingsbar lampskärm perfekt för utrymmen där du vill kunna läsa eller arbeta. Välj mellan olika färger. Formgivning av Bernard-Albin Gras. Om vägglampan från DCWéditions- Industriell design.- Vinklingsbar arm.- Vinklingsbar lampskärm.- Gjord av stål.- Från serien Lampe Gras by DCWéditions.- Sockel: E14- Längd: 400 mm.- IP-klassificering: IP20.- Vikt: 1,5 kg. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Louis Poulsen Ph 2/1 Vägglampa Förkromad/t Opalglas - Mässing Vit

  louis poulsen ph 2/1 vägglampa förkromad/t opalglas - mässing vit
  PH 2/1 vägglampa från Louis Poulsen är designad av Poul Henningsen och den tillhör den populära treskärmsfamiljen som reflekterar merparten av ljuset nedåt. Armaturen består av en stomme av högglansförkromad mässing och aluminium samt en skärm med tre lager av munblåst vitt opalglas, vilket ger ett mjukt och diffust ljus. PH-lampornas nummer refererar till skärmstorleken. Ljuskälla ingår ej. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Northern Buddy Vägglampa - Varm Beige

  northern buddy vägglampa - varm beige
  Buddy vägglampa från Northern är formgiven av Mads Sætter-Lassen, vinnare av Northern Lightings Design Award 2015. Den snygga och praktiska vägglampan är perfekt att ha vid fåtöljen när du ska läsa, vid nattduksbordet eller din arbetsplats. Finns tillgänglig i flera färger. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Rise Vägglampa - Ask Vit

  normann copenhagen rise vägglampa - ask vit
  Vägglampan från Normann Copenhagen har en okomplicerad, mångsidig design med ett sofistikerat, stilrent uttryck som harmoniskt smälter in i hemmet. Formgivning av Marianne Andersen. Om vägglampan från Normann Copenhagen- Vägglampan finns i olika färger.- Ljuskälla medföljer ej.- Sockel: E14- Formgivning av Marianne Andersen. Skötselråd för vägglampan- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Örsjö Belysning Puck Vägglampa Dubbel - Mässing

  örsjö belysning puck vägglampa dubbel - mässing
  Vägglampa/sänglampa i metall. Anslutning: 2,5 m kabel med plug-in transformator. Färg: vit. Höjd 11 cm, bredd 24 cm. Lampan går ut 10 cm från väggen. Färg: svart struktur. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Belid Slender Vägglampa - Svart

  belid slender vägglampa - svart
  Vägglampan från Belid har en modern, stilren design med ett mjukt, behagligt ljus. Den har en hög kvalitet för att hålla i generationer. Lampan har en justerbar lampskärm för att styra ljusets riktning. Om vägglampan från Belid- Slender uppskattas för den justerbara lampskärmen.- Från serien Slender.- Ljuskälla ingår inte. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Northern Blush Vägglampa - Stål Mattvit

  northern blush vägglampa - stål mattvit
  Vägglampan från Northern har en modern design med en stor personlighet och en justerbar arm för att styra ljusets riktning. Lampan har en inbyggd LED för optimal användarupplevelse. Den är tillverkad av stål och har en dimmerfunktion för justering av ljusstyrka och ett varmt, behagligt ljus för att skapa en mysig atmosfär. Formgivning av Morten & Jonas. Om vägglampan från Northern- Blush uppskattas för den böjbara armen.- Vägglampan kommer i olika färger.- Originaldesign från 2018.- Inbyggd LED.- Varmt, behagligt ljus.- Dimmerfunktion.- Ljuskälla ingår. Vägglampans tekniska egenskaper:- 220-240 V.- Lumen: 550 lm- Kelvin: 3000 K- IP-klassificering: IP20.- 6.0 Watt- Sladdlängd: 2000 mm.- Certifiering: CE.- Vikt: 600 g. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Örsjö Belysning Pj72 Vägglampa (Fast Montage) - Metall Vit

  örsjö belysning pj72 vägglampa (fast montage) - metall vit
  PJ72 från Örsjö Belysning är en funktionell lampa som är att justera efter eget önskemål. Under 1940-talet startade PeFeGe Eriksson i Stockholm tillverkningen av den klassiska industrilampan. En lampa som har hög igenkänningsfaktor och som funnits placerad i en rad interiörer och miljöer under åren. Gjord i lackerad metall och finns i flera olika färger. Från samma serie finns lampor i en mängd olika utföranden för skrivbord, golv och tak.Höjd max 71 cm. Bredd max 69 cm. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Fritz Hansen Kaiser Idell 6718-w Vägglampa - Stål Vit

  fritz hansen kaiser idell 6718-w vägglampa - stål vit
  Vägglampan från Fritz Hansen har en elegant design i stål med en modern känsla och geometriska former. Den har en förlängningsbar, justerbar arm för att styra ljusets riktning. En perfekt detalj för varje rum i ditt hem. Formgivning av Christian Dell. Om vägglampan från Fritz Hansen- Elegant design med en modern känsla.- Geometriska former.- Förlängningsbar, justerbar arm.- Vägglampan finns i olika färger.- Formgivning av Christian Dell.- Ljuskälla ingår inte. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • By Rydéns Correct Vägglampa - Svart

  by rydéns correct vägglampa - svart
  Correct vägglampa från svenska By Rydéns. Enkel och stilren design med riktbart huvud som du lätt kan justera för ditt ändåmål. Passar utmärkt som sänglampa exempelvis. På lamphuvudet sitter en pinne i metall som hjälper dig att justera ljuset till rätt läge, utan att du behöver tänka på det blir för varmt att vidröra lampan. Correct kommer med dimmer som du enkelt reglerar ljusstyrkan med. Välj mellan vit eller svart, tillverkad i metall. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Örsjö Belysning Puck Vägglampa Dubbel - Vit

  örsjö belysning puck vägglampa dubbel - vit
  Vägglampa/sänglampa i metall. Anslutning: 2,5 m kabel med plug-in transformator. Färg: vit. Höjd 11 cm, bredd 24 cm. Lampan går ut 10 cm från väggen. Färg: svart struktur. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Artemide Ixa Vägglampa Arm Vit / - Aluminium Grå

  artemide ixa vägglampa arm vit / - aluminium grå
  Vägglampa från Artemide Scandinavia med en skulptural design med en elegant balans. Den har en justerbar, sfärisk lampskärm för att styra ljusets riktning med en lång arm och en motvikt baktill. Ixa är en genial blandning av estetik och teknik. Den är idealisk för fasta installationer i alla rum som kräver funktionell belysning och en stilistisk touch. Formgivning av Foster + Partners. Om vägglampan från Artemide Scandinavia- Ixa uppskattas för den justerbara lampskärmen.- Ixa är också omtyckt för den roterbara armen.- Från serien Ixa.- Formgivning av Foster + Partners.- Gjord för fast installation.- Ljuskälla ingår. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Rise Vägglampa Fast Installation - Ask Svart

  normann copenhagen rise vägglampa fast installation - ask svart
  Vägglampan från Normann Copenhagen har en minimal design med fast installation och ett enkelt, sofistikerat uttryck perfekt för sovrummet. CE-märkt. Välj mellan olika färger. Formgiven av Marianne Andersen. Om vägglampan från Normann Copenhagen- E14- 240 V.- Höjd: 110 mm.- Längd: 195 mm.- Diameter: 100 mm.- IP-klassificering: IP20.- 40 Watt- Vikt: 600 g.- Vägglampan kommer i olika färger.- Ljuskälla medföljer ej. Skötselråd för vägglampan- Gjord för fastinstallation.- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • House Doctor Hdgame Vägglampa - Järn Svart

  house doctor hdgame vägglampa - järn svart
  Vägglampa från House Doctor med en underbar, okonventionell design i järn med en modern twist. Den har en justerbar arm med en konformad lampskärm perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst. Om vägglampan från House Doctor- HDGame uppskattas för den okonventionella designen.- HDGame är också omtyckt för det riktbara ljuset.- Tillverkad av järn.- Konformad lampskärm.- Från serien Game.- Vägglampan finns i olika färger.- Ljuskälla ingår inte. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Dcwéditions La Lampe Gras N°304 Vägglampa Med Strömbrytare / Vit - Stål Svart

  dcwéditions la lampe gras n°304 vägglampa med strömbrytare / vit - stål svart
  Vägglampan från DCWéditions har en industriell design i stål med en vinklingsbar arm och en vinklingsbar lampskärm perfekt för utrymmen där du vill kunna läsa eller arbeta. Välj mellan olika färger. Formgivning av Bernard-Albin Gras. Om vägglampan från DCWéditions- Industriell design.- Vinklingsbar arm.- Vinklingsbar lampskärm.- Gjord av stål.- Från serien Lampe Gras by DCWéditions.- Sockel: E14- Längd: 150 mm.- Med strömbrytare.- IP-klassificering: IP20.- Vikt: 1,4 kg. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Artemide Ixa Vägglampa Vit / - Aluminium Grå

  artemide ixa vägglampa vit / - aluminium grå
  Vägglampa från Artemide Scandinavia med en skulptural design med en elegant balans. Den har en justerbar, sfärisk lampskärm för att styra ljusets riktning med en lång arm och en rund väggplatta. Ixa är en genial blandning av estetik och teknik. Den är idealisk för fasta installationer i alla rum som kräver funktionell belysning och en stilistisk touch. Formgivning av Foster + Partners. Om vägglampan från Artemide Scandinavia- Ixa uppskattas för den justerbara lampskärmen.- Från serien Ixa.- Formgivning av Foster + Partners.- Gjord för fast installation.- Ljuskälla ingår. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Secto Design Petite 4630 Vägglampa - Björk Svart

  secto design petite 4630 vägglampa - björk svart
  Lampserien Petite från Secto Design är formgiven av den prisbelönte arkitekten Seppo Koho. Vägglampan Petite tillverkas av skickliga hantverkare i Finland i robust björk av högsta kvalitet. Ställbar skärm och ger ett mjukt, behagligt ljus som passar utmärkt till flera omgivningar. Lampan har en textilkabel på 220 cm med strömbrytare. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Madam Stoltz Vägglampa - Järn Mässing

  madam stoltz vägglampa - järn mässing
  Vägglampan från Madam Stoltz är en elegant och stilren belysningslösning i järn. Den är designad för att ge rummet en industriell touch med en touch av minimalistisk skönhet Om Vägglampan: Ger ett subtilt och behagligt ljus som passar perfekt för att skapa en stämning. Tillverkad av högkvalitativt järn som ger den en robust och hållbar konstruktion. Enkel att montera och justera för att passa olika rum och behov. Komplettera din inredning med denna vackra vägglampa och skapa ett modernt uttryck i ditt hem. Vägglampan är perfekt för alla som uppskattar enkelhet och elegans i sin inredning. Dess gedigna konstruktion och stilrena design gör den till ett utmärkt val för att lyfta rummets atmosfär och skapa en harmonisk känsla Om Madam Stoltz: Varumärket Madam Stoltz är känt för sin kreativa design och höga kvalitet. Med en lång tradition av innovativt tänkande strävar Madam Stoltz efter att erbjuda produkter som präglas av stil, funktion och hållbarhet. Med fokus på att skapa unika och vackra inredningsdetaljer representerar Madam Stoltz det perfekta valet för den som vill addera en touch av elegans och personlighet till sitt hem Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Klip Vägglampa - Pulverlackat Stål Vit

  normann copenhagen klip vägglampa - pulverlackat stål vit
  Vägglampan från Normann Copenhagen är tillverkad av pulverlackerat stål med en nätt, stilren design och skarpa, rena linjer. Den har en roterbar lampskärm i 360 grader för att styra ljusets riktning. Designad i Danmark av Simon Legald. Originaldesign från år 2022. Om vägglampan från Normann Copenhagen- Roterbar skärm i 360 grader.- För mer information ladda ned PDF.- Välj mellan olika färger.- Ljuskälla ingår inte. Skötselråd för vägglampan- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Kartell È Vägglampa - Polykarbonat 2.0 Klar

  kartell è vägglampa - polykarbonat 2.0 klar
  Vägglampan från Kartell har en enkel design med en räfflad lampskärm och en kromfärgad arm perfekt för utrymmen där du vill kunna läsa eller arbeta. Polycarbonate 2.0 är ett speciellt material som används av Kartell. Det är tillverkat med hjälp av en förnybar polymer av andra generationen som kommer från cellulosa och pappersavfall. Processen som används för att tillverka det är certifierad av ISCC, vilket innebär att den uppfyller vissa miljöstandarder. Formgivning av Ferruccio Laviani. Om vägglampan från Kartell- Enkel design.- Räfflad lampskärm.- Kromfärgad arm.- Formgivning av Ferruccio Laviani.- Vägglampan passar bra i sovrummet. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Dcwéditions La Lampe Gras N°222 Vägglampa / Vit - Stål Svart

  dcwéditions la lampe gras n°222 vägglampa / vit - stål svart
  Vägglampan från DCWéditions har en industriell design i stål med en vinklingsbar arm och en vinklingsbar lampskärm perfekt för utrymmen där du vill kunna läsa eller arbeta. Välj mellan olika färger. Formgivning av Bernard-Albin Gras. Om vägglampan från DCWéditions- Industriell design.- Vinklingsbar arm.- Vinklingsbar lampskärm.- Gjord av stål.- Från serien Lampe Gras by DCWéditions.- Sockel: E14- Längd: 390 mm.- Sladdlängd: 2300 mm.- IP-klassificering: IP20.- Vikt: 1,6 kg. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Gubi Bestlite Bl5 Vägglampa - Stål Mässing

  gubi bestlite bl5 vägglampa - stål mässing
  Bestlite BL5 är en vägglampa från varumärket Gubi, designad av formgivaren Robert Dudley Best. Vägglampan har, likt resten av den omfattande lampkollektionen, präglats av rena linjer och en extraordinär funktion. Att lampans visuella egenskaper endast överträffas av dess funktion och finess är därför föga förvånande. Formgivaren var minst sagt före sin tid när han under 1930-talet skapade Bestlite BL5 som är höj- och sänkbar, har en roterbar skärm och kan vinklas både horisontellt och vertikalt.Idag, mer än 70 år efter att den först började produceras, är Gubi-lampan en given designklassiker i Skandinavien som med sin eleganta design passar in i alla typer av interiörer. Gubi-lampan finns som bordslampa, golvlampa, vägglampa samt pendel. Justerbar 47-80 cm i höjdled. Sockel E14. Ljuskälla ingår ej. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Gubi Bestlite Bl6 Vägglampa Black Brass/bone China - Svart

  gubi bestlite bl6 vägglampa black brass/bone china - svart
  Bestlite BL6 vägglampa från GUBI är en stilren och elegant vägglampa som passar perfekt in i moderna heminredningar. Den är skapad av Robert Dudley Best för att ge en tidlös och sofistikerad belysning Om Bestlite BL6 vägglampa: Den unika kombinationen av svart mässing och klassisk vit ger lampan en exklusiv och kontrasterande look. Med sin justerbara skärm och arm ger denna lampa extra flexibilitet för att rikta ljuset precis där det behövs. Den klassiska och ikoniska designen skiljer Bestlite BL6 från sina konkurrenter, vilket ger rummet en touch av elegans. Lampan är också energieffektiv och ger ett behagligt ljus för olika användningsändamål. Bestlite BL6 vägglampa är perfekt för designmedvetna kunder som uppskattar kvalitet och stil. Dess justerbara arm och klassiska design gör den till ett utmärkt val för både dekorativ och funktionell belysning Om GUBI: GUBI är känt för sin rika designhistorik och innovativa kollektioner. Med ett fokus på att representera modernitet och tidlös elegans strävar GUBI efter att skapa designprodukter som berikar och förbättrar rummets atmosfär Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Dcwéditions Lampe Gras N°122 Sw Vägglampa - Stål Svart

  dcwéditions lampe gras n°122 sw vägglampa - stål svart
  Vägglampa från DCWéditions med en klassisk design och en industriell känsla. Den har en svängbar arm och en konisk, justerbar lampskärm för att styra ljusets riktning. Lampan har en strömbrytare för enkel av- och påtagning. Formgivning av Bernard-Albin Gras. Om vägglampan från DCWéditions- Lampe Gras N°122 SW uppskattas för den justerbara designen.- Lampe Gras N°122 SW är också omtyckt för strömbrytaren.- Ljuskälla ingår inte.- Från serien Lampe Gras by DCWéditions.- Formgivning av Bernard-Albin Gras. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Gubi Bestlite Bl7 Vägglampa - Mässing

  gubi bestlite bl7 vägglampa - mässing
  Vägglampa från GUBI med en elegant design med rena linjer med inspiration från Bauhaus-perioden. Den har en flyttbar lampskärm perfekt när du behöver riktat ljus t.ex. bredvid sängen. Välj mellan olika ytbehandlingar. Formgivning av Robert Dudley Best. Originaldesign från år 1930. Om vägglampan från GUBI- Bestlite BL7 uppskattas för den ikoniska designen.- Bestlite BL7 är också omtyckt för det riktbara ljuset.- Finns i flera varianter.- Formgivning av Robert Dudley Best.- Ljuskälla ingår inte. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Klip Klämlampa - Stål Svart

  normann copenhagen klip klämlampa - stål svart
  Klämlampan från Normann Copenhagen är tillverkad av pulverlackerat stål med en nätt, stilren design och skarpa, rena linjer. Den har en klämma i nederkant för att kunna fästas i skrivbord eller på hyllplan med en roterbar skärm i 360 grader för att styra ljusets riktning perfekt för såväl stora som små utrymmen. Designad i Danmark av Simon Legald. Originaldesign från år 2022. Om klämlampan från Normann Copenhagen- Roterbar skärm i 360 grader.- För mer information ladda ned PDF.- Välj mellan olika färger.- Ljuskälla ingår inte. Lampans tekniska egenskaper:- Sockel: E14- 2.0 Watt- Höjd: 325 mm.- Bredd: 100 mm.- Sladdlängd: 2000 mm.- 220-240 V.- IP-klassificering: IP20. Skötselråd för klämlampan- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.