Hemmässan
www.hemmassan.se

Belysning

I sovrummet behöver du två typer av belysning, dels kan du behöva takbelysning för att kunna ha bra ljus när du bäddar, städar eller gör andra sysslor i sitt sovrum. Sen vill du kanske kunna läsa en stund i sängen och då är en fin sänglampa perfekt.

Populärt inom belysning

 • Globen Lighting Hubble 2 Vägglampa - Metall Beige

  globen lighting hubble 2 vägglampa - metall beige
  Vägglampan från Globen Lighting har en modern design med två räfflade, tubformade lampskärmar i metall och en väggplatta med strömbrytare. Lampan har en sladd med en stickkontakt. Lampan är vinklingsbar i höjd- och sidled. Lampan fungerar även för fast installation. En perfekt inredningsdetalj för att förvandla ett tråkigt rum till en visuell och spännande plats. Formgiven av Patrick Hall. Om vägglampan från Globen Lighting- Modern design.- Två räfflade lampskärmar.- Vägglampan kommer i olika färger.- Sockel: Gu10- Djup: 60 mm.- Bredd: 350 mm.- Höjd: 125 mm.- IP-klassificering: IP20.- Tillverkad av metall.- 28.0 Watt- Sladdlängd: 2000 mm.- Ljuskälla ingår inte.- 2 socklar. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Northern Birdy Swing Vägglampa - Stål Svart

  northern birdy swing vägglampa - stål svart
  Birdy Vägglampa med lång arm från Northern, formgiven av Birger Dahl. En modern och minimalistisk lampa som är en riktigt designklassiker. Den stilrena vägglampan är en snygg inredningsdetalj som avger ett mjukt och behagligt sken med samtidigt en tydlig ljuspunkt som gör den perfekt som en allmän belysning eller som en läslampa vid soffan, fåtöljen eller bredvid sängen. 1954 fick Birdy den prestigefulla utmärkelsen Golden Medal från Triennale di Milano. Birdy finns som bords-, golv- och vägglampa i olika utföranden. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Louis Poulsen Njp Vägglampa Kort Arm - Stål Svart

  louis poulsen njp vägglampa kort arm - stål svart
  NJP vägglampa från Louis Poulsen är ergonomisk utformad och kan lätt vinklas och riktas precis ditt den behövs tack vare sitt mekaniska system som ger en fantastisk rörelsefrihet. Lampan har två olika ljusstyrkor, en stark för arbetsbelysning och en dämpad för en mer avslappnad miljö. NJP är utrustad med en timerfunktion 4/8 timmar. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Globen Lighting Hubble 2 Vägglampa - Metall Borstad Mässing

  globen lighting hubble 2 vägglampa - metall borstad mässing
  Vägglampan från Globen Lighting har en modern design med två räfflade, tubformade lampskärmar i metall och en väggplatta med strömbrytare. Lampan har en sladd med en stickkontakt. Lampan är vinklingsbar i höjd- och sidled. Lampan fungerar även för fast installation. En perfekt inredningsdetalj för att förvandla ett tråkigt rum till en visuell och spännande plats. Formgiven av Patrick Hall. Om vägglampan från Globen Lighting- Modern design.- Två räfflade lampskärmar.- Vägglampan kommer i olika färger.- Sockel: Gu10- Djup: 60 mm.- Bredd: 350 mm.- Höjd: 125 mm.- IP-klassificering: IP20.- Tillverkad av metall.- 28.0 Watt- Sladdlängd: 2000 mm.- Ljuskälla ingår inte.- 2 socklar. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.

Fler tips på belysning

 • Dcwéditions Biny Box 3 Vägglampa Sw /vit - Stål Svart

  dcwéditions biny box 3 vägglampa sw /vit - stål svart
  Biny Box är ursprungligen designad av Jacques Biny på 50-talet och har senare reproducerats av DCWéditions som har anpassat den efter dagens teknik. Jacques Binys design kännetecknades som strikt och han gav aldrig upp i sin strävan efter att förbättra belysning i hemmen. Effektivitet och enkelhet, återhållsamhet, elegans och blygsamhet är gemensamma nämnare i Jacques Binys design. Biny Box är en vägglampa som kan placeras ovanför sängen och användas som en läslampa eller för att smycka en vägg i en hall eller korridor. Biny Box bidrar med både design och funktion vilket var en av Jacques fokuspunkter i sin design. Anpassa ljuset enkelt på Biny Box genom att vrida på metallplattorna. Biny Box 3 finns i tre färgkombiantioner, helsvart, svart/vit eller helvit. Biny är en serie lampor som influerats av 50-talets design estetik. I Biny serien ingår en bordslampa, vägglampor och spotlights.Egenskaper Klass II Ljusutsläppet justerbart Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Tub Vägglampa - Aluminium Svart

  normann copenhagen tub vägglampa - aluminium svart
  Vägglampa från Normann Copenhagen med ett minimalistiskt, elegant formspråk och ett subtilt uttryck som harmoniskt smälter in i hemmet. Den är tillverkad av aluminium med en roterbar arm för att styra ljusets riktning. Kombinera vägglampan med en Tub pendel. Formgivning av Hans Thyge & Co. Om vägglampan från Normann Copenhagen- Finns i flera färger.- Finns även som pendel i olika storlekar.- Formgivning av Hans Thyge & Co.- Från serien Tub.- Ljuskälla ingår inte.- Tillverkad i Danmark.- Roterbar arm. Skötselråd för vägglampan- Använd en torr trasa. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • New Works Material Vägglampa - Ljusgrå Betong

  new works material vägglampa - ljusgrå betong
  Vägglampan från New Works är perfekt för utrymmen där du vill kunna läsa eller arbeta och har en modern, minimalistisk design. Lampan har naturliga material för att skapa en harmonisk atmosfär i rummet. Den har ett pulverlackerat, svart lampfäste i aluminium med en strömbrytare. Kom ihåg att glödlampa säljs separat. Formgiven av Nørgaard & Kechayas. Om vägglampan från New Works - Den här vägglampan är en del av New Workss kollektion Material.- Glödlampa är ej inkluderad. Skötselråd för vägglampan - Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa.Kombinera vägglampan med en golvlampa från New Works. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Klip Vägglampa - Pulverlackat Stål Svart

  normann copenhagen klip vägglampa - pulverlackat stål svart
  Vägglampan från Normann Copenhagen är tillverkad av pulverlackerat stål med en nätt, stilren design och skarpa, rena linjer. Den har en roterbar lampskärm i 360 grader för att styra ljusets riktning. Designad i Danmark av Simon Legald. Originaldesign från år 2022. Om vägglampan från Normann Copenhagen- Roterbar skärm i 360 grader.- För mer information ladda ned PDF.- Välj mellan olika färger.- Ljuskälla ingår inte. Skötselråd för vägglampan- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Rise Vägglampa - Ask Vit

  normann copenhagen rise vägglampa - ask vit
  Vägglampan från Normann Copenhagen har en okomplicerad, mångsidig design med ett sofistikerat, stilrent uttryck som harmoniskt smälter in i hemmet. Formgivning av Marianne Andersen. Om vägglampan från Normann Copenhagen- Vägglampan finns i olika färger.- Ljuskälla medföljer ej.- Sockel: E14- Formgivning av Marianne Andersen. Skötselråd för vägglampan- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Belid Tyson Vägglampa - Metall Vit

  belid tyson vägglampa - metall vit
  Vägglampan från Belid har en stilren stil i metall med en justerbar lampskärm för att styra ljusets riktning perfekt för utrymmen där du vill kunna läsa eller arbeta. Den har en vridbar dimmerknapp på väggplattan för justering av ljusstyrka. Tillverkad i Sverige. Formgivning av Joakim Fihn. Om vägglampan från Belid- Tyson uppskattas för den stilfulla designen.- Tyson är också omtyckt för den dimbara funktionen.- Från serien Tyson.- Vägglampan finns i olika färger.- Tillverkad i Sverige.- Gjord av metall.- Ljuskälla ingår inte. Vägglampans tekniska egenskaper:- Sockel: Gu10- Max. 8 Watt- Djup: 162 mm.- Bredd: 65 mm.- Höjd: 155 mm.- Sladdlängd: 2900 mm. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Artemide Ixa Vägglampa Arm - Aluminium Antracit

  artemide ixa vägglampa arm - aluminium antracit
  Vägglampa från Artemide Scandinavia med en skulptural design med en elegant balans. Den har en justerbar, sfärisk lampskärm för att styra ljusets riktning med en lång arm och en motvikt baktill. Ixa är en genial blandning av estetik och teknik. Den är idealisk för fasta installationer i alla rum som kräver funktionell belysning och en stilistisk touch. Formgivning av Foster + Partners. Om vägglampan från Artemide Scandinavia- Ixa uppskattas för den justerbara lampskärmen.- Ixa är också omtyckt för den roterbara armen.- Från serien Ixa.- Formgivning av Foster + Partners.- Gjord för fast installation.- Ljuskälla ingår. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Louis Poulsen Vl38 Vägglampa - Mässing Vit

  louis poulsen vl38 vägglampa - mässing vit
  VL38 från Louis Poulsen, formgiven av Vilhelm Lauritzen är en nylansering av den gamla ikoniska radiohus lampan som skapades på 1940-talet av Vilhelm Lauritzen i sammanband med att Radiohuset i Köpenhamn byggdes. VL38 har den samma klassiska designen som förr men med en modern armatur för bättre belysningsteknik och energimässighet. Lampan är vippbar och avger ett direkt bestämt ljus med en behaglig spridning. Designen är ett vitlackerat, organiskt format och snedskuret lamphuvud med armar gjorda i mässing. Placera vägglampan vid soffan i vardagsrummet eller över sängen i sovrummet och få ett behagligt varmt ljus. Ledningstyp: Plast. Ledningslängd: 3,3m. Strömbrytare: På väggfästa. 2 ljusnvåer. Timerfunktion: 4 timmar/8 timmar. LED-drivern är inbyggd i väggfästet. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Secto Design Petite 4630 Vägglampa - Björk

  secto design petite 4630 vägglampa - björk
  Lampserien Petite från Secto Design är formgiven av den prisbelönte arkitekten Seppo Koho. Vägglampan Petite tillverkas av skickliga hantverkare i Finland i robust björk av högsta kvalitet. Ställbar skärm och ger ett mjukt, behagligt ljus som passar utmärkt till flera omgivningar. Lampan har en textilkabel på 220 cm med strömbrytare. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Dcwéditions Biny Box 3 Vägglampa Sw / - Stål Svart

  dcwéditions biny box 3 vägglampa sw / - stål svart
  Biny Box är ursprungligen designad av Jacques Biny på 50-talet och har senare reproducerats av DCWéditions som har anpassat den efter dagens teknik. Jacques Binys design kännetecknades som strikt och han gav aldrig upp i sin strävan efter att förbättra belysning i hemmen. Effektivitet och enkelhet, återhållsamhet, elegans och blygsamhet är gemensamma nämnare i Jacques Binys design. Biny Box är en vägglampa som kan placeras ovanför sängen och användas som en läslampa eller för att smycka en vägg i en hall eller korridor. Biny Box bidrar med både design och funktion vilket var en av Jacques fokuspunkter i sin design. Anpassa ljuset enkelt på Biny Box genom att vrida på metallplattorna. Biny Box 3 finns i tre färgkombiantioner, helsvart, svart/vit eller helvit. Biny är en serie lampor som influerats av 50-talets design estetik. I Biny serien ingår en bordslampa, vägglampor och spotlights.Egenskaper Klass II Ljusutsläppet justerbart Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Gubi Bestlite Bl6 Vägglampa Black Brass/bone China - Svart

  gubi bestlite bl6 vägglampa black brass/bone china - svart
  Bestlite Bl6 Vägglampa, Black Brass/bone China från GUBI. Sänglampor Svart . Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Hübsch Current Vägglampa /maroon - Järn Röd

  hübsch current vägglampa /maroon - järn röd
  Vägglampa från Hübsch med en praktisk, vinklingsbar design med en fin färgkombination perfekt för det moderna hemmet. Om vägglampan från Hübsch- Current uppskattas för den flerfärgade designen.- Vinklingsbar vägglampa.- Vägglampan finns i olika färger.- Ljuskälla ingår inte.- Sockel: E27 Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Dcwéditions Lampe Gras N°122 Sw Vägglampa / Koppar - Stål Svart

  dcwéditions lampe gras n°122 sw vägglampa / koppar - stål svart
  Vägglampa från DCWéditions med en klassisk design och en industriell känsla. Den har en svängbar arm och en konisk, justerbar lampskärm för att styra ljusets riktning. Lampan har en strömbrytare för enkel av- och påtagning. Formgivning av Bernard-Albin Gras. Om vägglampan från DCWéditions- Lampe Gras N°122 SW uppskattas för den justerbara designen.- Lampe Gras N°122 SW är också omtyckt för strömbrytaren.- Ljuskälla ingår inte.- Från serien Lampe Gras by DCWéditions.- Formgivning av Bernard-Albin Gras. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Gubi Bestlite Bl6 Vägglampa - Stål Krom

  gubi bestlite bl6 vägglampa - stål krom
  Vägglampa BL6 från Gubi har ett justerbart stativ och en justerbar skärm. Gubi-lampan designades redan 1930 av den engelske designern Robert Dudley Best. Under andra världskriget blev den en nationell ikon då Winston Churchill hade en sådan stående på sitt skrivbord i skyddsrummet under Whitehall. Idag, mer än 70 år efter att den först började produceras är Gubi-lampan en given designklassiker i Skandinavien som med sin eleganta design passar in i alla typer av interiörer. Både dess funktion och estetik känns nämligen precis lika aktuellt då som nu. Med de många olika varianterna av modeller, material och färger i den eftertraktade lampserien blir det enkelt att hitta precis rätt plats för en Bestlite-lampa i sitt hem. Skärmen kan roteras 360° medan armen kan lutas i upp till 90°.Gubi-lampan finns som bordslampa, golvlampa, vägglampa samt pendel. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Louis Poulsen Aj 50 Vägglampa Struktur - Aluminium Svart

  louis poulsen aj 50 vägglampa struktur - aluminium svart
  Armaturen AJ 50 från Louis Poulsen ger ett direkt och riktningsbestämt ljus. Skärmen är vitlackerad på insidan vilket gerljuset en mjuk och behaglig spridning. Lampan ingår i en produktfamilj som består av en bordslampa, en golvlampa och en vägglampa. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Artemide Ixa Vägglampa Vit / - Aluminium Grå

  artemide ixa vägglampa vit / - aluminium grå
  Vägglampa från Artemide Scandinavia med en skulptural design med en elegant balans. Den har en justerbar, sfärisk lampskärm för att styra ljusets riktning med en lång arm och en rund väggplatta. Ixa är en genial blandning av estetik och teknik. Den är idealisk för fasta installationer i alla rum som kräver funktionell belysning och en stilistisk touch. Formgivning av Foster + Partners. Om vägglampan från Artemide Scandinavia- Ixa uppskattas för den justerbara lampskärmen.- Från serien Ixa.- Formgivning av Foster + Partners.- Gjord för fast installation.- Ljuskälla ingår. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • House Doctor Game Vägglampa - Järn Svart

  house doctor game vägglampa - järn svart
  Vägglampan från House Doctor har en dekorativ design som ger ett omgivande ljus och en snygg inredning till vilket rum som helst. Lampan är elegant med ett slimmat och stilrent utseende. Armen går att flytta för att rikta ljuset efter behov. Den är tillverkad av järn och finns i två olika färger, mässing och svart. Om vägglampan från House Doctor - Dekorativ och slimmad design.- Tillverkad av järn.- Svängbar arm för riktad belysning.- Konformad lampskärm.- Från serien Game från House Doctor- Ljuskälla ingår inte. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Cast Sconce Vägglampa - Gjuten Aluminium Svart

  audo copenhagen cast sconce vägglampa - gjuten aluminium svart
  Vägglampa från Audo Copenhagen i gjuten aluminium med en sofistikerad siluett som ger ett subtilt och dekorativt ljus. Perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Formgivare är Thomas Chung & Jordan Murphy. Om vägglampan från Audo Copenhagen- Tillverkad av gjuten aluminium.- Formgivare är Thomas Chung & Jordan Murphy.- Ljuskälla ingår. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Dcwéditions La Lampe Gras N°203 Vägglampa / Vit - Stål Svart

  dcwéditions la lampe gras n°203 vägglampa / vit - stål svart
  Vägglampan från DCWéditions har en industriell design i stål med en lång arm och en justerbar längd. Lampan är lätt att anpassa till både små och stora utrymmen. Ljuskälla medföljer ej. Välj mellan olika färger. Formgivning av Bernard-Albin Gras. Om vägglampan från DCWéditions- Industriell design.- Lång arm.- Justerbar längd.- Gjord av stål.- Från serien Lampe Gras by DCWéditions.- Sockel: E14- Längd: 490-760 mm.- Sladdlängd: 2100 mm.- IP-klassificering: IP20.- Vikt: 1,6 kg. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Artemide Ixa Vägglampa - Aluminium Gul

  artemide ixa vägglampa - aluminium gul
  Vägglampa från Artemide Scandinavia med en skulptural design med en elegant balans. Den har en justerbar, sfärisk lampskärm för att styra ljusets riktning med en lång arm och en rund väggplatta. Ixa är en genial blandning av estetik och teknik. Den är idealisk för fasta installationer i alla rum som kräver funktionell belysning och en stilistisk touch. Formgivning av Foster + Partners. Om vägglampan från Artemide Scandinavia- Ixa uppskattas för den justerbara lampskärmen.- Från serien Ixa.- Formgivning av Foster + Partners.- Gjord för fast installation.- Ljuskälla ingår. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • By Rydéns Puls Xl Vägglampa - Metall Mattvit

  by rydéns puls xl vägglampa - metall mattvit
  Vägglampan från By Rydéns har en enkel stil i metall med ett riktbart lamphuvud för bra arbetsbelysning och lyxiga, guldiga detaljer. Den har en lång, vridbar arm perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Om vägglampan från By Rydéns- Puls XL uppskattas för den enkla designen.- Puls XL är också omtyckt för det riktbara lamphuvudet.- Vägglampan finns i olika färger.- Finns även som en bordslampa.- Från serien Puls.- Gjord av metall.- Ljuskälla ingår inte. Vägglampans tekniska egenskaper:- Sockel: Gu10- Max. 5 Watt- Bredd: 110 mm.- Höjd: 550 mm.- Djup: 615 mm.- Vikt: 1.8 kg. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Klip Klämlampa - Stål Vit

  normann copenhagen klip klämlampa - stål vit
  Klämlampan från Normann Copenhagen är tillverkad av pulverlackerat stål med en nätt, stilren design och skarpa, rena linjer. Den har en klämma i nederkant för att kunna fästas i skrivbord eller på hyllplan med en roterbar skärm i 360 grader för att styra ljusets riktning perfekt för såväl stora som små utrymmen. Designad i Danmark av Simon Legald. Originaldesign från år 2022. Om klämlampan från Normann Copenhagen- Roterbar skärm i 360 grader.- För mer information ladda ned PDF.- Välj mellan olika färger.- Ljuskälla ingår inte. Lampans tekniska egenskaper:- Sockel: E14- 2.0 Watt- Höjd: 325 mm.- Bredd: 100 mm.- Sladdlängd: 2000 mm.- 220-240 V.- IP-klassificering: IP20. Skötselråd för klämlampan- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Rise Vägglampa - Ask Grå

  normann copenhagen rise vägglampa - ask grå
  Vägglampan från Normann Copenhagen har en okomplicerad, mångsidig design med ett sofistikerat, stilrent uttryck som harmoniskt smälter in i hemmet. Formgivning av Marianne Andersen. Om vägglampan från Normann Copenhagen- Vägglampan finns i olika färger.- Ljuskälla medföljer ej.- Sockel: E14- Formgivning av Marianne Andersen. Skötselråd för vägglampan- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • New Works Material Vägglampa The New Edition - Rostfritt Stål

  new works material vägglampa the new edition - rostfritt stål
  Vägglampan från New Works är perfekt för utrymmen där du vill kunna läsa eller arbeta och har en modern, minimalistisk design. Lampan har naturliga material för att skapa en harmonisk atmosfär i rummet. Den har ett pulverlackerat, svart lampfäste i aluminium med en strömbrytare. Kom ihåg att glödlampa säljs separat. Formgiven av Nørgaard & Kechayas. Om vägglampan från New Works - Den här vägglampan är en del av New Workss kollektion Material.- Glödlampa är ej inkluderad. Skötselråd för vägglampan - Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa.Kombinera vägglampan med en golvlampa från New Works. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Gubi Bestlite Bl6 Vägglampa Mässing/ - Stål Grå

  gubi bestlite bl6 vägglampa mässing/ - stål grå
  Vägglampa BL6 från Gubi har ett justerbart stativ och en justerbar skärm. Gubi-lampan designades redan 1930 av den engelske designern Robert Dudley Best. Under andra världskriget blev den en nationell ikon då Winston Churchill hade en sådan stående på sitt skrivbord i skyddsrummet under Whitehall. Idag, mer än 70 år efter att den först började produceras är Gubi-lampan en given designklassiker i Skandinavien som med sin eleganta design passar in i alla typer av interiörer. Både dess funktion och estetik känns nämligen precis lika aktuellt då som nu. Med de många olika varianterna av modeller, material och färger i den eftertraktade lampserien blir det enkelt att hitta precis rätt plats för en Bestlite-lampa i sitt hem. Skärmen kan roteras 360° medan armen kan lutas i upp till 90°.Gubi-lampan finns som bordslampa, golvlampa, vägglampa samt pendel. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Oluce Colombo 761 Vägglampa Anodic Bronze - Aluminium Anodiskt brons

  oluce colombo 761 vägglampa anodic bronze - aluminium anodiskt brons
  Vägglampan från Oluce har modern, unik look i aluminium och metall perfekt för det moderna hemmet. En enastående detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. Tillverkad i Italien. Formgivning av Joe Colombo. Originaldesign från år 1970. Om vägglampan från Oluce- Gjord av aluminium och metall.- Från serien Colombo.- Certifiering: CE.- 300 Watt- 230 V.- Kelvin: 2700 K- Dimmer ingår inte.- Vägglampan kommer i olika färger.- Tillverkad i Italien.- Djup: 280 mm.- Höjd: 450 mm.- Diameter: 140 mm. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Örsjö Belysning Puck Vägglampa Dubbel - Svart

  örsjö belysning puck vägglampa dubbel - svart
  Vägglampa/sänglampa i metall. Anslutning: 2,5 m kabel med plug-in transformator. Färg: vit. Höjd 11 cm, bredd 24 cm. Lampan går ut 10 cm från väggen. Färg: svart struktur. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Madam Stoltz Vägglampa /svart 101 Cm - Antikmässing

  madam stoltz vägglampa /svart 101 cm - antikmässing
  Vägglampa från Madam Stoltz med en avskalad formgivning med en mässingsfärgad arm i järn med en lampskärm i naturmaterial. Välj mellan olika storlekar. Om vägglampan från Madam Stoltz- Vägglampan finns i olika storlekar.- Gjord av järn.- Lampskärm i naturmaterial.- Avskalad formgivning.- Ljuskälla ingår inte. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Dcwéditions Lampe Gras N°214 Vägglampa / Krom - Stål Svart

  dcwéditions lampe gras n°214 vägglampa / krom - stål svart
  Vägglampan från DCWéditions har en industriell design i stål med en vinklingsbar arm och en vinklingsbar lampskärm perfekt för utrymmen där du vill kunna läsa eller arbeta. Välj mellan olika färger. Formgivning av Bernard-Albin Gras. Om vägglampan från DCWéditions- Industriell design.- Vinklingsbar arm.- Vinklingsbar lampskärm.- Gjord av stål.- Från serien Lampe Gras by DCWéditions.- Sockel: E14- Höjd: 1180 mm.- Längd: 730 mm.- Sladdlängd: 2400 mm.- IP-klassificering: IP20.- Vikt: 3,5 kg. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Dcwéditions Biny Bedside Vägglampa Right Sw / - Stål Svart

  dcwéditions biny bedside vägglampa right sw / - stål svart
  Biny Bedside Vägglampa är en funktionell sänglampa med två separata ljuskällor. En spotlight som smidigt kan punktbelysa och tillåter dig att läsa utan att störa din partner. Den andra lampan sprider ett jämnare mjukare sken, där mängden ljus går att justera genom att vrida på metallplattorna. Biny Bedside är designad av Jacques Biny på 50-talet och har senare reproducerats av DCW. För Jacques var det viktigt med både funktion, effektivitet och elegans, vilket även speglas i designen på Biny Bedside. Förutom att den har en snygg estetik har den även en 4-läges switch. Du kan ha båda ljuskällorna igång samtidigt eller separat. Biny Bedside har även en inbyggd USB port för att du enkelt ska kunna ladda din telefon. Välj mellan tre olika utföranden.Egenskaper• Integrerad LED-belysning• 6W /Spot LED 2W• 4-läges switch• USB uttag• Ljusutsläppet justerbart• Notera att det finns en vägglampa för vänster och en för höger positionering Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Klip Vägglampa - Pulverlackat Stål Varmgrå

  normann copenhagen klip vägglampa - pulverlackat stål varmgrå
  Vägglampan från Normann Copenhagen är tillverkad av pulverlackerat stål med en nätt, stilren design och skarpa, rena linjer. Den har en roterbar lampskärm i 360 grader för att styra ljusets riktning. Designad i Danmark av Simon Legald. Originaldesign från år 2022. Om vägglampan från Normann Copenhagen- Roterbar skärm i 360 grader.- För mer information ladda ned PDF.- Välj mellan olika färger.- Ljuskälla ingår inte. Skötselråd för vägglampan- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Oluce Coupé 1158 Vägglampa - Aluminium Vit

  oluce coupé 1158 vägglampa - aluminium vit
  Vägglampan från Oluce har en välkänd look med mjuka former. Vägglampan har en bågformad arm i krompläterad metall med en halvcylindrisk, vridbar lampskärm i lackerat aluminium för att styra ljusets riktning. Lampan är vinklingsbar i höjd- och sidled. En perfekt inredningsdetalj för att förvandla ett tråkigt rum till en visuell och spännande plats. Tillverkad i Italien. Formgivning av Joe Colombo. Originaldesign från år 1967. Om vägglampan från Oluce- Coupé 1158 uppskattas för den genialiska mekanismen.- Coupé 1158 är också omtyckt för den klassiska designen.- Vägglampan kommer i olika färger.- Finns även med halvsfärisk lampskärm.- Från serien Coupé.- Tillverkad i Italien.- Ljuskälla ingår inte. Vägglampans tekniska egenskaper:- Djup: 930 mm.- Höjd: 1150 mm.- Sockel: 1 X E27- Max. 100 Watt- Certifiering: CE. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Dcwéditions Mantis Bs5 Vägglampa - Stål Svart

  dcwéditions mantis bs5 vägglampa - stål svart
  Vägglampan från DCWéditions har en unik design med en rundad, ojämn lampskärm och en arm med en lodrät justering. Den har en vinklingsbar lampskärm perfekt för utrymmen där du vill kunna läsa eller arbeta. CE-märkt. Gjord för fast installation. Formgivning av Bernard Schottlander. Om vägglampan från DCWéditions- Unik design.- Gjord av aluminium och stål.- Organiska former.- Från serien Mantis by DCWéditions.- Sockel: E14- 11 Watt- Djup: 450 mm.- Bredd: 220 mm.- Vägglampan passar bra i sovrummet.- 220-240 V.- IP-klassificering: IP20.- Vikt: 1 kg. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Dcwéditions Biny Bedside Vägglampa Left Sw /vit - Stål Svart

  dcwéditions biny bedside vägglampa left sw /vit - stål svart
  Biny Bedside Vägglampa är en funktionell sänglampa med två separata ljuskällor. En spotlight som smidigt kan punktbelysa och tillåter dig att läsa utan att störa din partner. Den andra lampan sprider ett jämnare mjukare sken, där mängden ljus går att justera genom att vrida på metallplattorna. Biny Bedside är designad av Jacques Biny på 50-talet och har senare reproducerats av DCWéditions. För Jacques var det viktigt med både funktion, effektivitet och elegans, vilket även speglas i designen på Biny Bedside. Förutom att den har en snygg estetik har den även en 4-läges switch. Du kan ha båda ljuskällorna igång samtidigt eller separat. Biny Bedside har även en inbyggd USB port för att du enkelt ska kunna ladda din telefon. Välj mellan tre olika utföranden.Egenskaper• Integrerad LED-belysning• 6W /Spot LED 2W• 4-läges switch• USB uttag• Ljusutsläppet justerbart• Notera att det finns en vägglampa för vänster och en för höger positionering Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Dcwéditions La Lampe Gras N°203 Vägglampa - Stål Svart

  dcwéditions la lampe gras n°203 vägglampa - stål svart
  Vägglampan från DCWéditions har en industriell design i stål med en lång arm och en justerbar längd. Lampan är lätt att anpassa till både små och stora utrymmen. Ljuskälla medföljer ej. Välj mellan olika färger. Formgivning av Bernard-Albin Gras. Om vägglampan från DCWéditions- Industriell design.- Lång arm.- Justerbar längd.- Gjord av stål.- Från serien Lampe Gras by DCWéditions.- Sockel: E14- Längd: 490-760 mm.- Sladdlängd: 2100 mm.- IP-klassificering: IP20.- Vikt: 1,6 kg. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Grant Vägglampa Eu 43 Cm - Stål Svart

  normann copenhagen grant vägglampa eu 43 cm - stål svart
  Grant Vägglampa EU från Normann Copenhagen tillhör varumärkets serie Grant. Genom att utmana det traditionella tankemönstret har pendlar, vägglampor, bordslampor och golvlampor omsorgsfullt tagits fram av varumärkets skickliga designteam.Vägglampan Grant erbjuds i fyra olika utföranden. Välj mellan färgerna svart och mässing och två olika längd på lampans djup. Lampan med kort arm är särskilt framtagen för att passa som sänglampa, hallbelysning eller för att bli placerad ovanför köksbänken. Lampan med lång arm passar bättre för större rum som exempelvis loungelampa. Den genomtänkta kulleden i lampan gör så att lampskärmen kan justeras beroende på användningsområde. Armen kan justeras sidled. Därtill hör att lampan är dimmbar och utrustad med en dispersionslins så att den inte bländar.En utbytbar LED-ljuskälla ingår.Ljuskällans energikonsumtion: 4kWh/10.000h Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Belid Slender Vägglampa - Svart

  belid slender vägglampa - svart
  Vägglampan från Belid har en modern, stilren design med ett mjukt, behagligt ljus. Den har en hög kvalitet för att hålla i generationer. Lampan har en justerbar lampskärm för att styra ljusets riktning. Om vägglampan från Belid- Slender uppskattas för den justerbara lampskärmen.- Från serien Slender.- Ljuskälla ingår inte. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Globen Lighting Clark 1 Vägglampa - Metall Borstad Mässing

  globen lighting clark 1 vägglampa - metall borstad mässing
  Clark 1 Vägglampa, Borstad Mässing från Globen Lighting. Sänglampor Borstad Mässing Metall. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Grupa Arigato Vägglampa Dubbel - Stål Svart

  grupa arigato vägglampa dubbel - stål svart
  Vägglampa från Grupa med en stilren design i handspunnet aluminium med två roterbara 360° lampskärmar. Den har en pulverlackerad yta och en av- och påknapp på lampfoten. Om vägglampan från Grupa- Arigato uppskattas för de roterbara lampskärmarna.- Från serien Arigato.- Ljuskälla ingår inte.- Vägglampa i aluminium och stål. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • By Rydéns Correct Vägglampa - Svart

  by rydéns correct vägglampa - svart
  Correct vägglampa från svenska By Rydéns. Enkel och stilren design med riktbart huvud som du lätt kan justera för ditt ändåmål. Passar utmärkt som sänglampa exempelvis. På lamphuvudet sitter en pinne i metall som hjälper dig att justera ljuset till rätt läge, utan att du behöver tänka på det blir för varmt att vidröra lampan. Correct kommer med dimmer som du enkelt reglerar ljusstyrkan med. Välj mellan vit eller svart, tillverkad i metall. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Konsthantverk Kh#1 Vägglampa - Vit

  konsthantverk kh#1 vägglampa - vit
  KH#1 är en klassiker som för första gången tillverkades 1926. KH#1 representerar Konsthantverks historia med sin rena form i kvalitet material i mässing, stål och plåt. KH#1 är resultatet av all Konsthantverks historia samlad i en produkt som omsorgsfullt har förfinats till perfektion. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • New Works Material Vägglampa - Kork Blandad kork

  new works material vägglampa - kork blandad kork
  Vägglampan från New Works är perfekt för utrymmen där du vill kunna läsa eller arbeta och har en modern, minimalistisk design. Lampan har naturliga material för att skapa en harmonisk atmosfär i rummet. Den har ett pulverlackerat, svart lampfäste i aluminium med en strömbrytare. Kom ihåg att glödlampa säljs separat. Formgiven av Nørgaard & Kechayas. Om vägglampan från New Works - Den här vägglampan är en del av New Workss kollektion Material.- Glödlampa är ej inkluderad. Skötselråd för vägglampan - Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa.Kombinera vägglampan med en golvlampa från New Works. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Dcwéditions Biny-spot Vägglampa /guld - Stål Svart

  dcwéditions biny-spot vägglampa /guld - stål svart
  Jacques Binys design kännetecknas av funktionalitet, återhållsamhet, elegans och blygsamhet. Biny Spot är en strikt och väldesignad vägglampa med tydliga 50-tals influenser. Den går enkelt att rikta åt önskat håll och tillåter en rotation på 330° vilket gör Biny användbar i många sammanhang. Biny Spot finns i matt svart eller polerad nickel och med 3 olika ytbehandlingar på skärmen - svart, nickel eller guld. I Biny familjen ingår även en bordslampa, sänglampa och diverse vägglampor.EgenskaperLjuskälla köpes separat Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Gubi Bestlite Bl6 Vägglampa /benporslin - Stål Mässing

  gubi bestlite bl6 vägglampa /benporslin - stål mässing
  Vägglampa BL6 från Gubi har ett justerbart stativ och en justerbar skärm. Gubi-lampan designades redan 1930 av den engelske designern Robert Dudley Best. Under andra världskriget blev den en nationell ikon då Winston Churchill hade en sådan stående på sitt skrivbord i skyddsrummet under Whitehall. Idag, mer än 70 år efter att den först började produceras är Gubi-lampan en given designklassiker i Skandinavien som med sin eleganta design passar in i alla typer av interiörer. Både dess funktion och estetik känns nämligen precis lika aktuellt då som nu. Med de många olika varianterna av modeller, material och färger i den eftertraktade lampserien blir det enkelt att hitta precis rätt plats för en Bestlite-lampa i sitt hem. Skärmen kan roteras 360° medan armen kan lutas i upp till 90°.Gubi-lampan finns som bordslampa, golvlampa, vägglampa samt pendel. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • New Works Material Vägglampa - Terrakotta

  new works material vägglampa - terrakotta
  Vägglampan från New Works är perfekt för utrymmen där du vill kunna läsa eller arbeta och har en modern, minimalistisk design. Lampan har naturliga material för att skapa en harmonisk atmosfär i rummet. Den har ett pulverlackerat, svart lampfäste i aluminium med en strömbrytare. Kom ihåg att glödlampa säljs separat. Formgiven av Nørgaard & Kechayas. Om vägglampan från New Works - Den här vägglampan är en del av New Workss kollektion Material.- Glödlampa är ej inkluderad. Skötselråd för vägglampan - Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa.Kombinera vägglampan med en golvlampa från New Works. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • House Doctor Game Vägglampa Vridbar - Järn Svart

  house doctor game vägglampa vridbar - järn svart
  Klassisk men rå vägglampa från House Doctor med industriell ton som passar perfekt över sängen. Gjord i matt svart metall med robusta detaljer. Lamparmen är helt vridbar åt bägge hållen. Lampskärmen är vitlackad inuti för att sprida ljuset maximalt. Strömbrytaren sitter på sladden. Mått från vägg ut till lampskärm är 31 cm, med utsträckt lampskärm är längden 41 cm. Sladd längd 2,5m. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Louis Poulsen Njp Vägglampa Lång Arm - Aluminium Ljusgrå

  louis poulsen njp vägglampa lång arm - aluminium ljusgrå
  NJP vägglampa från Louis Poulsen är ergonomisk utformad och kan lätt vinklas och riktas precis ditt den behövs tack vare sitt mekaniska system som ger en fantastisk rörelsefrihet. Lampan har två olika ljusstyrkor, en stark för arbetsbelysning och en dämpad för en mer avslappnad miljö. NJP är utrustad med en timerfunktion 4/8 timmar. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Louis Poulsen Yuh Vägglampa /svart - Mässing

  louis poulsen yuh vägglampa /svart - mässing
  Yuh vägglampa är formgiven av GamFratesi för Louis Poulsen. Yuh är en serie lampor i minimalistisk, stilren och flexibel design med ett personligt uttryck. Lampans skärm är vinklingsbar och justerbar i i höjdled. Lampskärmens design ger ett direkt och bländfritt ljus. Bra att veta: Integrerad LED-ljuskälla medföljer. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • New Works Material Vägglampa - Ek Rökt Ek

  new works material vägglampa - ek rökt ek
  Vägglampan från New Works är perfekt för utrymmen där du vill kunna läsa eller arbeta och har en modern, minimalistisk design. Lampan har naturliga material för att skapa en harmonisk atmosfär i rummet. Den har ett pulverlackerat, svart lampfäste i aluminium med en strömbrytare. Kom ihåg att glödlampa säljs separat. Formgiven av Nørgaard & Kechayas. Om vägglampan från New Works - Den här vägglampan är en del av New Workss kollektion Material.- Glödlampa är ej inkluderad. Skötselråd för vägglampan - Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa.Kombinera vägglampan med en golvlampa från New Works. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Louis Poulsen Aj Vägglampa Ljus Petroleum - Stål Pale Petroleum

  louis poulsen aj vägglampa ljus petroleum - stål pale petroleum
  Vägglampan från Louis Poulsen har en ikonisk design med karakteristiska former och ett direkt, riktningsbestämt ljus. Lampan har en vippbar lampskärm i sidled för optimal användarupplevelse med en vit insida för att ge ett behagligt ljus. Den har en lång sladd i plast med en stickkontakt och en strömbrytare på väggplattan. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Formgiven av Arne Jacobsen. Om vägglampan från Louis Poulsen- Ikonisk design.- Karakteristiska former.- Direkt, riktningsbestämt ljus.- Vippbar lampskärm.- Vit insida.- Från serien AJ.- Vägglampan kommer i olika färger.- E14- Djup: 318 mm.- Höjd: 180 mm.- IP-klassificering: IP20.- 20.0 Watt- Sladdlängd: 2400 mm.- Vikt: 800 g.- Ljuskälla ingår inte. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Örsjö Belysning Puck Vägglampa Dubbel - Krom

  örsjö belysning puck vägglampa dubbel - krom
  Vägglampa/sänglampa i metall. Anslutning: 2,5 m kabel med plug-in transformator. Färg: vit. Höjd 11 cm, bredd 24 cm. Lampan går ut 10 cm från väggen. Färg: svart struktur. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Gubi Bestlite Bl7 Vägglampa Mässing/ - Metall Grå

  gubi bestlite bl7 vägglampa mässing/ - metall grå
  BL7 vägglampa från Gubi, formgiven av Robert Dudley år 1930. Basen går att få i antingen krom eller mässing med ett flertal olika färger på lamphuvudet. Lampan har ett cirkulärt väggfäste med ett kort böjt stativ med roterbar lampkupa längst ut. En elegant och stilren vägglampa som passar i både hem och kontor.Under andra världskriget fick den status som en nationell ikon då Winston Churchill hade en sådan stående på sitt skrivbord i skyddsrummet under Whitehall. Idag, mer än 70 år efter att den först började produceras är Gubi-lampan en given designklassiker i Skandinavien som med sin eleganta design passar in i alla typer av interiörer. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.