Hemmässan
www.hemmassan.se

Sänglampor

Här ger vi dig några tips på fina sänglampor som kan monteras på väggen ovanför sängen eller på en sänggavel. Se om du hittar en sänglampa du gillar. De finns olika modeller där vissa också går att dimma, vilket är mysigt när du inte vill ha så starkt ljus.

Populärt inom sänglampor

 • Vipp 524 Väggspot - Aluminium Varmgrå

  vipp 524 väggspot - aluminium varmgrå
  Väggspot från VIPP med en mångsidig design med en perforerad lampskärm för att ge ett behagligt ljus. Den har en 2 m textilsladd. Om väggspoten från VIPP- Sockel: E14- Djup: 185 mm.- Höjd: 195 mm.- IP-klassificering: IP20.- 15.0 Watt- Sladdlängd: 2000 mm.- Energiklass A++.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för väggspoten- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Louis Poulsen Njp Vägglampa Kort Arm - Stål Svart

  louis poulsen njp vägglampa kort arm - stål svart
  NJP vägglampa från Louis Poulsen är ergonomisk utformad och kan lätt vinklas och riktas precis ditt den behövs tack vare sitt mekaniska system som ger en fantastisk rörelsefrihet. Lampan har två olika ljusstyrkor, en stark för arbetsbelysning och en dämpad för en mer avslappnad miljö. NJP är utrustad med en timerfunktion 4/8 timmar. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Louis Poulsen Aj Vägglampa - Stål Aubergine

  louis poulsen aj vägglampa - stål aubergine
  Vägglampan från Louis Poulsen har en ikonisk design med karakteristiska former och ett direkt, riktningsbestämt ljus. Lampan har en vippbar lampskärm i sidled för optimal användarupplevelse med en vit insida för att ge ett behagligt ljus. Den har en lång sladd i plast med en stickkontakt och en strömbrytare på väggplattan. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Formgiven av Arne Jacobsen. Om vägglampan från Louis Poulsen- Ikonisk design.- Karakteristiska former.- Direkt, riktningsbestämt ljus.- Vippbar lampskärm.- Vit insida.- Från serien AJ.- Vägglampan kommer i olika färger.- E14- Djup: 318 mm.- Höjd: 180 mm.- IP-klassificering: IP20.- 20.0 Watt- Sladdlängd: 2400 mm.- Vikt: 800 g.- Ljuskälla ingår inte. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Globen Lighting Hubble 2 Vägglampa - Metall Beige

  globen lighting hubble 2 vägglampa - metall beige
  Vägglampan från Globen Lighting har en modern design med två räfflade, tubformade lampskärmar i metall och en väggplatta med strömbrytare. Lampan har en sladd med en stickkontakt. Lampan är vinklingsbar i höjd- och sidled. Lampan fungerar även för fast installation. En perfekt inredningsdetalj för att förvandla ett tråkigt rum till en visuell och spännande plats. Formgiven av Patrick Hall. Om vägglampan från Globen Lighting- Modern design.- Två räfflade lampskärmar.- Vägglampan kommer i olika färger.- Sockel: Gu10- Djup: 60 mm.- Bredd: 350 mm.- Höjd: 125 mm.- IP-klassificering: IP20.- Tillverkad av metall.- 28.0 Watt- Sladdlängd: 2000 mm.- Ljuskälla ingår inte.- 2 socklar. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.

Fler tips på sänglampor

 • By Rydéns Quinn Vägglampa Lång - Metall Mattsvart

  by rydéns quinn vägglampa lång - metall mattsvart
  Vägglampan från By Rydéns har en stilsäker formgivning i metall och matt mässing med en roterbar arm och led för att styra ljusets riktning. En perfekt inredningsdetalj för att förvandla ett tråkigt rum till en visuell och spännande plats. Om vägglampan från By Rydéns- Quinn uppskattas för det justerbara ljuset.- Quinn är också omtyckt för den stilrena designen.- Tillverkad av metall och mässing.- Ljuskälla ingår inte. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Rise Vägglampa Fast Installation - Ask Gul

  normann copenhagen rise vägglampa fast installation - ask gul
  Vägglampan från Normann Copenhagen har en minimal design med fast installation och ett enkelt, sofistikerat uttryck perfekt för sovrummet. CE-märkt. Välj mellan olika färger. Formgiven av Marianne Andersen. Om vägglampan från Normann Copenhagen- E14- 240 V.- Höjd: 110 mm.- Längd: 195 mm.- Diameter: 100 mm.- IP-klassificering: IP20.- 40 Watt- Vikt: 600 g.- Vägglampan kommer i olika färger.- Ljuskälla medföljer ej. Skötselråd för vägglampan- Gjord för fastinstallation.- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Dcwéditions Lampe Gras N°204 L40 Sw Vägglampa / Koppar - Stål Svart

  dcwéditions lampe gras n°204 l40 sw vägglampa / koppar - stål svart
  Vägglampa från DCWéditions med en klassisk design och en industriell känsla. Den har en svängbar arm och lampskärm för att styra ljusets riktning. Lampan har en strömbrytare för enkel av- och påtagning. Formgivning av Bernard-Albin Gras. Om vägglampan från DCWéditions- Lampe Gras N°204 L40 SW uppskattas för den justerbara designen.- Lampe Gras N°204 L40 SW är också omtyckt för strömbrytaren.- Ljuskälla ingår inte.- Från serien Lampe Gras by DCWéditions..- Formgivning av Bernard-Albin Gras. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Spring Copenhagen Formel Vägglampa - Aluminium Vit

  spring copenhagen formel vägglampa - aluminium vit
  Vägglampan från Spring Copenhagen har en tidlös, minimalistisk design med en industriell stil. Den är tillverkad av aluminium med en justerbar lampskärm för att styra ljusets riktning. Formgivning av Hans Due. Om vägglampan från Spring Copenhagen- Finns i flera färger.- Från serien Formel.- Ljuskälla ingår inte.- Sockel: E27- Sladdlängd: 3300 mm.- Formgivning av Hans Due. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • OMEGA Bordslampa Vit/Krom - By Rydéns

  omega bordslampa vit/krom - by rydéns
 • New Works Material Vägglampa - Ek Rökt Ek

  new works material vägglampa - ek rökt ek
  Vägglampan från New Works är perfekt för utrymmen där du vill kunna läsa eller arbeta och har en modern, minimalistisk design. Lampan har naturliga material för att skapa en harmonisk atmosfär i rummet. Den har ett pulverlackerat, svart lampfäste i aluminium med en strömbrytare. Kom ihåg att glödlampa säljs separat. Formgiven av Nørgaard & Kechayas. Om vägglampan från New Works - Den här vägglampan är en del av New Workss kollektion Material.- Glödlampa är ej inkluderad. Skötselråd för vägglampan - Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa.Kombinera vägglampan med en golvlampa från New Works. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Oluce Coupé 1158 Vägglampa - Aluminium Vit

  oluce coupé 1158 vägglampa - aluminium vit
  Vägglampan från Oluce har en välkänd look med mjuka former. Vägglampan har en bågformad arm i krompläterad metall med en halvcylindrisk, vridbar lampskärm i lackerat aluminium för att styra ljusets riktning. Lampan är vinklingsbar i höjd- och sidled. En perfekt inredningsdetalj för att förvandla ett tråkigt rum till en visuell och spännande plats. Tillverkad i Italien. Formgivning av Joe Colombo. Originaldesign från år 1967. Om vägglampan från Oluce- Coupé 1158 uppskattas för den genialiska mekanismen.- Coupé 1158 är också omtyckt för den klassiska designen.- Vägglampan kommer i olika färger.- Finns även med halvsfärisk lampskärm.- Från serien Coupé.- Tillverkad i Italien.- Ljuskälla ingår inte. Vägglampans tekniska egenskaper:- Djup: 930 mm.- Höjd: 1150 mm.- Sockel: 1 X E27- Max. 100 Watt- Certifiering: CE. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Flos 265 Vägglampa - Stål Svart

  flos 265 vägglampa - stål svart
  Vägglampan från Flos har en unik design med en ställbar, lång arm perfekt för alla rum där du vill ha direkt belysning. Lampan har en konisk motvikt i gjutjärn baktill för ökad stabilitet. En enastående detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. Formgiven av Paolo Rizzatto. Om vägglampan från Flos- Unik design.- Ställbar arm.- Konisk motvikt.- E27- 220-250 V.- Djup: 850 mm.- Höjd: 350 mm.- Längd: 2050 mm.- IP-klassificering: IP20.- 75.0 Watt- Sladdlängd: 2030 mm.- Vikt: 6 kg.- Ljuskälla ingår inte. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Co Bankeryd Svejk 13 Vägglampa /nickel - Mässing Svart

  co bankeryd svejk 13 vägglampa /nickel - mässing svart
  Svejk 13 Vägglampa är formgiven med en industriell känsla med en kombination av samtida moderna element så som formen och mässingsdetaljerna som håller uppe skärmen. Den vridbara skärmen på Svejk gör den passande som en skrivbords eller sänglampa. Svejk fick sitt namn från boken ”Den tappre soldaten Svejk” vilket anspelar på soldaten i romanen och dess stolta hållning. Svejk finns i två utföranden. EgenskaperLjuskälla köpes separatInbyggt bländskydd1,5 meter textilsladd Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Co Bankeryd Rain Vägglampa - Metall Svart

  co bankeryd rain vägglampa - metall svart
  Vägglampan från Co Bankeryd har en stilren design i metall med en lång, böjd arm och en konisk lampskärm med en strömbrytare ovanpå. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Vera & Kyte. Om vägglampan från Co Bankeryd- Stilren design.- Tillverkad av metall.- Lång, böjd arm.- Konisk lampskärm.- Gu10- Djup: 250 mm.- Bredd: 160 mm.- Höjd: 230 mm.- 8.0 Watt- Sladdlängd: 2500 mm.- Vikt: 1.48 kg.- Ljuskälla ingår inte. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Dcwéditions Lampe Gras N°122 Sw Vägglampa - Stål Blå

  dcwéditions lampe gras n°122 sw vägglampa - stål blå
  Vägglampa från DCWéditions med en klassisk design och en industriell känsla. Den har en svängbar arm och en konisk, justerbar lampskärm för att styra ljusets riktning. Lampan har en strömbrytare för enkel av- och påtagning. Formgivning av Bernard-Albin Gras. Om vägglampan från DCWéditions- Lampe Gras N°122 SW uppskattas för den justerbara designen.- Lampe Gras N°122 SW är också omtyckt för strömbrytaren.- Ljuskälla ingår inte.- Från serien Lampe Gras by DCWéditions.- Formgivning av Bernard-Albin Gras. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Dcwéditions Lampe Gras N°122 Sw Vägglampa - Stål Polykarbonat

  dcwéditions lampe gras n°122 sw vägglampa - stål polykarbonat
  Vägglampa från DCWéditions med en klassisk design och en industriell känsla. Den har en svängbar arm och en konisk, justerbar lampskärm för att styra ljusets riktning. Lampan har en strömbrytare för enkel av- och påtagning. Formgivning av Bernard-Albin Gras. Om vägglampan från DCWéditions- Lampe Gras N°122 SW uppskattas för den justerbara designen.- Lampe Gras N°122 SW är också omtyckt för strömbrytaren.- Ljuskälla ingår inte.- Från serien Lampe Gras by DCWéditions.- Formgivning av Bernard-Albin Gras. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Gubi Gray Vägglampa Liten Antik / - Mässing Vit

  gubi gray vägglampa liten antik / - mässing vit
  Vägglampan från GUBI har en skulptural formgivning med ett tidlöst uttryck för alla hem och stilar. Den har en arm i antikmässing med en lättviktig, oval lampskärm i textil. Den har en vridbar dimmerknapp på väggplattan för justering av ljusstyrka. En perfekt inredningsdetalj för att förvandla ett tråkigt rum till en visuell och spännande plats. Formgivning av Space Copenhagen. Originaldesign från år 2019. Om vägglampan från GUBI- Gravity uppskattas för den eleganta designen.- Gravity är också omtyckt för den dimbara funktionen.- Vägglampan finns i olika färger.- Vägglampan finns i olika storlekar.- Från serien Gravity.- Ljuskälla ingår inte. Golvlampans tekniska egenskaper:- Sockel: E14- Max. 6 Watt- Höjd: 300 mm.- Djup: 303 mm.- Skärmhöjd: 150 mm.- Skärmbredd: 200 mm.- Sladdlängd: 1800 mm.- Vikt: 900 g. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Louis Poulsen Aj Vägglampa - Stål Vit

  louis poulsen aj vägglampa - stål vit
  Vägglampan från Louis Poulsen har en ikonisk design med karakteristiska former och ett direkt, riktningsbestämt ljus. Lampan har en vippbar lampskärm i sidled för optimal användarupplevelse med en vit insida för att ge ett behagligt ljus. Den har en lång sladd i plast med en stickkontakt och en strömbrytare på väggplattan. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Formgiven av Arne Jacobsen. Om vägglampan från Louis Poulsen- Ikonisk design.- Karakteristiska former.- Direkt, riktningsbestämt ljus.- Vippbar lampskärm.- Vit insida.- Från serien AJ.- Vägglampan kommer i olika färger.- E14- Djup: 318 mm.- Höjd: 180 mm.- IP-klassificering: IP20.- 20.0 Watt- Sladdlängd: 2400 mm.- Vikt: 800 g.- Ljuskälla ingår inte. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Dcwéditions Plume Sw Vägglampa Med Strömbrytare Porslin - Vit

  dcwéditions plume sw vägglampa med strömbrytare porslin - vit
  Vägglampa från DCWéditions med en delikat design med mjuka linjer och ett behagligt ljus perfekt att placera bredvid sängen. Den har en konisk lampskärm med ett högkvalitativt material för att hålla i många år framöver. Lampan har en balanserad bas i aluminium. Formgivning av Studio BrichetZiegler. Om vägglampan från DCWéditions- Plume SW uppskattas för den delikata designen.- Plume SW är också omtyckt för det trevliga ljuset.- Ljuskälla ingår inte.- Tillverkade av porslin eller polykarbonat.- Formgivning av Studio BrichetZiegler.- Från serien Plume by DCWéditions. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • GERI Bordslampa Grå - Globo Lighting

  geri bordslampa grå - globo lighting
 • Dcwéditions Lampe Gras N°122 Sw Vägglampa - Stål Svart

  dcwéditions lampe gras n°122 sw vägglampa - stål svart
  Vägglampa från DCWéditions med en klassisk design och en industriell känsla. Den har en svängbar arm och en konisk, justerbar lampskärm för att styra ljusets riktning. Lampan har en strömbrytare för enkel av- och påtagning. Formgivning av Bernard-Albin Gras. Om vägglampan från DCWéditions- Lampe Gras N°122 SW uppskattas för den justerbara designen.- Lampe Gras N°122 SW är också omtyckt för strömbrytaren.- Ljuskälla ingår inte.- Från serien Lampe Gras by DCWéditions.- Formgivning av Bernard-Albin Gras. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Gubi Bestlite Bl7 Vägglampa Black Brass/black Brass - Svart

  gubi bestlite bl7 vägglampa black brass/black brass - svart
  Bestlite Bl7 Vägglampa, Black Brass/black Brass från GUBI. Sänglampor Svart . Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • House Doctor Game Vägglampa Vridbar /vit - Järn Mässing

  house doctor game vägglampa vridbar /vit - järn mässing
  Klassisk men rå vägglampa från House Doctor med industriell ton som passar perfekt över sängen. Gjord i matt svart metall med robusta detaljer. Lamparmen är helt vridbar åt bägge hållen. Lampskärmen är vitlackad inuti för att sprida ljuset maximalt. Strömbrytaren sitter på sladden. Mått från vägg ut till lampskärm är 31 cm, med utsträckt lampskärm är längden 41 cm. Sladd längd 2,5m. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Klip Klämlampa - Stål Svart

  normann copenhagen klip klämlampa - stål svart
  Klämlampan från Normann Copenhagen är tillverkad av pulverlackerat stål med en nätt, stilren design och skarpa, rena linjer. Den har en klämma i nederkant för att kunna fästas i skrivbord eller på hyllplan med en roterbar skärm i 360 grader för att styra ljusets riktning perfekt för såväl stora som små utrymmen. Designad i Danmark av Simon Legald. Originaldesign från år 2022. Om klämlampan från Normann Copenhagen- Roterbar skärm i 360 grader.- För mer information ladda ned PDF.- Välj mellan olika färger.- Ljuskälla ingår inte. Lampans tekniska egenskaper:- Sockel: E14- 2.0 Watt- Höjd: 325 mm.- Bredd: 100 mm.- Sladdlängd: 2000 mm.- 220-240 V.- IP-klassificering: IP20. Skötselråd för klämlampan- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Rise Vägglampa Fast Installation - Ask Svart

  normann copenhagen rise vägglampa fast installation - ask svart
  Vägglampan från Normann Copenhagen har en minimal design med fast installation och ett enkelt, sofistikerat uttryck perfekt för sovrummet. CE-märkt. Välj mellan olika färger. Formgiven av Marianne Andersen. Om vägglampan från Normann Copenhagen- E14- 240 V.- Höjd: 110 mm.- Längd: 195 mm.- Diameter: 100 mm.- IP-klassificering: IP20.- 40 Watt- Vikt: 600 g.- Vägglampan kommer i olika färger.- Ljuskälla medföljer ej. Skötselråd för vägglampan- Gjord för fastinstallation.- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Klip Klämlampa - Stål Vit

  normann copenhagen klip klämlampa - stål vit
  Klämlampan från Normann Copenhagen är tillverkad av pulverlackerat stål med en nätt, stilren design och skarpa, rena linjer. Den har en klämma i nederkant för att kunna fästas i skrivbord eller på hyllplan med en roterbar skärm i 360 grader för att styra ljusets riktning perfekt för såväl stora som små utrymmen. Designad i Danmark av Simon Legald. Originaldesign från år 2022. Om klämlampan från Normann Copenhagen- Roterbar skärm i 360 grader.- För mer information ladda ned PDF.- Välj mellan olika färger.- Ljuskälla ingår inte. Lampans tekniska egenskaper:- Sockel: E14- 2.0 Watt- Höjd: 325 mm.- Bredd: 100 mm.- Sladdlängd: 2000 mm.- 220-240 V.- IP-klassificering: IP20. Skötselråd för klämlampan- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • By Rydéns Bazar Mini Vägglampa - Metall Vit

  by rydéns bazar mini vägglampa - metall vit
  Vägglampan från By Rydéns har en praktisk design i metall med en konformad, justerbar lampskärm och en justerbar arm perfekt för utrymmen där du vill kunna läsa eller arbeta. Lampan har en transparent, lång sladd med en stickkontakt. Om vägglampan från By Rydéns- Praktisk design.- Gjord av metall.- Justerbar lampskärm.- Justerbar arm.- Ljuskälla ingår inte.- Väggfäste ingår. Vägglampans egenskaper:- Sockel: E27- Höjd: 250 mm.- Djup: 490 mm.- Diameter: 170 mm.- 40.0 Watt- Sladdlängd: 2000 mm. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Louis Poulsen Njp Vägglampa Lång Arm - Stål Svart

  louis poulsen njp vägglampa lång arm - stål svart
  NJP vägglampa från Louis Poulsen är ergonomisk utformad och kan lätt vinklas och riktas precis ditt den behövs tack vare sitt mekaniska system som ger en fantastisk rörelsefrihet. Lampan har två olika ljusstyrkor, en stark för arbetsbelysning och en dämpad för en mer avslappnad miljö. NJP är utrustad med en timerfunktion 4/8 timmar. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • RANDI Vägglampa Vit - Globo Lighting

  randi vägglampa vit - globo lighting
 • Normann Copenhagen Rise Vägglampa - Ask Svart

  normann copenhagen rise vägglampa - ask svart
  Vägglampan från Normann Copenhagen har en okomplicerad, mångsidig design med ett sofistikerat, stilrent uttryck som harmoniskt smälter in i hemmet. Formgivning av Marianne Andersen. Om vägglampan från Normann Copenhagen- Vägglampan finns i olika färger.- Ljuskälla medföljer ej.- Sockel: E14- Formgivning av Marianne Andersen. Skötselråd för vägglampan- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Gubi Bestlite Bl6 Vägglampa Black Brass/classic White - Svart

  gubi bestlite bl6 vägglampa black brass/classic white - svart
  Bestlite Bl6 Vägglampa, Black Brass/classic White från GUBI. Sänglampor Svart . Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Gubi Bestlite Bl7 Vägglampa Black Brass/classic White - Vit

  gubi bestlite bl7 vägglampa black brass/classic white - vit
  Bestlite Bl7 Vägglampa, Black Brass/classic White från GUBI. Sänglampor Vit . Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Dcwéditions Lampe Gras N°204 L40 Sw Vägglampa - Stål Koppar

  dcwéditions lampe gras n°204 l40 sw vägglampa - stål koppar
  Vägglampa från DCWéditions med en klassisk design och en industriell känsla. Den har en svängbar arm och lampskärm för att styra ljusets riktning. Lampan har en strömbrytare för enkel av- och påtagning. Formgivning av Bernard-Albin Gras. Om vägglampan från DCWéditions- Lampe Gras N°204 L40 SW uppskattas för den justerbara designen.- Lampe Gras N°204 L40 SW är också omtyckt för strömbrytaren.- Ljuskälla ingår inte.- Från serien Lampe Gras by DCWéditions..- Formgivning av Bernard-Albin Gras. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Gubi Bestlite Bl5 Vägglampa Black Brass/bone China - Svart

  gubi bestlite bl5 vägglampa black brass/bone china - svart
  Är justerbar 47-80 cm i höjdled. E14. Glödlampa ingår ej. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Madam Stoltz Vägglampa - Järn Mässing

  madam stoltz vägglampa - järn mässing
  Vägglampa, Järn från Madam Stoltz. Sänglampor Mässing Järn. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Oluce Coupé 1159r Vägglampa - Aluminium Svart

  oluce coupé 1159r vägglampa - aluminium svart
  Vägglampan från Oluce har en välkänd look med mjuka former. Vägglampan har en bågformad arm i krompläterad metall med en halvsfärisk lampskärm i lackerat aluminium. Lampan är vinklingsbar i höjd- och sidled. En perfekt inredningsdetalj för att förvandla ett tråkigt rum till en visuell och spännande plats. Tillverkad i Italien. Formgivning av Joe Colombo. Originaldesign från år 1967. Om vägglampan från Oluce- Coupé 1159R uppskattas för den genialiska mekanismen.- Coupé 1159R är också omtyckt för den klassiska designen.- Vägglampan kommer i olika färger.- Finns även med halvcylindrisk lampskärm.- Från serien Coupé.- Tillverkad i Italien.- Ljuskälla ingår inte. Vägglampans tekniska egenskaper:- Djup: 1540 mm.- Höjd: 1430 mm.- Sockel: 1 X E27- Max. 100 Watt- Certifiering: CE. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • By Rydéns Bazar Vägglampa Lång Arm - Metall Grå

  by rydéns bazar vägglampa lång arm - metall grå
  Vägglampan från By Rydéns har en karakteristisk look i metall med en inbjudande känsla, en justerbar lampskärm och justerbara leder perfekta för utrymmen där du vill kunna läsa eller arbeta. Lampan har en transparent, lång sladd med en stickkontakt. Om vägglampan från By Rydéns- Bazar uppskattas för den karakteristiska designen.- Vägglampan kommer i olika färger.- Kombinera vägglampan med en ljuskälla från By Rydéns.- Gjord av metall.- Ljuskälla ingår inte.- Väggfäste ingår. Vägglampans egenskaper:- Sockel: E27- Höjd: 250 mm.- Djup: 490 mm.- Diameter: 170 mm.- 40.0 Watt- Sladdlängd: 2000 mm. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Globen Lighting Hubble 2 Vägglampa - Metall Borstad Mässing

  globen lighting hubble 2 vägglampa - metall borstad mässing
  Vägglampan från Globen Lighting har en modern design med två räfflade, tubformade lampskärmar i metall och en väggplatta med strömbrytare. Lampan har en sladd med en stickkontakt. Lampan är vinklingsbar i höjd- och sidled. Lampan fungerar även för fast installation. En perfekt inredningsdetalj för att förvandla ett tråkigt rum till en visuell och spännande plats. Formgiven av Patrick Hall. Om vägglampan från Globen Lighting- Modern design.- Två räfflade lampskärmar.- Vägglampan kommer i olika färger.- Sockel: Gu10- Djup: 60 mm.- Bredd: 350 mm.- Höjd: 125 mm.- IP-klassificering: IP20.- Tillverkad av metall.- 28.0 Watt- Sladdlängd: 2000 mm.- Ljuskälla ingår inte.- 2 socklar. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Sänglampa Sensilo

  sänglampa sensilo
  Sänglampa i metall. Dimmerbrytare på lampan. Lampan kan monteras på huvudgavel. LED-ljuskälla är integrerad Sensilo är den perfekta vägglampan för enkel montering på din sänggavel. Sensilo kommer i metall med silikon beklädd flexarm. Sensilo är besty
 • Gubi Bestlite Bl7 Vägglampa Mässing / - Metall Grå

  gubi bestlite bl7 vägglampa mässing / - metall grå
  Vägglampa från GUBI med en elegant design med rena linjer med inspiration från Bauhaus-perioden. Den har en flyttbar lampskärm perfekt när du behöver riktat ljus t.ex. bredvid sängen. Välj mellan olika ytbehandlingar. Formgivning av Robert Dudley Best. Originaldesign från år 1930. Om vägglampan från GUBI- Bestlite BL7 uppskattas för den ikoniska designen.- Bestlite BL7 är också omtyckt för det riktbara ljuset.- Finns i flera varianter.- Formgivning av Robert Dudley Best.- Ljuskälla ingår inte. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Oluce Coupé 1159r Vägglampa - Aluminium Vit

  oluce coupé 1159r vägglampa - aluminium vit
  Vägglampan från Oluce har en välkänd look med mjuka former. Vägglampan har en bågformad arm i krompläterad metall med en halvsfärisk lampskärm i lackerat aluminium. Lampan är vinklingsbar i höjd- och sidled. En perfekt inredningsdetalj för att förvandla ett tråkigt rum till en visuell och spännande plats. Tillverkad i Italien. Formgivning av Joe Colombo. Originaldesign från år 1967. Om vägglampan från Oluce- Coupé 1159R uppskattas för den genialiska mekanismen.- Coupé 1159R är också omtyckt för den klassiska designen.- Vägglampan kommer i olika färger.- Finns även med halvcylindrisk lampskärm.- Från serien Coupé.- Tillverkad i Italien.- Ljuskälla ingår inte. Vägglampans tekniska egenskaper:- Djup: 1540 mm.- Höjd: 1430 mm.- Sockel: 1 X E27- Max. 100 Watt- Certifiering: CE. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Fritz Hansen Caravaggio Read Vägglampa - Stål Grå

  fritz hansen caravaggio read vägglampa - stål grå
  Vägglampa från Fritz Hansen med en elegant, ikonisk formgivning med en tidlös siluett. Den har en roterbar arm med en flexibel hals perfekt när du behöver riktat ljus t.ex. bredvid sängen. Lampan har en konformad lampskärm med en öppning upptill för att skapa ett fint ljusflöde och en strömbrytare på väggplattan för att enkelt slå av och på. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Formgivning av Cecilie Manz. Originaldesign från år 2005. Om vägglampan från Fritz Hansen- Caravaggio Read uppskattas för den tidlösa designen.- Caravaggio Read är också omtyckt för det riktbara ljuset.- Formgivning av Cecilie Manz.- Vägglampan finns i olika färger.- Från serien Caravaggio.- Ljuskälla ingår inte. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Dcwéditions Lampe Gras N°122 Sw Vägglampa Rått Koppar - Stål Rå Koppar

  dcwéditions lampe gras n°122 sw vägglampa rått koppar - stål rå koppar
  Vägglampa från DCWéditions med en klassisk design och en industriell känsla. Den har en svängbar arm och en konisk, justerbar lampskärm för att styra ljusets riktning. Lampan har en strömbrytare för enkel av- och påtagning. Formgivning av Bernard-Albin Gras. Om vägglampan från DCWéditions- Lampe Gras N°122 SW uppskattas för den justerbara designen.- Lampe Gras N°122 SW är också omtyckt för strömbrytaren.- Ljuskälla ingår inte.- Från serien Lampe Gras by DCWéditions.- Formgivning av Bernard-Albin Gras. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Grupa Arigato Vägglampa Extra Kort - Stål Svart

  grupa arigato vägglampa extra kort - stål svart
  Vägglampa från Grupa med en stilren design i handspunnet aluminium med en roterbar 360° lampskärm. Den har en pulverlackerad yta och en av- och påknapp på lampfoten. Om vägglampan från Grupa- Arigato uppskattas för den roterbara lampskärmen.- Från serien Arigato.- Ljuskälla ingår inte.- Vägglampa i aluminium och stål. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Astep Vv Cinquanta Twin Vägglampa / - Mässing Svart

  astep vv cinquanta twin vägglampa / - mässing svart
  Vägglampa från Astep. Vi presenterar VV Cinquanta Twin, en vacker vägglampa som säkert kommer att lysa upp dina utrymmen med stil. Detta Astep-original, designat av Vittoriano Viganò, utstrålar tidlös elegans med en modern touch. Twin-modellen utmärker sig med en elegant tvåarmad design; var och en monterad på ett robust mässingsfäste som sträcker sig i motsatta riktningar och erbjuder en harmonisk blandning av form och funktionalitet. VV Cinquanta Twin kan snabbt anpassas till dina behov, oavsett om du vill läsa en bok eller ha en intim middagsbjudning. De sofistikerade, breda signaturreflektorerna kan vridas, lutas och roteras för att ge både indirekt och direkt ljus samtidigt. Lampan är omsorgsfullt tillverkad med en emaljerad spunnen aluminiumreflektor och finns i en rad av Viganòs ursprungliga färgkollektion från 1951, vilket gör den till ett konstnärligt mästerverk som är mycket mer än bara en vanlig lampa. Formgivning av Vittoriano Viganó. Originaldesign från år 1951. Om vägglampan från Astep- VV Cinquanta Twin uppskattas för den justerbara designen.- VV Cinquanta Twin är också omtyckt för det riktbara ljuset.- Tillverkad i Italien.- Formgivning av Vittoriano Viganó.- Ljuskälla ingår. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Hübsch Zenith Vägglampa - Järn Burnished brass

  hübsch zenith vägglampa - järn burnished brass
  Vägglampa från Hübsch med en elegant design med en dekorativ, cylinderformad lampskärm för att ge ett behagligt ljus perfekt för sovrummet. Om vägglampan från Hübsch- Zenith uppskattas för den eleganta designen.- Vägglampan finns i olika färger.- Sockel: E14- Ljuskälla ingår inte. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Örsjö Belysning Puck Vägglampa Enkel - Mässing

  örsjö belysning puck vägglampa enkel - mässing
  Stilsäker och elegant vägglampa från Örsjö Belysning. 1987 formgav designern Åke Hultgren serien Puck. En serie som lätt kan bli en favorit genom sin ljuskälla, flexibilitet och form. En serie som trots sin strama stil känns mjuk. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Hay Noc Wall Lamp Vägglampa - Pulverlackerad Aluminium Off-White

  hay noc wall lamp vägglampa - pulverlackerad aluminium off-white
  Vägglampa från Hay med en industriell, minimalistisk design i pulverlackerat aluminium med en fassetterad, matt skärm och en justerbar arm för att kunna anpassa ljuspunkterna efter behov. Formgivning av SmithMatthias. Om vägglampan från Hay- Finns i flera färger.- Från serien Noc.- Formgivning av SmithMatthias.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Artemide Tolomeo Mini Wall Lamp Vägglampa - Aluminium Svart

  artemide tolomeo mini wall lamp vägglampa - aluminium svart
  Vägglampan från Artemide har en prydlig, prisbelönt design med en tidlös look perfekt för designälskaren. Den har en elegant funktion med en justerbar arm och ett justerbart huvud för att styra ljusets riktning. Formgivning av Michele De Lucchi & Giancarlo Fassina. Om vägglampan från Artemide- Tolomeo Mini uppskattas för den eleganta funktionen och den prydliga, prisbelönta Compasso d'Oro designen.- Vägglampan finns i olika färger.- Finns även som en bordslampa.- Den här vägglampan är en del av Artemides kollektion Tolomeo. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Artemide Ixa Vägglampa - Aluminium Antracit

  artemide ixa vägglampa - aluminium antracit
  Vägglampa från Artemide Scandinavia med en skulptural design med en elegant balans. Den har en justerbar, sfärisk lampskärm för att styra ljusets riktning med en lång arm och en rund väggplatta. Ixa är en genial blandning av estetik och teknik. Den är idealisk för fasta installationer i alla rum som kräver funktionell belysning och en stilistisk touch. Formgivning av Foster + Partners. Om vägglampan från Artemide Scandinavia- Ixa uppskattas för den justerbara lampskärmen.- Från serien Ixa.- Formgivning av Foster + Partners.- Gjord för fast installation.- Ljuskälla ingår. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Dcwéditions La Lampe Gras N°203 Vägglampa - Stål Svart

  dcwéditions la lampe gras n°203 vägglampa - stål svart
  Vägglampan från DCWéditions har en industriell design i stål med en lång arm och en justerbar längd. Lampan är lätt att anpassa till både små och stora utrymmen. Ljuskälla medföljer ej. Välj mellan olika färger. Formgivning av Bernard-Albin Gras. Om vägglampan från DCWéditions- Industriell design.- Lång arm.- Justerbar längd.- Gjord av stål.- Från serien Lampe Gras by DCWéditions.- Sockel: E14- Längd: 490-760 mm.- Sladdlängd: 2100 mm.- IP-klassificering: IP20.- Vikt: 1,6 kg. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Secto Design Petite 4630 Vägglampa - Björk Vit

  secto design petite 4630 vägglampa - björk vit
  Lampserien Petite från Secto Design är formgiven av den prisbelönte arkitekten Seppo Koho. Vägglampan Petite tillverkas av skickliga hantverkare i Finland i robust björk av högsta kvalitet. Ställbar skärm och ger ett mjukt, behagligt ljus som passar utmärkt till flera omgivningar. Lampan har en textilkabel på 220 cm med strömbrytare. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Herstal Grain Vägglampa - Metall Mattsvart

  herstal grain vägglampa - metall mattsvart
  Vägglampa från Herstal med en vacker, stilren design med en elegant finish för att skapa en härlig känsla i hemmet. Den har högkvalitativa material för långvarig slitstyrka. Om vägglampan från Herstal- Grain uppskattas för den eleganta finishen.- Grain är också omtyckt för den stilrena designen.- Ljuskälla ingår inte.- Från serien Grain. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Dcwéditions Lampe Gras N°304 Vägglampa L40 / Krom - Stål Svart

  dcwéditions lampe gras n°304 vägglampa l40 / krom - stål svart
  Vägglampan från DCWéditions har en industriell design i stål med en vinklingsbar arm och en vinklingsbar lampskärm perfekt för utrymmen där du vill kunna läsa eller arbeta. Välj mellan olika färger. Formgivning av Bernard-Albin Gras. Om vägglampan från DCWéditions- Industriell design.- Vinklingsbar arm.- Vinklingsbar lampskärm.- Gjord av stål.- Från serien Lampe Gras by DCWéditions.- Sockel: E14- Längd: 400 mm.- IP-klassificering: IP20.- Vikt: 1,5 kg. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Örsjö Belysning Pj72 Vägglampa (Sladd) - Metall Vit

  örsjö belysning pj72 vägglampa (sladd) - metall vit
  PJ72 från Örsjö Belysning är en funktionell lampa som är att justera efter eget önskemål. Under 1940-talet startade PeFeGe Eriksson i Stockholm tillverkningen av den klassiska industrilampan. En lampa som har hög igenkänningsfaktor och som funnits placerad i en rad interiörer och miljöer under åren. Gjord i lackerad metall och finns i flera olika färger. Från samma serie finns lampor i en mängd olika utföranden för skrivbord, golv och tak. Höjd max 71 cm Bredd max 69 cm Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.