Hemmässan
www.hemmassan.se

Sovrumsbord

Vi har gjort denna översikt med bilder på massor av fina sovrumsbord. Här finns nattduksbord i trä, metall och plast. Det är en blandning av både billigt och exklusivt. Vi har också lagt in tips på sminkbord.

Du kan scrolla ner och kika på ett urval eller välja ett specifikt märke för att se vilka avlastningsbord de har för sovrum.

Populärt inom sovrumsbord

Fler tips på sovrumsbord

 • SPINDER DESIGN Diva One-Nightstand sängbord, m. 1 hylla - svart ek och svart stål

  spinder design diva one-nightstand sängbord, m. 1 hylla - svart ek och svart stål
 • KILROY INDBO Athea #14505 sengebord, m. 2 hyllor och 1 låda - glas och svart järn

  kilroy indbo athea #14505 sengebord, m. 2 hyllor och 1 låda - glas och svart järn
 • Mavis Volt Vägghängt 2 Lådor /rostfritt Stål - Mdf Beige

  mavis volt vägghängt 2 lådor /rostfritt stål - mdf beige
  Sängbordet från Mavis har ett vackert, enkelt uttryck med rena linjer och en len, mattlackad yta. Det är tillverkat av stabilt, hållbart material med lådor med mjuk stängning. Formgivning av Martina Elgemark. Om sängbordet från Mavis- Två lådor.- Finns i flera utföranden.- Tillverkat i Europa.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 285 mm.- Bredd: 350 mm.- Höjd: 260 mm. Skötselråd för sängbordet- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa. Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
 • KARE DESIGN Vanity Sminkbord, med 2 Fack - Spegelglas, Valnötsplywood och Stål

  kare design vanity sminkbord, med 2 fack - spegelglas, valnötsplywood och stål
 • Zweed Peep S1 Angel White/ - Ek Svart

  zweed peep s1 angel white/ - ek svart
  Peep S1 Sängbord från Zweed, designad av Håkan Johansson. Peep är en serie skåp och byråer med traditionell skandinavisk estetik. Modern, stilistisk form och funktion med en typisk Zweed-twist; asymmetriskt placerade handtag som ger en glimt av vad som döljer sig inuti.Peep S1 är ett diskret sängbord med två lådor och ett gömt fack på toppen för mobilladdning och kablar. Lådorna stängs mjukt med hjälp av en inbyggd dämpare. Finns i flera färger med benställning i klar- eller svartlackerad ek. Peep S1 finns även i en vägghängd version. Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
 • VCM NORDIC Singol M sengebord, m. 1 öppet rum - naturligt trä

  vcm nordic singol m sengebord, m. 1 öppet rum - naturligt trä
 • Mavis Falsterbo Lågt lack - Björk Vit

  mavis falsterbo lågt lack - björk vit
  Ett enkelt och stilrent sängbord från Mavis Falsterbo-serie. Sängbordet är tillverkat av en stomme av MDF och ben i massiv björk som har en vitlackad yta. Sängbordet är mycket funktionellt och finns i två olika utföranden med höga eller låga ben.Egenskaper Mått på lådor (BxDxH) 17x35x22,5 cm Lådor i plywood med sidomonterad kullagerskena Finns även med låga ben Vikt 12 kg Torkas med lätt fuktad trasa - skötselinstruktioner här Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Mavis Höllviken topp Till - Marmor Vit

  mavis höllviken topp till - marmor vit
  Det här är en vit toppskiva av italiensk Carrara marmor som är ett tillbehör till Mavis Höllviken Möbler.Viktig information om marmorMarmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå då all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan skivan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det?Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år. Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Sängbord - Beralus

  sängbord - beralus
  100% FURU Längd: 45 cm Bredd: 40 cm Höjd: 51 cm Förvaringsutrymmets höjd: 28 cm Ben: 22 cm
 • TVILUM May sängbord - svart, med 1 låda och 1 fack

  tvilum may sängbord - svart, med 1 låda och 1 fack
 • Sminkbord - Ray

  sminkbord - ray
  100% spånskiva med melaminbeläggning tjocklek: 1,8 cm bredd: 59 cm höjd: 135 cm djup: 35 cm
 • VENTURE DESIGN Lind sängbord, med 2 lådor - svart melamin och trä

  venture design lind sängbord, med 2 lådor - svart melamin och trä
 • VASAGLE Sminkbord, sminkbord, sminkbord med spegel, 1 låda, 2 hyllor, förvaringsskåp, sminkförvaring, vit

  vasagle sminkbord, sminkbord, sminkbord med spegel, 1 låda, 2 hyllor, förvaringsskåp, sminkförvaring, vit
 • Sängbord - Fern

  sängbord - fern
  100% spånskiva med melaminbeläggning tjocklek: 1,8 cm bredd: 54 cm höjd: 40 cm djup: 47 cm flera hyllplan
 • Mavis Volt Nattduksbord Vägghängt - Mdf Vit

  mavis volt nattduksbord vägghängt - mdf vit
  Sängbordet från Mavis har ett vackert, enkelt uttryck med rena linjer och en len, mattlackad yta. Det är tillverkat av stabilt, hållbart material med lådor med mjuk stängning. Formgivning av Martina Elgemark. Om sängbordet från Mavis- Två lådor.- Finns i flera utföranden.- Tillverkat i Europa.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 285 mm.- Bredd: 350 mm.- Höjd: 260 mm. Skötselråd för sängbordet- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa. Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Sängbord Molly

  sängbord molly
  Sängbord helt i metal med ett öppet hylpaln samt låda för dold förvaring. Knoppen i mässing blir en snygg detalj.
 • TVILUM Ry sängbord, med 2 lådor - vit folie och trä

  tvilum ry sängbord, med 2 lådor - vit folie och trä
 • TVILUM May sängbord - brunt trä, med 1 låda och 1 fack

  tvilum may sängbord - brunt trä, med 1 låda och 1 fack
 • Nattduksbord Halifax

  nattduksbord halifax
  En säng känns vilsen utan ett nattduksbord. Ta det här med sina tre lådor. Det har utformats för att stå på en höjd som passar både höga och låga sängar. Det är också smalt för att passa in i trånga utrymmen. Det ger en kompakt yta för väckarklocka o
 • Department Ray - Valnöt

  department ray - valnöt
  Sängbord från Department med en nätt formgivning med en perforerad dörr och utsvängda, rundade ben. Det har flyttbara gångjärn för att kunna anpassa efter smak och behov. Bordet har ett justerbart hyllplan perfekt för förvaring av olika saker. Om sängbordet från Department- Ray uppskattas för den nätta storleken.- Ray är också omtyckt för den populära modellen.- Sängbordet finns i olika material.- Från serien Ray.- Denna produkt levereras monterad.- Lämplig för användning för privat bruk.- Finns även som ett skåp. Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
 • TVILUM Naia sängbord - vit ask, med 2 lådor

  tvilum naia sängbord - vit ask, med 2 lådor
 • Sängbord Elos Höger

  sängbord elos höger
  Material: 100% Melaminbelagd spånskiva Mått: 25 x 60 x 27 cm Avses stå på höger sida sängen
 • Mavis Höllviken Kalkstopp Till - Sten Grå

  mavis höllviken kalkstopp till - sten grå
  Det här är en svensk logerhuggen kalkstenstopp från Hällekis som är ett tillbehör till Mavis Höllviken Serie Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
 • VCM NORDIC Singol M sengebord, m. 1 öppet rum - vitt och naturligt trä

  vcm nordic singol m sengebord, m. 1 öppet rum - vitt och naturligt trä
 • Englesson Edge Air Nattduksbord - Bok Vit

  englesson edge air nattduksbord - bok vit
  Nattduksbordet från Englesson har en kompakt, väggmonterad design för utrymmen där man har begränsat med yta. Nattduksbordet är tillverkat av lackerad MDF med ett extra, skyddande lager i lack på ovansidan och en dekorativ, karakteristisk kant på framsidan. Om nattduksbordet från Englesson- Nattduksbordet kommer i olika färger.- Det här nattduksbordet är en del av Englessons kollektion Edge.- Väggfästen ingår. Skötselråd för nattduksbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant. Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
 • STEENS Soma sängbord, m. 2 lådor - espresso/svart MDF/furu

  steens soma sängbord, m. 2 lådor - espresso/svart mdf/furu
 • TVILUM Naia sängbord - tryffel naturligt trä, med 2 lådor

  tvilum naia sängbord - tryffel naturligt trä, med 2 lådor
 • Sängbord - Cendy

  sängbord - cendy
  100% SPÅNSKIVA MED MELAMINBELÄGGNING Ben av trä UV-digitaltryck Bredd: 60 cm Höjd: 61 cm Djup: 40 cm Flera hyllplan Kan fästas i väggen Extra förvaringsutrymme
 • Sängbord Vita

  sängbord vita
  Detta sidobord med rena linjer och naturfärgad finish ger lite mer förvaringsutrymme och hjälper dig att rensa bort oreda från rummen. Tillverkat av massiv, hållbar och certifierad nordiskt furu "Pinus Sylvestris". Denna kompakta design är ett prakti
 • TVILUM Paris nattduksbord - vit med 2 lådor

  tvilum paris nattduksbord - vit med 2 lådor
 • WOOOD Soof toalettbord, med spegel och 2 lådor - natur MDF och furu

  woood soof toalettbord, med spegel och 2 lådor - natur mdf och furu
 • TVILUM Pepe sängbord, med 2 lådor - svart folie och plast

  tvilum pepe sängbord, med 2 lådor - svart folie och plast
 • Sängbord Nalu

  sängbord nalu
  Nalu sängbord är tillverkat av massivt minditrä med patinerat utseende. För att tillverka stommen har träet rundats i hörnen. Fronten är tillverkad av handvävd rotting, vilket ger en trendig stil. Det är en miljövänlig designermöbel eftersom träet ko
 • Sängbord vänster Sirius

  sängbord vänster sirius
  100% spånskiva med melaminbeläggning tjocklek: 1,8 cm mått: bredd: 32 cm höjd: 61 cm djup: 30 cm
 • Sängbord Colin

  sängbord colin
  Sängbord i metall med en låda samt två rymliga öppna fack. Sängbordets stilrena design gör att det är lätt att matcha med de flesta stilar. Colin sängbord har måtten; höjd 70 cm, bredd 36 cm och djup 33 cm.
 • Sängbord TREND

  sängbord trend
  Sängbord TREND, Vit, 40 x 30 x 48 cm
 • Sängbord Euromos

  sängbord euromos
  Material: 100% Melaminbelagd spånskiva Träben Mått: 40 x 50 x 35 cm
 • ACT NORDIC Supernova sängbord - vit, 1 hylla och 1 låda

  act nordic supernova sängbord - vit, 1 hylla och 1 låda
 • NOVASOLO Halifax sängbord, med 3 lådor - brunt och vitt, mahogny och MDF

  novasolo halifax sängbord, med 3 lådor - brunt och vitt, mahogny och mdf
 • Sängbord - Cendy

  sängbord - cendy
  100% SPÅNSKIVA MED MELAMINBELÄGGNING Ben av trä UV-digitaltryck Bredd: 60 cm Höjd: 61 cm Djup: 40 cm Flera hyllplan Kan fästas i väggen Extra förvaringsutrymme
 • VCM NORDIC Boxal Mini sängbord, med 2 lådor - vitt trä

  vcm nordic boxal mini sängbord, med 2 lådor - vitt trä
 • New Works Tana Nattduksbord Väggmonterad - Fanér Ek

  new works tana nattduksbord väggmonterad - fanér ek
  Nattduksbord från New Works med en väggmonterad design och ett enkelt uttryck. Det är tillverkat av trä med en hög kvalitet. Nattduksbordet har en låda för enkel förvaring. Om nattduksbordet från New Works- Tana uppskattas för de raka, rena linjerna.- Tana är också omtyckt för den nätta storleken.- En låda.- Tillverkat i Turkiet.- Nattduksbord i trä. Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Sängbord Emma högt

  sängbord emma högt
  Sängbord med låda & hylla i lackad ek. toppen i fanerad ek och benen i massiv ek. Delvis monterad.
 • Sängbord höger Sirius

  sängbord höger sirius
  100% spånskiva med melaminbeläggning tjocklek: 1,8 cm mått: bredd: 32 cm höjd: 61 cm djup: 30 cm
 • NORDVÄRK LV28 Nattduksbord, Ek

  nordv&aumlrk lv28 nattduksbord, ek
 • Sängbord Camrose

  sängbord camrose
  Camrose sängbord av ek ger sovrummet ett elegant uttryck. Placeringen på väggen anpassas enkelt efter sängens höjd vilket gör att sängbordet passar till alla sängar. Camrose sängbord matchas utmärkt med sänggaveln Riggins i samma färg.
 • WOOOD Zola sängbord, m. 1 dörr och 1 låda - svart trä och metall

  woood zola sängbord, m. 1 dörr och 1 låda - svart trä och metall
 • TWILUM Paris sängbord, w. 1 dörr, 1 låda, 1 hylla - mattgrå folie/spånskiva

  twilum paris sängbord, w. 1 dörr, 1 låda, 1 hylla - mattgrå folie/spånskiva
 • TVILUM Pepe sängbord, med 2 lådor - valnötsfolie och plast

  tvilum pepe sängbord, med 2 lådor - valnötsfolie och plast
 • Mavis Höllviken Höga Ben - Läder Ljusgrå

  mavis höllviken höga ben - läder ljusgrå
  Sängbordet från Mavis uppseendeväckade serie Höllviken är formgiven av den svenska designern Martina Elgemark. Sängbordet har en funktionell design med en typisk skandinavisk prägel med Martinas val av material och detaljer av läder. Bordet finns tillgänglig i två olika färger och för ett ännu mer personligt utseende går det att köpa en snygg stenskiva i kalksten eller marmor som tillval.Egenskaper Handtag av läder Mått på låda (BxDxH) 32x24x6 cm Låda i plywood med underliggande mjukstängande skena Toppskiva av italiensk Carraramarmor eller svensk logerhuggen kalksten från Hällekis finns att köpa som tillval Vikt 15 kg Torkas med lätt fuktad trasa - skötselinstruktioner här Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
 • WOOOD Nancy vägghängt sängbord, m. 1 låda och 1 fack - dimmrå MDF

  woood nancy vägghängt sängbord, m. 1 låda och 1 fack - dimmrå mdf
 • VCM NORDIC Sledo Maxisen sängbord, med 2 hyllor och 1 låda - svart trä

  vcm nordic sledo maxisen sängbord, med 2 hyllor och 1 låda - svart trä