Hemmässan
www.hemmassan.se

Sovrumsbord

Vi har gjort denna översikt med bilder på massor av fina sovrumsbord. Här finns nattduksbord i trä, metall och plast. Det är en blandning av både billigt och exklusivt. Vi har också lagt in tips på sminkbord.

Du kan scrolla ner och kika på ett urval eller välja ett specifikt märke för att se vilka avlastningsbord de har för sovrum.

Populärt inom sovrumsbord

Fler tips på sovrumsbord

 • Satsbord 3 delar återvunnet massivt trä - Flerfärgad

  satsbord 3 delar återvunnet massivt trä - flerfärgad
  De här 3 satsborden i trä och vintagestil blir ett tidlöst tillskott till hemmet. Borden kan användas som sidobord, soffbord, vardagsrumsbord, avlastningsbord, nattduksbord, telefonbord med mera. Tack&hellip:
 • FMD Nattduksbord med 3 lådor ek - Beige

  fmd nattduksbord med 3 lådor ek - beige
  Nattduksbordet från FMD blir ett blickfång i ditt sovrum! Nattduksbordet från FMD blir ett blickfång i ditt sovrum! Det har en retro design med tre lådor med plats för saker som du vill ha inom räckhåll.&hellip:
 • Mavis Höllviken Låga Ben pigmenterad Ek - Mdf Vit

  mavis höllviken låga ben pigmenterad ek - mdf vit
  Sängbordet från Mavis uppseendeväckade serie Höllviken är formgiven av den svenska designern Martina Elgemark. Sängbordet har en funktionell design med en typisk skandinavisk prägel med Martinas val av material och detaljer av läder. Bordet finns tillgänglig i två olika färger och för ett ännu mer personligt utseende går det att köpa en snygg stenskiva i kalksten eller marmor som tillval.Egenskaper Handtag av läder Mått på låda (BxDxH) 32x24x8 cm Låda i plywood med underliggande mjukstängande skena Toppskiva av italiensk Carraramarmor eller svensk logerhuggen kalksten från Hällekis finns att köpa som tillval Torkas med lätt fuktad trasa - skötselinstruktioner här Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Sängbord Binz

  sängbord binz
  Sängbord Binz, Sonoma Ek 3D, 45 x 35 x 45 cm
 • Sängbord Cross

  sängbord cross
  100% SPÅNSKIVA MED MELAMINBELÄGGNING Tjocklek: 18 mm Ben av bok Bredd: 50 cm Höjd: 55 cm Djup: 40 cm Benens höjd: 31 cm Flera hyllplan Nedre hyllans längd: 50 cm Övre hyllans längd: 25 cm
 • Sängbord 2 st med 2 lådor brun och vit - Brun

  sängbord 2 st med 2 lådor brun och vit - brun
  Dessa nattduksbord med 2 lådor och en enkel men elegant design kan användas som ett nattduksbord eller telefonbord. Dessa nattduksbord med 2 lådor och en enkel men elegant design kan användas som ett&hellip:
 • Audo Copenhagen Frame 35 Med 1 Låda - Askfanér Svartbetsad Ask

  audo copenhagen frame 35 med 1 låda - askfanér svartbetsad ask
  Sängbord från Audo Copenhagen med en tidlös, modulär design som harmoniskt smälter in i hemmet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Ram i svart aluminium och sidor i melamin- eller fanerbelagd MDF och en mjukstängande låda. Formgivning av Mogens Lassen. Tillverkat i Danmark. Om sängbordet från Audo Copenhagen- Formgivning av Mogens Lassen.- Det här sängbordet är en del av Audo Copenhagens kollektion Frame.- 1 mjukstängande låda.- Finns i flera utföranden.- Modulär design.- Tillverkat i Danmark. Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
 • ACT NORDIC Avignon vägghängt sängbord, m. 1 låda - svart MDF

  act nordic avignon vägghängt sängbord, m. 1 låda - svart mdf
 • Nattduksbord 40x30x50 cm grovt mangoträ och naturlig rotting - Brun

  nattduksbord 40x30x50 cm grovt mangoträ och naturlig rotting - brun
  Om du vill tillföra en rustik charm till din inredning är detta sängbord av massivt mangoträ ett perfekt val. Om du vill tillföra en rustik charm till din inredning är detta sängbord av massivt&hellip:
 • Sängbord grå 40x30x50 cm massivt mangoträ - Grå

  sängbord grå 40x30x50 cm massivt mangoträ - grå
  Tillför en lyxig 50-talsdesign till din inredning med vårt eleganta sängbord i trä! Tillför en lyxig 50-talsdesign till din inredning med vårt eleganta sängbord i trä! Nattduksbordet är tillverkat&hellip:
 • Sminkbord med 3-i-1 spegel och pall 2 lådor vit - Vit

  sminkbord med 3-i-1 spegel och pall 2 lådor vit - vit
  Detta charmiga sminkbord med tillhörande pall är tillverkat i högkvalitativt furuträ. Dess viktorianska stil och rena, vita finish tillför en stänk av elegans och skönhet till din budoar eller omklädningsrum.&hellip:
 • VCM NORDIC Singol L sängbord, m. 1 låda - vitt och naturligt trä

  vcm nordic singol l sängbord, m. 1 låda - vitt och naturligt trä
 • ACT NORDIC Linnea sängbord, med 3 lådor - vit MDF

  act nordic linnea sängbord, med 3 lådor - vit mdf
 • VASAGLE Sminkbord, sminkbord, sminkbord med spegel, 1 låda, 2 hyllor, förvaringsskåp, sminkförvaring, vit

  vasagle sminkbord, sminkbord, sminkbord med spegel, 1 låda, 2 hyllor, förvaringsskåp, sminkförvaring, vit
 • Sängbord Colin

  sängbord colin
  Sängbord i metall med en låda samt två rymliga öppna fack. Sängbordets stilrena design gör att det är lätt att matcha med de flesta stilar. Colin sängbord har måtten; höjd 70 cm, bredd 36 cm och djup 33 cm.
 • ACT NORDIC Ashlan vägghängt sängbord, m. 1 hylla och 1 låda, vändbar - vit MDF

  act nordic ashlan vägghängt sängbord, m. 1 hylla och 1 låda, vändbar - vit mdf
 • Sängbord Vita

  sängbord vita
  Detta sidobord med rena linjer och naturfärgad finish ger lite mer förvaringsutrymme och hjälper dig att rensa bort oreda från rummen. Tillverkat av massiv, hållbar och certifierad nordiskt furu "Pinus Sylvestris". Denna kompakta design är ett prakti
 • Maze Edgy Wood Hylla Äggskal / - Ask

  maze edgy wood hylla äggskal / - ask
  Hyllan från Maze har en ren, minimalistisk design perfekt för det moderna hemmet. Den har en elegant toppskiva i fanér med en praktisk hylla under. Den har en användbar storlek för utrymmen där man har begränsat med yta. Formgiven av Malin Lundmark. Om hyllan från Maze- Djup: 250 mm.- Bredd: 375 mm.- Höjd: 175 mm.- Hyllan kommer i olika färger.- Minimalistisk look med en praktisk storlek.- Smart förvaring. Skötselråd för hyllan- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Sängbord Polo

  sängbord polo
  Ett diskret nattduksbord som erbjuder både stil och förvaring. Den runda formen och det minimalistiska formspråket gör bordet perfekt för alla sovrum. Det tar inte upp för mycket plats i rummet och har en låda för de föremål som du vill hålla utom sy
 • Sängbord med 1 låda vit - Vit

  sängbord med 1 låda vit - vit
  Detta sängbord med en låda har en enkel men elegant design, och kan användas som ett nattduksbord eller telefonbord. Detta sängbord med en låda har en enkel men elegant design, och kan användas som&hellip:
 • VCM NORDIC Sledo Maxi sängbord, med 2 hyllor och 1 låda - vitt trä

  vcm nordic sledo maxi sängbord, med 2 hyllor och 1 låda - vitt trä
 • Mavis Falsterbo Högt lack - Björk Vit

  mavis falsterbo högt lack - björk vit
  Ett enkelt och stilrent sängbord från Mavis Falsterbo-serie. Sängbordet är tillverkat av en stomme av MDF och ben i massiv björk som har en vitlackad yta. Sängbordet är mycket funktionellt och finns i två olika utföranden med höga eller låga ben.Egenskaper Mått på lådor (BxDxH)24x26,5x6,5 cm Lådor i plywood med sidomonterad kullagerskena Finns även med låga ben Vikt 11 kg Torkas med lätt fuktad trasa - skötselinstruktioner här Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Nattduksbord 40x30x52 cm grovt mangoträ - Svart

  nattduksbord 40x30x52 cm grovt mangoträ - svart
  Nattduksbordet i trä skapar en industriell stil i ditt sovrum och vardagsrum! Nattduksbordet i trä skapar en industriell stil i ditt sovrum och vardagsrum! Nattduksbordet är tillverkat i massivt grovt&hellip:
 • Sängbord Linus

  sängbord linus
  Sänglåda Linus, Grå lackerad, 40 x 39,5 x 45 cm
 • ACT NORDIC Thais sängbord - flerfärgad MDF och naturlig furu, med 4 lådor

  act nordic thais sängbord - flerfärgad mdf och naturlig furu, med 4 lådor
 • Sidoskåp Vit 50x30x51,5 cm spånskiva - Vit

  sidoskåp vit 50x30x51,5 cm spånskiva - vit
  Detta nattduksbord med elegant design blir ett tidlöst tillskott i din inredning. Detta nattduksbord med elegant design blir ett tidlöst tillskott i din inredning. Detta sängskåp har en robust konstruktion&hellip:
 • Nattduksbord 2 st trä brun - Brun

  nattduksbord 2 st trä brun - brun
  Lägg till en känsla av rustik charm i ditt hem med detta shabby chic nattduksbord i trä! Den kan även användas som ett telefonbord, sidobord, litet skåp, förvaringsskåp m.m. Lägg till en känsla&hellip:
 • Sängbord Vela 68

  sängbord vela 68
  100% SPÅNSKIVA MED MELAMINBELÄGGNING Tjocklek: 1,8 cm Metallstomme Bredd: 49 cm Höjd: 78,6 cm Djup: 40 cm Flera hyllplan Extra förvaringsutrymme
 • Mavis Aoko Beige - Mdf Vit

  mavis aoko beige - mdf vit
  Sängbordet från Mavis har ett stabilt, klassiskt uttryck med rena, enkla linjer som harmoniskt smälter in i hemmet. Det är tillverkat av stadig MDF med en len, mattlackad yta, ett urfräst handtag och en mjukstängande låda. Formgivning av Martina Elgemark. Om sängbordet från Mavis- Finns i flera färger.- Tillverkat i Europa.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 400 mm.- Bredd: 300 mm.- Höjd: 720 mm. Skötselråd för sängbordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
 • VCM NORDIC Boxal Mini sängbord, med 2 lådor - vitt trä

  vcm nordic boxal mini sängbord, med 2 lådor - vitt trä
 • Audo Copenhagen Frame 35 Med 1 Låda - Melamin Sand

  audo copenhagen frame 35 med 1 låda - melamin sand
  Sängbord från Audo Copenhagen med en tidlös, modulär design som harmoniskt smälter in i hemmet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Ram i svart aluminium och sidor i melamin- eller fanerbelagd MDF och en mjukstängande låda. Formgivning av Mogens Lassen. Tillverkat i Danmark. Om sängbordet från Audo Copenhagen- Formgivning av Mogens Lassen.- Det här sängbordet är en del av Audo Copenhagens kollektion Frame.- 1 mjukstängande låda.- Finns i flera utföranden.- Modulär design.- Tillverkat i Danmark. Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
 • TVILUM Naia sängbord - svart ask, med 2 lådor

  tvilum naia sängbord - svart ask, med 2 lådor
 • Nattduksbord Cliff

  nattduksbord cliff
  Sängbord i modern industriell stil. Bäddsoffan har glas på sidorna och på dörren, vilket ger ett härligt ljusinsläpp. En justerbar hylla ingår. Sängbordet är 75 cm högt, 40 cm brett och 33 cm djupt.
 • Sängbord vit 40x29,5x64 cm massiv furu - Vit

  sängbord vit 40x29,5x64 cm massiv furu - vit
  Detta nattduksbord i trä utstrålar en rustik charm och blir en fin detalj i din inredning. Detta nattduksbord i trä utstrålar en rustik charm och blir en fin detalj i din inredning. Sängbordet är&hellip:
 • Sängbord Camrose

  sängbord camrose
  Camrose sängbord av ek ger sovrummet ett elegant uttryck. Placeringen på väggen anpassas enkelt efter sängens höjd vilket gör att sängbordet passar till alla sängar. Camrose sängbord matchas utmärkt med sänggaveln Riggins i samma färg.
 • Sängbord Cassie

  sängbord cassie
  Sängbord Cassie, Valnöt/Valnöt, 51 x 39 x 53 cm
 • Sidoskåp Vit högglans 50x30x51,5 cm spånskiva - Vit högglans

  sidoskåp vit högglans 50x30x51,5 cm spånskiva - vit högglans
  Detta nattduksbord med elegant design blir ett tidlöst tillskott i din inredning. Detta nattduksbord med elegant design blir ett tidlöst tillskott i din inredning. Detta sängskåp har en robust konstruktion&hellip:
 • Nattduksbord Madira 1 dörr

  nattduksbord madira 1 dörr
  Nattduksbordet madira är en vacker och funktionell möbel som kommer att förgylla ditt sovrum. Nattduksbordet är tillverkat av mangoträ, ett naturligt och hållbart material. Nattduksbordet har en dörr i brunt som öppnas för att avslöja en rymlig hylla
 • Sängbord 2 st vit 40x30,5x35,5 cm massiv furu - Vit

  sängbord 2 st vit 40x30,5x35,5 cm massiv furu - vit
  Detta nattduksbord i trä utstrålar en rustik charm och blir en fin detalj i din inredning. Detta nattduksbord i trä utstrålar en rustik charm och blir en fin detalj i din inredning. Sängbordet är&hellip:
 • FMD Nattduksbord med 2 lådor vit högglans - Vit

  fmd nattduksbord med 2 lådor vit högglans - vit
  Nattduksbordet från FMD blir ett blickfång i ditt sovrum. Nattduksbordet från FMD blir ett blickfång i ditt sovrum. Det har en elegant design med 2 lådor och en stor hylla med stor plats för allt&hellip:
 • Sminkbord - Arch

  sminkbord - arch
  100% spånskiva med melaminbeläggning tjocklek: 1,8 cm mått: bredd: 120 cm höjd: 153,6 cm djup: 53,8 cm
 • Sängbord Ema

  sängbord ema
  Material: 100% Melaminbelagd spånskiva Mått: 30 x 55 x 30 cm
 • WOOOD Zola sängbord, m. 1 dörr och 1 låda - svart trä och metall

  woood zola sängbord, m. 1 dörr och 1 låda - svart trä och metall
 • VENTURE DESIGN Bakal sängbord, med 1 låda - ljusgrått stål

  venture design bakal sängbord, med 1 låda - ljusgrått stål
 • Sängbord Rudolf

  sängbord rudolf
  Med en karaktäristisk, kubisk metallstomme passar detta sängbord in i alla moderna sovrum. Bordsskivan av rökigt glas är perfekt för dina böcker eller en växt, medan lådan under tar hand om all röra.
 • ACT NORDIC Avignon vägghängt sängbord, m. 1 låda - vit MDF

  act nordic avignon vägghängt sängbord, m. 1 låda - vit mdf
 • NOVASOLO Halifax sängbord - vit mahogny med 1 låda och 2 fack

  novasolo halifax sängbord - vit mahogny med 1 låda och 2 fack
 • New Works Tana Nattduksbord Väggmonterad - Fanér Svart

  new works tana nattduksbord väggmonterad - fanér svart
  Nattduksbord från New Works med en väggmonterad design och ett enkelt uttryck. Det är tillverkat av trä med en hög kvalitet. Nattduksbordet har en låda för enkel förvaring. Om nattduksbordet från New Works- Tana uppskattas för de raka, rena linjerna.- Tana är också omtyckt för den nätta storleken.- En låda.- Tillverkat i Turkiet.- Nattduksbord i trä. Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
 • NORDVÄRK Elos Nattduksbord, Ljus Mocka

  nordv&aumlrk elos nattduksbord, ljus mocka
 • SPINDER DESIGN Diva One-Nightstand sängbord, m. 1 hylla - svart ek och svart stål

  spinder design diva one-nightstand sängbord, m. 1 hylla - svart ek och svart stål
 • Nattduksbord-Sydney

  nattduksbord-sydney
  100% melaminbelagd spånskiva tjocklek: 18 cm storlek: bredd: 50 cm höjd: 50 cm djup: 38 cm
 • Väggmonterat sängbord Nancy

  väggmonterat sängbord nancy
  - sängbord med svävande intryck - tillverkat av lackerad MDF - enkelt väggmonteringsmaterial medföljer - H 20 cm x B 34 cm x D 30 cm det vägghängda sängbordet Nancy ingår i en kollektion från det nederländska inredningsmärket WOOOD och är diskret sti