Hemmässan
www.hemmassan.se

Asymmetriska Soffbord

Ett asymmetriskt soffbord har en design som då man delar den med en linje mitt i inte ser likadan ut. Asymmetriska möbler har alltså inte en spegelbildsliknande form utan istället oregelbundna former och dimensioner.

Asymmetrisk design används ofta i modern och samtida inredning för att skapa dynamiska och intressanta utrymmen. På den här sidan har vi valt att fokusera på soffborden med asymmetri och som ger rummet karaktär och personlighet.

 • Ferm Living Level Soffbord 79x60 Cm Kashmir - Soffbord Pulverlackat Stål Cashmere

  ferm living level soffbord 79x60 cm kashmir - soffbord pulverlackat stål cashmere
  Soffbordet från ferm LIVING har en modern design med en asymmetrisk form perfekt för både inom- och utomhusbruk. Det har två bordsskivor i olika nivåer. Bordet har en rundad ram i pulverlackerat stål och en färg som harmoniskt smälter in i hemmet. Lämplig för uteplatser och balkonger. Om soffbordet från ferm LIVING- Tillverkat av pulverlackerat stål.- Modern, asymmetrisk design.- Vacker, rundad ram.- Kombinera soffbordet med Desert soffa från ferm LIVING.- Produkten tål utomhusmiljö.- Från serien Level.- 2 bordsskivor i olika nivåer.- Längd: 790 mm.- Bredd: 600 mm.- Höjd: 400 mm.- 79x60 cm Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Remi soffbord 110x70 cm

  remi soffbord 110x70 cm
  Remi är ett stilrent soffbord med asymmetrisk bordsskiva som har mjukt rundad underkant. De tre robusta benen sitter samlat i mitten under bordet, Remi är ett lite speciellt pelarbord med mycket attityd. Stommen är av MDF som fått fin valnötsfaner. M
 • Brielle soffbord 60x120 cm

  brielle soffbord 60x120 cm
  Brielle karaktäriseras av nordisk känsla med väl avstämda detaljer och estetisk enkelhet. Bordsskivan är nätt med vacker form och fasad kant. Benen är i massiv ask betsade i valnötsfärg. Bordet blir extra spännande med de sex benen asymmetriskt place
 • FMD Soffbord ek - Brun

  fmd soffbord ek - brun
  Det eleganta soffbordet från FMD blir en tillgång i ditt vardagsrum! Det eleganta soffbordet från FMD blir en tillgång i ditt vardagsrum! Det har en stilren design med ett asymmetriskt förvaringsutrymme&hellip:

Dynamisk inredning med asymmetriskt soffbord

Kom ihåg att inredning handlar om att skapa ett utrymme som speglar din personlighet och passar dina behov. Om du älskar den unika designen av ett asymmetriskt soffbord och det uppfyller dina behov, kan det vara ett underbart tillskott till ditt hem.

 • Unikhet: Asymmetriska soffbord är oftast unika och uttrycksfulla. Deras ovanliga former kan göra dem till konstverk i sig själva och tjäna som ett samtalsämne när du har gäster.
 • Dynamik: Asymmetriska möbler som soffbord kan skapa dynamik och rörelse i ett rum. De kan bryta upp linjära, strukturerade utrymmen och lägga till ett visuellt intresse.
 • Flexibilitet: Beroende på designen, kan asymmetriska bord också vara flexibla i sin användning. Vissa kan till och med omkonfigureras eller anpassas, vilket gör att de kan användas på olika sätt beroende på dina behov.
 • Uttryck för personlig stil: Asymmetriska möbler är ett starkt sätt att uttrycka din personliga stil och smak. Om du vill att ditt hem ska spegla din unika personlighet, kan asymmetriska soffbord vara ett utmärkt val.
 • Innovation och kreativitet: Att välja asymmetriska möbler kan uppmuntra till kreativitet och nytänkande, inte bara i designen av själva möbeln, men också i hur du organiserar och stylar ditt rum.

Brielle asymmetriskt soffbord från PastillBrielle soffbord från Pastill är asymmetriskt formad

Utmaningar med soffbord i asymmetri

När du ska möbler med ett asymmetriskt soffbord kan det medföra vissa utmaningar. De kan vara svåra att placera jämfört med mer traditionella, symmetriska bord. På grund av deras unika former kan de kräva mer utrymme, eller så kanske de inte passar lika bra med andra möbler som soffor och stolar.

Oregelbundna former kan ibland vara mindre praktiska än traditionella rektangulära eller runda bord. Till exempel kanske inte alla delar av bordet är lämpliga att ställa saker på, vilket kan minska dess användbarhet.

Ibland kan asymmetriska soffbord vara dyrare än mer traditionella alternativ, särskilt om de är handgjorda eller designade av kända designers.