Hemmässan
www.hemmassan.se

Gamla glas med grön fot

Det är många som gillar de gamla glasen som hade grön fot och därför brukar de finnas att köpa hos antikhandlare och butiker med utbud av vintage. De mest populära glasen är de som brukar kallas för Remmare och där finns till exempel glas från Åseda Glasbruk och 1950-talet. Andra glasserier med grönt glas och grön fot i liknande design är de från Gullaskruf Glasbruk.

Fina glas med grön fot

 • Vintage - SÅLD Vinglas med Grön Fot 8 st

  vintage - såld vinglas med grön fot 8 st
  8 st vinglas med grön fot och graverad kupa.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Reijmyre Glasbruk - SÅLD Champagneglas B6 av Monica Bratt 6 st

  reijmyre glasbruk - såld champagneglas b6 av monica bratt 6 st
  Champagneglas med stjärngravyr på grön fot, B6 formgiven av Monica Bratt för Reijmyre Glasbruk, 6 st.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Kosta Boda - SÅLD Rhenvinsglas 8-pack

  kosta boda - såld rhenvinsglas 8-pack
  Rhenvinsglas med grön fot, 8 st, 1900-talets mitt. Kosta etikettmärkning.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia - SÅLD Glas med Grön Fot 4 st

  arabia - såld glas med grön fot 4 st
  4 st glas på grön fot, från Arabia.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Vintage - SÅLD Vinglas med Grön Fot 3 st

  vintage - såld vinglas med grön fot 3 st
  3 st vinglas på grön fot med graverad kupa.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Vintage - SÅLD Likörglas med Grön Fot 3 st

  vintage - såld likörglas med grön fot 3 st
  3 st likörglas med grön fot från Bohemia Glass.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Vintage - Likörglas 4 st Åfors

  vintage - likörglas 4 st åfors
  4 st likörglas på grön fot från Åfors Glasbruk.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Vintage - SÅLD Cocktailglas med Grön Fot 2 st

  vintage - såld cocktailglas med grön fot 2 st
  2 st cocktailglas på grön fot från 1960-tal.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Vintage - Vinglas med grön fot 4st

  vintage - vinglas med grön fot 4st
  4 st vinglas med grön fot och graverad kupa.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.

Remmare glas i grön färg

 • Vintage - SÅLD Åseda Remmare 8 st

  vintage - såld åseda remmare 8 st
  8 stycken Remmare med gravyr av vinklassor på grön fot. Åseda Glasbruk.1950 tal.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Vintage - SÅLD Remmare med Grön Fot 6 st

  vintage - såld remmare med grön fot 6 st
  6 st Remmare med grön fot och slipad dekor.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Vintage - SÅLD Remmare Glas Gullaskrufs Glasbruk

  vintage - såld remmare glas gullaskrufs glasbruk
  6 st remmare i grönt glas från första delen av 1900-talet från Gullaskrufs Glasbruk.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Vintage - SÅLD Små Remmare på Grön fot 12 st

  vintage - såld små remmare på grön fot 12 st
  12 st små remmare på grön fot i glas.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Vintage - SÅLD Remmare Vitvinsglas 6-pack

  vintage - såld remmare vitvinsglas 6-pack
  Set om sex remmare vitvinsglas, producent okänd. Utan gravyr. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Vintage - SÅLD Remmare Gullaskruf 12 st

  vintage - såld remmare gullaskruf 12 st
  12 st bärnstensfärgade remmare från Gullaskruf i mycket bra skicka. Alla etikettmärkta.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Vintage - SÅLD Remmare Glas Tyskland 6 st

  vintage - såld remmare glas tyskland 6 st
  6 st remmare, från Tyskland.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Vintage - SÅLD Remmare Grön mix 8 st

  vintage - såld remmare grön mix 8 st
  8 st remmare i blandad färgsättning.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.