Hemmässan
www.hemmassan.se

Minidrivhus med undervärme

Fröer och växter behöver optimala förhållanden för att gro och växa. Ett miniväxthus med undervärme ger goda förutsättningar. Undervärmen kan vara konstant eller så har drivhuset en termostat så att du kan reglera temperaturen själv som från Vitopod.

Små drivhus med termostat och undervärme

  • Minidrivhus, mini, svart, 7-pack

    minidrivhus, mini, svart, 7-pack
    Miniväxthus med hög kupa i stabil kvalitet. 7 stycken passar perfekt som alternativ till miniväxthus för fönsterbrädan med undervärme.
  • Minidrivhus mini 7-pack, grön

    minidrivhus mini 7-pack, grön
    Miniväxthus med hög kupa i stabil kvalitet. 7 stycken passar perfekt som alternativ till miniväxthus för fönsterbrädan med undervärme.

Snabbare grodd och rotbildning med undervärme

Frösådder gror snabbare med undervärme och sticklingar bildar snabbare rötter. Med ett uppvärmt minidrivhus kan du komma igång tidigare på våren med uppdrivning av frösådd.

En del använder såna här moduler för att odla även på vintern. Då krävs dock att du kompletterar med växtbelysning för att ge växterna ljus.

Värmematta till växthuset

Om man redan har fina små miniväxthus och vill optimera odlingstemperaturen kan man köpa värmemattor att placera under.

värmematta till odlingPå bilden ser du Nelson Garden värmematta 230V 53x22 cm (Wexthuset)

Hos Wexthuset kan du köpa flera olika lösningar på undervärme för odlingar. De har värmemattor, termostater och är återförsäljare för Vitopod. Se hela kategorin med värmelösningar här.