Hemmässan
www.hemmassan.se

Muggar med citat

Det skrivs och sägs mycket bra saker och en del av dessa citat finns tryckta på muggar. Vi har listat muggarna med bevingade ord från kända personer.

Ernst Kirchsteiger muggar

Vår kära TV-profil Ernst Kirchsteiger är en riktig citatmaskin och under hans eget varumärke ERNST finns det muggar med hans citat på. Några av citaten är till exempel I det enkla bor det vackra eller Man kan fråga sig vad vi spar all tid till.

 • Ernst Citat Mugg "Skor" - Porslin Vit

  ernst citat mugg
  Mugg från Ernst Kirchsteiger med citatet "Man kan faktiskt ha skor på sig, vissa har det". Förgyll din morgon med en kopp kaffe som gör dig glad. Muggarna är ej stapelbara. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Ernst Citat Mugg "I Det Enkla" Mörk - Stengods Grå

  ernst citat mugg
  Mugg i stengods från Ernst Kirchsteiger med citatet "I det enkla bor det vackra". De dova färgerna och den matta ytan är väldigt enkelt, men vackert. Förgyll din morgon med en kopp kaffe som gör dig glad. Muggarna är ej stapelbara. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.

Muggar med citat från Astrid Lindgrens verk

Många kloka ord har kommit ur munnen på Astrid Lindgrens karaktärer. Emil i Lönneberga säger "Hyss hittar man inte på, di bare blir" och Lotta på Bråkmakargatan har sagt "Tänk för att jag kan det det ni! I smyg!". Flera av citaten finns på härliga muggar som Design House Stockholm tillverkat i samarbete med Astrid Lindgren AB.

 • Design House Stockholm - Astrid Lindgren Mugg Blå Hyss hittar man inte på

  design house stockholm - astrid lindgren mugg blå hyss hittar man inte på
  Design House Stockholm har tillsammans med Astrid Lindgren AB lanserat en kollektion av muggar som hyllar Astrids storslagna berättarkonst och författararv. Texten på muggen är ett citat från Emil i Lönneberga:Hyss hittar man inte på, di bare blir. Och att det är ett hyss, det vet man inte förrän efteråt.Kollektionen består av olika muggar i olika färger, med tänkvärda citat från bland andra Karlsson på taket, Pippi Långstrump och Emil i Lönneberga - men även från Astrid Lindgren själv. Citaten på stengodsmuggarna är inte tryckta, utan istället graverade för att symbolisera hur Astrids ord nu för alltid är ristade i sten. I botten av varje mugg hittar du en vacker illustration, och muggarna kommer i en fin förpackning som gör dem lika roliga att köpa till sig själv som andra.Muggen är tillverkad av stengods och tål diskmaskin och mikrovågsugn.
 • Design House Stockholm - Astrid Lindgren Mugg Rosa Tänk för att jag kan

  design house stockholm - astrid lindgren mugg rosa tänk för att jag kan
  Design House Stockholm har tillsammans med Astrid Lindgren AB lanserat en kollektion av muggar som hyllar Astrids storslagna berättarkonst och författararv. Texten på muggen är ett citat från Lotta på Bråkmakargatan:Tänk för att jag kan det det ni! I smyg!Kollektionen består av olika muggar i olika färger, med tänkvärda citat från bland andra Karlsson på taket, Pippi Långstrump och Emil i Lönneberga - men även från Astrid Lindgren själv. Citaten på stengodsmuggarna är inte tryckta, utan istället graverade för att symbolisera hur Astrids ord nu för alltid är ristade i sten. I botten av varje mugg hittar du en vacker illustration, och muggarna kommer i en fin förpackning som gör dem lika roliga att köpa till sig själv som andra.Muggen är tillverkad av stengods och tål diskmaskin och mikrovågsugn.
 • Design House Stockholm - Astrid Lindgren Mugg Turkos Det är konstigt med mig

  design house stockholm - astrid lindgren mugg turkos det är konstigt med mig
  Design House Stockholm har tillsammans med Astrid Lindgren AB lanserat en kollektion av muggar som hyllar Astrids storslagna berättarkonst och författararv. Texten på muggen är ett citat från Lotta på Bråkmakargatan:Det är konstigt med mig. Jag kan så mycket!Kollektionen består av olika muggar i olika färger, med tänkvärda citat från bland andra Karlsson på taket, Pippi Långstrump och Emil i Lönneberga - men även från Astrid Lindgren själv. Citaten på stengodsmuggarna är inte tryckta, utan istället graverade för att symbolisera hur Astrids ord nu för alltid är ristade i sten. I botten av varje mugg hittar du en vacker illustration, och muggarna kommer i en fin förpackning som gör dem lika roliga att köpa till sig själv som andra.Muggen är tillverkad av stengods och tål diskmaskin och mikrovågsugn.
 • Design House Stockholm - Astrid Lindgren Mugg Ljusblå Förgrömmade unge!

  design house stockholm - astrid lindgren mugg ljusblå förgrömmade unge!
  Design House Stockholm har tillsammans med Astrid Lindgren AB lanserat en kollektion av muggar som hyllar Astrids storslagna berättarkonst och författararv. Texten på muggen är ett citat från Emil i Lönneberga:Förgrömmade unge!Kollektionen består av olika muggar i olika färger, med tänkvärda citat från bland andra Karlsson på taket, Pippi Långstrump och Emil i Lönneberga - men även från Astrid Lindgren själv. Citaten på stengodsmuggarna är inte tryckta, utan istället graverade för att symbolisera hur Astrids ord nu för alltid är ristade i sten. I botten av varje mugg hittar du en vacker illustration, och muggarna kommer i en fin förpackning som gör dem lika roliga att köpa till sig själv som andra.Muggen är tillverkad av stengods och tål diskmaskin och mikrovågsugn.

Relaterade produkter med citat

Det är inte bara muggar och koppar som har citat graverade på sig. Du kan även titta på glas med Edward Blom citat. Han har shotglas, ölglas och whiskyglas i sin kollektion.