Hemmässan
www.hemmassan.se

Muggar med citat

Det skrivs och sägs mycket bra saker och en del av dessa citat finns tryckta på muggar. Vi har listat muggarna med bevingade ord från kända personer.

Ernst Kirchsteiger muggar

Vår kära TV-profil Ernst Kirchsteiger är en riktig citatmaskin och under hans eget varumärke ERNST finns det muggar med hans citat på. Några av citaten är till exempel I det enkla bor det vackra eller Man kan fråga sig vad vi spar all tid till.

Muggar med citat från Astrid Lindgrens verk

Många kloka ord har kommit ur munnen på Astrid Lindgrens karaktärer. Emil i Lönneberga säger "Hyss hittar man inte på, di bare blir" och Lotta på Bråkmakargatan har sagt "Tänk för att jag kan det det ni! I smyg!". Flera av citaten finns på härliga muggar som Design House Stockholm tillverkat i samarbete med Astrid Lindgren AB.

 • Design House Stockholm Astrid Lindgren Mugg Ge Barnen Kärlek - Stengods Grå

  design house stockholm astrid lindgren mugg ge barnen kärlek - stengods grå
  Denna mugg är en del av samarbetet mellan Design House Stockholm och Astrid Lindgren AB. Tänkvärda och vackra citat från en av vår tids mest älskade författare, Astrid Lindgren, har graverats på färgglada muggar. Citaten kommer från både Astrid själv och hennes karaktärer, och i botten av muggen har karaktären som citatet kommer ifrån illustrerats. Citatet som pryder denna mugg är sagt av Astrid Lindgren och lyder: Ge barnen kärlek, mera kärlek och ännu mera kärlek, så kommer folkvettet av sig själv. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Astrid Lindgren Mugg Den Som Är Väldigt Stark - Stengods Röd

  design house stockholm astrid lindgren mugg den som är väldigt stark - stengods röd
  Denna mugg är en del av samarbetet mellan Design House Stockholm och Astrid Lindgren AB. Tänkvärda och vackra citat från en av vår tids mest älskade författare, Astrid Lindgren, har graverats på färgglada muggar. Citaten kommer från både Astrid själv och hennes karaktärer, och i botten av muggen har karaktären som citatet kommer ifrån illustrerats. Citatet som pryder denna mugg är sagt av Pippi Långstrump och lyder: Den som är väldigt stark måste också vara väldigt snäll. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Astrid Lindgren Mugg Håll För Örona - Stengods Mörkgrön

  design house stockholm astrid lindgren mugg håll för örona - stengods mörkgrön
  Muggen från Design House Stockholm har en lekfull design med ett graverat citat med en illustration i botten. Den är tillverkad av stengods med ett bekvämt handtag perfekt för varma drycker. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Om muggen från Design House Stockholm- Gjord av stengods.- Illustration i botten.- Lekfullt, graverat citat.- Text: Håll för örona, för nu kommer mitt vårskrik.- Kapacitet: 35 cl.- Designsamarbete: Design House Stockholm & Astrid Lindgren AB Skötselråd för muggen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Astrid Lindgren Mugg 28 Ställa Till Kalas - Stengods Grön

  design house stockholm astrid lindgren mugg 28 ställa till kalas - stengods grön
  Mugg från Design House Stockholm med en klassisk, tidlös formgivning i stengods perfekt för både varma och kalla drycker. Muggen har ett graverat, inspirerande Astrid Lindgren citat, en lekfull illustration inuti och en klar färg som definitivt livar upp vilket rum som helst. Formgivning av Astrid Lindgren. Om muggen från Design House Stockholm- Klassisk design.- Tillverkad av stengods.- Graverat, ikoniskt citat.- Formgivning av Astrid Lindgren.- Levereras i presentförpackning.- Från serien Astrid Lindgren.- Kapacitet: 35,0 cl.- En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Skötselråd för muggen- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.

Relaterade produkter med citat

Det är inte bara muggar och koppar som har citat graverade på sig. Du kan även titta på glas med Edward Blom citat. Han har shotglas, ölglas och whiskyglas i sin kollektion.