Hemmässan
www.hemmassan.se

Badkar

I den här guiden kan du hitta allt för ett komplett badkar. Vi listar små och stora badkar i olika design och från olika märken. Du hittar också tillbehör så som badkarsblandare i olika stilar.

Populärt inom badkar

 • Badkarsblandare Hansgrohe Metris S 1-grepps för Inbyggad

  badkarsblandare hansgrohe metris s 1-grepps för inbyggad
  Badkarsblandare Metris S från Hansgrohe för inbyggnad är en stilren ettgreppsblandare med inställningsbar temperaturbegränsning.
 • Spabad Landskap Hekla 88 jets Vital

  spabad landskap hekla 88 jets vital
  Spabad Hekla är ett rymligt spabad för sex personer. Spabadet har fyra ordentliga sittplatser och två liggplatser. Badet är bra isolerat för att klara kraftigt nordiskt vinterklimat. Det har ett isolerat&hellip:
 • Helfrontstativ Gustavsberg 7416

  helfrontstativ gustavsberg 7416
  Helfrontstativ Gustavsberg 7416 1600x700 mm är en badkarsfront som kompletteras med badkar utan front, finns i två olika färger. Helfrontens nederdel går att skjuta upp för smidigare städning, fötterna&hellip:
 • Spabad Landskap Hengill 63 jets Vital+

  spabad landskap hengill 63 jets vital+
  Spabad Landskap Hengill är ett lyxigt och rymligt spabad för 6 personer. Spabadet har 4 ordentliga sittplatser och 2 liggplatser. Badet är välisolerat för att klara kraftigt nordiskt vinterklimat.&hellip:

Fler tips på badkar

 • Badkar Neptun Rubin DuoMax

  badkar neptun rubin duomax
  Badkar Neptun Rubin DuoMax är tillverkat i sanitetsakryl och är ett riktigt rymligt badkar. Här har man gott om plats och kan sträcka ut sig ordentligt, går även att vara två personer i badkaret.&hellip:
 • Badkarspanel Neptun Topas 1700 Gavel Fot

  badkarspanel neptun topas 1700 gavel fot
  Badkarspanel Neptun Topas 1700 Gavel Fot.
 • BADKARSBLANDARE TRADITION DAMIXA

  badkarsblandare tradition damixa
  Att ta en dusch eller ett karbad ska innebära välbefinnande och bekvämlighet, oavsett hur länge badet varar. Termostatblandare från Damixa kombinerar egenskaper såsom funktionalitet, komfort, elegant design och kvalitet i världsklass. Detta ä
 • Badkar Nordhem Hovås Fristående

  badkar nordhem hovås fristående
  Badkaret Hovås från Nordhem är ett fristående badkar som ger ett mycket stilfullt intryck tack vare den ovala formen och de tunna sargerna. Trots sitt nätta format har badkaret ett generöst baddjup&hellip:
 • Badkarshandtag Smedbo Home HS325 Krom

  badkarshandtag smedbo home hs325 krom
  Badkarshandtag i mattborstad krom. Gedigen konstruktion för säker montering. Dold fastsättning.
 • Golvblandare Hansgrohe Metropol Classic

  golvblandare hansgrohe metropol classic
  Golvblandare Hansgrohe Metropol Classic är en ettgreppsblandare för golvmontage som passar utmärkt till fristående badkar. Levereras med pinnhanddusch, duschslang och duschhållare.
 • Badkarsblandare Hafa Tide

  badkarsblandare hafa tide
  Badkarsblandare Hafa Tide är en modern termostatblandare med en häftig design som passar till de flesta badkar. Blandaren har skållningsspärr och HeatProtection där blandarkroppen är värmeskyddad.&hellip:
 • Badkar Svedbergs Z160

  badkar svedbergs z160
  Badkar 160 från Svedbergs är ett praktisk och elegant badkar som fungerar utmärkt både som duschbadkar eller en plats för skön avkoppling. Med rundande former och fronter för alla placeringar är&hellip:
 • Bubbelbadkar Swebad Falsterbo

  bubbelbadkar swebad falsterbo
  Bubbelbadkar Swebad Falsterbo är ett klassiskt rektangulärt badkar som går att få i olika mått och system. Badkaret levereras med vald panel och valt massagesystem. Panelen levereras som standard&hellip:
 • Dusch- och Badkarsblandare Tapwell BOX 022

  dusch- och badkarsblandare tapwell box 022
  Dusch- och Badkarsblandare BOX 022 för inbyggnad är en ettgreppsblandare från Tapwell med joystickgrepp med omkopplare. Kombineras med Inbyggnadslåda Tapwell T Box 2.0 Small (9422118).
 • Inbyggnadsbadkar Villeroy & Boch Squaro Edge 12 Ovalt

  inbyggnadsbadkar villeroy & boch squaro edge 12 ovalt
  Inbyggnadsbadkar Villeroy &: Boch Squaro Edge 12 Ovalt är det optimala badkaret för ditt hem. Badkaret är en del av Villeroy &: Boch populära serie Squaro Edge 12.
 • FM Mattsson Säkerhetsblandare för badkar, Garda Krom - Badkarsblandare, Blandare till badrum

  fm mattsson säkerhetsblandare för badkar, garda krom - badkarsblandare, blandare till badrum
 • Classic Svedbergs Tassar 4-pack

  classic svedbergs tassar 4-pack
  Tassar i färgerna krom, mässing, brons och vit till Svedbergs badkar.
 • Badkar Gustavsberg 1700

  badkar gustavsberg 1700
  Badkar 1700 är ett bekvämt och praktiskt badkar med ett generöst baddjup från Gustavsberg. Detta badkar levereras utan fotställning, front och gavel. Passande fronter och gavlar (inkl fotställning)&hellip:
 • Inbyggnadsbadkar Gustavsberg 2580 Offset

  inbyggnadsbadkar gustavsberg 2580 offset
  Gustavsberg Inbyggnadsbadkar 2580 är ett offsetbadkar för hörnplacering och är tillverkad i titanlegerad stålplåt av högsta kvalitet. Badkaret har hål för bräddavlopp och måste kompletteras&hellip:
 • Inbyggnadsbadkar Villeroy & Boch Libra Rektangulärt

  inbyggnadsbadkar villeroy & boch libra rektangulärt
  Inbyggnadsbadkar Villeroy &: Boch Libra Rektangulärt är det optimala badkaret för ditt hem. Badkaret är en del av Villeroy &: Boch populära serie Libra.
 • Badkarsblandare Hansgrohe Metropol 1-grepps för Inbyggnad

  badkarsblandare hansgrohe metropol 1-grepps för inbyggnad
  Badkarsblandare Metropol från Hansgrohe för inbyggnad är en stilren ettgreppsblandare med inställningsbar temperaturbegränsning.
 • Badkar Thalia - 150-170 cm - Fristående badkar, Badkar

  badkar thalia - 150-170 cm - fristående badkar, badkar
 • Stödhandtag Gustavsberg Krom

  stödhandtag gustavsberg krom
  Stödhandtag från Gustavsberg i krom kan köpas till för inbyggnadsbadkaren för enklare i- och urstigning.
 • Inbyggnadsbadkar Villeroy & Boch Loop & Friends Ovalt

  inbyggnadsbadkar villeroy & boch loop & friends ovalt
  Inbyggnadsbadkar Villeroy &: Boch Loop &: Friends Ovalt är det optimala badkaret för ditt hem. Badkaret är en del av Villeroy &: Boch populära serie Loop &: Friends.
 • Badkar Ifö Caribia

  badkar ifö caribia
  Badkar Ifö Caribia är ett väldigt populärt fristående standardbadkar som nu har fått en modernare design! Tillverkad i tålig vit emaljerad stålplåt som gör det enklare att hålla rent.
 • Badkar Westerbergs Fjord

  badkar westerbergs fjord
  Badkar Westerbergs Fjord är ett stilfullt, lätt konformat badkar med en fin fasettslipning upptill och en sidenmatt yta. Varje badkar tillverkas för hand i det naturliga materialet Solid surface. Levereras&hellip:
 • GBG Nautic 160 c-c - 8114170 - Badkarsblandare, Blandare till badrum

  gbg nautic 160 c-c - 8114170 - badkarsblandare, blandare till badrum
 • Bubbelbadkar Noro Star 140 inkl. blandare

  bubbelbadkar noro star 140 inkl. blandare
  Noro Star är ett klassiskt massagehörnkar med mjuka och runda former samt bra rymlighet. Noro Star är skapat med ergonomiskt tänk för att ge maximal komfort och avslappning. Alla system förutom Bronze&hellip:
 • Badkarsblandare Mora Rexx T5 Krom/Svart

  badkarsblandare mora rexx t5 krom/svart
  Badkarsblandare Mora Rexx T5 Krom/Svart är en elegant termostatblandare som är essensen av skandinavisk design och funktionalitet. Serien är minimalistisk och med enkelheten i fokus. Blandaren har en&hellip:
 • Golvblandare badkar Engreppsblandare Krom FD-2207

  golvblandare badkar engreppsblandare krom fd-2207
  Fristående badkarsblandare - golvmodell FD-2207 Komplett golvblandare i rostfritt stål för fristående badkar. Blandaren har en modern, exklusiv design och är utformat för att kunna placeras var som helst i badrummet då den ansluts till vattenutlopp från golvet. Blandaren behöver alltså inte placeras på en vägg utan kan placeras mitt i rummet vilket gör att den lämpar sig väldigt väl tillsammans med fristående badkar. Levereras komplett med 1,5 m lång duschslang i rostfritt stål och handdusch. Excenterkoppling ingår Excenterkopplingen medföljer när du köper detta duschset (värde 189 kr). En excenterkoppling gör det möjligt för dig att ha 160 cc rör i väggen och montera en blandare med 150 cc mått och tvärtom. Detta gör att våra duschset passar både 150 mm och 160 mm svensk standard. Du behöver alltså inte vara orolig över att ha köpt en blandare med fel mått. Blandaren är en så kallad ettgreppsblandare som gör att du enkelt ställer in värmen och flödet med endast en hand. Detta gör att du enklare kan reglera både temperatur och vattenflöde vilket i sin tur gör att vattenförbrukningen ofta blir lägre än med en tvågreppsblandare. Du alternerar enkelt vattenflödet mellan tappkranen och handduschen med hjälp av det integrerade växlingsreglaget. Blandaren ansluts till via utsprång från golv (duschanslutning G 1/2). Blandarens totalhöjd är 1200 mm. Fler detaljerade mått finns i ritningen bland produktbilderna. Solida material och kopplingar Kassetten inuti denna blandare är 40 mm och är keramisk. Många billiga blandare på marknaden har en kassett som är gjord i plast vilket inte anses lika tillförlitligt och hållbart som en keramisk kassett. Kassetten har en keramisk skivenhet som är otroligt tålig vad gäller tryckhållfasthet. Denna typ av kassetter återfinns mestadels hos etablerade märkesblandare. En keramisk insats i en blandare anses dessutom ha flera hygieniska fördelar jämfört med insatser i plast. Låt oss installera din blandare Vi kan även installera din blandare hemma hos dig, till låg kostnad. Skriv in ditt postnummer i fältet ovan för att se vilka installationer vi kan erbjuda där du bor.
 • Badkar Nordhem Torekov

  badkar nordhem torekov
  Badkar Torekov är ett badkar från Nordhem som är perfekt för dig med mindre badrum och som inte vill tumma på kvalitet och design. Detta badkar är av yppersta klass. Här kan du välja mellan höger-&hellip:
 • Bubbelbadkar Swebad Västervik

  bubbelbadkar swebad västervik
  Swebad Västervik är ett populärt asymmetriskt hörnbadkar som finns i olika mått och i höger eller vänsterutförande. Badkaret är gjort i högkvalitets sanitetsakryl.
 • Badkar Noro Single

  badkar noro single
  Ett rektangulärt och sobert badkar i sanitetsakryl. Levereras inklusive bottenventil, rostfritt stativ, räfflad botten och ställbara fötter. Front och gavel ingår.
 • Badkar Villeroy & Boch Theano Fristående

  badkar villeroy & boch theano fristående
  Badkar Villeroy &: Boch Theano Fristående är det optimala badkaret för ditt hem. Badkaret är en del av Villeroy &: Boch populära serie Theano.
 • Badkar Villeroy & Boch Finion Fristående

  badkar villeroy & boch finion fristående
  Badkar Villeroy &: Boch Finion är ett stilrent, fristående badkar med plats för två personer. Detta badkar har en modern design med smala kanter och en elegant form. Det är helgjutet i det slitstarka&hellip:
 • Bubbelbadkar Swebad Härnösand

  bubbelbadkar swebad härnösand
  Swebad Härnösand är ett hörnbadkar för en person. Badkaret finns i olika mått. Härnösand finns i höger eller vänsterutförande. Badkaret är gjort i högkvalitets sanitetsakryl.
 • Badkar Bathlife Frihet

  badkar bathlife frihet
  Badkar Frihet från Bathlife är ett fristående badkar av sanitetsakryl med glasfiber. Elegant och klassisk design med runda former ger ditt badrum en lyxig känsla. Produkten levereras komplett med bottenventil,&hellip:
 • Tassbadkar Neptun Race Edition Kolfiber

  tassbadkar neptun race edition kolfiber
  Tassbadkar Neptun Race Edition är världens första badkar tillverkat i kolfibermaterial. Ett tassbadkar i utförande Race Edition är ett helgjutet badkar med en vikt på otroliga 8 kg. Materialet har&hellip:
 • Bottenventil Tapwell 22200 Pop-up

  bottenventil tapwell 22200 pop-up
  Bottenventil Tapwell 22200 med pop-up för badkar med bräddavlopp alternativt överfyllnadsskydd.
 • Badkar Villeroy & Boch Finion Fristående

  badkar villeroy & boch finion fristående
  Badkar Villeroy &: Boch Finion är ett stilrent, fristående badkar med plats för två personer. Detta badkar har en modern design med smala kanter och en elegant form. Det är helgjutet i det slitstarka&hellip:
 • Bubbelbadkar Swebad Borgholm

  bubbelbadkar swebad borgholm
  Bubbelbadkar Swebad Borgholm är med sin klassiska rektangulära form ett kvadratsmart badkar som går att placera i de flesta badrum. Badkaret levereras som standard med vit panel. Du kan även välja&hellip:
 • Badkarspanel Neptun Azurit Duo Gavel Höger

  badkarspanel neptun azurit duo gavel höger
  Badkarspanel Neptun Azurit Duo Gavel Höger.
 • Bubbelbadkar Swebad Borgholm XL

  bubbelbadkar swebad borgholm xl
  Bubbelbadkar Swebad Borgholm XL är med sin klassiska rektangulära form ett kvadratsmart badkar som går att placera i de flesta badrum. Badkaret levereras som standard med vit panel. Du kan även välja&hellip:
 • Bubbelbadkar Swebad Visby

  bubbelbadkar swebad visby
  Swebad Visby är ett hörnbadkar för en person som går att få i två olika mått. Badkaret är gjort i högkvalitets sanitetsakryl.
 • Badkar Swebad Härnösand

  badkar swebad härnösand
  Swebad Härnösand är ett hörnbadkar för en person. Badkaret finns i olika mått. Härnösand finns i höger eller vänsterutförande. Badkaret är gjort i högkvalitets sanitetsakryl.
 • Bubbelbadkar Neptun Rubin Duo Komfort

  bubbelbadkar neptun rubin duo komfort
  Bubbelbadkar Neptun Rubin Duo Komfort har gott om plats för två personer på en liten yta. Tack vare designen är ytan inuti badkaret väldigt välplanerad, lyxigt stort med bra komfort och baddjup.&hellip:
 • Inbyggnadsbadkar Villeroy & Boch Loop & Friends Oval Insida

  inbyggnadsbadkar villeroy & boch loop & friends oval insida
  Inbyggnadsbadkar Villeroy &: Boch Loop &: Friends Oval Insida är det optimala badkaret för ditt hem. Badkaret är en del av Villeroy &: Boch populära serie Loop &: Friends.
 • Badkar Hexagon för inbyggnad - Space Line - Djup 48cm - Utan - Bubbelbadkar & massagebadkar, Badkar

  badkar hexagon för inbyggnad - space line - djup 48cm - utan - bubbelbadkar & massagebadkar, badkar
 • Badkar Villeroy & Boch Finion Fristående

  badkar villeroy & boch finion fristående
  Badkar Villeroy &: Boch Finion är ett stilrent, fristående badkar med plats för två personer. Detta badkar har en modern design med smala kanter och en elegant form. Det är helgjutet i det slitstarka&hellip:
 • Badkar Swebad Falsterbo Standard

  badkar swebad falsterbo standard
  Badkar Swebad Falsterbo är ett klassiskt rektangulärt badkar som går att få i olika mått. Badkaret levereras som standard med vit panel. Du kan även välja en annan färg på din panel till Falsterbo,&hellip:
 • Badkar Duravit DuraStyle

  badkar duravit durastyle
  Badkar Duravit DuraStyle i sanitetsakryl för inkakling, levereras med bottenventilsats och benställning. Ett lutande ryggstöd till vänster. Design by Matteo Thun.
 • Bubbelbadkar Swebad Borgholm

  bubbelbadkar swebad borgholm
  Bubbelbadkar Swebad Borgholm är med sin klassiska rektangulära form ett kvadratsmart badkar som går att placera i de flesta badrum. Badkaret levereras som standard med vit panel. Du kan även välja&hellip:
 • Dusch- och Badkarsblandare Hafa Hampton

  dusch- och badkarsblandare hafa hampton
  Dusch- och badkarsblandare Hafa Hampton är en elegant tvågreppsblandare med handdusch i klassisk retrostil. Omkastaren sitter i mitten av blandarhuset där badkarspipen börjar så att du på ett enkelt&hellip:
 • Badkar Villeroy & Boch Squaro Edge 12 Fristående

  badkar villeroy & boch squaro edge 12 fristående
  Badkar Villeroy &: Boch Squaro Edge 12 Fristående är det optimala badkaret för ditt hem. Badkaret är en del av Villeroy &: Boch populära serie Squaro Edge 12.
 • Badkar Duravit Happy D2 Hörn

  badkar duravit happy d2 hörn
  Badkar Duravit Happy D2 i sanitetsakryl med integrerad panel i vit akryl för placering i hörn. Levereras med bottenventilsats, L-panel (front + en gavel) och benställning. Design by Sieger Design.
 • Dusch- och Badkarsblandare Tapwell BOX 022 Rettangolo

  dusch- och badkarsblandare tapwell box 022 rettangolo
  Dusch- och Badkarsblandare BOX 022 Rettangolo för inbyggnad är en ettgreppsblandare från Tapwell med omkopplare till dusch. Kombineras med Inbyggnadslåda Tapwell T BOX 2.0 Small (9422118).