Hemmässan
www.hemmassan.se

Badkar

I den här guiden kan du hitta allt för ett komplett badkar. Vi listar små och stora badkar i olika design och från olika märken. Du hittar också tillbehör så som badkarsblandare i olika stilar.

Populärt inom badkar

 • Badkarsblandare Hansgrohe Metris S 1-grepps för Inbyggad

  badkarsblandare hansgrohe metris s 1-grepps för inbyggad
  Badkarsblandare Metris S från Hansgrohe för inbyggnad är en stilren ettgreppsblandare med inställningsbar temperaturbegränsning.
 • Spabad Landskap Hengill 63 jets Vital+

  spabad landskap hengill 63 jets vital+
  Spabad Landskap Hengill är ett lyxigt och rymligt spabad för 6 personer. Spabadet har 4 ordentliga sittplatser och 2 liggplatser. Badet är välisolerat för att klara kraftigt nordiskt vinterklimat.&hellip:
 • Spabad Landskap Amiata 71 jets Vital+

  spabad landskap amiata 71 jets vital+
  Spabad Landskap of Sweden Amiata Vital+ är en lyxmodell med 3 sittplatser och 2 liggplatser i en deluxeklass som har allt du behöver. Denna storlek på spabad är en storsäljare på marknaden där man&hellip:
 • Avlastningsbord Landskap of Sweden SPA

  avlastningsbord landskap of sweden spa
  Avlastningsbord SPA är ett bord från Landskap of Sweden för ditt spabad som nästan är ett måste så att du slipper ta risker med att mobilen, dryck eller snacks hamnar i badet. Placera dina saker&hellip:

Fler tips på badkar

 • Spabad Landskap Campi 73 jets Vital

  spabad landskap campi 73 jets vital
  Spabad Landskap Campi är ett spabad med mycket utrymme och anpassat för sex personer. Det är utrustat med fyra sittdelar och två bekväma liggdelar. Spabadet är robust isolerat för att klara av kraftigt&hellip:
 • Badkar Villeroy & Boch Collaro Hörninstallerat

  badkar villeroy & boch collaro hörninstallerat
  Badkar Villeroy &: Boch Collaro Hörninstallerat är det optimala badkaret för ditt hem. Badkaret är en del av Villeroy &: Boch populära serie Collaro.
 • Bubbelbadkar Swebad Härnösand

  bubbelbadkar swebad härnösand
  Swebad Härnösand är ett hörnbadkar för en person. Badkaret finns i olika mått. Härnösand finns i höger eller vänsterutförande. Badkaret är gjort i högkvalitets sanitetsakryl.
 • Frontplåt Ifö Caribia

  frontplåt ifö caribia
 • Badkar Ifö Caribia

  badkar ifö caribia
  Badkar Ifö Caribia är ett väldigt populärt fristående standardbadkar som nu har fått en modernare design! Tillverkad i tålig vit emaljerad stålplåt som gör det enklare att hålla rent.
 • Fötter till Badkar Gustavsberg 6368 och 6316

  fötter till badkar gustavsberg 6368 och 6316
  Fötter i tre olika färger. Vit, svart och krom. 2 st per paket. Köp två paket till ett badkar.
 • Bubbelbadkar Swebad Borgholm

  bubbelbadkar swebad borgholm
  Bubbelbadkar Swebad Borgholm är med sin klassiska rektangulära form ett kvadratsmart badkar som går att placera i de flesta badrum. Badkaret levereras som standard med vit panel. Du kan även välja&hellip:
 • Badkar Nordhem Marholmen

  badkar nordhem marholmen
  Badkar Marholmen är ett elegant badkar från Nordhem där du omsluts av vattnet och får en total badupplevelse. Insidan har ett böljande, inbjudande formspråk medan utsidan är stram och minimalistisk.&hellip:
 • Bubbelbadkar Swebad Borgholm

  bubbelbadkar swebad borgholm
  Bubbelbadkar Swebad Borgholm är med sin klassiska rektangulära form ett kvadratsmart badkar som går att placera i de flesta badrum. Badkaret levereras som standard med vit panel. Du kan även välja&hellip:
 • Badkar Gustavsberg 1604

  badkar gustavsberg 1604
  Badkar 1604 är ett bekvämt och praktiskt badkar med ett generöst baddjup från Gustavsberg. Detta badkar levereras utan fotställning, front och gavel. Passande fronter och gavlar (inkl fotställning)&hellip:
 • Massagebadkar Caesar - Bubbelbadkar & massagebadkar, Badkar

  massagebadkar caesar - bubbelbadkar & massagebadkar, badkar
 • Bubbelbadkar Swebad Borgholm XL

  bubbelbadkar swebad borgholm xl
  Bubbelbadkar Swebad Borgholm XL är med sin klassiska rektangulära form ett kvadratsmart badkar som går att placera i de flesta badrum. Badkaret levereras som standard med vit panel. Du kan även välja&hellip:
 • Badkar Villeroy & Boch Collaro Mot Vägg

  badkar villeroy & boch collaro mot vägg
  Badkar Villeroy &: Boch Collaro Mot Vägg är det optimala badkaret för ditt hem. Badkaret är en del av Villeroy &: Boch populära serie Collaro.
 • Badkarspanel Neptun Ametist 1600 Front Höger

  badkarspanel neptun ametist 1600 front höger
  Badkarspanel Neptun Ametist 1600 Front Höger.
 • Badkarspanel Neptun Angelit Front

  badkarspanel neptun angelit front
  Badkarspanel Neptun Angelit Front.
 • Badkar Villeroy & Boch Finion Fristående

  badkar villeroy & boch finion fristående
  Badkar Villeroy &: Boch Finion är ett stilrent, fristående badkar med plats för två personer. Detta badkar har en modern design med smala kanter och en elegant form. Det är helgjutet i det slitstarka&hellip:
 • Badkar Villeroy & Boch Aveo New Generation Fristående

  badkar villeroy & boch aveo new generation fristående
  Badkar Villeroy &: Boch Aveo New Generation Fristående är det optimala badkaret för ditt hem. Badkaret är en del av Villeroy &: Boch populära serie Aveo New Generation.
 • Bubbelbadkar Neptun Angelit Komfort

  bubbelbadkar neptun angelit komfort
  Bubbelbadkar Neptun Angelit är tillverkat i sanitetsakryl och är ett av Neptuns mest exklusiva badkar när det gäller de fristående modellerna. En elegant och exklusiv design och formgivning med bra&hellip:
 • Badkarspanel Neptun Citrin 1700 Front Vänster

  badkarspanel neptun citrin 1700 front vänster
  Badkarspanel Neptun Citrin 1700 Front Vänster.
 • Bubbelbadkar Noro Relounge 150 inkl. blandare

  bubbelbadkar noro relounge 150 inkl. blandare
  Noro Relounge 150 är ett svensktillverkat massagebadkar för maximal avkoppling med fokus på huvud, nacke och rygg. Massagebadkaret är stilrent med en design formad av komfort och funktion. Noro Relounge&hellip:
 • Badkar Svedbergs Reyk Vit

  badkar svedbergs reyk vit
  Reyk är ett fristående gjutmarmorbadkar i vitt. Gjutmarmorn är ett slitstarkt material som består av kristalliserade bergsmineraler. Tack vare värmebevarande egenskaper får du ett skönare bad som&hellip:
 • Bubbelbadkar Swebad Falsterbo XL

  bubbelbadkar swebad falsterbo xl
  Bubbelbadkar Swebad Falsterbo XL är ett klassiskt rektangulärt badkar som går att få i olika mått och system. Badkaret levereras med vald panel och valt massagesystem. Panelen levereras som standard&hellip:
 • Bottenventil Tapwell 22200 Pop-up

  bottenventil tapwell 22200 pop-up
  Bottenventil Tapwell 22200 med pop-up för badkar med bräddavlopp alternativt överfyllnadsskydd.
 • Badkar Svedbergs Emalj

  badkar svedbergs emalj
  Badkar Svedbergs Emalj är ett badkar med klassisk design i formpressad plåt och emaljerad yta.
 • Badkar Svedbergs Z160

  badkar svedbergs z160
  Badkar 160 från Svedbergs är ett praktisk och elegant badkar som fungerar utmärkt både som duschbadkar eller en plats för skön avkoppling. Med rundande former och fronter för alla placeringar är&hellip:
 • Badkarsblandare Mora Classic Krom/Guld med Handdusch

  badkarsblandare mora classic krom/guld med handdusch
  Badkarsblandare med handdusch. Alla delar tillverkade i metall.
 • Badkar Villeroy & Boch Loop & Friends Fristående Rektangulärt

  badkar villeroy & boch loop & friends fristående rektangulärt
  Badkar Villeroy &: Boch Loop &: Friends Fristående Rektangulärt är det optimala badkaret för ditt hem. Badkaret är en del av Villeroy &: Boch populära serie Loop &: Friends.
 • Badkar Macro Design Living Badkarsvägg Spirit Enkel

  badkar macro design living badkarsvägg spirit enkel
  Badkar Macro Design Living är ett vackert och stabilt badkar i akryl som är perfekt för en person. De mjukt rundade formerna är både estetiskt tilltalande och ger skön komfort. Levereras med badkarsvägg&hellip:
 • Frontpanel Nordhem till Badkar Saltholmen

  frontpanel nordhem till badkar saltholmen
  Frontpanel Nordhem till Badkar Saltholmen är en forntpanel som passar till Saltholmen.
 • Badkar Nordhem Torekov

  badkar nordhem torekov
  Badkar Torekov är ett badkar från Nordhem som är perfekt för dig med mindre badrum och som inte vill tumma på kvalitet och design. Detta badkar är av yppersta klass. Här kan du välja mellan höger-&hellip:
 • Badkar Bathlife Själsro

  badkar bathlife själsro
  Badkar Bathlife Själsro är ett modernt hörnbadkar som passar in i de flesta badrum. Formen gör att ytan utnyttjas maximalt. Materialet är 100% rent, dubbla lager av sanitetsakryl förstärkt med glasfiber&hellip:
 • Badkarsblandare Mora MMIX W5 utan Utloppspip

  badkarsblandare mora mmix w5 utan utloppspip
  Badkarsblandare Mora MMIX W5 utan Utloppspip är en elegant engreppsblandare i krom. Komplettera blandaren med en utloppspip (finns i 2 längder). Mora MMIX har blivit en av Moras mest uppskattade serier.&hellip:
 • Bubbelbadkar Swebad Härnösand

  bubbelbadkar swebad härnösand
  Swebad Härnösand är ett hörnbadkar för en person. Badkaret finns i olika mått. Härnösand finns i höger eller vänsterutförande. Badkaret är gjort i högkvalitets sanitetsakryl.
 • Dusch- och Badkarsblandare Tapwell BOX 026

  dusch- och badkarsblandare tapwell box 026
  Dusch- och Badkarsblandare Tapwell BOX 026 för inbyggnad är en ettgreppsblandare med joystickgrepp och handdusch. Omkopplaren sitter på badkarspipen. Den kombineras med Inbyggnadsbox Tapwell T Box 2.0&hellip:
 • Badkar Neptun Porfyr Simon & Tomas 1700 mm

  badkar neptun porfyr simon & tomas 1700 mm
  Badkar Neptun Porfyr Simon &: Tomas är ett elegant fristående badkar. Detta badkar vänder sig till dig som har höga krav på komfort och baddjup samt vill ha gott om utrymme i badet. Badkaret är&hellip:
 • Bubbelbadkar Neptun Granit Komfort

  bubbelbadkar neptun granit komfort
  Bubbelbadkar Neptun Granit är tillverkat i sanitetsakryl med kromade jetmunstycken och säkerhetsinsug och är en praktisk lösning med ett extra djupt badkar i kombination med en given duschplats i fotändan&hellip:
 • Badkarsblandare Hansgrohe Talis E för Inbyggnad

  badkarsblandare hansgrohe talis e för inbyggnad
  Badkarsblandare Talis E för Inbyggnad är en elegant ettgreppsblandare för inbyggnad från Hansgrohe. Du måste komplettera blandaren med en badkarspip.
 • Inbyggnadsbadkar Villeroy & Boch Squaro Edge 12 Ovalt

  inbyggnadsbadkar villeroy & boch squaro edge 12 ovalt
  Inbyggnadsbadkar Villeroy &: Boch Squaro Edge 12 Ovalt är det optimala badkaret för ditt hem. Badkaret är en del av Villeroy &: Boch populära serie Squaro Edge 12.
 • Massagebadkar Edith - Bubbelbadkar & massagebadkar, Badkar

  massagebadkar edith - bubbelbadkar & massagebadkar, badkar
 • Badkar Neptun Porfyr Hermes

  badkar neptun porfyr hermes
  Badkar Neptun Porfyr Hermes är ett exklusivt badkar som tar ditt badrum till en ny dimension. Tack vare den mjuka och harmoniska formen i kombination med den skarpa kanten och materialvalet Solid Surface,&hellip:
 • Badkar Duravit Happy D2 Hörn

  badkar duravit happy d2 hörn
  Badkar Duravit Happy D2 i sanitetsakryl med integrerad panel i vit akryl för placering i hörn. Levereras med bottenventilsats, L-panel (front + en gavel) och benställning. Design by Sieger Design.
 • Gavelpanel Macro Design Divine 70

  gavelpanel macro design divine 70
  Gavel till badkaret Divine från Macro Design. 70 cm bredd och passar till kortsidan.
 • Badkar Duravit D-Code

  badkar duravit d-code
  Badkar Duravit D-Code i sanitetsakryl för inkakling. Levereras med bottenventilsats och benställning. Design by Sieger Design.
 • Bubbelbadkar Swebad Borgholm

  bubbelbadkar swebad borgholm
  Bubbelbadkar Swebad Borgholm är med sin klassiska rektangulära form ett kvadratsmart badkar som går att placera i de flesta badrum. Badkaret levereras som standard med vit panel. Du kan även välja&hellip:
 • Sittbadkar LH Monaco

  sittbadkar lh monaco
  Sittbadkar LH Monaco är en kompakt lösning med elegant och modern design, tillverkad i gjutmarmor med gelcoatyta. Badkaret levereras komplett med ställbara fötter, bottenventil och avloppsanslutning.&hellip:
 • Spabadstrappa Landskap of Sweden

  spabadstrappa landskap of sweden
  Spabadstrappa är en praktisk trappa från Landskap of Sweden i komposit. Det är en stabil och stadig tvåstegstrappa för att du enklare ska kunna ta dig i och ur spabadet.
 • Badkar Bathlife Soft 1700 mm

  badkar bathlife soft 1700 mm
  Badkar Soft från Bathlife är ett fristående och stilrent badkar. Badkaret är tillverkat i sanitetsakryl och förstärkt med glasfiber för extra stabilitet i botten.
 • Inbyggnadsbadkar Villeroy & Boch Cetus Ovalt

  inbyggnadsbadkar villeroy & boch cetus ovalt
  Inbyggnadsbadkar Villeroy &: Boch Cetus Ovalt är det optimala badkaret för ditt hem. Badkaret är en del av Villeroy &: Boch populära serie Cetus.
 • L-panel Nordhem Marholmen 1700

  l-panel nordhem marholmen 1700
  L-panel Marholmen 1700 är en L-panel som passar till Marholmen 1700.
 • Badkar Swebad Borgholm Standard

  badkar swebad borgholm standard
  Badkar Swebad Borgholm är med sin klassiska rektangulära form ett kvadratsmart badkar som går att placera i de flesta badrum. Badkaret levereras som standard med vit panel. Du kan även välja en annan&hellip:
 • Bubbelbadkar Swebad Falsterbo

  bubbelbadkar swebad falsterbo
  Bubbelbadkar Swebad Falsterbo är ett klassiskt rektangulärt badkar som går att få i olika mått och system. Badkaret levereras med vald panel och valt massagesystem. Panelen levereras som standard&hellip:
 • Badkar Villeroy & Boch Finion Fristående

  badkar villeroy & boch finion fristående
  Badkar Villeroy &: Boch Finion är ett stilrent, fristående badkar med plats för två personer. Detta badkar har en modern design med smala kanter och en elegant form. Det är helgjutet i det slitstarka&hellip: