Hemmässan
www.hemmassan.se

Fritöser

Köpa fritös att ha hemma

Det här är våra tips på fritöserna som du kan ha för att fritera mat hemma. Bra fritös till rimligt pris och gott resultat. En bra modell ska ha digital temperaturvisning och även timerfunktion. Då kan du testa dig fram till bästa friteringstiden och uppnå samma goda resultat varje gång du gör pommes frites till exempel.

Populärt inom fritöser

Fler tips på fritöser

 • Tefal - fritös FR701616 2L - snabb leverans

  tefal - fritös fr701616 2l - snabb leverans
  Tefal - fritös FR701616 2L - snabb leverans
 • Onyx cookware 4l airfryer - frityrkokning på ett hälsosamt sätt

  onyx cookware 4l airfryer - frityrkokning på ett hälsosamt sätt
  Utforska ONYX Cookwares 4L Airfryer för enkel och hälsosam matlagning. Njut av krispiga och saftiga rätter med upp till 80% mindre fett.
 • Grill airfryer - 5l toppbetjänad

  grill airfryer - 5l toppbetjänad
  ONYX COOKWARE™ AIR FRYER
 • Airfryer - 8l

  airfryer - 8l
 • Princess - Fritös Aerofryer XXL

  princess - fritös aerofryer xxl
  Princess - Fritös Aerofryer XXL
 • Onyx cookware 5l airfryer - hälsosam fritering i stor kapacitet

  onyx cookware 5l airfryer - hälsosam fritering i stor kapacitet
  Upptäck ONYX Cookwares 5L Airfryer för enkel och hälsosam matlagning med stor kapacitet. Njut av krispiga och saftiga rätter med upp till 80% mindre fett.

Varmluftsfritös (Air Fryer) vs traditionell fritös med olja

Varmluftsfritös (Air Fryer) är en ny typ av apparat som har många fördelar jämfört med traditionella fritösar. En Air Fryer använder varm luft för att tillaga maten, så den behöver ingen olja. Det innebär att du kan laga hälsosammare måltider utan det extra fett och de kalorier som kommer från fritering i olja.

Air Fryer tillagar också maten jämnare än friteringsmaskiner. I en traditionell oljefritös tillagas maten i het olja. Detta innebär att vissa delar av maten blir mer tillagade än andra. Air Fryer använder cirkulerande varm luft för att tillaga maten jämnare. Detta gör den till en idealisk apparat för tillagning av stora föremål som kyckling eller fisk, som kan vara svåra att tillaga jämnt i traditionella fritösar.

Air Fryers har också andra fördelar. De är lätta att rengöra och underhålla, och de kräver inte mycket energi för att fungera. Detta gör dem till ett prisvärt alternativ för alla som letar efter ett hälsosammare sätt att tillaga sin mat. Men som alla nya apparater har de också vissa nackdelar. Det kan ta längre tid än att fritera i olja.

På det hela taget är dock varmluftsfritöser ett utmärkt sätt att laga hälsosammare mat med hemma. De erbjuder många fördelar jämfört med traditionella fritösar utan att offra smak eller bekvämlighet. Om du letar efter ett nytt sätt att tillaga din favoritmat kan en sådan vara ett bra komplement till ditt kök.