Hemmässan
www.hemmassan.se

Bamix mixer

Populärt inom Bamix mixer

 • Bamix - Skummare/visp till stavmixer

  bamix - skummare/visp till stavmixer
  Tillbehör till Bamix stavmixer. Använd till vispning av äggvita, grädde, sufflé eller blanda olika såser.
 • Bamix - Kniv till kvarn

  bamix - kniv till kvarn
  Extra kniv till Bamix kvarn.
 • Bamix - Cutter Guard

  bamix - cutter guard
  Reservdel till Bamix stavmixer.
 • Bamix - Swissline Stavmixer 200 Röd

  bamix - swissline stavmixer 200 röd
  Bamix stavmixer är något utöver det vanliga. Motorn är otroligt stark men energisnål. Apparaten är enkel att använda och personer med små händer kan lätt hantera den. Passar både höger- och vänsterhänta. Denna stavmixer är råstark och hackar och krossar allt den kommer i kontakt med, och är otroligt lätt att rengöra. Alla dessa egenskaper gör den helt enkelt rolig att jobba med. Kort sagt världens bästa stavmixer!Bamix® SwissLine vispar lättmjölk till skum på under 10 sekunder – tillsammans med frusna bär eller friska bär och lite banan, har du en fett- och sockerfri milkshake. Eller varför inte en majonnäs på 13 sekunder?Tillbehör som medföljer:Bänkstativ: gör att du alltid har din Bamix till handsBägare: rymmer 0,8 liter med måttskala. Tål mikrovågsugn.Blandare: rör om och blandar till drycker, såser, majonäs, shakes och liknande.Visp: vispar till exempel grädde, ägg, såser och soppor.Multikniv: skär och hackar i små bitar, både råa och kokta grönsaker, frukt och barnmat. Rör även kakdeg.Processor: maler nötter, örter, choklad, socker, kryddor, bröd och liknande

Fler tips på Bamix mixer

 • Bamix - Mono Stavmixer 140 Vit/Grå

  bamix - mono stavmixer 140 vit/grå
  Bamix® Mono med lämpliga tillbehör är ett fantastiskt hjälpmedel I köket. BamixMono stavblender har 140-160 watt effekt från en AC-motor och två hastighetsinställningar. I setet ingår väggstativ, multiblad, visp, hackare och en 600 ml mixkanna med lock. Dessutom ingår en instruktionsmanual och recepttips (engelsk). Alla komponenter av blendern som kommer i kontakt med råvaror är tillverkade av rostfria material i toppkvalitet, som är luktfritt, smakfritt och godkänt för livsmedel. Tillbehör som medföljer: Blandare: rör om och blandar till drycker, såser, majonäs, shakes och liknande.Visp: vispar exempelvis grädde, ägg, såser och soppor.Multikniv: skär och hackar i små bitar, både råa och kokta grönsaker, frukt och barnmat. Rör även kakdeg.
 • Bamix - Bamix Stavmixer Deluxe 200 w Vit

  bamix - bamix stavmixer deluxe 200 w vit
  Bamix Deluxe stavmixer med tillbehör kan du vispa, puréa, röra, blanda, mixa, mala och hacka. I detta kit medföljer multifunktionskniv, mixerskiva, vispskiva, bordsställ samt en kvarn. Ingår gör även instruktionsbok samt en receptbok. Livstidsgaranti på motorn. Motorn är en kraftig växelströmsmotor som samtidigt är extremt tystgående. Transmissionen med kniven är fastskruvad direkt på motorn. Det betyder att den inkommande strömmen direkt omvandlas till kraftfull effektivitet. Klarar de flesta köksuppgifter och kan användas direkt i varma grytor. Drar in ingredienserna mot bladet, skvätter inte och suger inte fast i botten på behållaren. De fyra benen förhindrar skador på behållarens botten. Enkel rengöring av själva maskinen – ska sköljas under varmt vatten. Absorberar inte lukt eller färg. Alla tillbehörsdelar kan diskas i diskmaskin. Ladda ner Bamix-appen och få inspiration till massor av bra recept.
 • Bamix - Stavmixer 200 watt Svart

  bamix - stavmixer 200 watt svart
  Bamix Swissline Added Value stavmixermed 200 watt och 2 hastighetsinställningar.Inkl. flerfunktionskniv, mixerskiva, vispskiva, processor, 1000 ml mixkanna m. lock och Swissline bordställ för förvaring av stavmixern.Det medföljer också 4 praktiska hjälpredskap: En smart rengöringsborste som gör det enklare att rengöra stavmixerns knivdelar. En skrapa som med fördel kan användas i samband med rengöring av processorn. En skakniv till både potatis, morötter och andra grönsaker eller frukter.Med bamix® i handen blir det väldigt mycket enklare att laga mat. Det stora utbudet av tillbehörsdelar gör det möjligt att vispa, hacka, puréa, röra, blanda, snitta, emulgera, mala, skära och mycket mera.Denna stavmixer klarar de flesta köksuppgifter och används direkt i grytor, glasskålar och andra beredningskärl med både varma och kalla vätskor, så du undgår att hälla innehållet från ett beredskapskärl till ett annat. Designat med ett ergonomisk handtag, som kan manövreras med enbart ett finger, sprutar inte under användning och suger sig inte fast i botten av beredskapskärlet. Enkel att rengöra genom att skölja själva maskinen under varmt rinnande vatten. Tar inte upp lukt eller färg, och alla tilbehörsdelar kan diskas i diskmaskin.I bamix® app'en kan du alltid få goda råd och spännande recept.Följande tillbehör medföljer:- Mixerkanna med handtag- Processor- Multi-knivblad, beater- och vispblad- Rengöringsborste- Skrapa -Skalare -SlickepottLivstidsgaranti på motornInstruktionsmanual medföljer
 • Bamix - Bamix Stavmixer Tareq Taylor 200 w Antracit

  bamix - bamix stavmixer tareq taylor 200 w antracit
  Tareq Taylor Edition från Bamix gör matlagning från grunden enklare än någonsin i en unik kombination av expertis i världsklass och passion för mat. Detta set innehåller en stavmixer med softgrip och två hastighetsinställningar, multifunktionskniv, blandarskiva, vispskiva, 600 ml mixerbehållare med lock, processor med pulverskiva samt recepthäfte.
 • Bamix - Mono Stavmixer Mono C Gräddvit Svart

  bamix - mono stavmixer mono c gräddvit svart
  Med din Stavmixer Mono med tillbehör från Bamix kan du vispa, puréa, röra, blanda, mixa, mosa, krossa och hacka. Stavmixern har två hastigheter, softgrip-säkerhetsknapp och praktisk spiralsladd som ger mycket stor flexibilitet. Till produkten medföljer en multifunktionskniv, mixerskiva, vispskiva, bägare med lock 600 ml och vägghållare samt bruksanvisning. Livstidsgaranti på motorn. Motorn är en kraftig växelströmsmotor som samtidigt är extremt dämpad. Transmissionen med kniven är fastskruvad direkt på motorn. Det betyder att den ingående strömmen omsätts direkt till kraftfull effektivitet. Klarar de flesta köksuppgifter och kan användas direkt i varma grytor. Drar in ingredienserna till bladet, skvätter inte och suger sig inte fast till behållarens botten. De fyra benen förhindrar att behållarens botten skadas. Enkel rengöring av själva mixerdelen - skölj under varmt kranvatten. Tar inte åt sig lukt eller färg. Ladda ner Bamix-appen och få inspiration till massor av bra recept.
 • Bamix - Lock till mixerkanna 1 L

  bamix - lock till mixerkanna 1 l
  Passar till Bamix mixerkanna 1 liter.
 • Bamix - Bamix Stavmixer Swissline 200 w Röd

  bamix - bamix stavmixer swissline 200 w röd
  Med Swissline stavmixer från Bamix kan du vispa, puréa, röra, blanda, mixa, mala och hacka. I detta kit medföljer en multifunktionskniv, mixerskiva, vispskiva, kött- och grönsakskniv, processor med pulverskiva, mixerkanna på 1000 ml med lock samt bruksanvisning. Motorn är en kraftig växelströmsmotor som samtidigt är extremt dämpad. Transmissionen med kniven är fastskruvad direkt på motorn. Det betyder att den ingående strömmen omsätts direkt till kraftfull effektivitet. Klarar de flesta köksuppgifter och kan användas direkt i varma grytor. Drar in ingredienserna till bladet, skvätter inte och suger sig inte fast till behållarens botten. De fyra benen förhindrar att behållarens botten skadas. Enkel rengöring av själva mixerdelen - skölj under varmt kranvatten. Tar inte åt sig lukt eller färg. Ladda ner Bamix-appen och få inspiration till massor av bra recept.