Hemmässan
www.hemmassan.se

Glas

Varje dryck har sitt eget glas utformat för att lyfta smak och doft på bästa sätt. Här listar vi dryckesglasen du kan köpa på nätet.

Populärt inom glas

 • Orrefors - SÅLD Maja Vinglas 2 st

  orrefors - såld maja vinglas 2 st
  2 st vinglas ur serien Maja av Eva Englund för Orrefors.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Boda Nova - SÅLD Select Ölglas 6 st

  boda nova - såld select ölglas 6 st
  6 st ölglas ur serien Select formgivna av Liselotte Henriksen för Boda Nova.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Boda Nova - SÅLD Öl och Snapsglas Ruben 20 st

  boda nova - såld öl och snapsglas ruben 20 st
  11 st ölglas och 9 st snapsglas ur serien Ruben formgivna av Signe Persson-Melin för Boda Nova.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Iittala - SÅLD Grogglas Kalinka 6 st

  iittala - såld grogglas kalinka 6 st
  6 st grogglas ur serien Kalinka formgiven av Timo Sarpaneva för Iittala.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.

Fler tips på glas

 • Orrefors - SÅLD Helena Champagneglas 8 st

  orrefors - såld helena champagneglas 8 st
  8 st champagneglas ur serien Helena formgivna av Gunnar Cyrén från Orrefors.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Zwiesel - Vivid Senses Chardonnay Vitvinsglas 53 cl 2-pack

  zwiesel - vivid senses chardonnay vitvinsglas 53 cl 2-pack
  Vivid Senses Chardonnay Vitvinsglas från Zweisel är ett elegant glas, skönt att hålla i och behagligt att dricka ur. Vivid Senses tar komplexiteten ur den moderna vinupplevelsen: Med bara fem glasformer kan alla vinstilar täckas. Det spelar alltså ingen roll om du serverar rött vin, vitt vin eller rosé. Vilket glas du väljer bestäms bara av vinets doft – och inte av färgen. Den moderna serien, gjord av Tritan® kristallglas i den bayerska skogen, representerar följande fem aromstilar: Lätt och fräsch, fruktig och delikat, sammetslen och överdådig, smakrik och kryddig samt lätt och fräsch (mousserande).Kan diskas i diskmaskin på glasprogram (max 50 °C)Levereras i 2-pack.
 • AKIA champagneglas 4-pack

  akia champagneglas 4-pack
  4-pack champagneglas på fot, av kadmiumfritt glas. I serien AKIA har glasen en smal, nätt fot och kupan har randmönster i glaset, utsidan är slät och insidan räfflad. AKIA ligger bekvämt i handen och ger drycken rättvisa. 23 cl/glas. Vikt 129
 • Chef & Sommelier - Sublym Vitvinsglas 35 cl 6-pack

  chef & sommelier - sublym vitvinsglas 35 cl 6-pack
  Vitvinsglas ur Chef & Sommeliers serie Sublym i elegant utförande. Med en smal form och lång, tunn fot som förhöjer utttrycket ytterligare.I Sublyme serein hittar du även rödvinsglas, champagneglas och en karaff så att du kan duka både elegant och enhetligt. Glaset rymmer 35 cl och kommer i ett behändigt 6-pack.
 • Reijmyre Glasbruk - SÅLD Punschglas 6 st

  reijmyre glasbruk - såld punschglas 6 st
  6 st punschgals, från Reijmyre Glasbruk.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Boda Nova - SÅLD Select Vittvinsglas 6 st

  boda nova - såld select vittvinsglas 6 st
  6 st Vitvinsglas ur serien Select från Boda Nova.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Vintage - SÅLD Musen Lasse Åberg Whiskyglas 4 st

  vintage - såld musen lasse åberg whiskyglas 4 st
  4 st whiskyglas ur serien Musen formgiven av Lasse Åberg.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Eva Solo - Vinglas Syrah 40 cl

  eva solo - vinglas syrah 40 cl
  Stort vinglas med tunn drickkant, utformat för att för viner gjorda på syrah och zinfandel och för kraftiga blandningar som amarone och vinerna från Priorat. Den sneda kanten gör att man kan dricka från alla sidor.
 • Reijmyre Glasbruk - SÅLD Rubinröda Dricksglas 3 st

  reijmyre glasbruk - såld rubinröda dricksglas 3 st
  3 st rubinröda dricksglas från Reijmyre Glasbruk.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Magnor - Noir Vattenglas 35 cl Svart

  magnor - noir vattenglas 35 cl svart
  Noir Vattenglas, från Norska Magnor, designat av Halvor Bakke.Noir är en serie munblåst glas i en dov rökfärgad ton som ger ett effektfullt intryck. Det genomfärgade glaset har en elegant, rundad form som ger det behaglig känsla och kommer bidra till att höja din dukning.Halvor Bakke är en norsk inredningsarkitekt och tv-kändis som genom sina resor samlar inspiration till sina verk. Under en resa till den trendiga stadsdelen Le Marais i Paris fann han inspirationen till Noir.I Noirserien hittar du också champagneglas, vinglas, ölglas och en karaff.
 • Spiegelau Classic Bar 28,5 Cl 4-pack - Dricksglas Glas Klar

  spiegelau classic bar 28,5 cl 4-pack - dricksglas glas klar
  Classic Bar Glas 28,5 Cl, 4-pack från Spiegelau. Dricksglas Klar Glas. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Iittala Tundra 29 Cl 2-pack - Dricksglas Glas Klar

  iittala tundra 29 cl 2-pack - dricksglas glas klar
  Glaset från Iittala har en nostalgisk, taktil design med ett unikt mönster med flera, distinkta texturer för att addera en extra dimension till designen. Det är tillverkat av klart glas med en arktisk känsla med en generös storlek perfekt för att servera viner, vatten eller juicer. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. 2-pack. Formgivning av Oiva Toikka. Om glaset från Iittala- Formgivningsår: 1970.- Inspirerad av arktisk natur.- Tillverkat av glas.- Tillverkat i Finland.- Från serien Tundra.- Säljs i 2-pack.- Kapacitet: 29 cl. Skötselråd för glaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Kähler - Hammershøi Rödvinsglas 49 cl 2-pack Grön

  kähler - hammershøi rödvinsglas 49 cl 2-pack grön
  När du håller i stjälken och dricker ur de nya vinglasen Kähler Hammershøi Rödvinsglas 49 cl känner du direkt arvet från deras stolta hantverkstradition.Gemensamt för glasen ur Hammershøi serien är de väl avvägda proportionerna, väl balanserade med det klassiska formspråket i kombination med de karaktäristiska räfflorna. Kählers öga för detaljer ser du på stjälken som smalnar av både upptill och nedtill – en tydlig hänvisning till designtraditionen.Glasen tål maskindisk och kommer i förpackningar om 2 rödvins- eller vitvinsglas, antingen i en klar version eller en version med grön stam och bas, vilket tillför ytterligare en ny dimension till både de ikoniska räfflorna och din dukning.
 • Champangeglas Grace 4-pack

  champangeglas grace 4-pack
  Tunna vackra, glas i hög kvalité. Matcha snyggt med selterglas och vinglas i samma serie. 320 ml.
 • Iittala - Gaissa Drinkglas 28 cl 2-pack

  iittala - gaissa drinkglas 28 cl 2-pack
  Gaissa är en vacker serie som passar utmärk till festligare tillfällen. Använd till whisky, drinkar, öl, vatten eller annan dryck.
 • Carolina Gynning - Rosé-/vitvinglas 40 cl In Between Worlds

  carolina gynning - rosé-/vitvinglas 40 cl in between worlds
  Det är en stor värld där ute! Dags att upptäcka. Ett vitvinsglas är oftast lite mindre än ett rödvinsglas för att hålla kylan. Detta glas är byggt för optimal koncentrering av dofterna med sin avsmalnande form. Carolina Gynning gillar själv sina glas stora och tycker att det gör vinets smak ännu bättre. Prova själv med dessa fantastiska tillskott i hennes serie.
 • Leonardo - Ciao Sugrör Glas 4-pack + Borste

  leonardo - ciao sugrör glas 4-pack + borste
  Sugrör i glas med tillhörande rengöringsborste, perfekt för dig som tänker klimatsmart och vill minska användningen av engångs-sugrör i plast. De här stilrena sugrören ger fredagsdrinken eller saftkalaset garanterat en elegant touch.Sugrören klarar temperaturer upp till 100 grader, och går självklart att diska i diskmaskin. Vill man diska dem för hand medföljer en praktisk rengöringsborste. Ciao är en elegant accessoar till dina drinkar, de ger dem en ännu godare smak. Med det stadiga sugröret tillverkat i tåligt glas kan alla drycker, oavsett varma eller kalla, serveras med stil. Perfekta för vardagsbruk, såväl som till fest, tack vare den stabila designen. Mått: H 15,5 cm Material: GlasLevereras i 4-pack
 • Iittala - SÅLD Tavastia Vinglas 5 st

  iittala - såld tavastia vinglas 5 st
  5 st vinglas ur serien Tavastia formgivna av Tapio Wirkkala för Iittala.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Vintage - SÅLD Glasservis bestående av 40 delar

  vintage - såld glasservis bestående av 40 delar
  10 st rödvinsgals, 10 st vitvinsglas, 10 st likörglas, 10 st selterglas, ett litet nagg på ett av vinglasen.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Kosta Boda - SÅLD Karaff och Glas 14 st Chateau

  kosta boda - såld karaff och glas 14 st chateau
  Karaff och 14 st olika glas ur serien Chateau formgivna av Bertil Vallien för Kosta Boda.Glasen består av 8 st dricksglas, 4 st vinglas och 2 st martiniglas. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Glas Vanessa (6-pack)

  glas vanessa (6-pack)
  100 % glas Mått: 6,7 x 6,7 x 21 cm / 39,5 cl (6 st.) Tål maskindisk Tål ej mikrovågsugn
 • Spiegelau - Arabesque Tumblerglas 46 cl 2-pack

  spiegelau - arabesque tumblerglas 46 cl 2-pack
  Arabesque är ett klassisk och elegant tumblerglas från Spiegelau. Det vackra mönstret i kombination med de lätta glaset ger en underbar känsla av lyx. Passar lika bra till vatten som till morgonjuicen Glasen kommer i 2-pack och tål maskindisk.Det tyska företaget Spiegelau tillverkade från början speglar för kungliga domstolar, idag är de kända för sina högkvalitativa och prisvärda dryckesglas.
 • Kosta Boda - New Friends Tumbler Björn 46 cl

  kosta boda - new friends tumbler björn 46 cl
  Lekfullt tumblerglas med en björn i botten, perfekt till favoritdrinken eller att servera dessert ur. Volym 46 cl.En björn dyker upp, en and vilar nöjt på botten, en annan fågel betraktar dina dryckesvanor utan att egentligen bry sig. Ernst Billgren är ett med naturen och tillsammans med Kosta Bodas skickliga glasblåsare har han skapat serien New Friends, skulpturer som går att dricka ur och servera i.
 • Table Top Stories - Bubbles Proseccoglas 6-pack 16 cl

  table top stories - bubbles proseccoglas 6-pack 16 cl
  Bubbles Proseccoglas från Table Top Stories med sitt tilltalande eleganta formspråk. Tillverkade i högklassigt klarglas och passar vid alla tillfällen som kräver lite bubblor.Kommer i ett praktiskt 6-pack och är en perfekt present till brudbaret, studenten eller varför inte till dig själv?
 • Eva Solo - Thumbler Glas 48 cl

  eva solo - thumbler glas 48 cl
  Rökfärgat glas med rundad botten och sned kant som ger ett karaktärsfullt utseende. Den tunna och eleganta formen tillsammans med den stadiga basen gör att glasen passar för varje tillfälle - från att servera drinkar och desserter i till att användas som extra lyxiga dricksglas till vardagsmiddagen. Glasen är munblåsta vilket gör varje glas unikt.
 • Riedel - Sommeliers Sherry/Tequila

  riedel - sommeliers sherry/tequila
  Det här glaset passar perfekt till tequila, sherry eller liknande typer av starka drycker.
 • Holmegaard Flow Glas På Fot 35 Cl - Dricksglas Munblåst Glas Klar

  holmegaard flow glas på fot 35 cl - dricksglas munblåst glas klar
  Det unika glaset Flow från Holmegaard är tillverkat i munblåst glas, och skapar vackra skuggor som för tankarna till ringar på vattnet. Inspirationen till Flow kommer från flytande material som är i ständig rörelse. Kommer i flera härliga färger som är fina att kombinera med varandra. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Carolina Gynning Bleeding Barbie All 35 Cl - Dricksglas Glas Klar

  carolina gynning bleeding barbie all 35 cl - dricksglas glas klar
  Allglas från Carolina Gynning. På det här glaset är det porträttet av en stark kvinna som står i fokus. Formgivaren Carolina Gynning har med stor passion och kärlek tagit fram detta färgglada motiv, som återspeglar hennes bubblande och utåtriktade personlighet. Vi rekommenderar att glaset diskas för hand. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Rosendahl - Grand Cru Hot Drinkglas 24 cl 4-pack Klar

  rosendahl - grand cru hot drinkglas 24 cl 4-pack klar
  De här hot drink-glasen är oväntat rymliga och perfekta till morgonkaffet eller en mysig stund med caffe latte, te eller varm choklad. Tack vare den enkla designen, storleken och greppet passar de in i de flesta hem. Tål diskmaskin. Matcha gärna med andra delar ur samma serie!
 • &Tradition Collect Sc78 Glas 2-pack 18 Cl - Dricksglas Munblåst Glas Amber

  &tradition collect sc78 glas 2-pack 18 cl - dricksglas munblåst glas amber
  Glasen från &Tradition har ett sofistikerat, elegant uttryck perfekt både för vardags- och festtillfällen. De har en estetiskt tilltalande design i munblåst glas med ett naturligt, böljande mönster och en vacker, böjd kant upptill. Välj mellan olika färger. Formgivning av Space Copenhagen. Om glasen från &Tradition- Vacker, tidlös design.- Kombinera glasen med Collect karaff från &Tradition.- Glaset finns i olika storlekar.- Glasen finns i 3 olika färger.- Finns även som vinglas.- Höjd: 80 mm.- Kapacitet: 18 cl.- De här glasen är en del av &Traditions kollektion Collect. Skötselråd för glasen- Tål diskmaskin upp till 50°C.- Tål ej varm vätska.- Denna produkt tål inte mikrovågsugn.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Boda Nova - SÅLD Whiskyglas 3 st

  boda nova - såld whiskyglas 3 st
  Whiskyglas 3 st från Boda Nova.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Vintage - selterglas 2 st

  vintage - selterglas 2 st
  2 st selterglas ur serien Antik från Reijmyre Glasbruk.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Orrefors - Gaissa Snapsglas

  orrefors - gaissa snapsglas
  5 st snapsglas ur serien Gaissa formgiven av Tapio Wirkkala.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Table Top Stories - Champagneglas 19 cl Mr

  table top stories - champagneglas 19 cl mr
  Tänk att som brudpar få dricka sin första skål i ett par Champagneglas märkta just med Mr och Mrs. Table Top Stories har tagit fram dessa vackra champagneglas med 24k guld dekor just för detta oförglömliga tillfälle.Glasen säljs styckevis eftersom inget bröllop är det andra likt och det lika väl kan vara Mr & Mr eller Mrs & Mrs som just denna romantiska dag sagt ja till varandra.Länge leve kärleken!
 • Carolina Gynning - Rödvinglas 75 cl Love is Joy

  carolina gynning - rödvinglas 75 cl love is joy
  Kärlek är lycka - övertyga aldrig dig själv om att lidande är en del av det. Ett rödvinsglas ska precis som detta ha en avsmalnande form så dofterna koncentreras. För att bevara vinets arom rekommenderas det att endast fylla upp glaset 1/3-del, ungefär till glasets bredaste punkt. Carolina Gynning gillar själv sina glas stora och tycker att det gör vinets smak ännu bättre. Prova själv med dessa fantastiska tillskott i hennes serie. I Carolina Gynnings serie ingår glas för olika tillfällen samt en vacker karaff och alla med en signatur av Carolina. Motiven är frilagda från hennes populära konstverk som speglar kvinnor hon mött eller som lever inom henne. Alla verk är namngivna, vilket vittnar om Carolinas personliga engagemang i målningarna. Hon använder sina egna glas med enkelt vitt porslin som gärna har en fyrkantig form. ”Mina glas sticker ut lite grann i sin design, och då är ett vitt porslin perfekt att matcha med.” Glasen gör sig perfekt till bjudningar eller till vardags, och kommer bli en stor favorit. Perfekta presenten att köpa till studenten, födelsedagen eller andra stora tillfällen.
 • Eva Solo - Eva Solo Dricksglas 25 cl 12-pack

  eva solo - eva solo dricksglas 25 cl 12-pack
  Dricksglas från Eva Solo kommer i ett praktiskt 12-pack och har många användningsområden. Tillverkade i värmetåligt, härdat Borosilikatglas och kan användas till både varma och kalla drycker.Glasen rymmer 25 cl och tål maskindisk.
 • Madam Stoltz Dricks Med Skärning 20 Cl - Dricksglas Glas Klar

  madam stoltz dricks med skärning 20 cl - dricksglas glas klar
  Dricksglaset från Madam Stoltz har en lyxig design med skärning för en sofistikerad och elegant touch. Det är tillverkat av klart, tåligt glas perfekt till vardags eller fest. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Om dricksglaset från Madam Stoltz- Praktisk fot.- Lyxig design med skärning.- Tillverkat av glas.- Finns även som ett cocktailglas.- Kapacitet: 20 cl. Skötselråd för dricksglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • LSA INTERNATIONAL - Whisky Islay Connoisseur Valnötsbricka 44 cm

  lsa international - whisky islay connoisseur valnötsbricka 44 cm
  Valnötsbricka med karaff och whiskyglas från LSA International. Denna inbjudande bricka innehåller en karaff med underlägg i valnöt, två tumbler med glasunderlägg, en liten vattenkanna och två glas med fot och lock. Passar perfekt att bära fram vid bjudningar och blir ett fint inslag på barvagnen eller i bokhyllan.
 • Eva Solo Dricksglas 48 Cl - Dricksglas Munblåst Glas Smokey Grey

  eva solo dricksglas 48 cl - dricksglas munblåst glas smokey grey
  Dricksglaset från Eva Solo är tillverkat av rökgrått munblåst glas för alla tillfällen perfekt för bordsdukningen. Formgiven av 3Part. Om dricksglaset från Eva Solo- Dricksglaset kommer i olika storlekar.- Uppskattas för det munblåsta glaset och den dekorativa finishen.- Perfekt för bordsdukningen. Skötselråd för dricksglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • LSA INTERNATIONAL - Gio Line Glas 31 cl 4-pack

  lsa international - gio line glas 31 cl 4-pack
  4-pack glas från LSA International, ett lägre glas som passar perfekt för avnjutning av både iskallt och rumstempererat vatten tillsammans med ditt favoritvin. Rymmer 31 cl. Serien Gio Line passar fint med alla sorters dukningar och tillställningar.
 • Frederik Bagger - Crispy Lowball Glas 38 cl 2-pack Grön

  frederik bagger - crispy lowball glas 38 cl 2-pack grön
  Crispy Lowball Glas från Frederik Bagger som passar för alla tillfällen, till exempel som frukostglas, till lunchens isvatten eller för lyxiga drinkar på festen. Crispy-glasen från Frederik Bagger är diamantslipade. Den hållbara glasmassan bidrar till en unik klarhet och kvalitet. Glasen tål maskindisk.
 • Nachtmann - ViVino Rödvinsglas 61 cl 4-pack

  nachtmann - vivino rödvinsglas 61 cl 4-pack
  Från tyska Nachtmann kommer denna stilrena, klassiska serie av glas som har döpts till ViVino, vilket betyder leva. Livet blir ju så mycket härligare med vackra dukningar, middagar med folk man gillar och ett gott vin. Glasen är gjorda för att hålla länge - som livet. De är diskmaskinssäkra och kommer bli de nya favoriterna i hemmet.Perfekt present till dig själv, till den nybakade studenten eller föräldern som vill ha ett hållbart och samtidigt stilrent glas för servering.
 • Kosta Boda - Gutår Snapsglas 4 st

  kosta boda - gutår snapsglas 4 st
  4 st snapsglas ur serien Gutår formgivna av Bertil Vallien för Kosta Boda.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Iittala - Aino Aalto Glas 22 cl 2-pack Klar

  iittala - aino aalto glas 22 cl 2-pack klar
  Smakfullt och klassiskt allglas i regnbågens alla färger, formgivet av Aino Aalto för Iittala. Aino Aalto-serien har varit älskad och använd i över 80 år, och bidrar till en vacker dukning för både vardag och fest. Säljs i 2-pack.
 • Iittala - Essence Vinglas 33 cl 2-pack

  iittala - essence vinglas 33 cl 2-pack
  Klassiskt och vackert glas som passar både festligare tillfällen och till vardags. Glaset kan även användas till drinkar eller färggranna smoothies och juicer istället för vanliga dricksglas.
 • Arabia Mumin 22 Cl Muminmamma - Dricksglas Glas Klar

  arabia mumin 22 cl muminmamma - dricksglas glas klar
  Mumin Glas från Arabia. Det här glaset har ett lekfullt motiv från Tove Janssons uppskattade berättelse om Mumintrollet och hans vänner. Glaset är en storfavorit hos barnen, och passar utmärkt att servera både vatten, saft eller glass i. Finns i flera olika motiv. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Riedel - Superleggero Burgundy Rödvinsglas

  riedel - superleggero burgundy rödvinsglas
  Det här glaset är oumbärligt för den som älskar röd Bourgogne. Glaset lyfter fram fruktsötman i vinet och balanserar på så vis den höga syran. Kupan är vid nertill och relativt smal upptill, vilket gör att frukten och friskheten också förstärks i doften.Vinglaset passar även till: Beaujolais Cru, Blauburgunder, Chambolle Musigny, Champagne, Echézeaux, Franciacorta, Gamay, Moulin à vent, Musigny, Nebbiolo, Nuits Saint Georges, Old World Pinot Noir, Pommard, Romanée Saint Vivant, Santenay, St. Laurent, Volnay, Vosne-Romanée och Vougeot.
 • Orrefors - Merlot Champagneglas 33 cl

  orrefors - merlot champagneglas 33 cl
  Merlot-serien är skapad av Erika Lagerbielke. Den fick utmärkelsen Excellent Swedish Design när den lanserades år 1995. Serien är en stilren, enkel och klassisk glasservis som ger omtanke till vinets smak och doft.Glaset hette tidigare Merlot Champagneglas 29 cl hos Orrefors.
 • Holmegaard Lily Vatten 32 Cl 2-pack - Dricksglas Glas Klar

  holmegaard lily vatten 32 cl 2-pack - dricksglas glas klar
  Vattenglaset från Holmegaard har en stilfull design med mjuka, organiska linjer perfekt för att liva upp bordsdukningen. Välj mellan olika färger. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om vattenglaset från Holmegaard- Tillverkat av glas.- Höjd: 95 mm.- Kapacitet: 32 cl. Skötselråd för vattenglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Kosta Boda - Sugar Dandy Champagneskål 32 cl Blå

  kosta boda - sugar dandy champagneskål 32 cl blå
  Champagneglas i vacker coupe-modell ur serien Sugar Dandy från Kosta Boda. Med en unik design, signerad Åsa Jungnelius, tillsammans med de dekorativa, färgglada detaljerna blir glaset en elegant färgklick på bordet, som gjort för välkyld champagne eller en god drink. Fungerar även fint som dessertskål för lyxiga efterrätter. Kombinera gärna flera glas med varandra för en enhetligt dukning, eller blanda de olika färgerna för en personlig och färgsprakande helhet.
 • Orrefors - SÅLD Old Fashioned Glas Optica Symphony 6 st

  orrefors - såld old fashioned glas optica symphony 6 st
  6 st Old Fashioned glas ur serien Optica Symphony av Gunnar Cyrén för Orrefors.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Byon - Messy Glas 33 cl Grön/Klar

  byon - messy glas 33 cl grön/klar
  Serien Messy från Byon är som härligt färgglada karameller.Handgjorda i tjockt glas med ett lekfullt och oregelbundet mönster är glasen en härlig färgklick. Använd dom till vattten, kaffe, juice och drinkar eller placera ett värmeljus i glaset och få en ljuslykta som sprider ett varm dansande sken i sitt hem.Eftersom Messy är handgjorda är inget glas helt det andra likt och både färg- och strukturskillnader kan finnas.