Hemmässan
www.hemmassan.se

Glas

Varje dryck har sitt eget glas utformat för att lyfta smak och doft på bästa sätt. Här listar vi dryckesglasen du kan köpa på nätet.

Populärt inom glas

 • Boda Nova - SÅLD Öl och Snapsglas Ruben 20 st

  boda nova - såld öl och snapsglas ruben 20 st
  11 st ölglas och 9 st snapsglas ur serien Ruben formgivna av Signe Persson-Melin för Boda Nova.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Orrefors - SÅLD Maja Vinglas 2 st

  orrefors - såld maja vinglas 2 st
  2 st vinglas ur serien Maja av Eva Englund för Orrefors.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Boda Nova - SÅLD Select Vittvinsglas 6 st

  boda nova - såld select vittvinsglas 6 st
  6 st Vitvinsglas ur serien Select från Boda Nova.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Boda Nova - SÅLD Select Ölglas 6 st

  boda nova - såld select ölglas 6 st
  6 st ölglas ur serien Select formgivna av Liselotte Henriksen för Boda Nova.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.

Fler tips på glas

 • Iittala - Essence Vinglas 33 cl 4-pack

  iittala - essence vinglas 33 cl 4-pack
  Vitvinsglasen från Iittala Essence är enkla, vackra och stilrena. Glasen är omåttligt populära, och det är lätt att förstå varför. Det tunna glaset och den eleganta, höga foten ger den där härligt krispiga känslan vi förknippar med ett kallt glas vitt vin.Vitvinsglasen från Iittala Essence rymmer 33 cl och kommer i 4-pack.
 • Table Top Stories - Bubbles Proseccoglas 6-pack 16 cl

  table top stories - bubbles proseccoglas 6-pack 16 cl
  Bubbles Proseccoglas från Table Top Stories med sitt tilltalande eleganta formspråk. Tillverkade i högklassigt klarglas och passar vid alla tillfällen som kräver lite bubblor.Kommer i ett praktiskt 6-pack och är en perfekt present till brudbaret, studenten eller varför inte till dig själv?
 • Spiegelau - Signature Drinks Circles Cocktail 22 cl 2-pack

  spiegelau - signature drinks circles cocktail 22 cl 2-pack
  Cocktailglas ur Spiegelaus serie Signature Drinks, perfekt till drinken eller att servera desserten ur. Serien består av särskilt framtagna cocktailglas med extra tunna kupor som sätter drycken i fokus. Det grafiska mönstret Circles ger dukningen en modern touch och passar de flesta stilar. I samma serie ingår även mönstret Lines som blir ett elegant komplement.Signature Style-serien är tillverkad av kristallglas med hög krossäkerhet och tål diskmaskin så att du kan använda glasen både till vardag och fest. Matcha gärna glasen med andra delar ur samma serie.Volym 22 cl. Säljs i 2-pack.
 • Holmegaard - Perfection Cocktailglas 38 cl 6-pack

  holmegaard - perfection cocktailglas 38 cl 6-pack
  Perfection cocktailglas från Holmegaard briljerar i både design och funktion. Det eleganta glaset förhöjer smakerna och bubblorna i det mousserande vinet under cocktailkvällen men kan likväl användas till servering av läckra desserter. Förgyll bordet med detta fina glas och njut av en trevlig kväll tillsammans med vänner! Formgivaren bakom serien Perfection är den grafiska designern Tom Nybroe som med sin långa erfarenhet av både vinimport, organisering av vinprovningar och entusiasm för vin har tagit fram en serie glas som är vackra och framhäver dryckens arom- och smaknyanser. Serien genomsyras av tidlös design och linjer på kuporna som hjälper dig att fylla glasen till den bredaste delen för en perfekt smakupplevelse. Serien har fått sitt namn efter Tom Nybroes öga för just perfektion. Säljes i 6-pack. Volym 38 cl.
 • Orrefors - Sense Champagneglas 25,5 cl 6-pack

  orrefors - sense champagneglas 25,5 cl 6-pack
  Prosecco, cava, spumante eller champagne – Sense Sparkling champagneglas från Orrefors är det optimala glaset. Glasets tulpanform låter aromerna utvecklas och är särskilt lämpligt för årgångschampagne. Sense är tillverkad i kristall av högsta kvalitet och går utmärkt att diska i maskin.
 • Nachtmann - Jules Tumbler 30,5 cl 4-pack

  nachtmann - jules tumbler 30,5 cl 4-pack
  Med sin vackra geometriska form och behagliga känsla i handen kommer detta glas bli en storfavorit för morgonjuicen och kvällsdrinken. Jules tar inspiration från jetmotorer och fångar känslan av kraft och elegans i räfflornas fina linjer. Serien är designad av Oliver Bryant, vinnaren av Nachtmanns NextGen tävling i samarbete med University of Technology Sydney.
 • Carolina Gynning - Rödvinsglas Slice of Life Gold 75 cl

  carolina gynning - rödvinsglas slice of life gold 75 cl
  Ett rödvinsglas ska precis som detta ha en avsmalnande form så att dofterna koncentreras. För att bevara vinets arom rekommenderas att endast fylla upp glaset 1/3-del, ungefär till glasets bredaste punkt. Carolina Gynning gillar själv sina glas stora och tycker att det gör vinets smak ännu bättre. Prova själv med dessa fantastiska tillskott i hennes serie.I Carolina Gynnings serie ingår glas för olika tillfällen samt en vacker karaff och alla med en signatur av Carolina. Motiven är frilagda från hennes populära konstverk som speglar kvinnor hon mött eller som lever inom henne. Alla verk är namngivna, vilket vittnar om Carolinas personliga engagemang i målningarna. Hon använder sina egna glas med enkelt vitt porslin som gärna har en fyrkantig form. ”Mina glas sticker ut lite grann i sin design, och då är ett vitt porslin perfekt att matcha med.” Glasen gör sig perfekt till bjudningar eller till vardags, och kommer bli en stor favorit. Perfekta presenten att köpa till studenten, födelsedagen eller andra stora tillfällen.
 • Koziol - Club Vinglas 20 cl 2-pack Klar

  koziol - club vinglas 20 cl 2-pack klar
  Snyggt och miljövänligt vinglas i 100% återvinningsbar, giftfri thermoplast. Ett miljövänligt alternativ till engångsartiklar i plast. Glaset ser ut som ett vanligt glas, med fördelen att det är okrossbart och extremt hållbart under lång tid framöver. Diskmaskinsäker. Volym: 200 ml
 • Kosta Boda - SÅLD Dear Pokalglas 6 st

  kosta boda - såld dear pokalglas 6 st
  6 st pokalglas ur serien Dear formgivna av Ulrica Hydman Vallien för Kosta Boda.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Kosta Boda - Line Ölglas 50 cl

  kosta boda - line ölglas 50 cl
  Line vinglas från Kosta Boda, designad av Anna Ehrner. Strikt och elegent är klassikern Line från Kosta Boda med karaktäristisk glasslinga spunnen på varje glas.Glaset hette tidigare Line Ölglas 30 cl hos Kosta Boda.
 • Kähler Design - Hammershøi Vattenglas 37 cl 4-pack Klar

  kähler design - hammershøi vattenglas 37 cl 4-pack klar
  De eleganta Hammershøi Vattenglas 37 cl från Kähler kommer i ett behändigt 4-pack och har de karakteristiska Hammershøi-räfflorna. De har en klassisk siluett och är perfekta för både till vardags och fest.De finns i både klart och olivgrönt glas och när du dricker ur det kan du tydligt ana arvet från Kählers stolta hantverkstradition. Glaset har en fin vikt, proportionerna är balanserade och de ikoniska räfflorna ger ett bra grepp. Glasen är en skapelse av Hans-Christian Bauer, som har designat hela Hammershøi-serien med stor respekt för Kählers konstnärliga kulturarv, designhistoria och hantverkstradition.
 • Rosendahl - Grand cru Ölglas 50 cl 6-Pack

  rosendahl - grand cru ölglas 50 cl 6-pack
  Grand Cru Ölglas 50 cl 6-pack från Rosendahl, den höga tulpanformade kupa gör det lämpligt till många sorters öl - både ljus lager och mörk ale. Det kan även användas till servering av dessert. Den enkla designen gör att den är lätt att kombinera med andra serviser.
 • Vintage - SÅLD Rustica Champagneglas 8 st

  vintage - såld rustica champagneglas 8 st
  8 st champagneglas ur serien Rustica av Göran Wärff för Pukeberg.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Kosta Boda - SÅLD Chateau Highball 2 st

  kosta boda - såld chateau highball 2 st
  2 st highball glas ur serien Chateau formgivna av Bertil Vallien för Kosta Boda.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • LSA INTERNATIONAL - Borough Drinkglas 62,5 cl 4-pack

  lsa international - borough drinkglas 62,5 cl 4-pack
  Borough Drinkglas 4-pack passar perfekt till olika sorters drinkar men även som vattenglas eller till läsken så väl vardags som fest. Serien Borough passar fint med alla sorters dukningar och tillställningar.
 • Vintage - SÅLD Rustika Cocktailglas Pukeberg 6 st

  vintage - såld rustika cocktailglas pukeberg 6 st
  6 st cocktailglas ur serien Rustika från Pukeberg.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Kosta Boda - Line Cognacsglas 26 cl

  kosta boda - line cognacsglas 26 cl
  Line cognacsglas från Kosta Boda, designad av Anna Ehrner. Strikt och elegent är klassikern Line från Kosta Boda med karaktäristisk glasslinga spunnen på varje glas.
 • Kähler Design - Hammershøi Rödvinsglas 49 cl 2-pack Grön

  kähler design - hammershøi rödvinsglas 49 cl 2-pack grön
  När du håller i stjälken och dricker ur de nya vinglasen Kähler Hammershøi Rödvinsglas 49 cl känner du direkt arvet från deras stolta hantverkstradition.Gemensamt för glasen ur Hammershøi serien är de väl avvägda proportionerna, väl balanserade med det klassiska formspråket i kombination med de karaktäristiska räfflorna. Kählers öga för detaljer ser du på stjälken som smalnar av både upptill och nedtill – en tydlig hänvisning till designtraditionen.Glasen tål maskindisk och kommer i förpackningar om 2 rödvins- eller vitvinsglas, antingen i en klar version eller en version med grön stam och bas, vilket tillför ytterligare en ny dimension till både de ikoniska räfflorna och din dukning.
 • Ferm Living Host Vatten 2-pack - Dricksglas Glas Klar

  ferm living host vatten 2-pack - dricksglas glas klar
  Vattenglas från ferm LIVING med en skarp, stilren siluett. De är tillverkade av munblåst glas med en tunn stam och en liten, nätt kupa perfekt för att servera viner, vatten eller juicer. Välj mellan olika färger. Om vattenglasen från ferm LIVING- Välj mellan olika färger.- Från serien Host.- Säljs i 2-pack.- Kapacitet: 20,0 cl.- Gjorda av munblåst glas. Skötselråd för vattenglasen- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Orrefors - Metropol Ölglas 46 cl

  orrefors - metropol ölglas 46 cl
  Elegant och vass design, med en droppe svart färg fångad i det klara glaset gör serien Metropol till en framtida designklassiker.
 • Ernst Räfflade 25 Cl 2-pack - Dricksglas Glas Klar

  ernst räfflade 25 cl 2-pack - dricksglas glas klar
  Glasen från Ernst Kirchsteiger har en modern stil i räfflat glas perfekt till vardags eller fest. Tillverkade i Kina. Om glasen från Ernst Kirchsteiger- Uppskattas för den moderna designen.- Är också omtyckt för den räfflade ytan.- Gjorda av glas.- Säljs i 2-pack.- Höjd: 75 mm.- Kapacitet: 25.0 cl.- Diameter: 80 mm. Skötselråd för glasen- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Modern House - Sontell Champagneglas 18 cl 6-pack

  modern house - sontell champagneglas 18 cl 6-pack
  Ett 6-pack champagneglas ur serien Sontell från Modern House. Dessa klassiska champagneglas är klassiska i sin design och dess klara kupa visar upp den mousserande drycken och framhäver dryckens smaker. Glasets ståtliga höjd på 24 cm tillsammans med de sömlösa kanterna skapar en elegant helhet. Sontell kollektionen passar till mer informella serveringar och tillställningar på grund av dess enkla och tidlösa design. Glasen är tillverkade i blyfri kristall av hög kvalité och gör de otroligt hållbara, klara och starka. Styrkan och hållbarheten har testats genom att släppa en stålkula från 30 cm höjd. Glasets fot tål ett tryck på 30 kg och temperaturskillnader upp till 60°C. Tål maskindisk.
 • Boda Nova - SÅLD Whiskyglas 3 st

  boda nova - såld whiskyglas 3 st
  Whiskyglas 3 st från Boda Nova.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Spiegelau - Special Glasses Proseccoglas 27 cl 4-pack

  spiegelau - special glasses proseccoglas 27 cl 4-pack
  Proseccoglaset ur Spiegelaus serie Special Glasses är ett elegant champagneglas med en stilren form. Glaset rymmer 27 cl ljuvliga bubblor eller varför inte festa till det med en vårig Mimosa? Koller i ett behändigt 4-pack.
 • Holmegaard - Flow Vattenglas 35 cl Champagne

  holmegaard - flow vattenglas 35 cl champagne
  Flow Vattenglas 35 cl från Holmegaard. Med en fin tyngd i botten och en diskret böljande design längst ner på glaset, inspirerad av vattnets rörelser, sätter detta glas en tidlös touch på varje måltid.Alla glas i Flow-serien är munblåsta, så att vart och ett är helt unikt. Hitta din favoritfärg eller blanda flera olika färger i dukningen för att skapa din egen personliga stil.Tål maskindisk.
 • Orrefors - Glace Old Fashioned 32 cl 2-pack

  orrefors - glace old fashioned 32 cl 2-pack
  Med Grace Tumblerglas från Orrefors visar Erika Lagerbielke hur också barglas kan få en lätt, närmast graciös karaktär. Fyll dem med klassiska spritdrinkar eller bjud på samtidens cocktails och aperitifer där fruktjuicer, kombucha, gröna örter och andra alkoholfria ingredienser bildar intressanta smakupplevelser av helt egen kraft. Väggarna är tunna som på ett vinglas och formade som en klassisk dubbelkon, med en låg midja som passar handens grepp perfekt. Grace finns i tre storlekar: Old Fashioned, Double Old Fashioned och Highball.
 • Koziol - Club Ölglas 50 cl 2-pack

  koziol - club ölglas 50 cl 2-pack
  Snyggt och miljövänligt ölglas i 100% återvunnen termoplast. Ett miljövänligt alternativ till engångsartiklar i plast. Glaset ser ut som ett vanligt glas, med fördelen att det är okrossbart och extremt hållbart under lång tid framöver. Diskmaskinsäker.Volym: 500 ml.
 • Vintage - SÅLD Snapsglas Rydbergsglas 12 st

  vintage - såld snapsglas rydbergsglas 12 st
  12 st snapsglas så kallade Rydbergsglas. Enkel graverad bord i ränder. Tillverkades av flera glasbruk. Namnet kommer från Hotell Rydberg 1857-1914 på Gustav Adolfs torg i Stockholm.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Vintage - SÅLD Vinglas med Grön Fot 3 st

  vintage - såld vinglas med grön fot 3 st
  3 st vinglas på grön fot med graverad kupa.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Carolina Gynning - Rosé-/vitvinglas 40 cl In to the Future

  carolina gynning - rosé-/vitvinglas 40 cl in to the future
  The best way to predict the future is to create it. Ett vitvinsglas är oftast lite mindre än ett rödvinsglas för att hålla kylan. Detta glas är byggt för optimal koncentrering av dofterna med sin avsmalnande form. Carolina Gynning gillar själv sina glas stora och tycker att det gör vinets smak ännu bättre. Prova själv med dessa fantastiska tillskott i hennes serie.
 • Design Letters Favourite Dricksglas 2-pack The Mute Collection - Dricksglas Borosilikatglas Blå

  design letters favourite dricksglas 2-pack the mute collection - dricksglas borosilikatglas blå
  Dricksglasen från Design Letters har ett avskalat utseende med en underbar färg perfekt för att liva upp bordsdukningen. De är tillverkade av värmetåligt borosilikatglas för både för varma och kalla drycker. Välj mellan olika färger. Levereras i fin presentförpackning. Om dricksglasen från Design Letters- Dricksglasen finns i olika färger.- Kan även användas som en ljuslykta.- Säljs i 2-pack.- Kapacitet: 35 cl.- Gjorda av borosilikatglas.- Värmetålig design. Skötselråd för dricksglasen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Iittala - SÅLD Ölglas Senator 5 st

  iittala - såld ölglas senator 5 st
  5 st ölglas ur serien Senator formgivna av Timo Sarpaneva för Iittala.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Kosta Boda - Friendship Vinglas 50 cl Stay Wise

  kosta boda - friendship vinglas 50 cl stay wise
  Friendship vinglas från Kosta Boda. Ulrica Hydman Vallien har skapat en serie kärleksfulla glas med unika mönster. Som garanterat kommer älskas i många år framöver
 • Zwiesel - Vervino Rödvinsglas 68 cl 2-pack

  zwiesel - vervino rödvinsglas 68 cl 2-pack
  Vervino rödvinsglas i kristall från Zwiesel står läckert på bordet och passar utmärkt till alla sorters dukningar. Ett glas som är lika rättvist mot det röda vinet som mot det vita; glaset väcker dryckens aromer och smaker oavsett vilken färg det har. Den breda kupan och glasets smala kanter bidrar till en känsla av lyx och elegans. Rödvinsglaset är speciellt utformat för att passa både röda och vita viner, men det går självklart att servera andra stilla drycker ur glaset likaså. Det är alltid lika trevligt att duka fram med vinglas och förgylla vardagen. Glaset säljes i 2-pack och tål diskmaskin.Vervino serien består av exklusiva, fjäderlätta glas för alla tillfällen. De är tillverkade i maskinblåst Tritan® kristallglas och kommer definitivt bli stående favoriter i hemmet. Utan att försaka vare sig design eller elegans har Zwiesel tagit fram en serie med högkvalitativa glas som tål att användas dagligen och som även kan diskas i maskin.
 • Zwiesel Vivid Senses Dricksglas 50 Cl 4-pack - Dricksglas Kristallglas Klar

  zwiesel vivid senses dricksglas 50 cl 4-pack - dricksglas kristallglas klar
  Dricksglaset från Zwiesel har en innovativ, mångsidig design perfekt för att servera viner, vatten eller juicer. Det är tillverkat av lyxigt kristallglas med ett modernt utseende. Kombinera med glas från samma serie för att få en fulländad dryckesupplevelse. Om dricksglaset från Zwiesel- Tillverkat av kristallglas.- Från serien Vivid Senses.- Säljs i 4-pack.- Kapacitet: 50 cl.- Innovativ, mångsidig design. Skötselråd för dricksglaset- Handdisk rekommenderas. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Holmegaard Cabernet Vatten 36 Cl 6-pack - Dricksglas Glas Klar

  holmegaard cabernet vatten 36 cl 6-pack - dricksglas glas klar
  Peter Svarrers omfattande serie Cabernet är designad för Holmegaard utifrån önskan om att skapa en serie dricksglas där modernitet, funktion och vardaglig elegans förenas. Det rymliga vattenglaset på 36 cl har den för serien typiskt feminina och greppvänliga formen.Tål maskindisk i max. 55°C. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Rosendahl - Grand Cru Recycled Caféglas 37 cl 2-pack

  rosendahl - grand cru recycled caféglas 37 cl 2-pack
  Grand Cru Caféglas 37 cl 2-pack från Rosendahl perfekta för vatten, saft men även till kaffe. Grand Cru Recycled är en förnyelse av de välkända klassikerna och skapas i 100 % återvunnet glas av bästa kvalitet.Glasen är både stapelbara och tål maskindisk – perfekta för daglig användning.
 • Stiernholm - Viola Rödvinsglas 45 cl 2-pack

  stiernholm - viola rödvinsglas 45 cl 2-pack
  Set med 2 rödvinsglas i blyfritt kristallglas från Stiernholms Viola-serie med en volym på 45 cl.Avrunda en hektisk arbetsvecka med ett glas fylligt rött av din favoritsort med dessa klassiskt utformade rödvinsglas med ett exklusivt mönster från Stiernholm. Dessa vackra vinglas gör sig lika bra på fest som till finmiddagen, och de traditionellt rundade kuporna har tagits fram av Stiernholms experter för att ditt favoritröda ska kunna både avsmakas och avnjutas till fullo, med en tidlös form som tar fram alla små detaljer och noter i vinet. Vinglasens långsmala stjälkar är ett utmärkt komplement till den stora kupan som rymmer hela 45 cl, och vinglasen är utsmyckade med ett vackert mönster som ger dem en högtidlig prägel och gör att de gör sig perfekta för alla de tillfällena när man vill lyxa till det lite. Rödvinsglasen kan rengöras i diskmaskin.
 • Glencairn - Whiskyglas 18 cl 6-pack

  glencairn - whiskyglas 18 cl 6-pack
  Lyxiga whiskyprovarglas från Glencairn. Detta är det ultimata whiskyglaset är perfekt för dig som vill känna extra doft och extra smak.Glaset smalnar av mot toppen gör det lätt att smutta på drycken. Den vida botten ger whiskyn en vacker färg. Den eleganta, lite tyngre foten ger dessutom glaset en bekväm och stabil känsla.
 • Carolina Gynning - Champagneglas Wild Woman Gold 30 cl

  carolina gynning - champagneglas wild woman gold 30 cl
  Den här glaset har en hög fot och avsmalnande form, precis som ett champagneglas ska ha. Champagne är en lyxig dryck som förtjänar ett utsökt glas som detta!I Carolina Gynnings serie ingår glas för olika tillfällen samt en vacker karaff och alla med en signatur av Carolina. Motiven är frilagda från hennes populära konstverk som speglar kvinnor hon mött eller som lever inom henne. Alla verk är namngivna, vilket vittnar om Carolinas personliga engagemang i målningarna. Hon använder sina egna glas med enkelt vitt porslin som gärna har en fyrkantig form. ”Mina glas sticker ut lite grann i sin design, och då är ett vitt porslin perfekt att matcha med.” Glasen gör sig perfekt till bjudningar eller till vardags, och kommer bli en stor favorit. Perfekta presenten att köpa till studenten, födelsedagen eller andra stora tillfällen.
 • Iittala - SÅLD Senator snapsglas 8 st

  iittala - såld senator snapsglas 8 st
  Snapsglas ur serien Senator formgiven av Timo Sarpaneva vid Iittala. BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Orrefors - SÅLD Tumblers Optica Symphony 5 st

  orrefors - såld tumblers optica symphony 5 st
  5 st tumblers ur serien Optica Symphony formgivna av Gunnar Cyrén för Orrefors.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Orrefors - City DBL Old Fashioned 34 cl 4-pack

  orrefors - city dbl old fashioned 34 cl 4-pack
  Elegant whiskeyglas från Orrefors, formgiven av Martti Rykönen. Designen är klassisk och tidlös, vilket gör att det passar bra på alla dukade bord. Säljs i set om 4 glas.Barserien CITY är en modern klassiker med tydlig Orreforskänsla. Skären somlöper runt i glasens yta skapar ett oregelbundet uttryck som är kaxigt maskulintmen är samtidigt elegant.
 • Rosendahl - Grand Cru Cognacsglas 40 cl 2-pack

  rosendahl - grand cru cognacsglas 40 cl 2-pack
  Konjakskupornas form ger både konjak och brandy en bra yta att utvecklas på och koncentrerar dofterna så att smakintrycket förstärks. Glasets storlek gör att det passar bra även till andra spritsorter. Tål diskmaskin.Matcha gärna med andra delar ur serien Grand Cru!
 • Spiegelau - Authentis Rödvin 48 cl 4-pack

  spiegelau - authentis rödvin 48 cl 4-pack
  Ett vackert rödvinsglas med bred skål, designat för att förhöja smaken och upplevelsen. Njut av härliga stunder med detta stilrena glas som enkelt kan maskindiskas. Authentis är en storfavorit från Spiegelau. Kupans design och form säkerställer att vinets arom och bouquet överförs på ett autentiskt sätt och kommer bidra till många härliga kvällar! Glasen i serien gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Holmegaard - Lily Vattenglas 32 cl 2-pack Toffee Rose

  holmegaard - lily vattenglas 32 cl 2-pack toffee rose
  Vattenglas från Holmegaard. Handgjorda glas som är tåliga att användas dag efter dag. Vattenglasen är stapelbara och tål maskindisk. Kommer i 2-pack.Kombinera gärna med andra delar ur serien, i serien ingår även en serveringsskål, desserttallrik och skål. Lily-serie är inspirerad av näckrosens olika skeden och har samma ljusa och poetiska uttryck som själva den vackra blomman. Holmegaard har en lång och stolt tradition av glastillverkning sedan 1825, är en dansk designikon och ett av de mest kända namnen i den skandinaviska konsthantverkstraditionen. Holmegaard tillverkar både munblåst och maskinblåst glas i enlighet med de senaste och mest avancerade produktionsmetoderna. Oavsett om det gäller munblåst eller maskintillverkat glas står Holmegaard alltid för hög kvalitet och elegant design.
 • LSA INTERNATIONAL - Gio Line Glas 31 cl 4-pack

  lsa international - gio line glas 31 cl 4-pack
  4-pack glas från LSA International, ett lägre glas som passar perfekt för avnjutning av både iskallt och rumstempererat vatten tillsammans med ditt favoritvin. Rymmer 31 cl. Serien Gio Line passar fint med alla sorters dukningar och tillställningar.
 • Villeroy & Boch Boston Coloured Tumblerglas 20 Cl - Dricksglas Kristallglas Aprikos

  villeroy & boch boston coloured tumblerglas 20 cl - dricksglas kristallglas aprikos
  Tumblerglaset från Villeroy & Boch har en visuell känsla med ett fasetterat mönster som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Det är tillverkat av elegant kristallglas med en storlek perfekt för att servera viner, vatten eller juicer. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egna fina blandning. Om tumblerglaset från Villeroy & Boch- Tillverkat av kristallglas.- Tumblerglaset finns i olika färger.- Från serien Boston Coloured.- Kapacitet: 20 cl.- Fasetterat mönster.- Visuell känsla. Skötselråd för tumblerglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Iittala - Kartio Glas 40 cl 2-pack Aqua

  iittala - kartio glas 40 cl 2-pack aqua
  Med Iittalas enkla, men ack så vackra, dricksglas blir denna livsviktiga handling både god och trevlig. Kartio finns i flera storlekar och färger som vackert kan kombineras med varandra. Lika passande till morgonjuicen och barnens O'boy som bredvid vinglaset på bjudningar och middagar. Kartio - hög kvalité till ett trevligt pris. Säljs i 2-pack.
 • Modern House - Ritzenhoff Ölglas 39 cl 2-pack Tattoo

  modern house - ritzenhoff ölglas 39 cl 2-pack tattoo
  Set med 2 ölglas med en volym på 39 cl från norska Modern House i samarbete med Ritzenhoff.Låt omvärlden veta att det är öl som gäller med dessa roliga mindre ölglas från Modern House i samarbete med Ritzenhoff. Dessa tyskdesignade ölglas är designade för ölälskarna som tycker om allt från en lätt veteöl till en lite mörkare stout och allt däremellan, med en form som drar fram och bibehåller både arom och smak för avnjutning i din alldeles egna takt. Som grädden på moset har glasen designats med lustiga motiv som gör att du stolt kan berätta för de runt omkring dig just vilken som är din favoritdryck utan att behöva säga ett ord – glasen fixar det åt dig! Ölglasen har en volym på 39 cl och levereras i en vacker presentlåda.Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.
 • Eva Solo Vatten 35 Cl - Dricksglas Glas Klar

  eva solo vatten 35 cl - dricksglas glas klar
  Vattenglas från Eva Solo. Det här glaset har en elegant design, och den sneda kanten ger glaset attityd. Perfekt att använda för att göra dukningen mer intressant. Glaset är munblåst vilket gör varje glas unikt. Kan med fördel kombineras med andra glas från samma serie. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Frederik Bagger - Crispy Aqua Glas 23 cl 2-pack Klar

  frederik bagger - crispy aqua glas 23 cl 2-pack klar
  Lyxiga och miljövänliga Crispy Aqua är små, stilistiskt vackra kristallglas för vatten, kaffe eller drinkar. Glasets storlek och form gör dukningen vacker och inbjudande både till vardags och fest. Glasen tål maskindisk samt temperaturer från -25 grader upp till 180 grader. Crispy-glasen från Frederik Bagger är diamantslipade. Den hållbara glasmassan bidrar till en unik klarhet och kvalitet.