Hemmässan
www.hemmassan.se

Glas

Varje dryck har sitt eget glas utformat för att lyfta smak och doft på bästa sätt. Här listar vi dryckesglasen du kan köpa på nätet.

Populärt inom glas

 • Orrefors - SÅLD Vinglas Optica Symphony 12 st

  orrefors - såld vinglas optica symphony 12 st
  12 st Vitvinsglas ur serien Optica Symphony, formgivna av Gunnar Cyrén för Orrefors.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Orrefors - SÅLD Maja Vinglas 2 st

  orrefors - såld maja vinglas 2 st
  2 st vinglas ur serien Maja av Eva Englund för Orrefors.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Boda Nova - SÅLD Öl och Snapsglas Ruben 20 st

  boda nova - såld öl och snapsglas ruben 20 st
  11 st ölglas och 9 st snapsglas ur serien Ruben formgivna av Signe Persson-Melin för Boda Nova.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Boda Nova - SÅLD Select Ölglas 6 st

  boda nova - såld select ölglas 6 st
  6 st ölglas ur serien Select formgivna av Liselotte Henriksen för Boda Nova.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.

Fler tips på glas

 • Spiegelau - LifeStyle Champagne 31 cl 4-pack

  spiegelau - lifestyle champagne 31 cl 4-pack
  Ett glas med avsmalnad öppning och rundad kupa som låter dig njuta av bubblorna längre och lyfter fint fram aromen. Med sin eleganta design och optiska effekt kommer Lifestyle bli en storfavorit i hemmet. Serien har en spännande modern touch som gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Iittala Kartio Dricks 40 Cl 2-pack - Dricksglas Glas Linne

  iittala kartio dricks 40 cl 2-pack - dricksglas glas linne
  Kartio dricksglas är ett perfekt glas att duka med varje dag på middagsbordet, det är elegant men tåligt på en och samma gång. Glaset har en stilren design som tillför en vacker atmosfär på det dukade bordet.Glasen finns i flera olika färger som visar tydligt på Iittalas långa och breda kunskap om färgat glas. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Kosta Boda - Line Tumbler 31 cl

  kosta boda - line tumbler 31 cl
  Line tumbler från Kosta Boda, designad av Anna Ehrner. Strikt och elegent är klassikern Line från Kosta Boda med karaktäristisk glasslinga spunnen på varje glas.Glaset hette tidigare Line Tumbler 25 cl hos Kosta Boda.
 • Carolina Gynning - Champagneglas 30 cl In Love

  carolina gynning - champagneglas 30 cl in love
  I just feel complete with you by my side. Glaset med hög fot och avsmalnande form kommer förgylla varje stund. Champagne är en fin dryck som förtjänar ett fint glas som detta.
 • Leonardo - Puccini Tumblerglas 31 cl 6-pack Klar

  leonardo - puccini tumblerglas 31 cl 6-pack klar
  Set med sex tumblerglas från Leonardos serie Puccini, perfekt att ha som vattenglas eller till smoothies. Med sina raka stilrena linjer passar glasen de flesta dukningar.Glasen är tillverkade i stöttåligt Teqtonglas och tål diskmaskin. Volym 31 cl.
 • Kosta Boda - SÅLD Chateau Highball 2 st

  kosta boda - såld chateau highball 2 st
  2 st highball glas ur serien Chateau formgivna av Bertil Vallien för Kosta Boda.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Spiegelau - Whisky Snifter 17 cl kort ben 2-pack

  spiegelau - whisky snifter 17 cl kort ben 2-pack
  Whiskyprovarglas från Spiegelau. Glaset har en rundad kupa som smalnar av längst med kanten samt ett kort ben. Kan diskas i maskin.
 • Spiegelau - Authentis Vitvin 42 cl 4-pack

  spiegelau - authentis vitvin 42 cl 4-pack
  Ett vackert glas med en mindre kupa för att vinet ska hållas avkylt längre. Njut av härliga stunder med detta stilrena glas som enkelt kan maskindiskas. Authentis är en storfavorit från Spiegelau. Kupans design och form säkerställer att vinets arom och bouquet överförs på ett autentiskt sätt och kommer bidra till många härliga kvällar! Glasen i serien gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Vintage - SÅLD Rustica Ölglas 5 st

  vintage - såld rustica ölglas 5 st
  5 st ölglas ur serien Rustica av Göran Wärff för Pukeberg.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Riedel - Bar Tumbler Whisky Optical O Whiskyglas 2-pack

  riedel - bar tumbler whisky optical o whiskyglas 2-pack
  Whisky Optical O Whiskyglas är ett lyxigt whiskyglas från Riedel ur deras populära serie ”Optical O”. Framtaget för alla whiskeyälskare och fungerar väl för både drinkar som Old Fashioned-glas, tumbler eller rocksglas. Optical O är inspirerad från Riedels ”The O Wine Tumbler” serie men har ett lätt optiskt glas. Det optiska glaset är inte bara vackert att se på utan gör också att glasen blir aningen större på insidan. Whisky Optical O Whiskyglas levereras i ett 2-pack och framhäver nyanserna av din dryck då designen tillåter drycken att öppna upp sig. Glasen rymmer 34,4cl är en fröjd för världens whiskeyfantaster. Riedel är en högkvalitativ vinglastillverkare i Kufstein, Österrike, Det familjeägda företaget har funnits inom familjen i 250 år och kännetecknas av deras formning av glas som anpassar sig efter drycken och förstärker smakupplevelserna.
 • Riedel - Vinum Brandyglas 2-pack

  riedel - vinum brandyglas 2-pack
  Vinum Brandyglas från Riedel har en generös cognacskupa som ger drycken mycket luft, vilket förstärker aromerna i drycken. Brandyglaset har en klassisk, rund kupa och traditionell design. Brandy är ett samlingsnamn för destillerat vin som lagrats på ekfat, varav Cognac är den mest kända sorten. Vinums Brandyglas rymmer 84 cl och levereras i 2-pack. På grund av att glasets design anpassar sig efter drycken och förstärker smaken med hjälp av luftning så passar glaset även till kraftig öl som porter och stout. Vinum är Riedels mest populära glasserie. Serien är den första i världen med maskintillverkade vinglas för olika druvor och typer av vin. Varje glas är framtaget av en grupp experter och utvecklingsprocessen pa°ga°r i upp till tva° a°r. Vinum består av en mängd olika vatten-, sprit- och vinglas i kristall. Samtliga glas går att diska i maskin. Vi på Cervera tycker att glas är till för att användas, därför erbjuder vi våra medlemmar 2 års garanti på alla glas på fot. Går ditt glas sönder får du ett nytt av oss, helt utan kostnad. För att använda garantin besöker du någon av våra butiker, tar med ditt kvitto och foten till det trasiga glaset. Om du har beställt glaset via cervera.se gör du antingen enligt ovan eller kontaktar vår kundservice samt bifogar ditt ordernummer och bild på det trasiga glaset. Är du inte redan medlem, så blir du det enkelt på vår hemsida eller genom att besöka någon av våra butiker. *Gäller samtliga glas på fot. Det aktuella glaset måste finnas i leverantörens aktuella sortiment för att garantin ska gälla.
 • Iittala - Kartio Glas 40 cl 2-pack Regn

  iittala - kartio glas 40 cl 2-pack regn
  Med Iittalas enkla, men ack så vackra, dricksglas blir denna livsviktiga handling både god och trevlig. Kartio finns i flera storlekar och färger som vackert kan kombineras med varandra. Lika passande till morgonjuicen och barnens O'boy som bredvid vinglaset på bjudningar och middagar. Kartio - hög kvalité till ett trevligt pris. Säljs i 2-pack.
 • Nachtmann - Classix Tumblerglas 31 cl 2-pack

  nachtmann - classix tumblerglas 31 cl 2-pack
  Nachtmanns serie Classix är riktigt vackert utformad med härliga mönster som påminner om kristaller, torn och diamanter. Skapa din egna unika servis genom att samla alla mönster eller välj det du tycker bäst om. Tumblerglasen är perfekta i storlek för att användas som vattenglas till vinet, till läsken eller till drinkarna. Alla glas är diskmaskinssäkra.
 • Iittala Aino Aalto Dricks 22 Cl 2-pack - Dricksglas Glas Vattengrön

  iittala aino aalto dricks 22 cl 2-pack - dricksglas glas vattengrön
  Stillfullt och klassiskt allglas designad av Aino Aalto för Iittala. Denna populära serien bidrar till en dekorativ dukning både till vardags och till fest. Bra att veta: Säljes i förpackning om 2 stycken Finns tillgänglig i flera olika färger Tål diskmaskin Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Iittala Lempi Dricks 34 Cl 4-pack - Dricksglas Glas Klar

  iittala lempi dricks 34 cl 4-pack - dricksglas glas klar
  Dricksglas i serien Lempi från Iittala som passar lika bra till vardag som fest, och går dessutom att stapla för att spara utrymme. Serien är helrätt i tiden och känns samtidigt som klassiker. En mjuk och stilren design ger Lempi-glasen en naturlig känsla på frukostbordet eller skrivbordet. Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Pols Potten - Tie Up Tumblers 8,5 cm 4-pack Olivgrön

  pols potten - tie up tumblers 8,5 cm 4-pack olivgrön
  Glas 4-pack från Pols Potten. Piffar upp både middagen till vardags som till fest men även perfekt för små kylda drinkar, lemonad eller saft i bersån. Kombinera gärna med andra delar från Pols potten.Pols Potten är ett holländskt varumärke inom inredning som grundades i Amsterdam 1986. I sortimentet finns allt från porslin, glas, ljusstakar, dekorationsföremål och andra härliga produkter. Stilen är färgglad och lekfull.
 • Iittala - Pisaranrengas Vinsglas 6 st

  iittala - pisaranrengas vinsglas 6 st
  6 st glas ur serien Pisaranrengas även känd som Droppring av Timo Sarpaneva för Iittala.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Kosta Boda - S:t Erik Stockholm Selterglas 5 st

  kosta boda - s:t erik stockholm selterglas 5 st
  5 st selterglas ur serien St:Erik Stockholm formgivna av Vicke Lindstrand för Kosta Boda.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Hay Tint Glas 2-pack / Vit Kant - Dricksglas Borosilikatglas Ljusgul

  hay tint glas 2-pack / vit kant - dricksglas borosilikatglas ljusgul
  Glaset från Hay har en lekfull, modern design i vackert borosilikatglas. Det har en härlig form med en färgad kant perfekt till vardags eller fest. Välj mellan olika färger. Formgiven av HAY. Om glaset från Hay- Tillverkat av borosilikatglas.- Glaset kommer i olika färger.- Lekfull design.- Förpackningsantal: 2.- Höjd: 55 mm.- Diameter: 75 mm.- Kapacitet: 20 cl.- Tillverkat i Kina Skötselråd för glaset- Denna produkt tål inte mikrovågsugn.- Handdisk rekommenderas. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Bitz - Rödvinsglas 58 cl 2-pack

  bitz - rödvinsglas 58 cl 2-pack
  Med det något överdimensionerade rödvinsglaset i kristall från Bitz tillför du en extra känsla av lyx. Kupans form framhäver vinets alla smaker och passar utmärkt att avnjuta ett glas rött med. Rymmer 58 cl och är förpackad i 2-pack i presentkartong. Fin gåva till den som nyligen flyttat hemifrån eller till den som vill förnya sin dukning. Kombinera gärna tillsammans med fler artiklar från Bitz glasserie.Tillverkad av miljökristall som genom en patenterad process av den blyfria glasmassan får en extra hög transparens och hållbarhet. Produktionen sker enligt europeisk standard ISO / PAS IWA 8: 2009.Glas bör diskas före första användning. Vid användning av diskmaskin är det optimalt att välja lågalkaliska diskmedel och tvätta på ett kort program vid låg temperatur. Dessutom måste det finnas salt i diskmaskinen, och när man diskar miljökristall kan man också med fördel tillsätta en halv deciliter vinäger vid låg temperatur.Bitz glasserie är framtagen i nära samarbete med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen är viktigt för att låta hjärnan uppfatta kroppens mättnadssignaler och på så sätt undvika att man lämnar bordet alldeles för mätt. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till form, strukturer och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden.
 • Vinglas Manela

  vinglas manela
  Manela vinglas från Bloomingville är gjort av färgat glas med luftbubblor. Det har en klassisk form med vacker, ojämn struktur. Perfekt i ditt kök om du letar efter något som inte bara är praktiskt, utan även snyggt. D9xH15,5 cm
 • Arabia Mumin 22 Cl Mumintrollet - Dricksglas Glas Klar

  arabia mumin 22 cl mumintrollet - dricksglas glas klar
  Mumin Glas från Arabia. Det här glaset har ett lekfullt motiv från Tove Janssons uppskattade berättelse om Mumintrollet och hans vänner. Glaset är en storfavorit hos barnen, och passar utmärkt att servera både vatten, saft eller glass i. Finns i flera olika motiv. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Vintage - SÅLD Vinglas med guldkant 5 st

  vintage - såld vinglas med guldkant 5 st
  5 st låga vinglas med guldkant.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Vintage - SÅLD Remmare Aprikosfärgade 2 st

  vintage - såld remmare aprikosfärgade 2 st
  2 st Remmare vinglas i aprikosfärgat glas.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Iittala - Essence Allglas 55 cl 2-pack

  iittala - essence allglas 55 cl 2-pack
  Klassiskt och vackert glas som passar alla tillfällen. Glaset kan även användas till juicer, drinkar eller varför inte färggranna smoothies.
 • Luigi Bormioli - Birrateque Ölglas IPA/ALE 54 cl 2-pack Klar

  luigi bormioli - birrateque ölglas ipa/ale 54 cl 2-pack klar
  Ölglas i 2-pack från italienska Luigi Bormioli tillverkade av blyfritt krystalinglas. Glasen ingår i serien Birrateque och är både lätta samt har en avsmalnande och väl balanserad form som lämpar sig utmärkt för IPA. Glaset framhäver IPA:ns aromer av citrus och humle samt ger ett fint och kompakt skum.Glaset rymmer 54 cl och passar perfekt till förslagsvis Double/Imperial IPA, American IPA och English IPA. Tål maskindisk upp till 55°C.Luigi Bormioli har med hjälp av en ny glasteknik tagit fram den mycket tåliga och resistenta glasmassan SON.hyx® som är helt och hållet genomskinlig.- Jämfört med vanliga glas är kantens hållbarhet +37,5 %.- Resistens mot mekaniska stötar +105 %.- Tunn och elegant stjälk utan ”fog” som är förstärkt med titan. Hållbarheten ökas med +140 %, till exempel i samband med vridning (hos glas med stjälk).- Ultraklart glas, med en glans och transparens som håller i många år. Ger en sann bild av färg och konsistens.- Glaset kan diskas upp till 1 000 gånger i diskmaskin utan att det genomgår förändringar. Diskas vid temperaturer på max 55 °C.- Glas av kristallglastyp med en fyllig och kraftfull klang.- Utan bly och tungmetaller.- 5 års garanti mot glassjuka.
 • Nachtmann - ViVino Rödvinsglas 61 cl 4-pack

  nachtmann - vivino rödvinsglas 61 cl 4-pack
  Från tyska Nachtmann kommer denna stilrena, klassiska serie av glas som har döpts till ViVino, vilket betyder leva. Livet blir ju så mycket härligare med vackra dukningar, middagar med folk man gillar och ett gott vin. Glasen är gjorda för att hålla länge - som livet. De är diskmaskinssäkra och kommer bli de nya favoriterna i hemmet.Perfekt present till dig själv, till den nybakade studenten eller föräldern som vill ha ett hållbart och samtidigt stilrent glas för servering.
 • Design Letters Dricksglas A - Dricksglas Klar

  design letters dricksglas a - dricksglas klar
  Med dessa dricksglas från Design Letters blir det lättare att hålla reda på vilket dricksglas som tillhör vem i familjen! Tack vare Arne Jacobsens klassiska typografi med bokstäverna A-Z på varje glas blir dessa en personlig detalj i dukniningen. Kombinera gärna med muggarna i samma serie för en enhetlig dukning till alla måltider. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Orrefors - Nobel Champagneglas 17 cl Guld

  orrefors - nobel champagneglas 17 cl guld
  Vackert champagneglas med guldfot. Känns otroligt lyxig att dricka ur.Gunnar Cyrén formgav Nobelservisen till 90-årsfirandet av Nobelmiddagen 1991. Sedan dess har pristagare och kungligheter skålat med nobel i Stockholm Stadshus i december varje år. Serien har prisats för sin elegans och sitt personliga formspråk. Bjud på en iskall martini som apéritif, servera en liten djävul till förrätten och låt festen börja!
 • Carolina Gynning - Ölglas 50 cl She's the One

  carolina gynning - ölglas 50 cl she's the one
  Vi har alla möjlighet att skapa det liv vi önskar. Ödet är skrivet i blyerts. Det stilrena ölglaset som gör sig fint till alla bjudningar och fester. Med sitt raka glas och låga fot passar det perfekt för lager och pilsner.
 • Broste Copenhagen Smoke Dricks 35 Cl - Dricksglas Glas Grå

  broste copenhagen smoke dricks 35 cl - dricksglas glas grå
  Det här är ett modernt dricksglas från Broste Copenhagen. Det tillhör serien Smoke som kännetecknas av sin gråa toning i botten. Toning ger glaset ett elegant djup, och passar såväl till vardags som till fest. Eftersom det är handgjord kan variation förekomma i både utseende och form, vilket gör varje glas unikt. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • AKIA vitvinsglas 4-pack

  akia vitvinsglas 4-pack
  4-pack vitvinsglas på fot, av kadmiumfritt glas. I serien AKIA har glasen en smal, nätt fot och kupan har randmönster i glaset, utsidan är slät och insidan räfflad. AKIA ligger bekvämt i handen och ger drycken rättvisa. 36 cl/glas. Vikt 147 g
 • Koziol - Cheers Champagneglas med text 6-pack You Are My Sunshine

  koziol - cheers champagneglas med text 6-pack you are my sunshine
  Från Koziol kommer detta 6-pack champagneglas i plast med text. Ett kul champagneglas i högkvalitativt material som håller drycken kyld. Glasets långa form behåller bubblorna i drycken länge. Glaset är okrossbart och idealiskt för event, strandfester, båtturer och som serveringsglas i pub- och restaurangmiljö. Tillverkat i Tyskland i 100% återvinningsbar thermoplast - tåligt och kan diskas i diskmaskin. Cheers no.1 är ett bra alternativ till engångsprodukter i plast. Den ikoniska designen gör glaset mångsidigt och uppskattat som gåva. Finns även i utförande med andra texter, för livets alla tillfällen.Volym: 100 ml Levereras i snygg presentbox
 • Frederik Bagger - Crispy Lowball Glas 38 cl 2-pack Rosa

  frederik bagger - crispy lowball glas 38 cl 2-pack rosa
  Crispy Lowball Glas från Frederik Bagger som passar för alla tillfällen, till exempel som frukostglas, till lunchens isvatten eller för lyxiga drinkar på festen. Crispy-glasen från Frederik Bagger är diamantslipade. Den hållbara glasmassan bidrar till en unik klarhet och kvalitet. Glasen tål maskindisk.
 • Magnor - Swirl Champagneglas 22 cl Vit

  magnor - swirl champagneglas 22 cl vit
  Swirl Champagneglas från norska Magnor är verkligen en fröjd för ögat. Swirl är en exklusiv och unik konstglasserie, designad av den kända konstnären Camilla Prytz. De vackra champagneglasen bubblar över av färg och glädje och är små konstverk på vilket festbord eller varhelst du väljer att placera dem i ditt hem, oavsett om du har ett glas eller flera.Inspirationen kommer från ordet virvel, som är en spiralformad rörelse, och ger glaset en levande känsla. Den marmorerade effekten är handmålad, så det finns inga två mönster lika. Varje champagneglas munblåses av professionella glasblåsare i glaskojan på Magnor Glassverk, tillsammans med Camilla Prytz själv.Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.
 • Nachtmann - Noblesse Colour Tumbler 29 cl 2-pack Smoke

  nachtmann - noblesse colour tumbler 29 cl 2-pack smoke
 • Orrefors - SÅLD Snapsglas 4 st

  orrefors - såld snapsglas 4 st
  4 st snapsglas på hög fot från Orrefors.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Orrefors - Metropol Champagneglas 27 cl

  orrefors - metropol champagneglas 27 cl
  Elegant och vass design, med en droppe svart färg fångad i det klara glaset gör serien Metropol till en framtida designklassiker.
 • Carolina Gynning - Rosé-/vitvinglas 40 cl Protect Me

  carolina gynning - rosé-/vitvinglas 40 cl protect me
  Ett vitvinsglas är oftast lite mindre än ett rödvinsglas för att hålla kylan. Detta glas är byggt för optimal koncentrering av dofterna med sin avsmalnande form. Carolina Gynning gillar själv sina glas stora och tycker att det gör vinets smak ännu bättre. Prova själv med dessa fantastiska tillskott i hennes serie. Samla på hela serien eller hitta dina favoritmotiv!
 • Muurla - Emil i Lönneberga Dricksglas 20 cl

  muurla - emil i lönneberga dricksglas 20 cl
  Lekfullt dricksglas från Muurla med motiv inspirerat av Astrid Lindgrens berättelser om Emil i Lönneberga och hans värld. Volym 2 dl.
 • Orrefors - SÅLD Portvinsglas Optica 6 st

  orrefors - såld portvinsglas optica 6 st
  6 st portvinsglas ur serien Optica formgivna av Gunnar Cyrén för Orrefors glasbruk.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • LSA INTERNATIONAL - Whisky Islay Connoisseur Valnötsbricka 44 cm

  lsa international - whisky islay connoisseur valnötsbricka 44 cm
  Valnötsbricka med karaff och whiskyglas från LSA International. Denna inbjudande bricka innehåller en karaff med underlägg i valnöt, två tumbler med glasunderlägg, en liten vattenkanna och två glas med fot och lock. Passar perfekt att bära fram vid bjudningar och blir ett fint inslag på barvagnen eller i bokhyllan.
 • Iittala - Kastehelmi Tumbler 30 cl 2-pack Mossgrön

  iittala - kastehelmi tumbler 30 cl 2-pack mossgrön
  Vackra glas med droppformat mönster i serien Kastehelmi, designad av Oiva Toikka 1964. Glasen finns i flera färger så du kan skapa dina egna favoritkombinationer ur Kastehelmi-serien. Ordet Kastehelmi betyder daggdroppe och är inspirerat av de daggdroppar som man kan se glittra som pärlband på grässtrån medan sommarsolen stiger upp över horisonten. Säljs i 2-pack.
 • Dorre - Shonta Shotsbricka 9 delar

  dorre - shonta shotsbricka 9 delar
 • Riedel - Superleggero Bordeaux Grand Cru

  riedel - superleggero bordeaux grand cru
  Riedels vinglas för Cabernet/Merlot har en stor, hög kupa med förhållandevis vid öppning. Kupans form förhöjer upplevelsen av vinet genom att mildra strävheten och dämpa den mest aggressiva syran. Det gör att fruktsötman träder fram och vinet får en rundare och fylligare smak.Vinglaset passar även till: Bordeaux (rött), Cabernet Franc, Fronsac, Graves rouge, Listrac, Margaux, Médoc, Moulis, Pauillac, Pessac Leognan (rött), Pomerol, St. Emilion, St. Estèphe och St. Julien.
 • Orrefors - More Snaps 7 cl 2-pack

  orrefors - more snaps 7 cl 2-pack
  Njut ordentligt och känn dryckens alla smaker ur detta vackra glas från Orrefors. Elegant design möter funktion i serien More designad av Erika Lagerbielke. Duka med dessa vackra glas även till vardags då de tål att diskas i maskin. Säljs i 2-pack.
 • Vintage - SÅLD Ölglas Rustica Göran Wärff Pukeberg

  vintage - såld ölglas rustica göran wärff pukeberg
  10 st ölglas ur serien Rustica formgivna av Göran Wärff för Pukeberg.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Iittala Essence Vatten 35 Cl 2-pack Mörk - Dricksglas Glas Grå

  iittala essence vatten 35 cl 2-pack mörk - dricksglas glas grå
  Detta vattenglas från Iittala har en stilren, distinkt form. Det tillhör den populära serien Essence som är designad av Alfredo Häberli, och är fin att kombinera med andra produkter ur samma serie. Vattenglaset är munblåst i Finland och tål diskmaskin. Säljs i 2-pack. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Magnor - Cape Dricksglas 25 cl 2-pack Gunmetal

  magnor - cape dricksglas 25 cl 2-pack gunmetal
  Cape Dricksglas från norska Magnor är trevliga att dricka ur och snygga att se på.Serien Cape är formgiven av den norske inredningsarkitekten och tv-kändisen Halvor Bakke som hämtat inspiration till serien från sina många resor till Kapstaden i Sydafrika. Det diskreta mönstret är inspirerat av en kolonial smidesport tillverkad i Cape Dutch-stil som Halvor Bakke sett under en resa. Glaset är placerat i denna vackra behållare med handtag - ett litet konstverk i din hand. Halvor Bakkes autograf finns ingraverat på övre kanten.Glasen finns i flera eleganta utföranden och i serien hittar du även en presskanna, bricka och servettringar – alla med samma stilfulla formspråk.Glaset är härdat för varma drycker och rymmer 25 cl. Den inbjuder till lyxiga borddukningar, oavsett om det gäller ett högtidligt tillfälle eller en mysig hemmakväll.Levereras i 2-pack.
 • Rosendahl - Grand Cru Rödvinsglas 45 cl 12-pack

  rosendahl - grand cru rödvinsglas 45 cl 12-pack
  Grand Cru Rödvinsglas från Rosendahl i 12-pack. Duka elegant till middag med de vackra Grand Cru rödvinsglas, rymliga glas som tillåter vinet att utvecklas och koncentrerar aromen.En elegant glasserienmed enkel geometri och smala koniska stjälkar som ger ett komplett och enhetligt uttryck åt bordsdekorationen.
 • Table Top Stories - Rumours Champagneskål 24 cl

  table top stories - rumours champagneskål 24 cl
  Champagneskålar är det perfekta tillbehöret för bjudningar och tillställningar. Bygg upp en vacker champagnefontän eller servera champagnecocktails i, oavsett vad du väljer kommer glasen bli en stor favorit. En champagne coupe är ett glamouröst glas för alla festliga drycker - bubbel så som prosecco, cava och champagne.
 • Cappuccinoglas Nero 250 ml 2 pack

  cappuccinoglas nero 250 ml 2 pack
  Set med 2 st trendiga Cappuccinoglas i klarglas som gör din fikastund riktigt lyxig. NEROs dubbelväggiga glas håller värmen isolerad i glaset så att du inte bränner dina fingrar. H 11,5 cm, Ø 7,5 cm, 0,25 L Diskmaskinsäker