Hemmässan
www.hemmassan.se

Glas

Varje dryck har sitt eget glas utformat för att lyfta smak och doft på bästa sätt. Här listar vi dryckesglasen du kan köpa på nätet.

Populärt inom glas

 • Orrefors Nobel The Sparkling Devil Champagneglas 19 Cl - Dricksglas Munblåst Glas Lila

  orrefors nobel the sparkling devil champagneglas 19 cl - dricksglas munblåst glas lila
  Champagneglaset från Orrefors är perfekt för festliga tillfällen och gjort av handmålat munblåst glas. Det har en spännande karaktär i olika färger att välja mellan. Formgivning av Gunnar Cyrén. Om champagneglaset från Orrefors - Exklusivt samlarobjekt.- Handmålat och gjort av munblåst glas.- En perfekt gåva.- Kapacitet: 19 cl.- Från serien Sparkling Devils.- Champagneglaset kommer i olika färger.- Tillverkat i Sverige- Designat i Sverige Skötselråd för champagneglaset - Handdisk rekommenderas. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Abeille Vattenglas 19 cl 6-pack Klar

  abeille vattenglas 19 cl 6-pack klar
 • Orrefors Intermezzo Blå Vattenglas 47 Cl - Dricksglas Munblåst Glas Klar

  orrefors intermezzo blå vattenglas 47 cl - dricksglas munblåst glas klar
  Intermezzo Blå Vattenglas formgivet av Erika Lagerbielke. Ett kristallglas av hög kvalitet och brillians, munblåst i Småland.Intermezzo som lanserades 1985 är en av de första som Lagerbielke designade för Orrefors. Den har blivit en populär klassiker som återfinns i många hem och är en av Orrefors bästsäljare genom tiderna. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Aida Passion Connoisseur Vattenglas 6-pack - Dricksglas Kristallglas Klar

  aida passion connoisseur vattenglas 6-pack - dricksglas kristallglas klar
  Det här är ett 6-pack med vattenglas i kristallglas från Aida som tillhör serien Passion Connoisseur. Designen är minimalistisk med en romantisk underton, som passar både till vardags och fest. Serien innehåller alla glas du behöver – från champagneglas till vinglas. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.

Fler tips på glas

 • Byon Indy Glas 2-pack - Dricksglas Munblåst Glas Klar

  byon indy glas 2-pack - dricksglas munblåst glas klar
  Glas från ByON. Glaset är ett resultat av föreningen mellan nya och spännande former. Det är bekvämt att hålla i handen och gör din dryckesupplevelse enastående. Glaset har en koniskt formad fot och en rundad kropp. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Formgivning av Byon Studio. Om glaset från ByON- Formgivning av Byon Studio.- Säljs i 2-pack.- Gjort av munblåst glas. Skötselråd för glaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Muurla Emil Dricks 20 Cl - Dricksglas Glas Klar

  muurla emil dricks 20 cl - dricksglas glas klar
  Dricksglaset från Muurla har ett lekfullt Astrid Lindgren motiv. Det är tillverkat av klar glas. Om dricksglaset från Muurla- Både för vuxna och barn. Skötselråd för dricksglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Kosta Boda Line Gin & Tonicglas - Dricksglas Munblåst Glas Klar

  kosta boda line gin & tonicglas - dricksglas munblåst glas klar
  Det här gin & tonicglaset från Kosta Boda tillhör den eleganta serien Line, som har formgivits av Anna Ehrner. Designen är klassisk och har en tunn glastråd som ringlar sig upp runt glaset. Glastråden har lagts på för hand och glaset är munblåst i Småland. Passar perfekt till festligare tillfällen. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Bitz Kusintha 4-pack 38 Cl - Dricksglas Glas Klar

  bitz kusintha 4-pack 38 cl - dricksglas glas klar
  Glas från Bitz i återvunnet glas med ett elegant, räfflat mönster som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Det har en generös storlek perfekt för att servera viner, vatten eller juicer. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Vid varje försäljning doneras en del av beloppet till Kusinthaprojektet, som fokuserar på de fattigaste områdena i världen. Om glaset från Bitz- Säljs i 4-pack.- Tillverkat av återvunnet glas.- Från serien Kusintha.- Elegant, räfflad yta.- Glaset finns i olika färger. Skötselråd för glaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Iittala Kastehelmi Dricks 26 Cl 2-pack - Dricksglas Glas Aqua

  iittala kastehelmi dricks 26 cl 2-pack - dricksglas glas aqua
  Den vackra serien Kastehelmi skapar en exklusiv känsla på det dukade bordet. Kastehelmi är det finska ordet för "daggdroppe" och syftar till de ringar av små glaspärlor som bildar det distinkta mönster som är genomgående för serien. Kastehelmi formgavs ursprungligen av Oiva Toikka 1964, och nylanserades 2010. Serien består av vackra och livfulla glas, skålar, ljuslyktor, fat, assietter och kakfat. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Iittala Tundra 16 Cl 2-pack - Dricksglas Glas Linne

  iittala tundra 16 cl 2-pack - dricksglas glas linne
  Glas från Iittala med en nostalgisk, taktil design med ett unikt mönster med flera, distinkta texturer för att addera en extra dimension till designen. Det är tillverkat av glas med en arktisk känsla med en behändig storlek perfekt för kalla drycker. Formgivning av Oiva Toikka. Om glaset från Iittala- Från serien Tundra.- Inspirerad av arktisk natur.- Formgivningsår: 1970.- Glaset finns i olika färger.- Tillverkat i Finland.- Kapacitet: 16 cl.- Tillverkat av glas.- Säljs i 2-pack. Skötselråd för glaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Hübsch Kiosk Klar/ - Dricksglas Glas Grön

  hübsch kiosk klar/ - dricksglas glas grön
  Glas från Hübsch med elegant design i glas med en färgad botten perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis. Om glaset från Hübsch- Elegant design.- Praktiskt handtag.- Tillverkat av glas.- Glaset finns i olika färger.- H:10, Ø8 cm- Kombinera glaset med en Lemonade kanna från Hübsch. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Iittala Essence Vatten 35 Cl 2-pack Moss - Dricksglas Glas Grön

  iittala essence vatten 35 cl 2-pack moss - dricksglas glas grön
  Detta vattenglas från Iittala har en stilren, distinkt form. Det tillhör den populära serien Essence som är designad av Alfredo Häberli, och är fin att kombinera med andra produkter ur samma serie. Vattenglaset är munblåst i Finland och tål diskmaskin. Säljs i 2-pack. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Bodum Douro Sake Glas 3-pack 6 Cl - Dricksglas Borosilikatglas Klar

  bodum douro sake glas 3-pack 6 cl - dricksglas borosilikatglas klar
  Glas från Bodum med en elegant, räfflad design i värmetåligt, munblåst borosilikatglas med en innovativ, dubbelväggad konstruktion för både för varma och kalla drycker. De har en ventil i silikon i botten för optimal temperatur. Kombinera glasen med en Duoro karaff från Bodum. Om glasen från Bodum- Innovativ, dubbelväggad konstruktion.- Ventil i silikon för optimal temperatur.- Elegant, räfflad design.- Gjorda av borosilikatglas.- Från serien Duoro.- Säljs i 3-pack. Skötselråd för glasen- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Arabia Mumin 22 Cl Lilla My - Dricksglas Glas Klar

  arabia mumin 22 cl lilla my - dricksglas glas klar
  Mumin Glas från Arabia. Det här glaset har ett lekfullt motiv från Tove Janssons uppskattade berättelse om Mumintrollet och hans vänner. Glaset är en storfavorit hos barnen, och passar utmärkt att servera både vatten, saft eller glass i. Finns i flera olika motiv. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Ferm Living Oli Vinglas Återvunnet Glas 22 Cl - Dricksglas Munblåst Glas Grön

  ferm living oli vinglas återvunnet glas 22 cl - dricksglas munblåst glas grön
  Vinglaset från Ferm Living har en klassisk design i munblåst glas med en vacker färg perfekt för rosé, vitt och rött vin. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om vinglaset från Ferm Living- Gjort av munblåst glas.- 100% återvunnet material.- Blågrön färg.- Varierande tjocklek.- Varierande nyanser.- Små luftbubblor för att göra varje produkt unik.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Tillverkat i Kina. Vinglasets mått:- Höjd: 125 mm.- Diameter: 70 mm.- Kapacitet: 22 cl.- Vikt: 200 g. Skötselråd för vinglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Eva Solo Dricks 38 Cl - Dricksglas Glas Klar

  eva solo dricks 38 cl - dricksglas glas klar
  Dricksglas från Eva Solo. Det här dricksglaset är mångsidigt, och passar utmärkt att servera vatten, yoghurt, desserter eller vin i – du väljer! Den sneda kanten ger glaset attityd och skapar en intressant dukning. Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Like Vatten 2-pack - Dricksglas Glas Aprikos

  villeroy & boch like vatten 2-pack - dricksglas glas aprikos
  Vattenglasen från Villeroy & Boch har en modern, enkel form med en underbar färg perfekt för att liva upp bordsdukningen. De är tillverkade av semitransparent glas med en design perfekt för att servera viner, vatten eller juicer. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egna fina blandning. Om vattenglasen från Villeroy & Boch- Tillverkade av glas.- Perfekt till vardags och finare tillfällen.- Vattenglasen finns i olika färger.- Från serien Like.- Säljs i 2-pack.- Kapacitet: 28 cl.- Modern, enkel form. Skötselråd för vattenglasen- Handdisk rekommenderas. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Zwiesel Vervino Vattenglas 40 Cl 4-pack - Dricksglas Kristallglas Klar

  zwiesel vervino vattenglas 40 cl 4-pack - dricksglas kristallglas klar
  Vattenglaset från Zwiesel har en stilren estetik med en unik form perfekt för maximal arom. Det är tillverkat av funktionellt, elegant kristallglas för att hålla i generationer. Perfekt för att servera viner, vatten eller juicer. Om vattenglaset från Zwiesel- Tillverkat av kristallglas.- Säljs i 4-pack.- Kapacitet: 40 cl.- Stilren estetik med en unik form.- Prisbelönt design: iF Design & Award Red Dot Design Award Skötselråd för vattenglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • La Rochere Ouessant Mugg 45 Cl 6-pack - Dricksglas Glas Klar

  la rochere ouessant mugg 45 cl 6-pack - dricksglas glas klar
  Muggen från Le Rochere har en härlig design med ett randigt mönster som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Den är tillverkad av pressat glas med en storlek perfekt för varma drycker som kaffe och te. Om muggen från Le Rochere- Tillverkad av glas.- Säljs i 6-pack.- Härlig design.- Randigt mönster.- Litet, praktiskt handtag. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Iittala Essence Dricks 55 Cl 2-pack - Dricksglas Glas Klar

  iittala essence dricks 55 cl 2-pack - dricksglas glas klar
  Essence dricksglas är designad av Alfredo Häberli från Iittala och är ett mångsidigt glas som är ett perfekt komplement på middagsbordet bredvid vinglasen från samma Essence-serie. Formmässigt har dricksglaset samma moderna och stilrena design som de andra glasen i serien. Gemensamt för serien är att alla glasen är tillverkade av tunt, blyfritt glas som tål maskindisk. Det som skiljer dricksglaset åt är att det inte har något skaft eller fot och har en annan volym på kupan. Dricksglasets kupa har en volym på 35 eller 55 cl och har en tunn kant som gör att glaset snabbt anpassar sig efter dryckens temperatur. Det inåtlutande glaset som gradvis smalnar av upptill verkar även för att bubblorna i ett kolsyrat vatten bevaras längre. Ett friskt glas vatten har aldrig smakat så gott. Kapaciteten på 35 eller 55 cl gör glaset till ett utmärkt allround-glas som passar till allt från vatten, öl, smoothies eller vin – endast fantasin sätter gränserna. Serien Essence har vunnit många designpriser och är en av Iittalas populäraste moderna designklassiker. Glasens design är sensuellt tilltalande att greppa och hantera, vilket gör fina viner ännu mer njutbara. Serien består av många sorters glas lämpade för njutning av olika drycker och skapar tillsammans en komplett serie med glas att samla på. Passar utmärkt till festliga och vardagliga tillfällen. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Iittala Raami Dricks 26 Cl 2-pack - Dricksglas Glas Klar

  iittala raami dricks 26 cl 2-pack - dricksglas glas klar
  Dricksglaset från Iittala har en distinkt form med en mångsidig, mönstrad design perfekt för att servera både middag och frukost. Det har genomtänkta detaljer för att skapa en mjuk, hemtrevlig atmosfär. Välj mellan olika färger. Formgivning av Jasper Morrison. Om dricksglaset från Iittala- Distinkt form.- Mångsidig, mönstrad design.- Tillverkat av glas.- Dricksglaset finns i olika färger.- Tillverkat i Finland.- Det här dricksglaset är en del av Iittalas kollektion Raami.- Säljs i 2-pack.- Kapacitet: 26 cl. Skötselråd för dricksglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Hobnail Glas Amber

  hobnail glas amber
 • Ferm Living Doodle Dricksglas 2-pack 9,5 Cm - Dricksglas Munblåst Glas Klar

  ferm living doodle dricksglas 2-pack 9,5 cm - dricksglas munblåst glas klar
  Dricksglaset från ferm LIVING har en dekorativ design i munblåst glas perfekt till vardags eller fest. Om dricksglaset från ferm LIVING- Doodle uppskattas för den dekorativa designen.- Dricksglaset finns i 2 olika storlekar. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Bitz Kusintha 4-pack 28 Cl - Dricksglas Glas Klar

  bitz kusintha 4-pack 28 cl - dricksglas glas klar
  Glas från Bitz i återvunnet glas med ett elegant, räfflat mönster som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Det har en generös storlek perfekt för att servera viner, vatten eller juicer. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Vid varje försäljning doneras en del av beloppet till Kusinthaprojektet, som fokuserar på de fattigaste områdena i världen. Om glaset från Bitz- Säljs i 4-pack.- Tillverkat av återvunnet glas.- Från serien Kusintha.- Elegant, räfflad yta.- Glaset finns i olika färger. Skötselråd för glaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Iittala Aino Aalto Dricks 22 Cl 2-pack Water Green - Dricksglas Glas Vattengrön

  iittala aino aalto dricks 22 cl 2-pack water green - dricksglas glas vattengrön
  Dricksglaset från Iittala har ett klassiskt, tidlöst utseende som aldrig går ur tiden. Det har en stapelbar design i tåligt glas perfekt för vardagsbruk. Tillgänglig i åtskilliga färger. Formgivning av Aino Aalto. Om dricksglaset från Iittala- Formgivningsår: 1932.- Formpressad, stapelbar design.- Inspirerad av vatten.- Tidlöst, klassiskt utseende.- Tillverkat av glas.- Dricksglaset finns i olika färger.- Säljs i 2-pack.- Kapacitet: 22 cl. Skötselråd för dricksglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • La Rochere Abeille Dricks 4-pack - Dricksglas Glas Multi

  la rochere abeille dricks 4-pack - dricksglas glas multi
  Dricksglaset från Le Rochere har en stilren design med ett charmigt bimotiv runt om med fyra olika färger. Det är tillverkat av pressat glas med en behändig storlek perfekt för att servera viner, vatten eller juicer. Perfekt både för vardags- och festtillfällen. Om dricksglaset från Le Rochere- Tillverkat av glas.- Säljs i 4-pack.- Stilren design.- Charmigt bimotiv.- Stabil fot. Skötselråd för dricksglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Cabernet Vattenglas klar 36 cl 1 st

  cabernet vattenglas klar 36 cl 1 st
 • Intermezzo Blå Vattenglas 45 cl

  intermezzo blå vattenglas 45 cl
 • Milano Ø9x10 cm Glas Rosa

  milano ø9x10 cm glas rosa
 • Reijmyre Rio Dricks - Dricksglas Glas Smokey Grey

  reijmyre rio dricks - dricksglas glas smokey grey
  Rio Dricksglas, Smokey Grey från Reijmyre. Dricksglas Smokey Grey Glas. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Orrefors Nobel The Sparkling Devil Champagneglas 19 Cl - Dricksglas Munblåst Glas Grön

  orrefors nobel the sparkling devil champagneglas 19 cl - dricksglas munblåst glas grön
  Champagneglaset från Orrefors är perfekt för festliga tillfällen och gjort av handmålat munblåst glas. Det har en spännande karaktär i olika färger att välja mellan. Formgivning av Gunnar Cyrén. Om champagneglaset från Orrefors - Exklusivt samlarobjekt.- Handmålat och gjort av munblåst glas.- En perfekt gåva.- Kapacitet: 19 cl.- Från serien Sparkling Devils.- Champagneglaset kommer i olika färger.- Tillverkat i Sverige- Designat i Sverige Skötselråd för champagneglaset - Handdisk rekommenderas. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Striped Dricksglas 35 Cl - Dricksglas Munblåst Glas Klar

  broste copenhagen striped dricksglas 35 cl - dricksglas munblåst glas klar
  Dricksglaset från Broste Copenhagen har ett iögonfallande utseende i munblåst glas med fina, vita ränder för en lyxig känsla. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om dricksglaset från Broste Copenhagen- Dricksglaset finns i olika storlekar.- Från serien Stripe.- Fina, vita ränder.- Iögonfallande utseende.- Gjort av munblåst glas. Skötselråd för dricksglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Carolina Gynning In Love All 35 Cl - Dricksglas Glas Klar

  carolina gynning in love all 35 cl - dricksglas glas klar
  Allglas från Carolina Gynning. På det här glaset är det porträttet av en stark kvinna som står i fokus. Formgivaren Carolina Gynning har med stor passion och kärlek tagit fram detta färgglada motiv, som återspeglar hennes bubblande och utåtriktade personlighet. Vi rekommenderar att glaset diskas för hand. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Ernst Dricks 8-pack 37 Cl - Dricksglas Glas Klar

  ernst dricks 8-pack 37 cl - dricksglas glas klar
  Åtta dricksglas i enkel och vacker Ernst-stil. Tunt, klart glas med "Ernst" i tryck på glasens nedre del. Som Ernst själv brukar säga, "I det enkla bor det vackra". Ernst glas finns i två storlekar som rymmer 37 cl respektive 55 cl. Glasen tål maskindisk. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Sandvig Dricksglas 56 Cl - Dricksglas Munblåst Glas Klar

  broste copenhagen sandvig dricksglas 56 cl - dricksglas munblåst glas klar
  Det här dricksglaset tillhör serien Sandvig från Broste Copenhagen. Inspirationen kommer från kuststaden Sandvig som ligger på den danska ön Bornholm. I designen syns stadens nostalgiska arkitektur och nordiska natur tydligt, och räfflorna på kanten påminner om snäckskal. Samtliga produkter i serien är tillverkade för hand och variationer i utseendet kan förekomma, vilket gör varje produkt unik. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Lsa International Borough Dricksglas 4-pack 30 Cl - Dricksglas Kristallglas Klar

  lsa international borough dricksglas 4-pack 30 cl - dricksglas kristallglas klar
  Dricksglas från LSA International med en modern form med mjukt böjda väggar för en avslappnad stil. De är tillverkade av blyfritt kristallglas med en exceptionell klarhet för en lyxig känsla. Perfekta för att servera viner, vatten eller juicer. Kombinera med glas från samma serie för att få en fulländad dryckesupplevelse. Om dricksglasen från LSA International- Modern, avslappnad form.- Från serien Borough.- Tillverkade av kristallglas.- Tjock botten.- Säljs i 4-pack. Skötselråd för dricksglasen- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Iittala Essence Vatten 35 Cl 2-pack Mörk - Dricksglas Glas Grå

  iittala essence vatten 35 cl 2-pack mörk - dricksglas glas grå
  Detta vattenglas från Iittala har en stilren, distinkt form. Det tillhör den populära serien Essence som är designad av Alfredo Häberli, och är fin att kombinera med andra produkter ur samma serie. Vattenglaset är munblåst i Finland och tål diskmaskin. Säljs i 2-pack. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Aida Mosaic Dricks 34 Cl 4-pack - Dricksglas Glas Multi

  aida mosaic dricks 34 cl 4-pack - dricksglas glas multi
  Dricksglasen från Aida har en dekorativ design med ett mosaikmönster för att reflektera ljuset vackert. De är tillverkade av glas med olika, klara färger för att lysa upp dukningen. Perfekt till vardags och finare tillfällen. Om dricksglasen från Aida- Olika, klara färger.- Vackert mosaikmönster.- Tillverkade av glas.- Kan även användas som drinkglas.- Säljs i 4-pack.- Kapacitet: 34 cl. Skötselråd för dricksglasen- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Iittala Gaissa Dricksglas 22 Cl 2-pack - Dricksglas Munblåst Glas Klar

  iittala gaissa dricksglas 22 cl 2-pack - dricksglas munblåst glas klar
  Gaissa är en vacker och sober glasserie formgiven av Tapio Wirkkala för Iittala. Glasen är inspirerade av isformationer och vattenflöde vilket framhävs i den steniga botten och den tunna glaskupan. Passar alla högtidliga och vardagliga tillfällen. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Reijmyre Rio Dricks Steelgrey - Dricksglas Glas Steel Grey

  reijmyre rio dricks steelgrey - dricksglas glas steel grey
  Rio Dricksglas, Steelgrey från Reijmyre. Dricksglas Steel Grey Glas. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Picknick Glas 30 cl 4-Pack Vit

  picknick glas 30 cl 4-pack vit
 • Perfection Vattenglas klar 23 cl 6 st.

  perfection vattenglas klar 23 cl 6 st.
 • Arabia Mumin Dricks 2-pack 28 Cl - Dricksglas Glas Tallgrön

  arabia mumin dricks 2-pack 28 cl - dricksglas glas tallgrön
  Dricksglas från Arabia med en vacker textur med en mystisk känsla som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Det är tillverkat av glas i olika färger att välja mellan. Motivet är inspirerat av Tove Janssons bok "Trollkarlens hatt". Om dricksglaset från Arabia- Dricksglaset finns i olika färger.- Vacker textur med en mystisk känsla.- Tillverkat av glas.- Säljs i 2-pack. Skötselråd för dricksglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Iittala Taika Sato 2-pack 38 Cl - Dricksglas Glas

  iittala taika sato 2-pack 38 cl - dricksglas glas
  Glas från Iittala med en enkel form med ett graverat, detaljerat frukt- och grönsaksmotiv som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Det är tillverkat av klart glas med en mångsidig storlek perfekt för att servera viner, vatten eller juicer. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Formgivning av Klaus Haapaniemi. Om glaset från Iittala- Säljs i 2-pack.- Detaljerat frukt- och grönsaksmotiv.- Från serien Taika Sato.- Tillverkat av glas. Skötselråd för glaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • La Rochere Abeille Dricks 18,5 Cl 6-pack - Dricksglas Glas Klar

  la rochere abeille dricks 18,5 cl 6-pack - dricksglas glas klar
  Dricksglaset från Le Rochere har en stilren design med ett charmigt bimotiv runt om. Det är tillverkat av pressat glas med en behändig storlek perfekt för att servera viner, vatten eller juicer. Perfekt både för vardags- och festtillfällen. Om dricksglaset från Le Rochere- Tillverkat av glas.- Säljs i 6-pack.- Stilren design.- Charmigt bimotiv. Skötselråd för dricksglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • &Tradition Collect Sc78 Glas 2-pack 18 Cl - Dricksglas Munblåst Glas Amber

  &tradition collect sc78 glas 2-pack 18 cl - dricksglas munblåst glas amber
  Glasen från &Tradition har ett sofistikerat, elegant uttryck perfekt både för vardags- och festtillfällen. De har en estetiskt tilltalande design i munblåst glas med ett naturligt, böljande mönster och en vacker, böjd kant upptill. Välj mellan olika färger. Formgivning av Space Copenhagen. Om glasen från &Tradition- Vacker, tidlös design.- Kombinera glasen med Collect karaff från &Tradition.- Glaset finns i olika storlekar.- Glasen finns i 3 olika färger.- Finns även som vinglas.- Höjd: 80 mm.- Kapacitet: 18 cl.- De här glasen är en del av &Traditions kollektion Collect. Skötselråd för glasen- Tål diskmaskin upp till 50°C.- Tål ej varm vätska.- Denna produkt tål inte mikrovågsugn.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Crystal L Glas 6-pack Kristallglas

  crystal l glas 6-pack kristallglas
 • Orrefors Nobel The Sparkling Devil Champagneglas 19 Cl - Dricksglas Munst Glas Blå

  orrefors nobel the sparkling devil champagneglas 19 cl - dricksglas munst glas blå
  Champagneglaset från Orrefors är perfekt för festliga tillfällen och gjort av handmålat munblåst glas. Det har en spännande karaktär i olika färger att välja mellan. Formgivning av Gunnar Cyrén. Om champagneglaset från Orrefors - Exklusivt samlarobjekt.- Handmålat och gjort av munblåst glas.- En perfekt gåva.- Kapacitet: 19 cl.- Från serien Sparkling Devils.- Champagneglaset kommer i olika färger.- Tillverkat i Sverige- Designat i Sverige Skötselråd för champagneglaset - Handdisk rekommenderas. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Like Vatten 2-pack - Dricksglas Glas Salvia

  villeroy & boch like vatten 2-pack - dricksglas glas salvia
  Vattenglasen från Villeroy & Boch har en modern, enkel form med en underbar färg perfekt för att liva upp bordsdukningen. De är tillverkade av semitransparent glas med en design perfekt för att servera viner, vatten eller juicer. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egna fina blandning. Om vattenglasen från Villeroy & Boch- Tillverkade av glas.- Perfekt till vardags och finare tillfällen.- Vattenglasen finns i olika färger.- Från serien Like.- Säljs i 2-pack.- Kapacitet: 28 cl.- Modern, enkel form. Skötselråd för vattenglasen- Handdisk rekommenderas. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Bodum Navalia Glas 2-pack 15 Cl - Dricksglas Borosilikatglas Klar

  bodum navalia glas 2-pack 15 cl - dricksglas borosilikatglas klar
  Glas från Bodum i värmetåligt borosilikatglas med en ribbad yta för att addera en extra dimension till designen. De har en dubbelväggad konstruktion för både för varma och kalla drycker. Om glasen från Bodum- Glaset finns i olika storlekar.- Välj mellan olika storlekar.- Perfekta för både varma och kalla drycker.- Gjorda av borosilikatglas.- Dubbelväggad konstruktion.- Stapelbar design.- Säljs i 2-pack. Skötselråd för glasen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Design Letters Handtag Till Dricksglas - Dricksglas Polypropen Beige

  design letters handtag till dricksglas - dricksglas polypropen beige
  Handtaget från Design Letters har en greppvänlig design perfekt för små barn. Det är tillverkat av BPA- och BPS-fri polypropen i olika färger att välja mellan. Om handtaget från Design Letters- BPA- och BPS-fri.- Greppvänlig design.- Tillverkat av polypropen.- Handtaget kommer i olika färger. Skötselråd för handtaget- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Dricks Återvunnet 26 Cl 4-pack - Dricksglas Glas Grönblå

  rosendahl copenhagen grand cru dricks återvunnet 26 cl 4-pack - dricksglas glas grönblå
  Dricksglasen från Rosendahl har en enkel design i återvunnet glas med en blågrön, vacker färg och karakteristiska räfflor runt om perfekta både till vardags och finare tillfällen. 4-pack. Formgiven av Erik Bagger. Om dricksglasen från Rosendahl- Från serien Grand Cru.- Tillverkade av glas.- 100% återvunnet material.- Stapelbara.- Kapacitet: 26 cl.- Höjd: 95 mm.- Dricksglasen kommer i olika färger. Skötselråd för dricksglasen- Tål diskmaskin upp till 55°C. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Pulse Tumbler 35 cl 4-pack Klar

  pulse tumbler 35 cl 4-pack klar
 • Reijmyre Rio Dricks - Dricksglas Glas Klar

  reijmyre rio dricks - dricksglas glas klar
  Rio Dricksglas, Klar från Reijmyre. Dricksglas Klar Glas. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Iittala Raami Dricks 26 Cl 2-pack - Dricksglas Glas Tallgrön

  iittala raami dricks 26 cl 2-pack - dricksglas glas tallgrön
  Dricksglaset från Iittala har en distinkt form med en mångsidig, mönstrad design perfekt för att servera både middag och frukost. Det har genomtänkta detaljer för att skapa en mjuk, hemtrevlig atmosfär. Välj mellan olika färger. Formgivning av Jasper Morrison. Om dricksglaset från Iittala- Distinkt form.- Mångsidig, mönstrad design.- Tillverkat av glas.- Dricksglaset finns i olika färger.- Tillverkat i Finland.- Det här dricksglaset är en del av Iittalas kollektion Raami.- Säljs i 2-pack.- Kapacitet: 26 cl. Skötselråd för dricksglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.