Hemmässan
www.hemmassan.se

Muggar

Låt oss visa dig muggar som passar till många olika sorters drycker, både kalla och varma. Här listar vi temuggar, kaffemuggar och termomuggar från olika märken och i olika prisklasser. Du hittar designermuggar och budgetval där du får många muggar till lågt pris.

Populärt inom muggar

 • Magnor Tokyo Origami Mugg 30 Cl Svart - Porslin Blå

  magnor tokyo origami mugg 30 cl svart - porslin blå
  Muggen från Magnor har en stilren design i porslin. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Designad av Simen Staalnacke. Om muggen från Magnor- Porslin.- Kapacitet: 30 cl. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Astrid Lindgren Mugg Den Som Är Väldigt Stark - Stengods Röd

  design house stockholm astrid lindgren mugg den som är väldigt stark - stengods röd
  Denna mugg är en del av samarbetet mellan Design House Stockholm och Astrid Lindgren AB. Tänkvärda och vackra citat från en av vår tids mest älskade författare, Astrid Lindgren, har graverats på färgglada muggar. Citaten kommer från både Astrid själv och hennes karaktärer, och i botten av muggen har karaktären som citatet kommer ifrån illustrerats. Citatet som pryder denna mugg är sagt av Pippi Långstrump och lyder: Den som är väldigt stark måste också vara väldigt snäll. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Ernst Citat Mugg "Skor" - Porslin Vit

  ernst citat mugg
  Mugg från Ernst Kirchsteiger med citatet "Man kan faktiskt ha skor på sig, vissa har det". Förgyll din morgon med en kopp kaffe som gör dig glad. Muggarna är ej stapelbara. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Astrid Lindgren Mugg Ge Barnen Kärlek - Stengods Grå

  design house stockholm astrid lindgren mugg ge barnen kärlek - stengods grå
  Denna mugg är en del av samarbetet mellan Design House Stockholm och Astrid Lindgren AB. Tänkvärda och vackra citat från en av vår tids mest älskade författare, Astrid Lindgren, har graverats på färgglada muggar. Citaten kommer från både Astrid själv och hennes karaktärer, och i botten av muggen har karaktären som citatet kommer ifrån illustrerats. Citatet som pryder denna mugg är sagt av Astrid Lindgren och lyder: Ge barnen kärlek, mera kärlek och ännu mera kärlek, så kommer folkvettet av sig själv. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.

Fler tips på muggar

 • Rörstrand Swedish Grace Mugg 50 Cl Sten (Mörkgrå) - Porslin Sten (Mörkgrå)

  rörstrand swedish grace mugg 50 cl sten (mörkgrå) - porslin sten (mörkgrå)
  Muggen från Rörstrand har elegant, tidlös look i porslin med bekvämt handtag perfekt för både varma och kalla drycker. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Välj mellan olika färger. Tillverkad i Indien. Formgivning av Adelborg/Törnell/Barolo. Om muggen från Rörstrand- Från serien Swedish Grace.- Finns även som tallrik.- Muggen kommer i olika storlekar.- Muggen kommer i olika färger.- Ugnsfast upp till 250 °C.- Tillverkad i Indien.- Kapacitet: 50.0 cl. Skötselråd för muggen- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Lene Bjerre Camille Mugg - Keramik Off-White

  lene bjerre camille mugg - keramik off-white
  Mugg från Lene Bjerre med vacker design i porslin med fina detaljer och en dekorativ, vågig kant perfekt för varma drycker som kaffe och te. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om muggen från Lene Bjerre- 30 cl- Tillverkad av porslin.- Vacker design.- Finns även som skål.- Finns även som en tallrik.- Från serien Camille.- Säljs i 1-pack. Skötselråd för muggen Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • ABC Snusmumriken Mugg 30 cl

  abc snusmumriken mugg 30 cl
 • Mugg Marc Martin

  mugg marc martin
  Fin mugg med djurmotiv som levereras i presentförpackning. Hel serie som du kan mixa & matcha. serien marc martin från maxwell & williams är designad med inspiration från människans bästa vänner. Katter & hundar. Med dova färger och härlig design med
 • Rörstrand Swedish Grace Mugg 30 Cl Havre (Beige) - Porslin Havre (Beige)

  rörstrand swedish grace mugg 30 cl havre (beige) - porslin havre (beige)
  Muggen från Rörstrand har elegant, tidlös look i porslin med bekvämt handtag perfekt för både varma och kalla drycker. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Välj mellan olika färger. Tillverkad i Indien. Formgivning av Adelborg/Törnell/Barolo. Om muggen från Rörstrand- Från serien Swedish Grace.- Finns även som tallrik.- Muggen kommer i olika storlekar.- Muggen kommer i olika färger.- Ugnsfast upp till 250 °C.- Tillverkad i Indien.- Kapacitet: 30.0 cl.- Längd: 90 mm.- Höjd: 90 mm.- Bredd: 115 mm.- Vikt: 202 g. Skötselråd för muggen- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Mugg med Öra 30 cl Stengods Wood/Ocean

  mugg med öra 30 cl stengods wood/ocean
 • Marimekko Oiva/berry Mugg 25 Cl / Blå / Dark Wine - Stengods Vit

  marimekko oiva/berry mugg 25 cl / blå / dark wine - stengods vit
  Muggen från Marimekko har en unik look med ett vackert bärmönster och ett handtag på sidan för enkel användning perfekt för varma drycker som kaffe och te. Den är tillverkad av stengods. Tillverkad i Thailand. Formgivning av Antti Kekki. Originaldesign från år 2021. Om muggen från Marimekko- Oiva/Berry uppskattas för den klassiska stilen.- Oiva/Berry är också omtyckt för det unika mönstret.- Från serien Berry.- Höjd: 95 mm.- Tillverkad i Thailand.- Kapacitet: 25.0 cl.- Diameter: 80 mm.- Vikt: 270 g. Skötselråd för muggen- Ugnssäker.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Studio Round North Mugg 33 Cl Matte Moss/matte White - Stengods Mossgrön

  studio round north mugg 33 cl matte moss/matte white - stengods mossgrön
  Mugg från Studio Round med en rundad form med en matt, vit yta och en traditionell, reaktiv glasering som gör varje exemplar unikt. Den är tillverkad av slitstarkt stengods perfekt för vardagsbruk. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egna fina blandning. Om muggen från Studio Round- Muggen finns i olika färger.- Från serien North.- Rundad form.- Matt, vit yta.- Traditionell, reaktiv glasyr.- Tillverkad av stengods. Skötselråd för muggen- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko 60th Anniversary Mugg / Grön / Orange - Stengods Vit

  marimekko oiva/unikko 60th anniversary mugg / grön / orange - stengods vit
  Mugg från Marimekko med en ikonisk design i vackra färger. Den är tillverkad av tåligt stengods med ett behändigt öra perfekt för varma drycker som kaffe och te. Denna produkt firar Unikko-mönstrets 60-årsjubileum och har jubileumsstämpeln på undersidan. Formgivning av Maija Isola. Om muggen från Marimekko- Kapacitet: 25 cl.- Formgivning av Maija Isola.- Tillverkad av stengods. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.- Ugnsfast.- Frystålig. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Lave Bleu Mugg 40 Cl - Lergods Blå

  villeroy & boch lave bleu mugg 40 cl - lergods blå
  Muggen från Villeroy & Boch har rustik, tidlös design i lergods perfekt för både varma och kalla drycker. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Välj mellan olika färger. Om muggen från Villeroy & Boch- Gjord av lergods.- Muggen kommer i olika färger.- Perfekt för både varma och kalla drycker.- Kapacitet: 40 cl.- Diameter: 90 mm. Skötselråd för muggen- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Iittala Teema Mugg 30 Cl - Porslin Grå

  iittala teema mugg 30 cl - porslin grå
  Muggen från Iittala har en mångsidig design med en enkel form med en skandinavisk känsla. Den har en behändig storlek perfekt för varma drycker som kaffe och te. Muggen är tillverkad av slitstarkt porslin i olika färger att välja mellan. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Perfekt för vardagsbruk. Formgivning av Kaj Franck. Om muggen från Iittala- Tillverkad av porslin.- Muggen finns i olika färger.- Från serien Teema.- Mångsidig design med en enkel form.- Skandinavisk, minimalistisk känsla. Skötselråd för muggen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin.- Ugnsfast.- Frystålig. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Ceto Kopp Svart

  ceto kopp svart
 • Winter Bakery Delight Mugg 34cl Stjärnfall

  winter bakery delight mugg 34cl stjärnfall
 • Petite Friture Donut Mugg M Blueberry - Lergods Blåbär

  petite friture donut mugg m blueberry - lergods blåbär
  Muggen från Petite Friture har en lekfull formgivning i lergods med inspiration från bakningens värld. Den har en lackerad yta med ett sockerglaserat utseende och ett stort, runt handtag perfekt för varma drycker som kaffe och te. Tillverkad i Portugal. Formgivning av Pia Chevalier. Originaldesign från år 2022. Om muggen från Petite Friture- Donut uppskattas för den utsökta designen.- Muggen finns i flera färger.- Finns även som en espressokopp och en större mugg.- Tillverkad i Portugal. Skötselråd för muggen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Mugg Heart Infusion Matt 40 cl

  mugg heart infusion matt 40 cl
  Förhöj din dryckesupplevelse med en mugg från ppd, som inte bara erbjuder funktion och kvalitet, utan också en vacker gåva till dig själv eller någon speciell. Muggen har en generös kapacitet på 40 cl, vilket ger gott om plats för att njuta av din fa
 • Aida Raw Mugg 35 Cl - Stengods Nordic Brown

  aida raw mugg 35 cl - stengods nordic brown
  Mugg från Aida med en handgjord design med en rå, skandinavisk känsla som harmoniserar med omgivningen. Den är tillverkad av bränt stengods i olika färger att välja mellan med en slitstark finish för vardaglig användning. Muggen har en generös storlek med ett handtag på sidan perfekt för varma drycker som kaffe och te. Välj ut en favoritfärg eller kombinera flera och skapa en unik färgkombination. Om muggen från Aida- Tillverkad av stengods.- Handgjord design.- Muggen finns i olika färger.- Den här muggen är en del av Aidas kollektion Raw.- Reptålig finish. Skötselråd för muggen- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Room Copenhagen Lego Mugg Happy Boy S 25 Cl - Keramik Gul

  room copenhagen lego mugg happy boy s 25 cl - keramik gul
  Muggen från Room Copenhagen är tillverkad av keramik med en ikonisk, välkänd design. Välj ditt favoritmotiv eller samla hela serien! Den här muggen är perfekt för LEGO-entusiasten och är tillverkad i hög kvalitet, med dess unika och roliga design blir den garanterat en favorit för både stora och små. Om muggen från Room Copenhagen- Finns i flera storlekar.- Finns i flera motiv.- Kapacitet: 25 cl, 53 cl. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Raw Titanium Termokopp 25 cl Svart

  raw titanium termokopp 25 cl svart
 • Mateus Bubbles Mugg 30 Cl - Keramik Turkos

  mateus bubbles mugg 30 cl - keramik turkos
  Bubbles Mugg från Mateus. Den här muggen har ett bubbligt mönster som gör den både charmig och lätt att hålla i handen. Den är tillverkad av keramik och målad för hand av erfarna hantverkare i Portugal, vilket gör att varje mugg unik. Kommer i flera härliga färger.Eftersom produkten är handgjord kan tillverknings- och leveranstiden variera. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Mugg Morris & Co Apple

  mugg morris & co apple
  Porslinsmugg från Spodes kollektion Morris & Co med det härliga Apple-mönstret. • Tål mikrovågsugn • Diskmaskinssäker
 • Raw Mugg Handtag 30 cl Grå Melerad

  raw mugg handtag 30 cl grå melerad
 • Lave Mugg 40 cl Grå

  lave mugg 40 cl grå
 • Denby Studio Räfflad Mugg 40 Cl - Stengods Mörkblå

  denby studio räfflad mugg 40 cl - stengods mörkblå
  Studio Räfflad Mugg 40 Cl, Mörkblå från Denby. Kaffekoppar Mörkblå Stengods. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Mugg Luxe 44 cl

  mugg luxe 44 cl
  Snygg mugg i serien luxe från maxwell & williams, tillverkad i porslin med skimrande finish. Serien finns i flera färger. specifikation: höjd: 9 cm bredd: 9,5 cm volym: 44 cl material: porslin tvättråd: diskmaskin
 • Bernadotte Thermo Tekopp 2-pack 20 cl Porslin Vit

  bernadotte thermo tekopp 2-pack 20 cl porslin vit
 • Mugg Rhapsody 46cl

  mugg rhapsody 46cl
  Serien rhapsody är en klassiker i maxwell & williams sortiment och är inspirerad av medelhavets färglada och lekfulla design. Serien innehåller allt för en dukning. Tallrikar, skålar och uppläggningsfat / skål. Hela serien är tillverkad i porslin och
 • Royal Copenhagen Alphabet Mugg 33 Cl Z - Porslin Vit

  royal copenhagen alphabet mugg 33 cl z - porslin vit
  Muggen från Royal Copenhagen har elegant, hög design i porslin med handmålad, dekorativ bokstav på framsidan perfekt för både varma och kalla drycker. Den har vackra, blå detaljer runt omkring. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Om muggen från Royal Copenhagen- Elegant design.- Tillverkad av porslin.- En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om.- Både för varma och kalla drycker.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Från serien Alphabet Collection.- Bredd: 95 mm.- Höjd: 100 mm.- Kapacitet: 33.0 cl.- Antal kolli: 1.- Tillverkad i Thailand Skötselråd för muggen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Mugg Pure Gold Berries Matt 35 cl

  mugg pure gold berries matt 35 cl
  Förhöj din dryckesupplevelse med en mugg från ppd, som inte bara erbjuder funktion och kvalitet, utan också en vacker gåva till dig själv eller någon speciell. Muggen har en generös kapacitet på 35 cl, vilket ger gott om plats för att njuta av din fa
 • Studio Round North Mugg 4-pack River Mix - Stengods Blå

  studio round north mugg 4-pack river mix - stengods blå
  Mugg från Studio Round med en rundad form med en matt, vit yta och en traditionell, reaktiv glasering som gör varje exemplar unikt. Den är tillverkad av slitstarkt stengods perfekt för vardagsbruk. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egna fina blandning. Om muggen från Studio Round- Säljs i 4-pack.- Muggen finns i olika färger.- Från serien North.- Rundad form.- Matt, vit yta.- Traditionell, reaktiv glasyr.- Tillverkad av stengods. Skötselråd för muggen- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Aida Raw Mugg 30 Cl - Stengods Arctic White

  aida raw mugg 30 cl - stengods arctic white
  Mugg från Aida med en handgjord design med en rå, skandinavisk känsla som harmoniserar med omgivningen. Den är tillverkad av bränt stengods i olika färger att välja mellan med en slitstark finish för vardaglig användning. Muggen har en praktisk storlek perfekt för både varma och kalla drycker. Välj ut en favoritfärg eller kombinera flera och skapa en unik färgkombination. Om muggen från Aida- Tillverkad av stengods.- Handgjord design.- Muggen finns i olika färger.- Den här muggen är en del av Aidas kollektion Raw.- Reptålig finish. Skötselråd för muggen- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Mugg Marc Martin

  mugg marc martin
  Fin mugg med djurmotiv som levereras i presentförpackning. Hel serie som du kan mixa & matcha. serien marc martin från maxwell & williams är designad med inspiration från människans bästa vänner. Katter & hundar. Med dova färger och härlig design med
 • Mugg Rhombe Color 33 cl

  mugg rhombe color 33 cl
  Rena och tydliga linjer och mönster från arkiven. Med lekfulla möjligheter att kombinera färger och delar, blåser Rhombe Color nytt liv i den existerande Rhombe-kollektionen i vitt. Rhombe-muggen är en hyllning till den klassiska servisen, och är en
 • Moomin 30 Mugg 3 dl Coffee Blueberry

  moomin 30 mugg 3 dl coffee blueberry
 • Marimekko Oiva/unikko Mugg 25 Cl / Vit - Stengods Svart

  marimekko oiva/unikko mugg 25 cl / vit - stengods svart
  Muggen från Marimekko har en klassisk design i stengods med ett blommigt mönster och en rund form perfekt för varma drycker som kaffe och te. Formgiven av Maija och Kristina Isola. Om muggen från Marimekko- Klassisk design.- Rund form.- Blommigt mönster.- Kapacitet: 25 cl. Skötselråd för muggen- Tål mikrovågsugn.- Frystålig.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Frama Otto Mugg Utan Öra - Stengods Svart

  frama otto mugg utan öra - stengods svart
  Muggen från Frama är perfekt för ditt morgonkaffe och gjord av slitstarkt stengods med en matt, sober glasyr som skapar en lugn och harmonisk känsla. Den har en stapelbar, praktisk design för enkel förvaring. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Tillverkad i Portugal. Formgivning av Frama Studio. Om muggen från Frama- Tillverkad av stengods.- Finns även med öra.- Tillverkad i Portugal.- Formgivning av Frama Studio.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Från serien Otto.- Utan Öra Skötselråd för muggen- Värmetålig upp till 200 °C.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Bodum Bistro Dubbelväggad Lattemugg Med Handtag 2-pack - Glas Klar

  bodum bistro dubbelväggad lattemugg med handtag 2-pack - glas klar
  Den här lattemuggen från Bodum passar perfekt till både varma och kalla drycker – du väljer själv om du serverar rykande hett kaffe eller iste. Den smarta dubbelväggade designen i borosilikatglas håller drycken varm utan att du bränner fingrarna, och undviker kondensering vid kalla drycker. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Ceto Kopp 8,5cm Grön

  ceto kopp 8,5cm grön
 • Oiva / Ketunmarja Kaffemugg 2-pack 20 cl Stengods

  oiva / ketunmarja kaffemugg 2-pack 20 cl stengods
 • Arabia Mainio Sarastus Mugg 30 Cl - Porslin Beige

  arabia mainio sarastus mugg 30 cl - porslin beige
  Muggen från Arabia har ett grafiskt utseende med ett randigt mönster med små prickar. Den är tillverkad av slitstarkt porslin med en mångsidig, stapelbar design perfekt för det lilla köket. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Designad av Arabia & Irina Viippola. Om muggen från Arabia- Tillverkad av porslin.- Perfekt för vardagsbruk.- Från serien Mainio Sarastus.- Stapelbar, mångsidig design.- Randigt mönster med små prickar. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Mugg Wildlife

  mugg wildlife
  Fin mugg med motiv i serien wildlife från maxwell & williams. Hela serien är designad av den prisbelönte designern marini ferlazzo. Alla muggar i serien är tillverkade av porslin och levereras i fin presentförpackning. specifikation: bredd: 13 cm höj
 • Mateus Basic Mugg 60 Cl - Keramik Grön

  mateus basic mugg 60 cl - keramik grön
  Basic Mugg från Mateus. Precis som namnet antyder har muggen en organisk och mjukt böljande form. Inspirationen kommer ifrån modevärlden och skandinavisk design. Den är tillverkad av keramik och handmålad i Portugal, vilket gör varje mugg unik. Finns i flera härliga färger.Eftersom produkten är handgjord kan tillverknings- och leveranstiden variera. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Ro Temugg med fat x 2 Mourning Dove

  ro temugg med fat x 2 mourning dove
 • Stripes Mugg 30 cl Cinnamon

  stripes mugg 30 cl cinnamon
 • Studio Round North Mugg 33 Cl Matte White/matte Sand - Stengods Vit

  studio round north mugg 33 cl matte white/matte sand - stengods vit
  Mugg från Studio Round med en rundad form med en matt, vit yta och en traditionell, reaktiv glasering som gör varje exemplar unikt. Den är tillverkad av slitstarkt stengods perfekt för vardagsbruk. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egna fina blandning. Om muggen från Studio Round- Muggen finns i olika färger.- Från serien North.- Rundad form.- Matt, vit yta.- Traditionell, reaktiv glasyr.- Tillverkad av stengods. Skötselråd för muggen- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Mateus Stripes Mugg 30 Cl - Keramik Rosa

  mateus stripes mugg 30 cl - keramik rosa
  Muggen från Mateus har en mjuk, sofistikerad känsla med ett grafiskt mönster. Muggen är tillverkad av handmålad, handgjord keramik med en miljövänlig förpackning. Variationer i utseendet kan förekomma. Om muggen från Mateus- Kombinera muggen med tallrikar från Mateus.- Muggen kommer i olika färger.- Den här muggen är en del av Mateuss kollektion Stripes.Skötselråd för muggen- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Mateus Basic Mugg 60 Cl - Keramik Ljusblå

  mateus basic mugg 60 cl - keramik ljusblå
  Basic Mugg från Mateus. Precis som namnet antyder har muggen en organisk och mjukt böljande form. Inspirationen kommer ifrån modevärlden och skandinavisk design. Den är tillverkad av keramik och handmålad i Portugal, vilket gör varje mugg unik. Finns i flera härliga färger.Eftersom produkten är handgjord kan tillverknings- och leveranstiden variera. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Tallrik 20 Cm + Mugg 25 Cl 2-pack - Stengods Svart

  marimekko oiva/unikko tallrik 20 cm + mugg 25 cl 2-pack - stengods svart
  Tallriken från Marimekko har en klassisk design i stengods med ett ikoniskt mönster perfekt för frukostbordet. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Formgivning av Maija Isola. Om tallriken från Marimekko- Formgivning av Maija Isola.- Från serien Unikko.- Två muggar ingår.- Två tallrikar ingår.- Kapacitet: 25.0 cl.- Diameter: 200 mm. Skötselråd för tallriken- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Huvila Mugg 30 Cl - Porslin Rosa

  arabia huvila mugg 30 cl - porslin rosa
  Den här muggen från Arabia tillhör serien Huvila som har designats av Heini Riitahuhta. Mönstret har målats för hand, och har fått sin inspiration från mormors lusthus. Det är baserat på en vildros vilket ger känslan av 1920 och gamla Arabia. Den är tillverkad i porslin och tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Mugg 40 Cl - Porslin Vit

  rörstrand ostindia mugg 40 cl - porslin vit
  Mugg från Rörstrand. Kollektionen Ostindia är en riktig klassiker som har röstats fram som århundradets servis av svenska folket. Ett måste för den designintresserade! Servisen kom till redan år 1932 och inspirationen kommer ifrån en porslinsskiva som hittades på ett förlist skepp utanför Göteborg. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Room Copenhagen Lego Mugg Winking Girl L 53 Cl - Keramik Gul

  room copenhagen lego mugg winking girl l 53 cl - keramik gul
  Muggen från Room Copenhagen är tillverkad av keramik med en ikonisk, välkänd design. Välj ditt favoritmotiv eller samla hela serien! Den här muggen är perfekt för LEGO-entusiasten och är tillverkad i hög kvalitet, med dess unika och roliga design blir den garanterat en favorit för både stora och små. Om muggen från Room Copenhagen- Finns i flera storlekar.- Finns i flera motiv.- Kapacitet: 25 cl, 53 cl. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Surface Cappuccinokopp m. fat 23cl Camo Green

  surface cappuccinokopp m. fat 23cl camo green
 • Mugg Sablo 25cl

  mugg sablo 25cl
  SABLO är en servis från Blomus tillverkad i stengods formad i extremt höga temperaturer. Det ger servisen en hög hållbarhet och en lätt grovhet, i kombination med mjuka former och rundade kanter. Servisen är delvis glaserad och designen påminner om v